Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Vannak olyan vírusok amik újratelepítés után is megmaradnak, pár éve kaptam ilyet én is, ráment egy napom, hogy leszedjem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

akyyy
help. anno vista voltalaptopon, és akkro tökéletesen müködött a wifi. észlelte a kapcsolatokat, még ha nem i tudtam rámenni mert nem az enyém😊

viszont már jóideje xp van mert nem lassitja annyira a gépet, de igy meg valamiért nem látja a wifi hardverét:S mti tegyek? holnapra kéne pedig a wifi nekem:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Netgear
a windowsra ahogy rá van kötve a net (LAN kábel) onnatól kezdve ömlenek a vírusok....

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

Minstrel
hogy tud egy teljesen frissen telepitett xp virust kapni? <#wow3>

feltettem rá két nvidia drivert és elinditom, ezután feladatkezelõben már látom is, hogy fut valami idétlen nevü tmp fájl, msconfig-al néztem és már indulásnál is ott volt, feltettem nod32-öt erre szinte minden file-t fertõzöttnek látott, explorer.exe, iexplore.exe stb. még a taskmanagert is. telepités elõtti xp-n ugyan volt valami virus,de telepitéskor a "lassú" formázást is használtam. <#nemtudom>

http://topgearhungary.blogspot.com/

PíszLávJuniti
az a tippem, hogy nincs terhelés elosztás Xpben, és csak az egyiket fogja használni
vmilyen elv szerint nézi a hálózati kapcsolatokat, és ahol elõbb talál netet, oda küld mindent
egy komolyabb routeren, vagy linuxos gépen keresztülvezetve van esélyed
(szvsz)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nod -ból melyiket használod ?
Mert Én 1 havernál a 2.7 -el nem tudtam leszedni 1 elemet, de a 3 -mas lekapta +mást is talált.

Próbáld másik Vírusirtóval !

Esetleg mág azt próbálnám, hogy rátenni 1 másik gépre - op. rendszerre és ott törölni, de lehet utána gond lenne az indításnál.
Netgear
mi van akkor ha....
csatlakozva van a gépemhez a net vezetéken (1Mbit)
+ csatlakozok egy vezeték nélküli hálózathoz is (2Mbit) ?

Összeadódik? vagy ilyenkor mi van?

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Köszönöm szépen!

http://gaborszantai.co.uk/

[HUN]FaTaL
Vezérlõpult->Felhasználói fiókok és töröld ki az ASP.NET felhasználót.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok,

A gép bekapcsolásakor, az XP betöltése elõtt vagy a felhasználói fiók ikonja jön be, vagy annak kikapcsolásakor jelszavat kér.
Reinstall elõtt ellenben semmit nem kért, azonnal a desktopot töltötte be...

Hogy lehet ezt eltüntetni?

Köszönöm!

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
Format c:

Üdv mindenki! A Nod32 a system32 mappában egy bizonyos ssqooml.dll file-t talál vírusosnak, aktvak az átnevezés il. törlés gombok, de mivel alt+ctrl+del lenyomás után kiderítettem, hogy a winlogon.exe használja(még csökkentett üzemmódban is) ezért - mivel azt nem lehet bezárni - nem engedi kitörölni, így a nod32 2 mp ként ugrik fel a piros képernyõjével. PLS vki help, hogyan lehetne ezt a szutykot kitörölni vagy legalább a nodnál valahogy kiiktatni...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Sziasztok, van egy kis gondom, pár hete lettem csak figyelmes arra hogy ha lefutattok egy exe-t miután bezárom a programot akkor sem tudom törölni az exe fájlt csak miután kiléptem majd ujra vissza vagy ha ujrainditom a gépet, néztem a task menegerben, és olyan progikkal is néztem ami a futó alkalmazásokat mutatja de eggyik sem jelezte hogy még futnának ezek a progik. Ez borzasztó idegesítõ én gyakran kell kissebb progikat szedjek a netrõl amiket utána törölnék is de nem tudom csak ha ujrabejelentkeztem, nem tudjátok mitõl lehet ez? XP Professionalt SP2-õt használok NTFS fájlrendszerrel, fájltömörítés, gyorsindexelés kikapcsolva, eddig is ezt használtam és régebben nem volt ilyen problémám, már egyszer az egész vinyót leformatáltam ha esetleg vírus vagy hasonló okozná ezt de érdekes módon csak megvan ez a gond, különben szépen megy a gép de ez engem nagyon idegesít.

