Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egy progival fel kell törni vagy telepitsem újra az xp vagy akkor is kell hozzá a jelszó ha újra telepítem ???????????
Ha ez tetted akkor próbálkozz meg az admin-al is ugyanúgy mint a "Rendszergazda"-val(lásd fentebb).
Ha ez se akkor valószínûleg az aki telepítette a windózt rá tette a jelszót.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ha ezt benyomom akkor beadja a rendszergazda szöveget de kéri is a jelszót.Amikor ráokézok akkor a következõt irja ki nekem ( A rendszer nem tudta beléptetni.Ellenõrize a felhasználó nevét és a tartományt , majd adja meg újra a jelszavát.
A jelszavak kis és a nagybetük meg vannak különböztetve. )
Ennyit ir ki
Az xp le lett kódolva és elfogadta a kódot meg minden de amikor be akarok lépni akkor már a kódot nem fogadja el ezt hogy tudom megkerülni hogy be tudjak lépni a rendszerbe.
A jelszó megerõsítést is elfogadta meg minden.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Volt valamikor egy késleltetett írás és a pendrive ki lett húzva gépbõl...
Egy ismerõsõm valami programmal visszaállította és végülis meglehet nyitni, de szét van esve (teli van különbözõ karakterekkel, értelmezhetetlen).
Ui: köszönöm a tippeket. <#worship>#worship>
Ide mit lehet írni?
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro 3.5
Kaspersky Virus Removal Tool
IObit Malware Fighter Free
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
De az ami miatt eredetileg írtam, a pendriveon áthelyezhetõ másik könyvtárba. De mást továbbra sem tudok tenni.
#24687:
Sajnos a második megoldási lehetõség sem segített.
Ez valószínû virus 😞
Ide mit lehet írni?
.~lock.fájlnév.xls
Ezt például nem lehet törölni sem.
Ide mit lehet írni?
Autorun honlétét egy egyszerû paranccsal lehet ellenõrizni
Ha mondjuk a pendrive meghajtóbetûjele G akkor a következõt kell beírni:
type G:\autorun.inf
Második megoldásként excelben az adatok>külsõ adatok importálása>adatok beolvasása menüponttal még megpróbálhatod helyreállítani...
Lehet meghibásodott a pendriver. Én is találkoztam hasonló esettel, de aztán próbáltam többször és aztán végül sikerült másolni. A végén azt lett, hogy tönkrement a pendriver.
Még lehet vírus is a dologban, hogy ha a te gépeden menteted le utojára, a vírus szépen átírta úgy, hogy most már olvashatatlan vagy az az *.xls fájl már egy *.exe lett. Meg kell nézni, hogy nincs-e/nincsenek-e valamilyen rejtett mappák, fájlok (autorun.inf, Recycler féle mappa, stb.) a pendrivereden. Ahhoz, hogy lássad a rejtett mappákat, fájlokat, (Windows XP esetében) akkor a Folder options-ban a View fülben be kell pipálni "Show hidden files and folders" és ki kell venni a pipa jelet a "Hide protected operating system files (Recomended)" elõl.
A leírásod szerint inkább az elsõ problémára gondolok, tehát a pendriver hibásodása, de azért le kell ellenõrizni, nehogy vírus szórakozna veled.
Nekem egy olyan problémám van, hogy a pendriveomon megsérült egy .xls fájl. Semmit nem tudok vele kezdeni, csak átnevezni tudom. Sem másolni sem áthelyezni. Jópár az interneten megtalálható javítóprogramot kipróbáltam, de semmi sem segít. Természetesen elég fontos a táblázat. Elvileg a mérete megvan nem 0-ás a tartalma.
Másoláskor ez a szöveg fogad:
Hiba! Nem olvasható ........................... .xls!
Szüntesse meg az írásvédettséget!
A pendriveon egyébként minden egyéb program és dokumentum fut és mûködik.
Esetleg tudtok-e valami tuti megoldást a problémámra?
Vagy kezdhetem elõröl jó sok munkámat?
Ide mit lehet írni?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ha új verzió jön ki felteszem egybõl. (mostanában jött egymás után)
Meg különben is... évi 3000 Ft nem pénz... 😊
Ahhoz, hogy Full verziót használj, nem lényeg a megvétel :-) Google a barátunk!
Full változat a jó.
Úgy tûnik, a probléma az, hogy mikor feltelepítwem pl, csak a játékokat, de ilyenkor nem jelölöm ki az eszközöket, mert minek, nem akarom õket újrarakni, ekkor ez az ostoba telepítõ szépen letörli azokat, amiket nem jelöltem ki! 😄
Besz*rok, komolyan mondom!
Szóval:
A Windows-ból állandóan eltûnik a Számológép, a Paint és a Játékok!
Hiába rakom újra õket, akkor is eltûnnek pár nap múlva, de akár már másnap is!
- Szinte újonnan van feltelepítve az XP! (Igaz, kicsit tele van tömve szoftverekkel, legalábbis ennek a konfig.-nak sok)
- Registry tiszta!
- Lemez nem töredezett!
- Nincs vírus/trójai, nincs Malware!
Emberek, valaki jobban hozzáértõ... mi a f*sz ez?!
Már a t*köm tele van ezzel!
Köszi!
Ha két RAM van benne, és ha DUAL-ban dolgoznak (BIOS beállítás), akkor feltétlenül egyformák kell legyenek (1GB - 1GB, 512MB - 512MB, stb.), mert ha nem egyformák és mégis valahogy DUAL-ra van állítva, akkor lehet fagyás az eredménye.
maga a passok is azt jelentik hogy különbözõ módszerekkel megy végig az egész memórián (patternek, random, ilyen-olyan stb)
persze elvileg egyszer lefuttattva az összes passt az már elég tuti
de a lényeg hogy utálom ha szar a gép 😊
Nem kell ilyen sokáig, csak addig, hogy olyasmit ír ki, hogy No Error ... kilépés esc. (persze ha nem talált hibát)
Ennek az ideje a Ram mérettõl függ:
1 gig kb 1 óra asszem
AVG fut...
system care-t megpróbálom
Driver probléma okozhat
Kártevõ, fertõzés is okozhatja.
Ajánlom:
Advanced SystemCare 5 - mély vizsgálat!
Rendbe rakja a rendszert.
Talán elõtte még:
Malwarebytes' Anti-Malware
volt egy hibás memória csere, azóta ritkábban fagy, de még mindig fagy...
Sp3 telepítõvel xp egybõl és kész.
Fagyás meg nem normális dolog!
Ez lenne a normális dolog, nem!
lehúzta az sp3-at, de nem akarom telepíteni
szerintetek okozhat valami problémát ha maradok az sp2-nél
néha fagy a gépem, de ez gondolom nem lehet összefüggésben ezzel