Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Van egy problémám.XP-t használok.Van 2 felhasz.fiók.Az 1.jól müködik de a 2.fióknál csak leállítás van és nincs kijelenkezés vagy felhasz.váltási lehetõség.Segítsetek!Köszi.

Tipp:

XP (sp2) telepítõ lemezzel indítva Javítás.
vagy
Új XP.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Nem tdok bejelentkezni egy felhasználóval sem, a háttér ugyan bejön de semmi más és nem tûnik el a felhasznló adatainak betöltése vagy mi. Ha csökkentett módban átállítom, hogy legyen üdvözlõképernyõ akkor is csak tölti az adataim. Van valami ötletetek?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Flamer
sry. nem bántás akart lenni. :|
és nem, télleg nem az a virus rmeover. 😄

http://loal.atw.hu

Ja Bocsi ez mégse az lesz. (http://data.hu/get/190174/MSN_Photo_Virus_Remover.exe.html)
Én nem azt mondtam, hogy 100%, hogy az a gond, csak megjegyeztem, tippeltem.

Amúgy ez nem segíthet: http://data.hu/get/190174/MSN_Photo_Virus_Remover.exe.html

(amúgy meg nem kéne "fasság" -ozni, lehet normálisan is)
Flamer
fasság. 😄 nekemis van ijen.
és elvileg valami msnenes szar okozza..
de sajnos nem tudom énse kikapcoslni, szóval nkmis vannak ijen bejegyzéseim..
és eredeti xpvel.. 😄 ennyit errõl.

http://loal.atw.hu

szia
sztem mentsd el a profilt a color nevû mappába ,majd a megjelenités / beállítások / speciális / színkezelés lapon klikk a hozzáadás gombra és kijelölöd az elmentett color profilodat
dr Kotász
Szevasztok bocsássatok meg, hogy az XP topikban kérdezem, de a videokártya topik fõleg hardverirányultságú, nekem meg egy szoftveres kérdésem lenne. Szóval a probléma a következõ:

Nvidia driverrel megcsinálom a display optimization wizard-ot, beállítom a gammát RGB csatornánként stb. stb. Majd kilépés után visszaáll az eredeti állapot, nem látom, higy egy újonnan létrehozott color profile-t használna a windows. Mit kell tennem, hogy megmaradjanak a beállítások?
ffxi
Aham értem.

Fákjúal!

ffxi
Frissen telepített 😞

Fákjúal!

Rendszer vissza állítás arra az idõre amikor még jól mûködött minden ! ?
XP sp2 használsz igaz, rendesen frissítve !
Ja igen, ugye nem módosított Xp telepítõt használsz !
Hallottam jó páran ilyet használnak, ok biztos van ami jól megvan csinálva, de pl.: Szervízes emberkétõl hallottam, hogy 10 problémás gépbõl amit bevisznek hozzá, 8 nál a buherált Xp telepítõ a ludas !
Nem lehet, hogy valamelyik programra akad ki ! ?

Újra tetted az xp-t formázással. Gondolom ugyan azokat a cuccokat (driver, ++) visszatetted amik elõzõleg voltak, talán valamelyik okozza pl.: fertõzött !
Próbálj másik vírus irtót !
(Nem vagyok Nod32 ellenes, Én is ezt használom gond nélkül már rég.)
+ pl.: Spyware Doctor
És akkor a NOD minek nem jelez semmit?

A mappában betömörített fájlok vannak (még nem lett kitömörítve jobban mondva), meg egy avi sample. Film, most szedtem le egy megbízható magyar torrent oldalról. És szted vírus lenne?
ffxi
Ez mi a fene? Lehet ez ellen csinálni vmit?

Fákjúal!

Narxis
Vírus.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

http://images.netbag.hu/20080407/1207519544578.jpg

Errõl beszélek, most megint csinálta, lefotóztam. Semmi különös nem történik, csak mindig elõjön, ha megnyitok vmi mappát. Utánna ráviszem h bezárás, hibajelentés küldése-nem; ezután vagy 10 mp-ig nem lehet csinálni semmit, kb. lefagy, majd pedig eltûnik minden a képernyõrõl a háttér kivételével, és ugy 5 mp alatt vissza is jön.

Valaki majd mondja meg légyszi, h mi a **** ez, mert engem marhára idegesít, h formázás után is visszajön ugyanaz a probléma.
Sziasztok!

Újra lett húzva az XP-m formattálással, és van egy hibajelenség ami visszajött.
Arról van szó, hogy kiír egy olyan üzenetet a Windows, hogy "a számítógép biztonsága érdekében letiltotta a következõt (vagy bezárta, nem tudom): Windows Explorer". Ezt most elõször írta ki, mióta (tegnap óta) újra lett rakva az XP.

Mi ez az üzenet, mik lehetnek az okai, h ilyen jelenik meg?

