Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mégis akkor ott a Leállítás menüsor vagy a felhasználók fülön kattints a felhasználó nevedre jobb gomb kijelentkezés.
vagy írsz egy batch fájt:
shutdown -r
Ezt beleírod és elmented ujraindit.bat fájlként.
Billentyûparancs beállítást nem igazán tudok hacsak ha nem amolyan multifunkciós/multimédiás billentyûzeted van,ez esetben a billentyûzet beállításán(vezérlõpultban) keresgélj.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
a probléma az hogy a kép befagy, de hiába nyomom meg a start gombot nem látok semmit a befagyott képen néha fel-fel villan a kurzor vagy az egér.
az alt+f4 nek is mûködnie kéne simán de nem jó!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
az ezelõtti billentyûzetemen volt egy power gomb aminek a megnyomására kikapcsolt a gép! ha lefagytam!
Lenne egy elég nagy problémám...
Amikor megpróbálok elindítani egy programot az asztalról vagy akár a vezérlõpultot pl a stratmenübõl akkor ezt az üzenetet kapom: A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt, lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.
Azoknál a programoknál amiknél van futtatás mint lehetõség ott ki tom kapcsolni a: A számítógép és az adatok védelme jogosulatlan programtevékenység ellen. kockát és akkor megy, de nem mindehol van meg ez a lehetõség pl vezérlõpultban és sürgõsen át kéne álítanom a hangminõséget.Segítsetek pls!!!
Vírusgergetésre: HitmanPro,MalwareBytes Antimalware,Kaspersky Virus Removal Tool vagy Kaspersky Rescue Disk,(USB-re)ha a BIOS támogatja a USB-rõl való bootolást
A vírus keresés most fut, de nem hinném, hogy találna, évek óta nem jutott át semmilyen kártevõ.
Advanced SystemCare 4.2-öt mindjárt felteszem.
Ja és mély szaggatott hangot is ad ki, ha filmnézés közben fagy meg a kép és már gyakrabban jön elõ mint 10 perc.
Tegnap leszedtem a ház oldalát és nézegettem a kábeleket, mert holnap veszek SSD-t(szóval, hogy hogyan is tudom bedugni), lehet ebbõl jön a baj? Kikapcsolom a gépet és megnézem a kábeleket.
Köszönöm a segítséget.
- ram hiba:
Memteszt ellenõrizni Boot cd-s Memtest.
- adatkábel "törés":
Cserélni adatkábel.
- csatlakozók nem rendesen illeszkednek eszközöknél (HDD, lemezmeghajtók):
Átnézni csatlakozók illeszkedését Alaplapon - Eszközökön.
De ezek nem "Negyed óránként megfagy a gép 5-6 másodpercre, aztán megy tovább." Hanem szerintem megfagyhat/kékhalál és kész, csak reset.
Táp? Hát szerintem az nem okoz ilyet.
Fertõzéseket, kártevõket, vírusokat néztél gépeden? Ha nem, tedd!
Amúgy karbantartóként ajánlom a Advanced SystemCare 4.2
Mély vizsgálat!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Don\'t worry, be HOPI!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Kaptam két gépet, hogy rakjam újra õket, ezekhez van eredeti win xp pro is, és a matricájuk is megvan a gépházon. Azt kérdezném, hogy ezeknek a termékkulcsait milyen telepítõvel lehetne újratelepíteni? Ami nekem van windows xp professional az nem fogadja el ezeket a kulcsokat.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Am. eddig mindig ment,Win7-en toltam mindig,csak most a win7-em bemondta az unalmast
Ime a Cities XL 2011 rendszer igénye:
Minimális gépigény:
CPU: Intel core 2 duo or higher – 2.5 GHz and AMD equivalent, or higher
RAM: 1GB RAM (XP); 1,5GB RAM (vista)
VGA: NVIDIA Geforce 8800/ATI Radeon HD 3850 or higher, 512 MB RAM
DX: DirectX® 9.0c
http://gepigeny.hu/
HDD: 8GB
Hang: Compatible direct X 9
és ez csak a minimális gépigény,tehát ha ezek közül neked valamelyik gyengébb,már meg is van a probléma,remélem segitettem!?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Valami ötlet?
