25353
Whistler - Windows XP
-
BenceYCE #19313 Leírva egyszerűen hangzik, de ráhibáztál, f!ngom sincs, hogy hogyan kell :D Azért köszönöm szépen. Azt hittm, hogy van egyszerűbben járható út. Még 1X THX -
kissgy1028 #19312 Hello! Nekem is volt már ehhez hasonló problémám. A munkahelyen a faxszerverrünk csak az IE-vel volt hajlandó megnyilni!
Az volt számomra a legegyszerűbb megoldás, hogy írtam egy utasítássorozatot, hogy melyik alkalmazás nyissa meg a kívánt linket.
Persze, ez csak akkor megodás számodra, ha értesz ilyesmihez.
Üdv.! -
#19311 magyarul nem a first ide kábelen lévő? -
Noodlee #19310 Elvileg a második vinyód. -
#19309 Hiba történt az eszközön (\Device\Harddisk2\D) a lapozási művelet közben.
honnan tudhatom meg hogy ez mejik eszköz?:o -
BenceYCE #19308 Kérdés: MSN-en ha megnyitom a mail-jeimet, akkor nem az alapértelmezett böngészőben nyitja, hanem IE-ben. Felül lehet ez bírálni? -
BenceYCE #19307 Van megoldás. Én is jártam így és van egy biztonsági rés az XP-n. Nekem akkor még flopp-val kellett a jelszóval védett felhasználói fiók alá belépnem a már új rendszeren. Na ekkor döntöttem úgy, hogy a hardveres "jelszó" a legjobb. A vinyóm nálam van. Más meg használja a sajátját. -
#19306 Nézd meg hogy a hálózati kapcsolatod tulajdonságaiba van e Netware ügyfél ( vagy mi a rák ) Azt távolítsd el. Utána már a felhasználói fiókok beállításánál a bejelentkezés módjánál már be lehet állítani a bejelentkező képernyőt. -
olomhuszar #19305 windows xp-n feltelepítettem valamelyik hálózati elemet, ami után a gép újraindult és már nem a grafikus bejelentkezési ablak jött be, hanem ahol meg kell and a evet és a jelszót külön inputmezőbe(olyan mint "sima" bejelentkezésnél a ctrl+alt+del).
És azóta folyton ilyen. Meg nem lehet felhaszálót váltani sem, csak kijelentkezni. Nagyon zavaró probléma.
Nézegettem a controluserpassword1-2 de egyikben sem jutottam előrébb.
Régebben is volt ez a bajom, újraraktam az xp-t, jó lett, majd jött ez a hálózati elem, amit hiába távoltítottam el, úgymaradt minden.
Kérlek segítsetek! -
#19304 Hát a rendszer volt jelszóhoz kötve, de a mappa külön nem. Lck! Kösz a segítséget! -
Noodlee #19303 Akkor nem is volt titkosítva, csak simán jelszóval védve? -
#19302 Akkor lehet hogy ez is elég lesz neked. -
#19301 Az a poén, hogy nem volt külön jelszóvédve a cucc, csak a win-be való bejelentkezéskor volt jelszó. De így meg nem tudok vele mit kezdeni, ha meg se tudom nyitni a mappát. -
Noodlee #19300 Kulcs nélkül nem fog menni, pláne nem DOS alatt.
De majd a géniuszok is hátha tudnak mondani valami okosat. -
#19299 Linux...? -
#19298 És ha esetleg egy Linus alatt, vagy dos alatt? -
Noodlee #19297 Ha jól emlékszem, akkor a windows elég komoly szinten műveli a titkosítást. ha nincs meg a kulcsod, akkor nem nagyon fog menni a visszafejtés. -
Zsolt01 #19296 Na, hogy eltűnt a helyi menümből a Küldés menüpont, megvan a megoldása.
PC WORLD Segélyvonalba segített Spányik Balázs.
A regedit-be megadta, hogy miket keressek és eltűntek onnan a cuccok.
Csináltam egy reg fájlt, futtattam és visszajött a Küldés a helyi menübe -
Zsolt01 #19295 Nem tudom mért van 2 belőle, leszedtem, eltűnt mind kettő, újra raktam visszajött mindkettő. -
#19294 Hello mindenki!
Egy nagyon fontos problémára keresnék most megoldást! kérlek segítsetek!
Előző, widws xp-ben használtam azt a bizonyos titkosítást, ami elrejti, es v.hogy titkosítja azt a mappát a többi felhasználó elől, amit előtte megjelelőltem neki! Ezt egy másik particion használtam, mint a rendszer van!
Sajnos ezt elfelejtettem, és nem oldottam fel ezt a titkosítást! Sajnos leformáztam a gépemet! De most már Nem tudom megnyitni azt a fájlt ami abban a mappában volt, amit titkosítottam!
Hogyan tudnám kiiktatni ezt a titkosítást és hozzá férni a mappában lévő fájlokhoz?
Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne!
Előre is köszi mindenkinek! -
Laceee #19293 lehet azért mert nincs több hely az ablakban :), 7-zip minek van 2x ? -
#19292 Beszarás hogy így üresen (Firefox, MSN, Winamp, Tc offkorz) milyen gyors a gépem a Vista után :DDDD -
Zsolt01 #19291 Hát Én ebből nem jöttem rá !
