Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kontrakcio
már nincs para

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
hali! nem tudja nekem megmondani h a következõ dll mi a fene? xovihlvq.dll

dll-files.com-on kerestem nem találét, googlebe beirtam, semmi... viszon xp rebootnál megjleneik h nem találja...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

examinee
Bocsi hogy ide is leirom, de hátha...

Egy nagy problámám van!

Sikerült összeszedni egy virust. Ugy néz ki hogy a neve PSW.x -virus.
Valmi Trojan lehet.

Próbáltam már Spyware Terminátorral, stingerrel leszedni. A Spyware Terminátor kiirta hogy leszedte, de restart után ugyanugy ugrálnak fel az expo ablakok és a figyelmeztetések.

Hogy lehet ezt leszedni?😞

lck
Képes rá! 😄
köszönöm a válaszokat!!

még elég laikus vagyok hozzá és ezt most nem teljesen.
tegyük fel hogy a sima 32bit-es xp mellé berakok 2X2giga ramot és van egy 256 megás videókártyám(majd idõvel 512megás is lehet) ami már jóval több mint 4giga és ezt nem értem hogy, az xp képes lenne-e arra hogy a az egyik 2gigás ramból levonja a többlet memóriát vagy azt már nem tudja használni?

A 32 bites XP összesen 4 GB memóriát tud lekezelni. Ebben benne van a sima memória és a videokártyáé is. Tehát ez összesen nem lehet több 4 gigánál.
Itt van egy lista:
* Windows XP Home: 4GB
* Windows XP Professional: 4GB
* Windows XP X64 Edition: 128GB
* Windows Vista Home Basic: 4GB
* Windows Vista Home Basic 64 bit: 8GB
* Windows Vista Home Premium: 4GB
* Windows Vista Home Premium 64 bit: 16GB
* Windows Vista Ultimate: 4GB
* Windows Vista Ultimate 64 bit: 128GB

szia!

4 GB
sziasztok.

én csak azt szeretném kérdezni hogy az XP 4 vagy 3giga ramot tud kezelni?

köszönöm nektek közbe beugrott.
Ikonok:Link.

Met
cmd

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

cmd

Sziasztok.Mitt kell beirni a futtatásba hogy kidobja a dosos ablakot és majd oda beirni a ipconfig?
Örm
HEllo!
Icon Packagerhez honnan tudok leszedni ikonokat?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy amiota az uj alaplapom van, windows telepitéskor összevisszarakja a meghajtokat. Van egy 250--es Maxtor winyóm, meg egy 500-as WD. Ugy van felosztva, hogy maxtor 100-150, WD 250-250, és a 100-asra rakom a windowst, többi adat... a biosban is és az alaplapon is elsõnek van a maxtor, és mégis G meghajtóra rakja a windows-t C, D, E pedig összevissza a maradék 3. F meghajtó pedig a plextor író... hogy a rákba tudnám megcsinálni, h C legyen a windows?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

[HUN]FaTaL
Akkor nemtudom😞

http://goo.gl/gd6Zi5

examinee
Má tegnap óta ezt csinálja😞

[HUN]FaTaL
Nálam is csinálta néha, reboot és megoldódik.

examinee
Sziasztok!

Olyan problémám van hogy... elinditok egy alkalmazást, pl Word és ahelyett hogy aktivvá tenné elkezd villogi és nem lesz aktiv, hanem talán a tálcát teszi aktívvá.
Bele kell kattintani hogy aktívvá válljon.

Ha pl a böngészõ 2-szer van megnyitva akkor villig mind a kettõ és ha rákattintot a tálcán az épp nem aktivra, elkezdenek villogni és nemhozza fel a másikat, csak a az ablakba kattintok.

Szval olyan mintha más lenne aktiv. alap esetben ha megnyitok valmit akkor annak egybõl aktivnak kell lenni-e de most nem igy van.

Ugy kell elképzelni, mintha most írok üzenetet, és valki rámír msn-en és az elkezd villogni. És rákell kattintani hogy aktiv legyen.

De itt ha semmi nincs megnyitva(semmi alkalmazás) és megnyitok valmit nem vállik aktivvá.
Mi lett elállitva vagy mi a gond? plz help me!

Köszi a válaszodat, ez a megoldás.
Me <#lama>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

lck
A kötetcímke neve az ahogy korábban elnevezted a meghajtódat, nem a meghajtó betûjele, tehát nem o hanem a NEVE. Ha nincs elnevezve, akkor az XP Helyi lemeznek hívja, olyankor lehet hogy csak enterezni kell, de az nem biztos.
Sziasztok

Meg tudná valaki mondani, hogy miért nem hajtódik végre a convertálás?
Egy teljesen szûz FAT32-es meghajtót akarok átkonvertálni NTFS-be.Úgy gondolom, hogy mindent úgy csináltam ahogy kell, mégis azt írja ki, hogy a megadott kötetcimke hibás.

