Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
a nero 8-as helyet rakd fel inkabb a 7-est az nem zabalja annyira a memoriat meg a procit sem terheli

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

marsu
sziasztok,

ha dvd-ét írok nagyon lelassul a gép, a procit 100%-on használja.
ennek ilyennek kell lennie, vagy van valamilyen problémám?

iró: nec nd 2500 a
program: nero 8.1.1.0
gép: asus p4 s8x-x sis648 agp8x ddr33
cpu intel p4 2400mhz/533 512 oem
ram: ddr 1024mb pc2700 333mhz
Minden tökéletes lett Urak! 1000 hála és köszönet a buborékmentesítésért!
nandorb

Igy kene hogy kinezzen

nandorb
jol tudod de szerintem azt is akarja engemet is idegesit szoval mert csak egyet ha lehet a tobbit is

[HUN]FaTaL
Ha jól tudom így minden program balloon tipjét letiltod.

http://goo.gl/gd6Zi5

nandorb
azt a registryben birod atirni:
run(futatas)/>regedit/ es az allabit kikell keresni

CurrentVersion\Explorer\Advanced>CurrentVersion\Explorer\Advanced>

EnableBalloonTips ha nem talalsz ilyet akkor kell kesziteni dword formatumban es erteknek 0 kell adni

[HUN]FaTaL
Az összeset nem lehet, de a biztonsági központét igen, és az alattad lévõ hozzászólásban van a válasz. (Vezérlõpult->Biztonsági központ)

Hella!

Meg tudná valaki mondani nekem, hogy milyen módon lehet végleg kikapcsolni az összes buborék üzenetet a desktopon? Hihetetlenül idegesít, hogy ennyire tájékoztatni akar mindenrõl, közben engem ezek meg nem annyira érdekelnek... :-)

thx.
Narxis
Biztonsági központban bal oldalt van a riasztás módjának beállítása, kiveszed a pipát a megfelelõ helyrõl. Én a biztonság kedvéért lefuttatnék egy víruskeresést.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

PoisonChihuahua
Sziasztok!<#integet2>
Eredeti Windows XP-vel lenne problémám. Az automatikus frissítések mindig kikapcsolnak amikor meg a Biztonsági Központban bekapcsolom õket akkor pár másodperc elteltével megint kikapcsolnak. A gép eközben buborékokkal bombáz, hogy a gép veszélynek van kitéve, mert az automatikus frissítések ki vannak kapcsolva. Ki-be-ki-be-ki-be-..... Már egy kicsit idegesítõ, valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!<#worship>
nandorb
ez mar 4x volt akkor leszedtem ma RIP-ben a jatekot igy sem jo mar tenyleg nemtom mi a baja

Narxis
Rakd újra a játékot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nandorb

Nalam ez jelenik meg a bena jateknal nemtudom miert valami megoldas??
Ujra rakni a gepem nem fogom

[HUN]FaTaL
Valószínûleg meghalt a winchestered. R.I.P

nandorb
meglehet a vinyod nem muxik rendesen azert nem birod ujra rakni

Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy xp-met elérte a kék halál és a töltõs ablak után kifagy. Újra akarom telepíteni de amikor ki kell választani a winchestert kifagy. Ezért le szeretném formázni a meghajtót, de nem tudom hogy indítsam el a parancssort. Tud valaki segíteni?
nandorb
az XP Szerviz csomag 3-as nalam is problemazott probald kovetkezoleg kihagyni

marsu
iró: nec nd 2500 a
program: nero 8.1.1.0
gép: asus p4 s8x-x sis648 agp8x ddr33
cpu intel p4 2400mhz/533 512 oem
ram: ddr 1024mb pc2700 333mhz
Met
milyen gép? milyen író? milyen program? stb.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

marsu
sziasztok,

ha dvd-ét írok nagyon lelassul a gép, a procit 100%-on használja.
ennek ilyennek kell lennie, vagy van valamilyen problémám?
sziasztok
pár hete leformatáltam a gépemet. windows xp fel, sp 3 is.
egy gondom van: akármelyik böngészõt használom (explorer, opera,mozilla) , nem jegyzi meg a felhasználói neveimet.
(jelszót nem akarok jegyeztetni)
hiába pipálom be pl vipmailnél, vgy index fórumnál hogy "jegyezz meg", még akkor sem.
igy mindehol irhatom be -a sok esetben hosszú - az email cimemet , felhasználói nevemet.
régen mindent jegyzett a gépem, és ahogy elkedztem beiirni plhogy "il" már hozta is le alá hogy ildi, ildisz stb sak rákatt és kész--
ja és ugyanigy nem jegyzi a googleben a kereséseimet sem.

2szer irtam már ez ügyben más fórumra, de mindig csak egyetlen egy ember válaszolt és csak annyit tudott mondani hogy ez nem xp beáliitás kérdése hanem böngészõé (visszairtam hogy segitsen akkor holállitsam be, de ezt nem tudta) . ezért próbáltam ki még 2 böngészõt, ennek sincs pozitiv eredménye....
köszi ha tud valaki segiteni
ildi
biomage
ja tudom ez alaplap hiba lesz, bár kitudja lehet hogy a windows XP vel van a probléma, amugy értek a hardverekhez

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

nandorb
vidd el szervizbe meglehet hogy az alaplap szarakszik

biomage
Pár napja kaptam egy kék halált :S ami utána történt, az hogy a gép nem indult el, olyan volt mindha a CPU meghalt volna, aztán nagy nehezen elindult pár órával késöbb, és az ota a windows az IDE vinyokat PIOban kezeli kb 3MB/s sebeségel olvas és ir az ide vinyokra, a DVD olvasó és az Sata UDMA modban van, a biosban nincs semi elálitva többször is megnéztem, a windows reinstall sem segit, ötlet hogy mit csináljak?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

kakaoskalacs
thx 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

xp sp3 : elõzetes
kakaoskalacs
Service Pack 3-at ajanlatos feltelepiteni?
Sp3 mit javit pontosan , miben segi az op rendszert ?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

[HUN]FaTaL
Lehet 1re de fos lesz nem javaslom. Tedd inkább kettõre.