12346
halihó^^

egy olyan eseménnyel kapcsolatban volna kérdésem, hogy kaptam egy vinyót, rajta egy jelszóval védett fiókkal. ezt a vinyót most betettem itthon slave-ként a gépbe, mert arról nem indul a win. szektor bibis.
a kérdés az, hogy ebbe a fiókba hogy másszak be? hiába nyomkodom, csak azt tudja mondani nagy okosan, hogy hozzáférés megtagadva:/ a jelszó megvan, csak még a lehetõséget sem adná meg, hogy beírjam^^

Én még nem csináltam ilyesmit #17376, de szerintem egyértelmûen írva vannak a lépések.
Én a te esetedbe ezt nem javasolnám.
Mert te végül is ahogy kiveszem, azt szeretnéd, hogy minden megmaradjon "új" Xp-n ami Vista alatt van.
Hát szerintem csak a fájlok menthetõek meg, ahogy már írtam:
-Valahová lemented õket (pl.:másik partícióra) !
-Vista eltávolítás (format C, mivel gondolom az az Op. rendszer partíció)
-Xp fel
Mikkora várható a hivatalos Win XP SP3 frissítés?
nothes
Hát mindent, ha lehet. De ha nem, akkor is, el tudnád mondani miként kell végrehajtani az #17376-os postban taglaltakat? Úgy, hogy egy standard user is megértse.
Köhi.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

ates84
rájöttem közben 😄D sry

ates84
Hi!

Mitõl lehet a KÉPEN látható probléma? Az ikonok és menüpontok alatti nagy üres térre gondolok - nem tudom eltûntetni? Vmi tipp hogyan kell?

thx

Hát nem tudom, hogy jó lesz-e ez így neked #17376 !

Milyen cuccot szeretnél megtartani az Op. rendszer partícióról !
Én így ezzel nem szórakoznánk, lementeném valahová. Aztán ....
nothes
Ize, egy kicsit ki tudnád fejteni bõvebben? Egyébként ez esetben megmaradnának a cuccok?
Köhi!

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

[HUN]FaTaL
Nem tudok ilyenrõl.

akyyy
nekemis help légszi

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
Akkor megy elvileg ha klasszikusra teszed a bejelentkezõ képernyõt vagy tartományban van a gép (ez magában foglalja a klasszikus bejelentkezõképernyõt is)

Jaffa 2843
sry a lustaságomért...
már megvan, ha esetleg másnak is kellene http://support.microsoft.com/kb/281980

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
hali

vki nemtudja hol lehet xpbe azt beallitani hogy ha ctrl+alt+del-t nyomok akkor ne egyböl a feladatkezelö jöjjön be hanem ijen választóképernyõ?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

akyyy
nincs valami progi, amivel átláthatóvá lehet tenni ablakokat? (hogy aa hátteret lehessen látni valamennyire😄)

firefox alákéne leginkáább

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

esetleg próbáld meg ezt:

1. Bebootolsz az XP telepítõ CD-rõl
2. Javítókonzolt választasz
3. Kiadod a fixboot és a fixmbr parancsokat!
Hát ha a fájlokat meg szeretnéd tartani akkor mentsd el - át pl. másik partícióra. Ha meg pl.nem müködõképes esetleg az op. rendszer, akkor csak egy másik gépbe betéve a vinyó, menthetõek a fájlok.
nothes
Üdv!
Van egy Vistás gépem, amit szeretnék letörölni és xp home-ot feltenni rá úgy, hogy legalább a fájlok megmaradjanak rajta. Amikor beraktam az xp telepítõjét, azt írja kompatibilitási gondok vannak, mert a gépen már van egy újabb windows, ezért nem engedi telepíteni az xp-t.
De azt is hozzáteszi, hogy ha mindenképp fel akaro rakni az xp-t, akkor a beállításokak és a fájloknak annyi.
Biztos ez? Nem lehetne mégis feltenni úgy, hogy legalább a fájlok megmaradjanak?
Köszi!