Szintaxis hiba?

Bemásolom a Windows sugó utasítást:
"A FAT16 vagy FAT32 típusú kötetek NTFS fájlrendszerûvé alakításához kövesse az alábbi lépéseket:
1.Mutasson a Start menü Minden program, majd Kellékek pontjára, és kattintson a Parancssor parancsra.
2.A parancssorba írja be az alábbi parancsot, ahol a meghajtóbetûjel az átalakítani kívánt meghajtó betûjele:
convert meghajtóbetûjel: /fs:ntfs
Az „E” meghajtó NTFS fájlrendszerûvé alakításához például írja be a következõket:
convert e: /fs:ntfs
3.Amikor a parancssorban megjelenik az alábbi üzenet, írja be az átalakítani kívánt meghajtó betûjelét, majd nyomja le az ENTER billentyût:
A fájlrendszer típusa: FAT.
Írjon be kötetcímkét a következõ meghajtó számára: meghajtóbetûjel
4.Amikor a kötet NTFS fájlrendszerûvé alakítása befejezõdik, a következõ üzenet jelenik meg a parancssorban:
A konvertálás véget ért."

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

hát ha kikapcsol lehet oka van.. szerintem igy láthatlanba..: tulmegedés , nemkap áramot, konthiba.
ha ki-be kapcsolgat a vinyo akkor egyértelmü hogy az. valami hardveres probléma lehet. szerintm vidd be szervizbe.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Most mar mindent kiprobaltam...format, quick format, repair stb...,de mindig kikapcsol a folyamatok kozepen???? vinyo, tap, alaplap??? hogy tudom ezt kideriteni???
hali, azt hoigylehet megtenni, hogy. az outlook pst-t amiben tárolja az én levelezésemet az alapértelmezetröl meg megváltoztatni. mert én azt suzzeretném hogy a 2 oprendszerem ugyan abba a filba-bol dolgozzon. igy mind 2 opnál ugyan az lenne a levelézsem. probálgattam de azt irja hogy mielött rörölhetném az eredetit létre kell hozni egy uj alapértelmezettet. de azt nemtalálom. segitsetek pliz.!!!!!

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Hali mindenki!

Problemam a kovetkezo:bootolasnal a win be- es kijelentkezo hangja szaggat,meg ha filmet nezek akkor is. Ezek utan ujrainstallnal formatalas kozben kikapcsolt a gep!Ez egy HP Pavilion dv1000 laptop XP home edition-nal! Valaki vmai megoldast talalna,azt megkoszonom!
StephenKing
Nem erre gondoltam, én akkor szeretném hogy kérjen jelszót mikor tölt be az xp és még a felhasználói fiokok közti választások elõtt kérjen jelszót.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

PTW
ezerkösz!

Vezérlõpult/Rendszer/Speciális/Teljesitmény/Beállitások/Gyakori mûveletek megjelenitése a mappákban/.

PTW
Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani, hoyg miként lehet visszahozni az ablakok bal oldalán található "kezelõfelületet"? Valamiért amit feltettem most XP nem jeleníti meg. (xp pro corp. sp2 fine tuned 2008 jan)

PíszLávJuniti
Bios jelszó?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

StephenKing
Hol tudom azt beállítani hogy még a felhasználói fiók választás elõtt jelszót kérjen az xp??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Ez egy kis mellékes az orosz hackereknek.A világon nagyon sok embert meg lehet vezetni ezekkel a programokkal.Sokan jóhiszemûen ki is fizetik értük a 49.95 dollárt.Utána meg a rendszerük a Zombi számítógépek népes csapatát fogja erõsiteni.A számítógép erõforrásait ezután a saját céljaikra,sokszor DoS-támadásokra fogják használni.
Egy mult évben készült kimutatás szerint,az internetes kéretlenlevél-forgalom 85%-áért az összesen nyolcmillió darab eltérített számítógép felelõs, melyek együttesen akár 1,7 milliárd spamet képesek kiküldeni naponta.Ezen számok tükrében szélmalomharcnak tünne pár ilyen oldal bezárása.

Mi a jó ebben hogy ilyeneket csinálnak? Miért nem takarítja le valaki ezeket a honlapokat?

