Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nyugi! Majd csak összejön.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kontrakcio
probálj biso resetet

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

<#falbav> fel fog idegelni az tuti.

Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.

xxdani
amit tudok hogy új alaplappal a régi win nem fog elindulni ilyenkor újra kell tenni. azt meg hogy miért nem tudsz cd-rõl bootolni valaki más fogja elmondani....szerencsére nekem még nem volt ilyen gondom

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sziasztok.
Van egy kis problémám. Vettem egy új alaplapot összeraktam és elindítottam . A bios bejön és minden oké felismer mindent winyót, memóriát,procit mindent.Az xp-t újra akartam telepíteni de hiába állítom be hogy cdröl bootoljon nem akarja elindítani a telepítést pedig a cd jó mert teszteltem elõtte a régi alaplappal. Ezután gondoltam elindítom a régi telepített xp-t de az is csak a boot képig jut a csík megy és ennyi. 😞 Tud erre nekem valaki megoldást?

Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.

xxdani
helló. Miért van az hogy a windows media player classik-ba ha elkezdek nézni egy rövidfilmet akkor gondol eggyet és újraindul a gép?(de csak kb minden 5.esetben) de ha filmet indítok vele akkor gond nélkül megy

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Flamer

http://loal.atw.hu

Met
Kellene egy kis help.
Ma délután olyat csinált a gép, hogy a Firefoxban ha legörgettem az oldalt duplikálta azt a sort ami éppen látszott pl.
ma 16:04 | privát | válasz erre | #17546

és eltüntette az ablakok címsorát (ahol a méretváltó gombok vanna, tálcára, teljesméret, bezárás).
Elõször azthittem, hogy a firefox zakkant meg de az msn, a feladatkezelõ ablakoknak se volt címsora és a jobbklikkes menük se nagyon akartak megjelenni.
Restart után jó volt egy ideig. Azon kívül, hogy winreinstall (mert 1év körüli) mit lehet tenni? CCCleaner megvolt. A reinstallal már megvárnám az SP3-at.
Nem hiszem, hogy VGA hiba mert TDU-ztam kicsit és ott nem akadt ki semmi.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok.
Légyszi segítsetek.
Az xp-m már akkor is szabálytalan mûveletekete hajd végre(explorer.exe,winamp 5.53 stb.)ha teljesen friss a telepítés.
Átnéztem Eset smart securityvel,Trojan hunterrel,spybot s&d-vel,és ad-aware 2007-el is ,max tracking cookiet találtak.
Minden frissítést felszoktam rakni a windows update oldalról.
Vista alatt viszont semmmi baja a gépemnek...csakhát a játékok ugye a gépigény miatt lassabbak.
Mit nézzek még meg esetleg?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Köszi.

Lefuttattam és problémát javítottam:
(2 volt)
+ Wint érvényesítettem.

Ez okozhatta a fagyásokat is ???

(Habár majd kiderül.)
Microsoft Genuine Advantage – Diagnosztikai webhely:Link.

Ja igen, azt tudom asszem, hogy az eredetiség vizsgáló eleme ez a WgaTray.exe
(kép)
Sziasztok.
Ez mi ?
Valami súlyosabb hibára utalna ?

Régi Xp sp2 és az újnál is elõjön néha !

Fagyogat a gépem, (már írtam róla jó pár napja is) Új XP sp2 Frissítve. (Eredetiség vizsgálat megoldva régi xp és az új másik módszerrel)
Ram, Videokártya Winyó, Táp ellenõrizve.
Bocsi, bocsi mar en is belezavarodtam a meghajtok neveibe es felcsereltem oket. A lenyeg az, hogy az IDE-s vinyot hasznalom es siman hozzaferek a masik vinyo adataihoz, de ha a masik vinyorol hasznalom az xp-t, akkor nem ferek hozza az ugyanezen levo masik particio adataihoz! Na igy mar asszem vilagosabb<#nemtudom>....Koszi
Udv Mindenkinek!

Kovetkezo problemaval kuzdok: 2db vinyo van a gepemben, egy 80Gb-os IDE-s, nevezzuk "D"-nek es egy 300Gb-os SATA amin 2 particio van, az egyik az 100Gb, nev. "C"-nek a Win XP Prof.-hoz a masik 200Gb nev. "F"-nek a sajat ramatyoknak. Jelenleg a "D"-s Win-t hasznalom es hozzaferek az "F"-hez, de feltettem egy masik XP Prof-ot a "C"-re es nem ferek hozza az "F"-hez. Itt orzom a programjaimat is es nem tudom innen feltelepiteni azokat a "C"-re. Nem tudom melyik vinyom a SLAVE es melyik a Master, lehet, hogy itt a gond?????.....Koszi
[HUN]FaTaL
Sima hálózati kapcsolat kell mintha kábelen menne😊

http://goo.gl/gd6Zi5

semmi, egyszerûbb volt mint gondoltam... köszi
😊

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Sziasztok

segítsetek,
van 1 wifis router, az asztali gépem errõl a routerrõl kapja a netet, van 1 laptop, ami wifin kapja a cuccot.
hogy lehet megoldani, hogy lássák egymást hálózatban?

köszi!

