Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ha dvd-ét írok nagyon lelassul a gép, a procit 100%-on használja.
ennek ilyennek kell lennie, vagy van valamilyen problémám?
iró: nec nd 2500 a
program: nero 8.1.1.0
gép: asus p4 s8x-x sis648 agp8x ddr33
cpu intel p4 2400mhz/533 512 oem
ram: ddr 1024mb pc2700 333mhz
run(futatas)/>regedit/ es az allabit kikell keresni
EnableBalloonTips ha nem talalsz ilyet akkor kell kesziteni dword formatumban es erteknek 0 kell adni
http://goo.gl/gd6Zi5
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy milyen módon lehet végleg kikapcsolni az összes buborék üzenetet a desktopon? Hihetetlenül idegesít, hogy ennyire tájékoztatni akar mindenrõl, közben engem ezek meg nem annyira érdekelnek... :-)
thx.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Eredeti Windows XP-vel lenne problémám. Az automatikus frissítések mindig kikapcsolnak amikor meg a Biztonsági Központban bekapcsolom õket akkor pár másodperc elteltével megint kikapcsolnak. A gép eközben buborékokkal bombáz, hogy a gép veszélynek van kitéve, mert az automatikus frissítések ki vannak kapcsolva. Ki-be-ki-be-ki-be-..... Már egy kicsit idegesítõ, valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!<#worship>#worship>
Nalam ez jelenik meg a bena jateknal nemtudom miert valami megoldas??
Ujra rakni a gepem nem fogom
Van egy olyan problémám, hogy xp-met elérte a kék halál és a töltõs ablak után kifagy. Újra akarom telepíteni de amikor ki kell választani a winchestert kifagy. Ezért le szeretném formázni a meghajtót, de nem tudom hogy indítsam el a parancssort. Tud valaki segíteni?
program: nero 8.1.1.0
gép: asus p4 s8x-x sis648 agp8x ddr33
cpu intel p4 2400mhz/533 512 oem
ram: ddr 1024mb pc2700 333mhz
ha dvd-ét írok nagyon lelassul a gép, a procit 100%-on használja.
ennek ilyennek kell lennie, vagy van valamilyen problémám?
pár hete leformatáltam a gépemet. windows xp fel, sp 3 is.
egy gondom van: akármelyik böngészõt használom (explorer, opera,mozilla) , nem jegyzi meg a felhasználói neveimet.
(jelszót nem akarok jegyeztetni)
hiába pipálom be pl vipmailnél, vgy index fórumnál hogy "jegyezz meg", még akkor sem.
igy mindehol irhatom be -a sok esetben hosszú - az email cimemet , felhasználói nevemet.
régen mindent jegyzett a gépem, és ahogy elkedztem beiirni plhogy "il" már hozta is le alá hogy ildi, ildisz stb sak rákatt és kész--
ja és ugyanigy nem jegyzi a googleben a kereséseimet sem.
2szer irtam már ez ügyben más fórumra, de mindig csak egyetlen egy ember válaszolt és csak annyit tudott mondani hogy ez nem xp beáliitás kérdése hanem böngészõé (visszairtam hogy segitsen akkor holállitsam be, de ezt nem tudta) . ezért próbáltam ki még 2 böngészõt, ennek sincs pozitiv eredménye....
köszi ha tud valaki segiteni
ildi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Sp3 mit javit pontosan , miben segi az op rendszert ?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
szal XP-t és Vistát lehet 1 Partícióra rakni vagy külön kell nekik??😊
★ 汤姆 李
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mit kell ahhoz telepíteni, hogy a Windows és a World meg tudja jeleníteni az orosz betûket?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Elég érdekes bugot produkált nekem a Windows... Nyugodtan internetezek, játszom, egyszer csak eltûnik a dupla-kattintás lehetõség a Windowsból...
Mielõtt megkérdezitek...
-Nem a duplakattintás sebessége van elállítva a vezérlõpultban...
-Próbáltam már több egérrel, több porton is...
rapidshare-os tippet köszi!
★ 汤姆 李
Elegem van már nagyon ebbõl,hogy mindegyik össze-vissza töltöget😞((
★ 汤姆 李
#18104: ya. de nyilván nem rég óta mivel akkor már elõbb kérdeztem volna 😄
nos. memóriateszter lefutott.. nem memoria hiba. töredezettségmentesítõ ment 2x. azse oldotta meg. mellesleg kirpoáltam ubuntubba ezt a zeneljáccást és kivánlóan ment. szóval vlaszeg a windoz feladta a szolgálatot.
http://loal.atw.hu
Az alaplaphoz adott DriverCDt nem találom, de eddig sem azok a driverek voltak fenn.
Próbáltam nVidia honlapjáról leszedni alaplapi drivert: így sem volt hang. (ez még régebbi volt)
Aztán leszedtem most a legújabbat, abban már hangkártyához nem is volt driver O.o
Szal felmentem az ASUS honlapjára (ASUS A8N5X alaplap) és onnan szedtem le a hangkártya drivert, de azzal sincs hang :S
Mi lehet a gond?
@
CCleaner