25353
Whistler - Windows XP
-
kollektor #19073 hova lett az op.r.róla és milyen masina? -
#19072 Hogy lehet vele ezt megcsinálni? Jelenleg a gépen nincs op rendszer és a telepítővel nem tudom megformázni a perticiót, mert azt írja ki, hogy nem kompatibilis a fájlrendszer az xp-vel. -
kollektor #19071 a win xp telepítő cd-je -
#19070 Hello!
Olyan programot tudnátok ajánlani amivel bootolva lehet particiót formázni és megosztani és scan disc-elni is tud? -
kollektor #19069 a Prevx leszedi -
Zsolt01 #19068 Nem tettem fel tegnap semmit.
Előzmény:
Le állítottam az Internetet, Kiléptem az állandó Spyware Doctor-ból, Nod32-tőt leállítottam, hogy semmi ne menjen a háttérbe, hogy ne akadjon a Crysis. (mindig így szokok ezzel) -
kollektor #19067 winprop.exe -
kl24h #19066 Tedd fel az Avirat, mert valami nem koser azzal a programmal es ellenorizd normal windows mukodes eseten, hogy megtalalja az antivirus.
Azert egy kerdes: a tegnap delutan nem tettel fel valamilyen programot? -
mardal #19065 Hello
Tudtok nekem abban segíteni hogy mivel lehet azon segíteni hogy a gépem azon partícióján amin van az xp mindig elfogy a hely pedig nem rakok fel semmit.Ez valami vírus vagy mi okozhatja ezt és hogyan lehet segíteni ezen. -
Zsolt01 #19064 Sziasztok.
A gép indításánál tegnap délután óta a Tálcán megjelenik winprog.exe dolog (tálcáról nem lehet megnyitni, csak helyi menüből bezárni lehet)
Mi lehet ez, hogy indítanál így előjön ?
Csökkentett módba Spyware Doctor, ESET NOD32 Antivirus (3-mas) ezzel kapcsolatba nem találtak semmit.
Ez nálam legalábbis a C / Windows-ba van, ezt most kiszedtem az automatikus indításnál, most nem jön elő a gép indításánál a tálcán.
De itt is rátaláltam:
Más gépen itt ilyesmi nem volt ahol néztem.
Vélemények ?
Köszi. -
#19063 Hali!
Függ egy DVD-író az alaplaptól? Úgy értem, ha egy Pioneer DVR-112D írót akarok venni, és be akarom szerelni a gépbe, akkor neki megfelelne a jelenlegi alaplapom: MSI 845E Max (MS-6566E) ? -
#19062 nem -
#19061 Azt szeretném kérdezni, hogy az igaz-e, hogy a Windows az összes legépelt leütést feljegyzi magának egy .log fájlba? -
#19060 lehet, hogy nincs aktiválva az az USB port. ez alatt azt értem, hogy nekem előre is van kivezetve kettő csati, de csak az egyiket dugtam be az alaplapba, a másik egyenlőre használaton kívüli, mert minek:)
szóval erre tippelek nálad is, ha nem akkor nemtom. -
#19059 Hello!
Hogy tudom parancssorral megformázni azt a partíciót amin a rendszer van? -
Mordoc911 #19058 hali, olyan gondom van hogy hiába dugom be a gépbe(USB) az mp3 lejátszót de nem történik semmi...Mit tegyek ennek javulására?
Előre is köszi a választ! -
jeti00 #19057 köszi de megvan a megoldás :) egyszerű végülis, a taskmgr felhasználófüggő, szal csináltam új felhasználót és tökéletes minden :)) -
kollektor #19056 EZT! nézted már? -
#19055 regebben mukodott ugye,ha igen meglehet osszeszedtel olyan virust amit meg format utan se birsz letorolni -
jeti00 #19054 frissen lett rakva, netet se ért és már rossz volt. de azért kipróbálom, ráérek... -
#19053 virusra nem gondoltal rakd fel a kasperskyt es futasd magas biztonsagon:D -
jeti00 #19052 hali!
a gondom annyi lenne h hiába rakom fel újra az xp-t (prof. sp3as), ha beindul a windows, bejön az asztal, onnantól a taskmgr.exe lehúzza az egész procit (2,5ghz) és nem végez. Elég nehéz mellette bármit is alkotni... eddig egy fórumban se találtam megoldást. Újrarakni nem fogom a gépet, megvolt már egy párszor. (Szobatársam gépére is fel lett rakva, neki működik rendesen.)
Ötletek? -
simonl #19051 Köszönöm, sikerült:)
És az ikonok nevét nem lehet eltüntetni??? -
#19050 Üdv!
Tegnap raktam újra az xp-t, és egyszerűen nem akar kikapcsolni.
Kilépéskor, a beállítások mentése folyamatnál megáll,nem csinál semmit, így kézzel kell leállítani. (Aminek hála ugyebár minden indításkor konzisztenciát kell ellenőrizni)
Van valami tippetek? -
kollektor #19049 hello!
