25353
Whistler - Windows XP
-
#19673 köszi,és skineket hol találok? :)
Az egész Winfost akarom megváltoztatni :) -
#19672 Vezérlőpult, felügyeleti eszközök, számítógép kezelés, lemezkezelés, jobb klikk alul a meghajtón -
#19671 Egy olyan kérdésem lenne, hogy a meghajtók betűjelét hol tudom cserélni/változtatni?
KÖszönöm! -
adam127 #19670 Köszi a választ! -
#19669 meglehet megserult a meghajto ienkor legjobb ujat venni -
adam127 #19668 Üdv
Lenne egy nagy problémám!
Ma újraakartam tenni az xp-t, de
- bebootolt, bejött a kék képernyő, aztán a c:-re akartam visszatenni az xp-t viszont formázni nem engedte, ezt eljátszottam párszor és semmi!
- aztán elkezdett egy javítást, (amit bár én mondtam neki)erre fogtam és áramtalanítottam (öreg hiba, de már nem tudom visszavonni)
- ezek után akárhányszor akarom újraindítani (akár csökkentett módban), mindig bejön a képernyő és folytatni akarja ezt a bizonyos javítást, de nem folytatja, teljesen fekete a képernyő.
Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném. És tudom, hogy elég hülyén csináltam :) -
#19667 Helyesen cselekedtél. -
balcsi70 #19666 Fent volt a gépen az ESS-i angol,közbe olvasgattam az Avira-rol aztán gondoltam kiprobálom.Aztán közbe lejárt :)és nem crackeltem.Most meg visszaraktam az ESS-it csak a magyart mert már hozzámnött.Aztán ezért irtam amiket irtam hogy ezt a valamit nem tudtam kitörölni az automatikusan indditó részböl.(holott mindenhonnan kitöröltem reg-böl is meg a progikkal is,de nem akar eltünni onnét. -
#19665 De lehet másik meghajtóra tenni, én nem szoktam, de más már mondta, hogy át tette mert neki így jobb lett a windows, gyorsabb meg ilyenek. RAM mennyiségétől függ, hogy érdemes e áttenni. Okoska. :P -
#19664 eh ha meg lehetne atrakni a masik particiora de nem lehet,o a windows ressze,A winnt se birod atdobni az 1particiora kedved szerint igy ot sem -
#19663 A lapozófájl (pagefile.sys) mind1 hogy hol van meghajtón belül? Vagyis attól nem lassul a gép ha másik partícióra rakom? -
#19662 szt. senki se.
Balcsi kerdes hogy hogy torolted ki egyaltalan az AVira-t -
#19661 A közönség. :P -
#19660 teged ki kerdezett:P -
#19659 Mert megunta. -
#19658 mert torolted ki??? -
balcsi70 #19657 Köszönöm szépen a választ meg a segítséget,de én ezeken mind túl vagyok(ezeket ismerem,tehát így töröltem még tegnap előtt)de ezért írtam ide be hogy sehogy nem tudom kiszedni a futó folyamatok közül,pedig ezeket már végig zongoráztam.Amint a képen is látni,ki szedtem a pipát belőle,tehát sok vizet nem zavar,hanem inkább az idegesít hogy mi az hogy nem lehet onnan sehogy kitörölni.??? -
#19656 köszi, ez pl tetszik :) -
#19655 feltoltottem ide remelem nem lesz gond letolteni mikor bejon az Oldal free user utana meg kijon egy kep DOWNLOAD arra katintasz es megy is. -
#19654 Aero kell? az van nekem is de ne ott csereled hanem
a kep alajan adod hozza az EZ-szocskanal -
#19653 igen nekem is ugy van meg :) -
#19652 nekem ez olyan ALL in One program ami kell nagyjabol benne van es megy -
#19651 és esetleg azt nem tudod hogy egér skint és ikonokat(ezt TuneIt UPhez?) honnan tudok leszedni?? -
#19650 őő igazából nem gond mert most esett le miylen progit irtál :D és használom ezt a programot, takaritásra. köszi!!! :) -
#19649 hat mashogy nekem nem ment -
#19648 és program nélkül nem lehet?? mert mindenki programozik téma téren is mégis meglehet csinálni anélkül is.. :) -
#19647 boot skinek -
#19646 ismet a TuneIt UP Styler 2-est ajanlanam skinek hozza -
#19645 Torold ki a C:/Program Files/Avira/
az itt talalhato dolgokat total,utana meg a regisry rendszerbol
azt pedig igy hozzod elo: RUN(futatas) oda irod regedit
SOFTWARE/MICROSOFT/ stb. a tobbit is ott irja a kepen csak arra kene hajtani -
#19644 sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy XP-ben hol tudom megváltoztatni a bejelentkezési panel hátterét?? azt hol kitudom választani a felhasználó fiókokat. előre is kössz! -
balcsi70 #19643 Meg van oldva.Nem találtam meg progin keresztül ezt a Xar filet ,ugyhogy probléma még mindig ott van.
automatikus inditás na akkor most hol keressem? -
#19642 nincs keyt lehet talalni hozza -
balcsi70 #19641 Kösszi.Látom Demos ha hivatalosan szeded le.Ez nincsen magyarul ugye? -
#19640 ja add hozza par oldalnyi skint is amit ingyen letolthetsz -
#19639 van pl. a Tuneit up 2008-as nal Tune Up Styler 2-es megteszi az is -
#19638 #19608-re valaki please! -
#19637 hat ha a futo folyamatnal is ottvan kibirod ikatatni valami startup Manager progival tudnam ajanlani a TuneIt UP2008-asat -
#19636 Olvass visszább, voltak emberek akik segítség nélkül maradtak. :P -
#19635 mit??? -
#19634 Segíts. :P