Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még hozzátenném, hogy haverom vinyóját természetesen azóta kivettük. Emiatt nem tudja az "új" windowst betölteni.
Hi! Az lenne a próbléma, hogy haverom áthozta a vinyóját és formatáltam, felraktam rá az XP-t. Közben bent hagytam a gépben a saját XP-s vinyómat. Most a hülyéje két XP-t lát bootolásnál és választani kell. Sajnos pont az a nem mûködõ, ami a haverom vinyója után maradt és az van elsõnek. Így az idõ lejárásával megáll a gép és oda kell mennem újraindítani és kiválasztani a másik XP-t. Ezen lehet segíteni formatálás nélkül? Mert jó lenne, ha bepöccintem a gombot és mire visszajövök a géphez betöltve ott az XP és nem kell ott ülnöm mellette bootolásnál.
sharpwrz
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, h vmi eltünt az xpbõl, és emiatt bootolásnál ezt irja ki, hogy?
windows/system32/config
A fájl nem található!
Ezt lehet orvosolni?

2. problémám!

Beteszem azt az xp cd-t amit már 3 éve használok, de most valamiért nem akar bebootolni telepítéshez!

Elõre is köszi mindenkinek! Remélem segítetek!

...

[HUN]FaTaL
az csak hangfelolvasó ha a Microsoft Samre gondolsz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jaffa 2843
hali!

most nézegettem a vezérlõpultot, oszt észrevettem hogy van valami hangfelismerõ cuccos XP alatt... betolt egy tesztet azt végig nyomtam, de nemtalálok ojan opciot hogy hangvezérelni lehetne a gépet, mint vistan
vki tud erröl valamit?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Met
kiment egy biztosíték az erõsítõbe

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narxis
Szerintem tönkrement ami kipukkadt. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hellosztok!
Nekem olyan problémám van, hogy néhány napja a hifi és a sz.gép közti csatlakoztatót amikor a hifibe akartam bedugni, egy kis pukkanás volt, nem tom sztem a hangszóróból jött, és azóta sincs hang. Kb. 4-5 napja már. A hangkártya újratelepítésével sincs hang. mi a baj???? :S sokminden hangot szoktam rögzíteni rádióból, és elég unalmas lett az életem hogy a felvétel sem indul el xD
[HUN]FaTaL
Sehogy, a megosztás a hálózatra vonatkozik. Külsõ titkosító progikkal lehet de elég veszélyes, elõfordulhat hogy késõbb te magad sem fogod tudni olvasni a tartalmat.

Rettenthető
Hi all!

Több felhasználósra kell beállítanom a gépem. Hogy tudom megoldani, hogy más partíciókat ne is lásson a többi felhasználó (a megosztás fül az adott particiónál inaktív, hiába van több felhasználó már deklarálva)?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

djrobaa
Sziasztok! Szedtem le egy SP nélküli Windows Xpt, és beleintegráltam az SP3at! Semmiféle kulcsot nemfogad el, pedig Corporate verziós, nem az aktiválos! Valakinek nincs esetleg egy müködö kulcsa?

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Narxis
Verd le a szolgáltatón. Mi az, hogy csak a letöltést növelik titokban? A feltöltést is kell!<#nezze>

Örm
Akkor viszont a feltöltési sebességnek nem kellett volna nõnie?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Narxis
Ez abszolút szolgáltatófüggõ, akkor aggódj ha kevesebb lesz mint amennyiért fizetsz. 😄

[HUN]FaTaL
Szolgáltató állított a sávszéleden. És? Örülj neki...

Örm
CSináltam egy sebességtesztet és a szokásos 2100kb/s helyett 14982 kb/s lett az eredmény.

Sziasztok.

Adott ez a Gép:

Hibernálás próbálásakor ezt írja ki:
Kevés a rendszererõforrás az API végrehajtásához.
-------------------------------------------------
Jól mûködött a hibernálás, de egy ideje van ez !
Mi ez ?
Örm
Eddig max 250kb/s-al tudtam csak tölteni most meg majdnem a 10x-esével.

[HUN]FaTaL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem érdekes találtam integrált releaset

[HUN]FaTaL
A technetes SP3 elérhetõ már valahonnan nem techneteseknek is?😄

Narxis
Normális.

Örm
Szerintetek az normális dolog, hogy a 2048/512-es netemmel már két napja 1-2MB/s-al töltök? 4GB lent volt 40 perc alatt.

Azért, mert itt valami nagyon nem gömbölyû szerintem. A vinyó meg van osztva két partícióra C a rendszeré /15 Giga, ebbõl a fele még szabad/, D pedig csak képek stb tárolására van. Milyen rendszerfájl kerülhet egyáltalán oda a gyökérkönyvtárba? Semmilyen telepített program nincsen rajta. Ha valamilyen frissítés akkor miért nem a C meghajtóra jött? Szóval elég furcsa, ja és a Netframework 2.0 már telepítve van a gépen.
Segitségeteket szeretném kérni.
Most jöttem rá, hogy a gépemen nem müködik az usb 2.0 (gyors) driver.
Alaplap: ASUS P5LD2. Hiába akarom telepíteni a driver lemezrõl, azt irja ki, hogy nincs telepítve az SP1 v. SP2 frissítés. Pedig feltelepítettem.
Ilyenkor hogyan tovább?
Narxis
Miért akarsz rendszerfájlokat törölni? Nekem ilyeneket töltött le amikor a Netframework 2.0 hiányzott egy proginak a frissen telepített XP-rõl.