Konkrétan a Küldés tűnt el, nem a küldésből hiányzik ...
Ezt a Küldést, hogy lehetne vissza hozni ?
SendTo mappa megvan és minden benne is van. -
olomhuszar #19290 üdv!
A windows xp-n feltelepítettem valamelyik hálózati elemet, ami után a gép újraindult és már nem a grafikus bejelentkezési ablak jött be, hanem ahol meg kell and a evet és a jelszót külön inputmezőbe(olyan mint "sima" bejelentkezésnél a ctrl+alt+del).
És azóta folyton ilyen. Meg nem lehet felhaszálót váltani sem, csak kijelentkezni. Nagyon zavaró probléma.
Nézegettem a controluserpassword1-2 de egyikben sem jutottam előrébb.
Régebben is volt ez a bajom, újraraktam az xp-t, jó lett, majd jött ez a hálózati elem, amit hiába távoltítottam el, úgymaradt minden.
Kérlek segítsetek!
(ui.: beírtam egy másik topikba is, de az már május óra nem frissült így jöttem ide) -
bajusza #19289 Tedd fel a gépedre a Microsoft Virtual PC-t, a VPC-re dobj fel egy XP-t, majd ezt a DX10-et. Így nem kell bajlódni a gép újratelepítésével. -
Newfronter #19288 Valaki ezt kipróbálná akinek van feláldozható rendszere?
DX10 for XP
Megnéztem nem vírusos, egy jól ismert fórumon nyitották ezt a topikot. Arra lennék kíváncsi hogy pl a Stalker Clear Sky-ban applikálható-e a DX10-es opció! Meglepődnék ha működne...
Csak az próbálja ki aki ráér újrarakni XP-t!
Kép mellé:
-
Cubemaniac #19287 Hy all. Anno még Sp2nél jött elő nekem ez a hiba... Generic Host Process 32 hibát észlelt ezért leállt. Ezután van 60 mp-em h elmentsek mindent mi reseteli a gépet. Mi okozhatja ezt a hibát sp3-ban? Nem ADSL-em van. Kábeles netem van és routeren keresztül csatlakozok a nethez.
Vki Help!
Thx -
etele34 #19286 Hali!
Nekem ilyeneket jelezget az ESS, hogy megnyugtassalak. Legutoljára tegnap figyelmeztetett éppen arra, hogy egy program módosult blablabla és megpróbál kapcsolódni blabla a Generic Host Process meg svchost.exe meg megint blablabla. Nos tehát érthetőbben fogalmazva. Nálam az ESS tűzfala 'Interaktív szűrési módban' módban van és ezért mindenre figyelmeztet. A változásokra is. Tegnap frissített (programverziót is 3.5-ről 4.0-ra) az A-Squared Anti-Malware. Amint újra lett indítva a program azonnal jelzett az ESS a már előbb említett módon. Nincsen ebben semmi különös, hiszen ez a dolga. -
#19285 Akkor ne tiltsd, nem hiszem, hogy vírus vagy ilyesmi lenne. Az ESS nekem is visít ha valamilyen progit frissítek. -
balcsi70 #19284 tök jo ez az olvasmány van mit tanulni belöle. -
#19283 http://support.microsoft.com/kb/310270/hu -
#19282 Létrehozol egy parancsikont, ami a filera mutat, és annak már lehet bill. parancsot adni. -
#19281 Nem néztem végig, de ez a link a címe alapján lehet. -
#19280 Itt az oldal közepe fele időkorlátos bejeletkezés címszó alatt. -
balcsi70 #19279 Nem az enyém a gép de leirom:Windows frissitések után ujrainditotta a gépet és akkor jött fel ez az ablak. -
#19278 Mit csináltál amikor kiírta ezt? Telepítettél valamit? Neteztél? Ha semmi akkor inkább tiltsd DE lövésem sincs. -
#19277 Próbáld KMplayer-el. -
balcsi70 #19276 Sziasztok.A C:/Windovs/sistem32/svchost.exe az mihez tartozik? Ezt kell engedélyezni vagy nem? Az ESS-i ezt irta ki:egy felgördülő ablakba a következő szöveg jelent meg: " Figyelmeztetés ! Alkalmazásmodosítás felismerése. A komunikáció folyamán a program a program változást észlelt az alkalmazásban C:/Windovs/sistem32/svchost.exc Lehetséges,hogy a tartalommodositását egy kártevő komunikációs kisérlet okozta. További tájékoztatásért kattincson ide. Javasolt müvelet: Tiltás Amennyiben tudomása szerint az alkalmazás nem modosult,javasoljuk,hogy tiltsa le a komunikációját. A komunikáció engedélyezése esetén az alkalmazáshoz definiált szabályok lépnek érvénybe. Kössz a választ. -
#19275 Hy!
Lehet-e xp-re valami vistás mozgó hátteret rakni? Ha igen hogy illetve hol találok ilyet? -
T0tTi #19274 Üdv mindenkinek. Egy kérdésem lenne. Feltettem a gépre egy buherált windowst ByteXp 3.5 a neve. A probléma ami fellépett: a midi fájloknak nincs hangja se winampban, sem pedig karaoke programban.vki tudna segíteni hogy mi lehet a probléma?Ja és azért van byteXp feltéve,mert 5Gb-s vinyó van a gépben. Aki tud segíteni annak előre is köszönöm.