Esetleg próbáld meg a javítókonzolon a fdisk parancs használatát
súgóhoz fdisk/?
Pontosan miért nem engedi, mit ír ki?
Adott egy laptop, rajta XP SP3. Szeretném újrarakni a vasat, el is indul a telepítés, de mikor elér arra a pontra, hogy partíció választása, megakadok, mert (40Gb-s) vinyón egy partíció van, azt pedig nem engedi törölni, csak az XP mellé feltenni az XT-t. Gyári telepítõvel is próbálkoztam, de az se engedi. Kérdésem az lenne, hogy mivel tudom kicsikarni belõle, hogy törölje a partíciót? Köszönöm elõre is.
Don\'t worry, be HOPI!
van egy Netwave szolgáltatás
azt töröljem?
mert a bejelentkezési mód klasszikusban van és nem engedi átrakni míg fent van a netwave...
am azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet azt megcsinálni, hogy legyen oldalmenü...
pl a sajátgépben amikor rákattintottam, akkor ott volt oldalt egy menü és kiírta h xGB ból Szaban ennyi...
azt be lehet állítani?
vagy a Helyi lemezek alá egy zöld csík, ami azt jelzi, hogy mennyi hely van még
megint én 😄
csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mit csináljak?
mert amikor ma bekapcsoltam a gépet egy felhasználói felület várt
Név:XP
Jelszó:
stb... ez nem baj, de idegesítõ, meg ha megnyomom a crtl+alt+del-t, akkor is jön a síma asztal és menü Gép zárolása, Leállítás, Feledatkezelõ.
hogy kapcsoljam ki ezeket?
mert eddig csak annyi volt, hogy bekapcsoltam "Üdvözöljük" és puff ennyi...
Amúgy M-Tech MT2030-as a bill neve, az érdekesség az, ha bent vagy a felhasználói fiókban és csatlakoztatom újra a bill-t a géphez, akkor jó.
SP3 van fent igen, de még nem lett frissítve az Xp.
Mondjuk én is gondoltam erre, hogy a frissítés megoldaná a gondot.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Tipp:
- Talán külön szoftver - program - driver kéne USB-s billentyûhöz.
Ha van feltéve, akkor talán a legfrissebb kéne, ha az van akkor régebbivel kéne próbálni.
- Xp sp3van fent, minden frissítéssel !?
Egy ismerõsöm gépet újra kellett telepíteni, mert valami buherált XP volt rajta és volt 1-2 mûködési zavar.
Újratelepítettem neki az XP-t(most már eredeti nem módosítottat raktam fel), minden jó, csak ez-az egy probléma van:
Ha az usb-s billentyûzet csatlakoztatva van a géphez, akkor nem tölti be a felhasználói fiókot(megakad a Windows Xp betöltõ képnél), ha kihúzom az USB-bõl a bill csatlakozóját, akkor folytatja tovább a betöltés.
Az usb-s egérrel nincs probléma.
Biosban volt egy Usb Legacy Support funkció, azt is bekapcsoltam, de sajna az sem változtatott semmin.
Elõre is kösz a segítséget.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
de azt visszatudom állítani?
megjelenítés tulajdonságai/témák-nál?
http://download.chip.eu/hu/Vista-Inspirat-BricoPack-2.0_133693.html
meg szeretném kérdezni, hogy ha szeretnék Windows XP-hez új témát, akkor azt honnan töltsem le és hogyan?
Már kerestem párat de az idegen nyelven volt. De az jó a magyar nyelû xp-hez?
Microsoft oldalán is kerestem, de nem tudtam, hogy hol keressem az oldalon.
Igazából olyan Vista vagy Win 7-est keresnék...
Elõre is köszi!
Már megy simán,csak a Win7-el bajlódok...de az már nem ebbe a topicba tartozik 😄
És a hálózati kapcsolatoknál a "Helyi kapcsolat" engedélyezve van? Tûzfalon a echo kérések engedélyezve van?