Azt még hozzá tenném, h az XP reinstall elõtt ezt az üzenetet már minden bekapcsolásnál kiírta: bejött a windows, és kilökte ezt az üzit, majd pedig a hibajelentés küldését.
Valamint még annyi, hogy most kiírt a 2 üzenet után egy harmadikat: hogy leáll a "drwtsn32.exe".
ok
Kontrakcio
azért köszi a segitséget! jah még vmi! szted 1 fordulatszám szabályzó potira max hány coolert köthetek? 5 van most jelenleg 1 potin és mikor min-re veszem a fordulatot durván melegszik! 😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
1, de ahogy észrevettem lefuttattam egy lemezkarbantartót és le is törölte 😊 épp ismerkedem a vistával azt néha nagyokat nézek 😄D

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

szia!

attól függ: 1 vagy 2 partíción vannak ?
Kontrakcio
sziasztok! régi xp-t h törölhetem vistárol?

robotnyk
van egy érdekes problémám. egy fagyás óta mindig elfelejti ez a csodaxp, hogy a karakterismétlésnél hova állítottam a csúszkát. van valami megoldás erre? esetleg valami ini, amiben ezt a beállítást tárolja?
Már megoldódott<#wink>
Ja, igen, az kimaradt, hogy szeretném a már megszokott összképet látni adott internetoldalon, de fogalmam sincs, hogyan érjem ezt el.
Sziasztok
<#help><#help>
Körülbelül két napja egyszer csak azt vettem észre, hogy egyes internetoldalakon megnõtt a betûméret. A vicc az, hogy ha adott oldalon "beljebb lépek", akkor ott a megszokott betûméret fogad. Az sg-vel nincs gond, de pl. a gmail-lel, google-lal, c2-vel stb. Én nem nyultam bele semmilyen beállításba, délelõtt még nem volt gond, délután meg már megváltozott a méret, és nem tudom, hogy miért!<#violent><#boxer> A másik kérdésem, hogy ha nyomok egy "teljes helyben tárolt tartalom törlése" gombot, majd nézegetem kicsit a homokórát, akkor miért nem tûnnek el az internetes címek a címlistából?<#falbav>
Valószínûleg egyik problémámba sem halok bele, de mocskos módon idegesít a dolog!
Ha van valakinek ötlete, tippje, tanácsa, kérem, hogy ossza meg velem.
Elõreis köszönöm
daxan
Sziasztok! Korlátozott fiókkal rendelkezõ felhasználónak hogyan tudom engedélyezni a távoli asztalt? Próbáltam beállítani a Computer Managment-nél, és hozzá is adta a felhasználót a Remote Users-hez, de nem tudok csatlakozni távolról. Routerem van, de ott engedélyeztem a 3389-es portot. Protokol: TCP,UDP (both). A windows tûzfal kikapcsolásával is próbáltam, meg úgy is, hogy engedélyeztem a portot a tûzfalon, de akkor sem jó. Próbáltam admin fiókot elérni távolról, de azt sem engedi. Tudtok segíteni?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

ja, megvan köszönöm szépen

mert hogy nem pont erre gondoltam, de sztem ez is jó 😊

azon belül a szolgáltatások?
ja, amúgy kössz szépen 😊

Start Futtatás msconfig

HelÓ!
NeM TuDjA VaLaKi, HoGy HoL TaLáLom Az Xp-BeN a StArTuP bEáLlÍtÁsI lEhEtÕsÉgEt?
Elõre is köszönöm a választ!(itt lehet beállítani, hogy miket indítson el a rendszer amikor az xp-t is elindítod)

Hát általában az okos júzereknek nem jut eszükbe használni a Google-t
[HUN]FaTaL
nincs mit😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Köszi szépen, így már ok
[HUN]FaTaL
ja elfelejtettem hogy elõtte nyomj jobb gombot a tálcán és a tálca zárolása elõl vedd ki a pipát (feltéve hogy elõtte van)

[HUN]FaTaL
fogd meg a tálcát olyan helyen ahol nem ablak van az egérrel és mozgasd a képernyõ aljára

Sziasztok!
Valamit elállítottam és a tálca a jobb oldalon jelenik meg. Szeretném vissza állítani a képernyõ aljára, de nem tudom kitalálni, hogy hol lehet ezt megtenni.
Elõre is köszi
Drága jó lelkû barátom! Gondolod nem azzal kezdtem? Egyébként pedig kívánom, hogy egyszer mobilnettel keljen keresgélned a google-on! Az én problémámra nem volt ott megoldás, amiket írtak mindent kipróbáltam. Egyébként pedig már winreinstall volt, és megoldódott. Köszönöm a segítséged!

www.smart-bus.hu

Sziasztok! Kifagyott a rendszerem, kénytelen voltam újraindítani és azóta nincs netem. Generic Host Process hiba üzenettel kifagy az egész. Minden frissítés fent van, a Realtek drivert már újraraktam, de semmi nem változik. Mi lehet a gond?

www.smart-bus.hu

| #17407 -> Köszi, már megtaláltam.

Voltak, vannak mostanában fagyások, meg volt most 1 kék halálom is, de nem látom nyomát a Eseménynaplóba ! ?
vez.pult / felügy.eszk./ sz.gép kez.
Sziasztok.

Xp sp2 események naplózásának helye hol van, hol lehet megnézni ?
Minstrel
de a mostani windows-omon meg nincs virus, mondjuk nincs viruskergetõ se, de nem látok semmi furát rajta. ez igy külön hdd-n van, hogy beteszem amikor elszáll a másik.

http://topgearhungary.blogspot.com/