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

[HUN]FaTaL
köszi😊

Narxis
http://www.winportal.net/?id=1300

[HUN]FaTaL
SP3 nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg? (Angol)

ffxi
köszi!

Fákjúal!

[HUN]FaTaL
ha már ennyiszer leírod hogy folyamat legalább írd le helyesen...

Flamer
a windows megprobálta menteni a user registryt de egy fojamat még mindig használta. a memoria amit a júzer registry használt nem lett felszabaditva. akkor lesz felszabaditva ha nem lesz használatban.

ez gyakran annak a következménye amikor egy fojamat a felhasználó által lett inditva, probáld ugy konfigolni a fojamatokat hogy vagy lokális fojamat vagy hálózati fojamatként fusson.

cmd -> services.msc

http://loal.atw.hu

ffxi
Erre tippelek. Ha vki tudna angolul, mert sztem oda van írva. Csak nem éertem.

Userenv/1517:

Windows saved user X registry while an application or service was still
using the registry during log off. The memory used by the user's registry
has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use.

This is often caused by services running as a user account, try configuring the
services to run in either the LocalService or NetworkService account.

Fákjúal!

ffxi
HELP!!!
Nem kapcsol ki a gépem, mert a "Beállítások mentése" ablaknál lefagy 😞(((

Fákjúal!

ffxi
Megoldódott

Fákjúal!

ffxi
Magyarul nem rossz.

Fákjúal!

koki44
Van valam leírás arról hogy készítsem el a Floppy lemezt a sata driverel, hogy mûködjön is?
Az exe fájlt ki kell csomagolni ás a fájlokat kell felmásoni vagy csak magát az exe fájlt?
És milyen lemezt kell készíteni simát vagy MS rendeszer lemezt?

Narxis
Vannak hibái, de gyengébb gépeken inkább elõnyös, mert úgy iktattak ki felesleges szolgáltatásokat, hogy ne omoljon össze a rendszer. A programokat amiket beleraknak meg nem kötelezõ felrakni, a telepítés végén megkérdi, hogy "köll e program?" oszt ha nem akkor nem telepít semmit. Igaz, én már buherálatlan rendszert használok, de csak azért mert sikerült új gépre szert tennem. 😊

ffxi
És milyenek? 😊

Fákjúal!

Narxis
ReBorn vagy Daytona, ezekrõl vannak személyes tapasztalataim.

ffxi
HELP!!
Ezt hogy tudom kitörölni?

Fákjúal!

[HUN]FaTaL
Normál XP-t tedd fel...

Ilyen megsem fordult a fejemben, kinõttem ezekbõl. A játékok mennek, de soványak az fps-ek:S Akkor melyik XP-t éri meg feltenni? Netezés is fontos, én byte xp-re gondoltam

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

[HUN]FaTaL
faragott XP alatt nem a Tinyt érti ami játékra van, hanem az agyontákolt foshulladék szarokat amibe 200 program 86 frissítés, vista téma meg minden szar bele van építve

Azaz, hogy nem kételkedek én semmibe, de úgy olvastam, hogy gyengépp gépekre csak jóü hatással van

Ebben kételkednék, mert éppen az a lényeg ezekben, hogy kevesebbet vesz le a géprõl, több jut játékra

lck
Erre a gépre egy fargatlan XP is jó, sõt talán jobb is.
Üdv! Melyik windowst a leginkább érdemes felrakni, játékra és böngészésre erre a gépre?
Gép: amd 2600+ 1,8ghz 768ram ati 9600xt/256mb
Tudom, nem való játékra a gép, de elég sok fut rajta. Ara gondolok, hogy melyik ilyen "faragott XP" a legjobb erre a célra. (pl.Byte xp, többet nem ismerek😊)

Sziasztok!
az lenne a problémám, hogy nem tudom megnyitni közvetlenül a sajátgépbõl a C és a D meghajtómat. Mi lehet a probléma? és hogyan orvosolhatnám? a vindózt nemszertném újrahúzni.

<#vigyor4><#circling>

koki44
OK!

Köszi

Kontrakcio
elsõ sztem mehet

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

koki44
Találtam kettõt is motherboard_driver_sata_gb_sata2raid_bootdisk_32.exe és motherboard_driver_sataraid_intel_bootdisk_32.exe ezek küzzül melyik a jó ha, Floppy-val szeretném telepíteni F6 kell ha jól tudom?
És csak simán ezt az exe fájlt rá kell másolni a floppyra és kész?

Akkor töltsd le:Link.

Kontrakcio
vagy! biosban disable-ön van a sata és csal enable-re kell állitani

Kontrakcio
megnézitek h miylen drivert igényel , googlebe beirjátok g driver neve download majd lekapjátok és fogjátok az Nlite nevezerû progit, leszeditek, elinditjátok és fogjátok az xp cd-t majd a driver csomagot és egybegyurjátok, a progz tartalmazza az irási lehetõséget!

koki44
A havenak szeretnék egy XP telepíteni de SATA2 Winchestere van és kéri a satas vezérlõt, csak az a probléma hogy nem találjuk az alaplaphoz adott CD-t GA-P35-DS4

ffxi
Köszi!

Fákjúal!

Newyorker
Sziasztok!

Ha valaki kitörli nekem az egész kellékek mappát "Minden programból" azt hogyan tudom visszacsinálni?

Köszönöm