Kurva életbe! Ha tudom mi ez gondolhatjátok, hogy nem telepítem fel. Mondjuk mind1 mivel úgyis újra szándékoztam rakni az egész rendszert úgyhogy most ez egy kicsit elõrébb hozódott. Ezekután majd jobban figyelek.

Mégegyszer thx a helpet!

\" örökké nem eshet.... \"

naaa
sziasztok
újra lett telepítve az XP és nem ismeri fel a második vinyót, nem NTFS fálj rendszert mutat.... fontos lenne a gyereknek azon van minden cucca
a particion magic el sem tudtam életre kelteni

ötlet?

thx

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

Hamis,csaló virusirtók.Nagy ívben kerülje el mindenki a használatukat.
Oroszországból szeretettel:
Spyburner:Link.
Winreanimator:Link.
Xpcleanerpro:Link.
Antispykit:Link.
Swiftcleaner:Link.
Privacyconductor:Link.
Cleanpctool:Link.
Liveantispy:Link.
Virusranger:Link.
Antispywaresuite:Link.
Thelastdefender:Link.

lck
Avast már a telepítõje letöltését sem engedélyezi - azonnal jelez.
( Tényleg, miért nem jó neked mondjuk az Avast ? )
Ez egy orosz gyártmányú csaló virusirtó.Hamis biztonsági riasztásokat generál.Igy próbál rávenni a program megvásárlására.Emellett más egyéb ártalmas dolgokat is telepit a gépedre.Gratulálok neked,ha netán feltelepitedted.Ez meg a weboldaluk:Link.

Nem mondjátok, hogy ez vmi vírus??

Fake Antivirus:Link.

lck
Miért telepítesz fel vírust !!!???
Üdv !!

Srácok lehet egy kicsit "off" lesz de nem tudna vki küldeni egy serialt az xp antivirus 2.4-hez? Nagyon megköszönném!!

Mi van?
[HUN]FaTaL
A szektorhibák javítását azért nem akarja befejezni mert nem tudja. Cserélj vinyót.

Nekem most van egy kis problémám az XP-mel. Nem akarja felrakni a legutóbbi 4 frissítést(Office 2003-hoz és az Outlookhoz) és a C meghajtón nem akarja befejezni a szektor hibák kijavítását.
Mi lehet a hiba? Segítsetek mert mindig telepíti mikor kikapcsolom a gépet.
Sziasztok!
Egy számomra érdekes és titokzatos ügyben kérem segítségeteket ! T-onlinos adsl internet hozzáférésem van ,s routerrel osztom meg a kapcsolatot . Mindkéz gépen több operációs rendszer van telepítve több partíción ( hiába no, kísérletezõ típus vagyok ) . A gond a következõ az XP sp2 alatt pár napja olyan titokzatos dolog történt amire
még senki nem tudott megoldás találni , szóval a feltöltések annyira lelassultak illetve csak egészen kis fájlokat
tudok elküldeni , mondjuk egy pár soros emailt csak , de ha csatolok valamit hozzá azt már képtelen elküldeni .
Próbáltam különbözõ teszteket , pl a speedtestnet oldalán , vagy a T-online hivatalos tesztoldalát . Az eredmény
, hogy a letöltés hibátlan , viszont a feltöltés el sem indul . Ja és a furcsa , hogy ha nem a routerrel kapcsolódok
akkor nincsen semmi hiba ! Na de és most jön a lényeg , most mondhatnátok cseréljek rourtert , hiszen egyértelmû , nos megtettem , és a hiba az új router esetében is ugyan az , minkét gép mindkét XP alatt , még egyet csavarunk a dolgon . Ha Linux rendszerrel kapcsolódok a netre semmi , de az ég világon semmi hiba nincs és a speedtestnet oldalán is és a T-online oldalán is hibátlanul lefut a teszt a feltöltés , és a letöltés is. Sõt van még egy Vlite-os vistám is és ez alatt is kifogástalan a le , és a feltöltés is . Szóval arra a konkulzióra jutottam ,hogy itt csak egy windows hiba lehet az már tényleg érdekes , hogy minkét gépen ugyan az , és ennek következtében vettem egy új routert teljesen feleslegesen . Tehát uraim , ha valaki találkozott , már hasonló hibával , és sikerült megoldania , kérem ossza meg a tapasztalatát velem .
Köszönöm.
PíszLávJuniti
igen, S1-ben mennek a ventik, azért nem szeretem.
a villogás szvsz alaplap függõ. nálam semmi ilyen jel nincs

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

vedd saját tulajdonba!
urbijoe
neked s1-ben megy a ventillátor?
és s3-ban nem villog a ház led,azt hogy lehet beállitani hogy villogjon?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5