Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
viszont már jóideje xp van mert nem lassitja annyira a gépet, de igy meg valamiért nem látja a wifi hardverét:S mti tegyek? holnapra kéne pedig a wifi nekem:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
feltettem rá két nvidia drivert és elinditom, ezután feladatkezelõben már látom is, hogy fut valami idétlen nevü tmp fájl, msconfig-al néztem és már indulásnál is ott volt, feltettem nod32-öt erre szinte minden file-t fertõzöttnek látott, explorer.exe, iexplore.exe stb. még a taskmanagert is. telepités elõtti xp-n ugyan volt valami virus,de telepitéskor a "lassú" formázást is használtam. <#nemtudom>#nemtudom>
http://topgearhungary.blogspot.com/
vmilyen elv szerint nézi a hálózati kapcsolatokat, és ahol elõbb talál netet, oda küld mindent
egy komolyabb routeren, vagy linuxos gépen keresztülvezetve van esélyed
(szvsz)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mert Én 1 havernál a 2.7 -el nem tudtam leszedni 1 elemet, de a 3 -mas lekapta +mást is talált.
Próbáld másik Vírusirtóval !
Esetleg mág azt próbálnám, hogy rátenni 1 másik gépre - op. rendszerre és ott törölni, de lehet utána gond lenne az indításnál.
csatlakozva van a gépemhez a net vezetéken (1Mbit)
+ csatlakozok egy vezeték nélküli hálózathoz is (2Mbit) ?
Összeadódik? vagy ilyenkor mi van?
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
http://gaborszantai.co.uk/
A gép bekapcsolásakor, az XP betöltése elõtt vagy a felhasználói fiók ikonja jön be, vagy annak kikapcsolásakor jelszavat kér.
Reinstall elõtt ellenben semmit nem kért, azonnal a desktopot töltötte be...
Hogy lehet ezt eltüntetni?
Köszönöm!
http://gaborszantai.co.uk/
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
egy olyan eseménnyel kapcsolatban volna kérdésem, hogy kaptam egy vinyót, rajta egy jelszóval védett fiókkal. ezt a vinyót most betettem itthon slave-ként a gépbe, mert arról nem indul a win. szektor bibis.
a kérdés az, hogy ebbe a fiókba hogy másszak be? hiába nyomkodom, csak azt tudja mondani nagy okosan, hogy hozzáférés megtagadva:/ a jelszó megvan, csak még a lehetõséget sem adná meg, hogy beírjam^^
Én a te esetedbe ezt nem javasolnám.
Mert te végül is ahogy kiveszem, azt szeretnéd, hogy minden megmaradjon "új" Xp-n ami Vista alatt van.
Hát szerintem csak a fájlok menthetõek meg, ahogy már írtam:
-Valahová lemented õket (pl.:másik partícióra) !
-Vista eltávolítás (format C, mivel gondolom az az Op. rendszer partíció)
-Xp fel
Köhi.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Mitõl lehet a KÉPEN látható probléma? Az ikonok és menüpontok alatti nagy üres térre gondolok - nem tudom eltûntetni? Vmi tipp hogyan kell?
thx
Milyen cuccot szeretnél megtartani az Op. rendszer partícióról !
Én így ezzel nem szórakoznánk, lementeném valahová. Aztán ....
Köhi!
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
http://goo.gl/gd6Zi5
már megvan, ha esetleg másnak is kellene http://support.microsoft.com/kb/281980
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
vki nemtudja hol lehet xpbe azt beallitani hogy ha ctrl+alt+del-t nyomok akkor ne egyböl a feladatkezelö jöjjön be hanem ijen választóképernyõ?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
firefox alákéne leginkáább
1. Bebootolsz az XP telepítõ CD-rõl
2. Javítókonzolt választasz
3. Kiadod a fixboot és a fixmbr parancsokat!
Van egy Vistás gépem, amit szeretnék letörölni és xp home-ot feltenni rá úgy, hogy legalább a fájlok megmaradjanak rajta. Amikor beraktam az xp telepítõjét, azt írja kompatibilitási gondok vannak, mert a gépen már van egy újabb windows, ezért nem engedi telepíteni az xp-t.
De azt is hozzáteszi, hogy ha mindenképp fel akaro rakni az xp-t, akkor a beállításokak és a fájloknak annyi.
Biztos ez? Nem lehetne mégis feltenni úgy, hogy legalább a fájlok megmaradjanak?
Köszi!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Tud valaki valami okosat mondani?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy az én Windows XP SP2-m azt csinálja, hogy mikor csatlakoztatom a mobilom és belépek a memóriakártyán a Videok mappába akkor megfagy az egér mozog, de nem lehet sehova kattintani.
Ezt miért csinálja?
Elõre is köszönöm JS
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Egy havernál vagyon lassan áll le az Xp (sp2).
Hogy lehet ezt orvosolni egyszerüen ?
Tudom, hogy van rá megoldás, de mi ?
Azt hiszem ez azóta van neki, mióta be lett téve egy + hangkártya, mivel az alaplapi (Gigabyte) integrált halk volt.
Amúgy talán nem ártana ezt az alaplapit letiltani a BIOS -ba, nem!
Mivel az Xp -be hiába van eszközkezelõbe eltávolítva, újraindításnál automatikusan új hardver és vissza állítja.
Köszi elõre is !
Azt hol tudom beállítani, hogy a laptopomra csak jelszó megadásával lehessen pen drive-ot csatlakoztatni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Hogyha ezt telepítem akkor megoldódik a problémám?(Nem települnek az Outlook és Office frissítések)
Chaos Anno Domini
http://goo.gl/gd6Zi5
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nekem az lenne a problémám, hogy eddig mindig rendesen elindult a windows, most meg ki kell választani a felhasználói fiókot. De mivel egy fiók van csak és jelszó sincs, ezért nincs túl sok értelme. Hogy lehet megcsinálni, hogy olyan legyen mint régen? Elõre is köszi
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,