Remélem, mert a szívbajt hozza rám, hogy valahol van egy fontos elolvasatlan üzenetem...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Flamer
ijet nekem is szokott. :| de indõ után eltûnik. 😄

http://loal.atw.hu

Nem tudja vki mért van az hogy amikor bejelentkezek s windowsba (XP) a felhasználó nevemnél azt írja h. "1 elolvasatlan üzenete van" ([email protected]). De ha megnézem a hotmail fiókomat ott nincs elolvasatlan üzenetem.

Tud valaki valami okosat mondani?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Narxis
Nyomj egy Enter-t ha jelszót kér.

Sziasztok.Csinálni akartunk egy javitást a gépen.Boot XP majd javitás majd választani a 1-est(C:\) és fent akadtunk mert kérte a rendszergazda jelszavát.Jelszo nem létezik,(legalábbis nem emlékszünk),csökkentett modba is beenged simán a névvel is meg a rendszergazda-ként is.Biztonság kedvéért be boot-oltattunk egy jelszótörlöt ki is irta hogy nincsenek jelszavak.Attol függetlenül kértük hogy törölje.Megint XP-boot megint mentünk a javitásra odaértünk a parancsokhoz és megint jelszót kért.Szerintetek mi a rákot lehetne csinálni?Már szétszedtük a gépet is ki a elemet de csak az idö meg az óra szált el.Egy kis segitség kellene mert egy javitást akartunk volna csinálni.Kössz a hozzá szolásokat.
JSbyMSI8800
Sziasztok !!!

Azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy az én Windows XP SP2-m azt csinálja, hogy mikor csatlakoztatom a mobilom és belépek a memóriakártyán a Videok mappába akkor megfagy az egér mozog, de nem lehet sehova kattintani.
Ezt miért csinálja?

Elõre is köszönöm JS

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

[HUN]FaTaL
Szívesen😊

Gabor1990
Köszi, mûködik

Sziasztok.

Egy havernál vagyon lassan áll le az Xp (sp2).

Hogy lehet ezt orvosolni egyszerüen ?
Tudom, hogy van rá megoldás, de mi ?

Azt hiszem ez azóta van neki, mióta be lett téve egy + hangkártya, mivel az alaplapi (Gigabyte) integrált halk volt.
Amúgy talán nem ártana ezt az alaplapit letiltani a BIOS -ba, nem!
Mivel az Xp -be hiába van eszközkezelõbe eltávolítva, újraindításnál automatikusan új hardver és vissza állítja.

Köszi elõre is !
Örm
Hello!
Azt hol tudom beállítani, hogy a laptopomra csak jelszó megadásával lehessen pen drive-ot csatlakoztatni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Helló itt olvashatod el:Windows Installer 3.1 .

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Ez mi?
Hogyha ezt telepítem akkor megoldódik a problémám?(Nem települnek az Outlook és Office frissítések)
zvaragabor
Megoldva.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Üdv. XP SP2-nél hogyan tudom letiltani a jelszó kérõ párbeszédpanelt? Nem a bejelentkezésnél, amikor a felhasználói fiókot kell választani, hanem közvetlen a rendszer felállása elõtt van egy párbeszédablak.

Chaos Anno Domini

[HUN]FaTaL
Control Panel -> User accounts (asszem így hívják) és távolítsd el az ASP.net felhasználót

PíszLávJuniti
Tweak UI -> automatikus bejelentkezés

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Gabor1990
Hello
Nekem az lenne a problémám, hogy eddig mindig rendesen elindult a windows, most meg ki kell választani a felhasználói fiókot. De mivel egy fiók van csak és jelszó sincs, ezért nincs túl sok értelme. Hogy lehet megcsinálni, hogy olyan legyen mint régen? Elõre is köszi

Kontrakcio
én counter spy meg spyware doctort használok azok jók

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Én Ad-Aware SE Professionalt használok, az leszedi tutira.