Hát szerinted honnan venném ha nem próbáltam volna...
Mit ajánlok: Windows XP - Codename Freedom II vagy a Pluto Edition...
Nagyon sok konfigra feltettem és eddig nem volt baj velük...
Byte Vista sem rossz de sok embernek egy pár újrainditás után kékhalált dobott....

Sziasztok, a következõ lenne a problémám:
A barátom gépén a megosztott meghajtóján van egy mappa, illetve több egymásban, dotNetFX20, stb. és a legbelsõ mappában 10 db msp program, név szerint:ASPNET.msp, Netfx20a_x86.msi, NetFX_Core.msp, (nem írom le mind).
A problémám az hogy nem tudom sehogyan lerörölni. Próbáltam már az unlocker-el, azzal sem mlehet még újraindításnál sem. Néztem már fórumokat is ahol azt javasolták másnak hogy szüntesse meg az írásvédelmet, ezt meg is szüntettem de így sem sikerült törölni. A gépre még annó én tettem a Windows xp-t amit úgy kapott mellé, tehát elvileg õ a rendszergazda. Nagyon sok minden van a meghajtón tehát format sem lehetséges, bár szerintem azt sem engedné.
Szóval tudna e valaki ebben segíteni, esetleg dosból, vagy bármilyen megoldást megköszönnék.
Adj meg fix IP-címet
WuFraZselic
hello.
az elõbb ujrainditottam a gépet, mert kb 2 napja ment, és erre ez fogad: Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
\Windows\System32\Config\System - kérdem én, ez hogy történhet meg ha eddig minden ment,(mivel ujrainditottam, betöltött, majd megint egy restart) és ez most jött rá? mi lehet az ok és mi a javitási lehetõség. csak a drasztikus format C: ? még csökkentett módban sem akarja, szóval ötletem sincs ez mitõl állt be. vmi help pls 😛 thx

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

"Már ne haragudj de a Byte XP 3.5 egy szar!!!"

Talán próbáltad, vagy honnan veszed ezt, és ha igen akkor meg miért szar, és mit ajánlasz helyette, ami hasonló teljesítményre képes??? Köszi!
[HUN]FaTaL
Minden tákolt XP egy fos😄

Amúgy techneten fent van már az SP3 aki elõ van fizetve😊

Már ne haragudj de a Byte XP 3.5 egy szar!!!<#levele><#worship>

kovacsgeri
Hello! lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni!
Windows Xp van a gépemen és nem mûködik rajt a beszéd funkció! vezérlõpult/beszéd
Sajnos a speakboard nevû program sem mûködik valõszinûleg emiatt!
az összes többi hang kiválóan szól a gépen, a mikrofon is mûködik
azt írja ki, amikor hangmintát szeretnék lejátszani h válasszom másik hangeszközt, de csak az alapértelmezett hangkártyát választhatom (Realtek+eredeti driver, az eszközkezelõben azt irja hogy a hardver mûködik)

köszi az esetleges segítséget!

xxdani
Miért van az hogy miutál felállt az xp még vagy 2-5percet kell várni hogy tudjam használni mert addíg dolgozik valami. Szerintem a helyi kapcsolattal lehet valami (két monitor rajta egy sárga háromszög benne egy felkiáltójel) mert amíg nem telepítettem fel az alaplap cd-jérõl az "Intel(R) PRO/1000 Adapters Drive" nevezetû dolgot (gondolom a lan csatlakozóhoz van köze) addíg nem volt semmi baja de hát enélkül meg nem tudok netezni. valakinek van ötlete mert elég idegesítõ hogy így 5ször annyi idõbe telik hogy csatlakozni tudjak a nethez vagy akármit csinálni. (most lett újratelepítve a win.) (asus p5p800Se alaplap) köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sziasztok!

Byte XP 3.5-öt használok, és olyan gondom van hogy a Firefox mint alapértelmezet böngészõt semilyen alkalmazásból nem lehet elindítani, pl. Skype vagy Thunderbird. Plz HELP!
C S
S L

Így áll és a régi alaplappal megy is nincs semmi gondja.

Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.

JSbyMSI8800
Oké Köszönöm hogy válaszoltál!!!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Met
nem nagyon fog elindulni alaplap csere után és jobb is egy újratelepítés

zilahi: jumper jó helyen van a cd-rom-on?

most olvastam a történetet - esetleg csökkentett mód az old xp-re - 1 ötlet
Sajnos nem sikerült a bios reset. valakinek még ötlete?

Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.

Met
Akkor elvileg tegnap óta már megjelent az elsõ hullámban😊
Nemsokára jön a sírás, felraktam az SP3-at és regisztrálni akarja magát 😄

Vá😊
Windows XP SP3 megjelenési idõpontok:Link.

JSbyMSI8800
Sziasztok !!!

Azt szeretném megtudni ,hogy a Windows XP Sp3 (MAGYAR) mikor lessz elérhetõ ?

Válaszotokat elõre is Köszönöm.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

oké mert még most úgy is csak infót gyüjtök majd este esek negi csak. 😊
Azért köszi

Kontrakcio
mielött még megcsinálnád, várj picit, lehet mások mondanak vmi okosat

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
huhh, õõõ... ránézel a lécedre, és az elem környékén lesz egy 3as tû amin 2 zárva lesz, nah az rakd át a túlorldalra és reboot majd ismét reboot és álitsd be ujra a biost me alaphelyzetbe lesz rakva!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

"vagy Jumper-el... " Ez mit jelent? Mert annyira nem vagyok nagy spiller.

Kontrakcio
vagy Jumper-el... az volt a poén nekem h a vistám csak a telepítõcd-röl volt hajlandó bebootolni 😄 most csak nevetek rajta de akkor sirni tudtam volna... biosreset megoldotta

elem kivétre gondolsz? az megvolt.