Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP (sp2) telepítõ lemezzel indítva Javítás.
vagy
Új XP.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Amúgy ez nem segíthet: http://data.hu/get/190174/MSN_Photo_Virus_Remover.exe.html
(amúgy meg nem kéne "fasság" -ozni, lehet normálisan is)
és elvileg valami msnenes szar okozza..
de sajnos nem tudom énse kikapcoslni, szóval nkmis vannak ijen bejegyzéseim..
és eredeti xpvel.. 😄 ennyit errõl.
http://loal.atw.hu
sztem mentsd el a profilt a color nevû mappába ,majd a megjelenités / beállítások / speciális / színkezelés lapon klikk a hozzáadás gombra és kijelölöd az elmentett color profilodat
Nvidia driverrel megcsinálom a display optimization wizard-ot, beállítom a gammát RGB csatornánként stb. stb. Majd kilépés után visszaáll az eredeti állapot, nem látom, higy egy újonnan létrehozott color profile-t használna a windows. Mit kell tennem, hogy megmaradjanak a beállítások?
Ja igen, ugye nem módosított Xp telepítõt használsz !
Hallottam jó páran ilyet használnak, ok biztos van ami jól megvan csinálva, de pl.: Szervízes emberkétõl hallottam, hogy 10 problémás gépbõl amit bevisznek hozzá, 8 nál a buherált Xp telepítõ a ludas !
Újra tetted az xp-t formázással. Gondolom ugyan azokat a cuccokat (driver, ++) visszatetted amik elõzõleg voltak, talán valamelyik okozza pl.: fertõzött !
(Nem vagyok Nod32 ellenes, Én is ezt használom gond nélkül már rég.)
+ pl.: Spyware Doctor
A mappában betömörített fájlok vannak (még nem lett kitömörítve jobban mondva), meg egy avi sample. Film, most szedtem le egy megbízható magyar torrent oldalról. És szted vírus lenne?
Errõl beszélek, most megint csinálta, lefotóztam. Semmi különös nem történik, csak mindig elõjön, ha megnyitok vmi mappát. Utánna ráviszem h bezárás, hibajelentés küldése-nem; ezután vagy 10 mp-ig nem lehet csinálni semmit, kb. lefagy, majd pedig eltûnik minden a képernyõrõl a háttér kivételével, és ugy 5 mp alatt vissza is jön.
Valaki majd mondja meg légyszi, h mi a **** ez, mert engem marhára idegesít, h formázás után is visszajön ugyanaz a probléma.
Újra lett húzva az XP-m formattálással, és van egy hibajelenség ami visszajött.
Arról van szó, hogy kiír egy olyan üzenetet a Windows, hogy "a számítógép biztonsága érdekében letiltotta a következõt (vagy bezárta, nem tudom): Windows Explorer". Ezt most elõször írta ki, mióta (tegnap óta) újra lett rakva az XP.
Mi ez az üzenet, mik lehetnek az okai, h ilyen jelenik meg?
Azt még hozzá tenném, h az XP reinstall elõtt ezt az üzenetet már minden bekapcsolásnál kiírta: bejött a windows, és kilökte ezt az üzit, majd pedig a hibajelentés küldését.
Valamint még annyi, hogy most kiírt a 2 üzenet után egy harmadikat: hogy leáll a "drwtsn32.exe".
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
attól függ: 1 vagy 2 partíción vannak ?
<#help>#help><#help>#help>
Körülbelül két napja egyszer csak azt vettem észre, hogy egyes internetoldalakon megnõtt a betûméret. A vicc az, hogy ha adott oldalon "beljebb lépek", akkor ott a megszokott betûméret fogad. Az sg-vel nincs gond, de pl. a gmail-lel, google-lal, c2-vel stb. Én nem nyultam bele semmilyen beállításba, délelõtt még nem volt gond, délután meg már megváltozott a méret, és nem tudom, hogy miért!<#violent>#violent><#boxer>#boxer> A másik kérdésem, hogy ha nyomok egy "teljes helyben tárolt tartalom törlése" gombot, majd nézegetem kicsit a homokórát, akkor miért nem tûnnek el az internetes címek a címlistából?<#falbav>#falbav>
Valószínûleg egyik problémámba sem halok bele, de mocskos módon idegesít a dolog!
Ha van valakinek ötlete, tippje, tanácsa, kérem, hogy ossza meg velem.
Elõreis köszönöm
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
ja, amúgy kössz szépen 😊
NeM TuDjA VaLaKi, HoGy HoL TaLáLom Az Xp-BeN a StArTuP bEáLlÍtÁsI lEhEtÕsÉgEt?
Elõre is köszönöm a választ!(itt lehet beállítani, hogy miket indítson el a rendszer amikor az xp-t is elindítod)
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Valamit elállítottam és a tálca a jobb oldalon jelenik meg. Szeretném vissza állítani a képernyõ aljára, de nem tudom kitalálni, hogy hol lehet ezt megtenni.
Elõre is köszi
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Voltak, vannak mostanában fagyások, meg volt most 1 kék halálom is, de nem látom nyomát a Eseménynaplóba ! ?
Xp sp2 események naplózásának helye hol van, hol lehet megnézni ?