Pepsi Twist
lehet 1re legalábbis nekem 1en van

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

The Norberto
jojo köszi akkor csinálok neki ejd egy 40gBos partíciót😊 1 XP-s kárdés😊😊 enyhe túlzással

szal XP-t és Vistát lehet 1 Partícióra rakni vagy külön kell nekik??😊
Free Download Manager-t be tudtam állítani.Végre...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Pepsi Twist
orosz betûk nincsenek csak ciril 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Örm
Hello!
Mit kell ahhoz telepíteni, hogy a Windows és a World meg tudja jeleníteni az orosz betûket?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sziasztok...
Elég érdekes bugot produkált nekem a Windows... Nyugodtan internetezek, játszom, egyszer csak eltûnik a dupla-kattintás lehetõség a Windowsból...
Mielõtt megkérdezitek...

-Nem a duplakattintás sebessége van elállítva a vezérlõpultban...
-Próbáltam már több egérrel, több porton is...

[HUN]FaTaL
Attól függ, ha bekapcsolva hagyod a rendszervisszaállítást és az egyéb helyfoglaló dolgokat akkor 40GB, de nekem a 20gb-n is elfér, igaz minden helyzabáló cuccot kikapcsoltam, és a partíció attól még 40es, amin most 25GB hely van. Hivatalosan 40GB az ajánlott ha jól tudom (az Ultimatenek mindenképpen), de ez már inkább a Vista topicba tartozna😊

The Norberto
XD sorry Vista:d így megfelel??😊😊 Amugy vista emnyi helye foglal?? mekkora partíció kell neki??
[HUN]FaTaL
igen lehet választani, de csak akkor, ha elõbb az XP-t telepíted és azután a Vistát. De olyan hogy Wista, olyan nincsen😄

The Norberto
na hello lenne 1 kérdésem😊 Ha felrakom a gépre a XP-t és a Wistát is akkor azugy jó? Mert ha 2 xp ava akkor mielõt elidítja lehet választani szal XP 3 Vista esetén is igy van ez??
nandorb
ha firefoxot hasznalsz ajanlani tudnam a Flashgot addont ami engedeljezi a download managerst

lck
Be kellene állítani hogy egyszerre csak egyfájlt töltsön. Sztem ezt mindegyik tudja. ( Amelyik nem az meg elég gagyi lehet. ) Flashget biztosan.
File-okra gondoltam és web-es letöltésre:S
rapidshare-os tippet köszi!

nandorb
mien adatokat kul. en a rapidshare-re az Internet Download Accelatort hasznalom

Tudtok mondani olyan letöltésvezérlõt ami egyesével egymás után tölti le az adatokat?
Elegem van már nagyon ebbõl,hogy mindegyik össze-vissza töltöget😞((

Pls Help! A napokban tartottam egy kis szunetet es ketyegve hagytam a gepemet es mire visszaertem ki loggolt. "Csak en hasznalom a gepet Adminisztratorkent". Katt a visszajelentkezesre es par sec utan megint kilepett. Reboot utan a startup-kor bevillanik egy kis DOS-os ablak, majd kisvartatva kiirja, hogy a RUNDLL32.exe nem toltodott mar be es megint kilep. Visszalepek, megint DOS-os ablak bevillanik es megint kilep.... Csokkentett modban minden mukodik es rendesen felall a rendszer. Fogalmam sincs hol keressem a hibat<#nemtudom>. Egyebkent angol XP prof vant fent SP3-al es NOD32-t hasznalok. Koszi
Flamer
..

#18104: ya. de nyilván nem rég óta mivel akkor már elõbb kérdeztem volna 😄
nos. memóriateszter lefutott.. nem memoria hiba. töredezettségmentesítõ ment 2x. azse oldotta meg. mellesleg kirpoáltam ubuntubba ezt a zeneljáccást és kivánlóan ment. szóval vlaszeg a windoz feladta a szolgálatot.

http://loal.atw.hu

armageddon666
arra gondoltam énis. azóta megjavult, valami más driverrel O.o nemértem ezt.

@

Hangkártya megadta magát ? !
armageddon666
Kéne egy kis help. Egyik gépen egyszercsak elment a hang. Beszélni lehet mikin, az mûködik, de a gép hangot nem ad. Ez már többször elõfordult, és WinReinstall megoldotta. Ezidáig. Most reinstall után sem akar hangokat hallatni fejhallgatón keresztül :S (Többet is megnézünk, ami máshol jó az itt nem. Alaplapi és front panelen sem jók)
Az alaplaphoz adott DriverCDt nem találom, de eddig sem azok a driverek voltak fenn.
Próbáltam nVidia honlapjáról leszedni alaplapi drivert: így sem volt hang. (ez még régebbi volt)
Aztán leszedtem most a legújabbat, abban már hangkártyához nem is volt driver O.o
Szal felmentem az ASUS honlapjára (ASUS A8N5X alaplap) és onnan szedtem le a hangkártya drivert, de azzal sincs hang :S

Mi lehet a gond?

@

Spyware Doctor

CCleaner