Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Van egy kis problémám. Vettem egy új alaplapot összeraktam és elindítottam . A bios bejön és minden oké felismer mindent winyót, memóriát,procit mindent.Az xp-t újra akartam telepíteni de hiába állítom be hogy cdröl bootoljon nem akarja elindítani a telepítést pedig a cd jó mert teszteltem elõtte a régi alaplappal. Ezután gondoltam elindítom a régi telepített xp-t de az is csak a boot képig jut a csík megy és ennyi. 😞 Tud erre nekem valaki megoldást?
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ma délután olyat csinált a gép, hogy a Firefoxban ha legörgettem az oldalt duplikálta azt a sort ami éppen látszott pl.
ma 16:04 | privát | válasz erre | #17546
és eltüntette az ablakok címsorát (ahol a méretváltó gombok vanna, tálcára, teljesméret, bezárás).
Elõször azthittem, hogy a firefox zakkant meg de az msn, a feladatkezelõ ablakoknak se volt címsora és a jobbklikkes menük se nagyon akartak megjelenni.
Restart után jó volt egy ideig. Azon kívül, hogy winreinstall (mert 1év körüli) mit lehet tenni? CCCleaner megvolt. A reinstallal már megvárnám az SP3-at.
Nem hiszem, hogy VGA hiba mert TDU-ztam kicsit és ott nem akadt ki semmi.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Légyszi segítsetek.
Az xp-m már akkor is szabálytalan mûveletekete hajd végre(explorer.exe,winamp 5.53 stb.)ha teljesen friss a telepítés.
Átnéztem Eset smart securityvel,Trojan hunterrel,spybot s&d-vel,és ad-aware 2007-el is ,max tracking cookiet találtak.
Minden frissítést felszoktam rakni a windows update oldalról.
Vista alatt viszont semmmi baja a gépemnek...csakhát a játékok ugye a gépigény miatt lassabbak.
Mit nézzek még meg esetleg?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Lefuttattam és problémát javítottam:
(2 volt)
+ Wint érvényesítettem.
Ez okozhatta a fagyásokat is ???
(Habár majd kiderül.)
(kép)
Ez mi ?
Valami súlyosabb hibára utalna ?
Régi Xp sp2 és az újnál is elõjön néha !
Fagyogat a gépem, (már írtam róla jó pár napja is) Új XP sp2 Frissítve. (Eredetiség vizsgálat megoldva régi xp és az új másik módszerrel)
Ram, Videokártya Winyó, Táp ellenõrizve.
Kovetkezo problemaval kuzdok: 2db vinyo van a gepemben, egy 80Gb-os IDE-s, nevezzuk "D"-nek es egy 300Gb-os SATA amin 2 particio van, az egyik az 100Gb, nev. "C"-nek a Win XP Prof.-hoz a masik 200Gb nev. "F"-nek a sajat ramatyoknak. Jelenleg a "D"-s Win-t hasznalom es hozzaferek az "F"-hez, de feltettem egy masik XP Prof-ot a "C"-re es nem ferek hozza az "F"-hez. Itt orzom a programjaimat is es nem tudom innen feltelepiteni azokat a "C"-re. Nem tudom melyik vinyom a SLAVE es melyik a Master, lehet, hogy itt a gond?????.....Koszi
😊
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
segítsetek,
van 1 wifis router, az asztali gépem errõl a routerrõl kapja a netet, van 1 laptop, ami wifin kapja a cuccot.
hogy lehet megoldani, hogy lássák egymást hálózatban?
köszi!
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ez gyakran annak a következménye amikor egy fojamat a felhasználó által lett inditva, probáld ugy konfigolni a fojamatokat hogy vagy lokális fojamat vagy hálózati fojamatként fusson.
cmd -> services.msc
http://loal.atw.hu
Userenv/1517:
Windows saved user X registry while an application or service was still
using the registry during log off. The memory used by the user's registry
has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use.
This is often caused by services running as a user account, try configuring the
services to run in either the LocalService or NetworkService account.
Fákjúal!
Az exe fájlt ki kell csomagolni ás a fájlokat kell felmásoni vagy csak magát az exe fájlt?
És milyen lemezt kell készíteni simát vagy MS rendeszer lemezt?
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
http://goo.gl/gd6Zi5
Gép: amd 2600+ 1,8ghz 768ram ati 9600xt/256mb
Tudom, nem való játékra a gép, de elég sok fut rajta. Ara gondolok, hogy melyik ilyen "faragott XP" a legjobb erre a célra. (pl.Byte xp, többet nem ismerek😊)
az lenne a problémám, hogy nem tudom megnyitni közvetlenül a sajátgépbõl a C és a D meghajtómat. Mi lehet a probléma? és hogyan orvosolhatnám? a vindózt nemszertném újrahúzni.
<#vigyor4>#vigyor4><#circling>#circling>
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
És csak simán ezt az exe fájlt rá kell másolni a floppyra és kész?