Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gondom lenne, h vmi eltünt az xpbõl, és emiatt bootolásnál ezt irja ki, hogy?
windows/system32/config
A fájl nem található!
Ezt lehet orvosolni?
2. problémám!
Beteszem azt az xp cd-t amit már 3 éve használok, de most valamiért nem akar bebootolni telepítéshez!
Elõre is köszi mindenkinek! Remélem segítetek!
...
most nézegettem a vezérlõpultot, oszt észrevettem hogy van valami hangfelismerõ cuccos XP alatt... betolt egy tesztet azt végig nyomtam, de nemtalálok ojan opciot hogy hangvezérelni lehetne a gépet, mint vistan
vki tud erröl valamit?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem olyan problémám van, hogy néhány napja a hifi és a sz.gép közti csatlakoztatót amikor a hifibe akartam bedugni, egy kis pukkanás volt, nem tom sztem a hangszóróból jött, és azóta sincs hang. Kb. 4-5 napja már. A hangkártya újratelepítésével sincs hang. mi a baj???? :S sokminden hangot szoktam rögzíteni rádióból, és elég unalmas lett az életem hogy a felvétel sem indul el xD
http://goo.gl/gd6Zi5
Több felhasználósra kell beállítanom a gépem. Hogy tudom megoldani, hogy más partíciókat ne is lásson a többi felhasználó (a megosztás fül az adott particiónál inaktív, hiába van több felhasználó már deklarálva)?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Adott ez a Gép:
Hibernálás próbálásakor ezt írja ki:
Kevés a rendszererõforrás az API végrehajtásához.
-------------------------------------------------
Jól mûködött a hibernálás, de egy ideje van ez !
Mi ez ?
Most jöttem rá, hogy a gépemen nem müködik az usb 2.0 (gyors) driver.
Alaplap: ASUS P5LD2. Hiába akarom telepíteni a driver lemezrõl, azt irja ki, hogy nincs telepítve az SP1 v. SP2 frissítés. Pedig feltelepítettem.
Ilyenkor hogyan tovább?
Mit ajánlok: Windows XP - Codename Freedom II vagy a Pluto Edition...
Nagyon sok konfigra feltettem és eddig nem volt baj velük...
Byte Vista sem rossz de sok embernek egy pár újrainditás után kékhalált dobott....
A barátom gépén a megosztott meghajtóján van egy mappa, illetve több egymásban, dotNetFX20, stb. és a legbelsõ mappában 10 db msp program, név szerint:ASPNET.msp, Netfx20a_x86.msi, NetFX_Core.msp, (nem írom le mind).
A problémám az hogy nem tudom sehogyan lerörölni. Próbáltam már az unlocker-el, azzal sem mlehet még újraindításnál sem. Néztem már fórumokat is ahol azt javasolták másnak hogy szüntesse meg az írásvédelmet, ezt meg is szüntettem de így sem sikerült törölni. A gépre még annó én tettem a Windows xp-t amit úgy kapott mellé, tehát elvileg õ a rendszergazda. Nagyon sok minden van a meghajtón tehát format sem lehetséges, bár szerintem azt sem engedné.
Szóval tudna e valaki ebben segíteni, esetleg dosból, vagy bármilyen megoldást megköszönnék.
az elõbb ujrainditottam a gépet, mert kb 2 napja ment, és erre ez fogad: Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
\Windows\System32\Config\System - kérdem én, ez hogy történhet meg ha eddig minden ment,(mivel ujrainditottam, betöltött, majd megint egy restart) és ez most jött rá? mi lehet az ok és mi a javitási lehetõség. csak a drasztikus format C: ? még csökkentett módban sem akarja, szóval ötletem sincs ez mitõl állt be. vmi help pls 😛 thx
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Talán próbáltad, vagy honnan veszed ezt, és ha igen akkor meg miért szar, és mit ajánlasz helyette, ami hasonló teljesítményre képes??? Köszi!
Amúgy techneten fent van már az SP3 aki elõ van fizetve😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Windows Xp van a gépemen és nem mûködik rajt a beszéd funkció! vezérlõpult/beszéd
Sajnos a speakboard nevû program sem mûködik valõszinûleg emiatt!
az összes többi hang kiválóan szól a gépen, a mikrofon is mûködik
azt írja ki, amikor hangmintát szeretnék lejátszani h válasszom másik hangeszközt, de csak az alapértelmezett hangkártyát választhatom (Realtek+eredeti driver, az eszközkezelõben azt irja hogy a hardver mûködik)
köszi az esetleges segítséget!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Byte XP 3.5-öt használok, és olyan gondom van hogy a Firefox mint alapértelmezet böngészõt semilyen alkalmazásból nem lehet elindítani, pl. Skype vagy Thunderbird. Plz HELP!
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
zilahi: jumper jó helyen van a cd-rom-on?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.
Nemsokára jön a sírás, felraktam az SP3-at és regisztrálni akarja magát 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azt szeretném megtudni ,hogy a Windows XP Sp3 (MAGYAR) mikor lessz elérhetõ ?
Válaszotokat elõre is Köszönöm.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Azért köszi
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,