Tessék:parancsikon nyíl eltüntetés -
simonl #19048 Sziasztok,
Van módszer vagy vmi. firnyák, hogyan lehet az ikonokról azt a kis nyilat eltüntetni??
Köszi -
Bluh #19047 Helló mindenkinek! Tud valaki egy olyan oldalt vagy linket adni ahonnan le tudnám tölteni a win 95-öt vagy esetleg a win98-at. Előre is köszönöm! -
#19046 ekkolákko!
próbálj meg egy töredezettségmentesítést csinálni a c:-n! ha utána is fennál e probléma, akkor rakd be a cd-be az xp lemezt, majd bootoltasd a cd-ről, s amikor kérdezi akkor a J-betű megnyomásával (lehet más a billentyűparancs) akkor javítást hajsd végre. ha ez sem megoldás, akkor sajnos format c: s telepísd újra. -
balcsi70 #19045 Sziasztok.
Van egy olyan gond hogy a gép bekapcsolásakor kiírja azt hogy üdvözöljük aztán ott megáll és elég sokat üdvözöl
olyannyira sokat hogy újra kell indítani a gépet,de aztán megint ugyan ez.Úgy hogy ezt el kell játszani egy párszor aztán nagy nehezen betölt valahogy. Szerintetek mi a gubi lehet? Kössz a válaszokat. -
csoola #19044 hello, az a bajom h át szeretném nevezni a gépen azt, hogy a rendszr menüpontz alatt (vezérlöpultban) a windows használatára jogosult xy, mivel egy játék bekavarodik az ékezetektöl és ékezetes a nevem
mert nem tudom a documents and settingsben sem állitani addig a mappám (holott a felhasználonevem megváltozott, de gondolom nem csak azt kellene megváltoztatni...) -
Clive87 #19043 Oké, köszönöm szépen! Teszek egy próbát! Az informatika tanárom is hasonló módszert vázolt fel, remélem bejön! :)
Még egyszer köszi! :) -
#19042 nekem úgy szokott működni az XP friss telepítése, hogy előtte minden IDE-s merevlemezt lehúzok (fizikailag) és rögtön az elején mikor kiírja, hogy más gyártótól kapott drivereket rakja be, akkor kell F6-ot nyomni. akkor nyüszög egy darabig, majd bedob egy képet ahol leírja, hogy milyen driverek vannak installálva (természetesen alapból nem indítja a kislemezt:) így nincs odaírva semmi), lentebb lesz egy lista ahol ki lehet választani, hogy melyik SATA, PATA, Raid drivereket töltse be.
Ez ABIT alaplapra vonatkozik, nem tudom, hogy a Gigabyte-nál hogy néz ki a kezelőfelület, de szerintem hasonló vagy ugyanez. -
#19041 és ezen program nélkül? csak ezért nem akarok mindenfélét telepíteni. vagy ahhoz már programozónak kell lenni? -
#19040 köszy! akkor ezért nem működött otthon minden szolgáltatás!!! :-)
köszy mégegyszer!
-
zserrbo #19039 A xp-AntiSpy 3.96-8 verziótól felfelé igen. Tehát a lentebbi link is jó neked. -
#19038 nekem megvan ez! viszont az sp3-al kompatibilis? -
Zsolt01 #19037 xp-AntiSpy progiba van olyan, hogy gyors leállítás.
Itt van. -
Clive87 #19036 Sziasztok!
Az utóbbi pár évben egy kicsit (nagyon) lemaradtam a témában, ezért ismét tőletek kérek segítséget.
Problémám a következő: van egy Gigabyte GA-7VT600 1394 alaplapom (nem röhög :))
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1667
Most vettem egy SATA I-es vinyót, ami ez:
http://hitachigst.com/portal/site/en/products/deskstar/7K160/
A boltban a sráctól kérdeztem, kell e hozzá driver, azt mondta, hogy az XP SP2 már felismeri. Na azt látja, hogy RAID-vezérlő, de telepíteni már nem tudja. Letöltöttem az alaplap oldaláról a SATA RAID driver-t, feltettem, semmi. Könyörgök segítsen valaki! :) Most adta meg magát a régi 80 gb-os IDE vinyóm és erre szeretném gyorsan átmenteni az adatokat, de így elég nehéz. :)
Ha valakinek bármi ötlete támad, mi lehet a gond, kérem ne fogja vissa magát! :) Előre is köszi! -
#19035 Sziasztok!
Újabb velős kérdésem: hogy lehet felgyorsítani a kikapcsolási funkciót?
neten forog pár olyan verzió amik meg vannak buherálva, köztük az is, hogy gyorsabban ment kilépésnél ezáltal nem kell sokat várni. Engem idegesít, hogy 1 percig ezen szöszmötöl.
Az egyébként mindenkinél úgy van, hogy még a kislemezmeghajtót is elkezdi olvasni a legvégén? vagy csak velem szórakozik? -
#19034 Egy scandisk semmiképp nem árthat. A rendszervisszaállítást Te tudod. Én nem használom. ( Norton Ghost-tal mentek. )