Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiába szók csipogni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ Sound
A Beep értékének adjunk no-t.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Hálózat/internet probléma!
Adott két gép a családban:
1, asztali PC realtek hálókártyával (PCI-on)
2, laptop, ugyanevvel a kártyával
3, mindkét gépen tiszta, friss, szemétmentes, pár napos XP SP3
Internet:
1, d-link adsl2 modem
2, smc 4 portos router
Helyzet:
1, villámlás, mennydörgés volt a környéken, ill egy áramszünet - ez már többször is elõfordult, nem volt belõle gond
2, most lehalt a modem... Se ethernet, se ADSL led nem villogott
3, az öcsém asztali gépében eredetileg Marvell Youkon alaplapi hálókártya volt, azt írta ki a gép, h egy hálózati kábel nincs bedugva (kikockáztuk a dolgot, totál lehalt az is)
4, t-com garanciába kicserélte a modemet, öcsém vett egy realtek PCI-os hálókártyát
Szerelés után:
1, gép nem ismerte fel a realteket, átment másik slotba, flottul ment a net, ha a modembe dugtuk a gépet
2, újra felépítettük a hálózatot, tûzfal kikapcs, nod32 kikapcs (bár sztem köze nincs hozzá), a 2 gép látja egymást a hálózaton, de a net egyiken se megy! csak akkor, ha valamelyiket közvetlen a modembe dugjuk :W
Mi van??? (Mellesleg a routert bekonfigoltam, úh azzal nincs gond) Mit tegyek???
Segítségeteket elõre is köszönöm!
de ha tudsz forrást a 2.7-hez nekem az is joo 😄
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
Egyszer jártam úgy, hogy feltettem a 3-mast 1 ismerõsömnek és nagyon leterhelte a gépet. Vissza tettem a 2.7-est és jó volt. Csodálkoztam Én is.
Teszt: Próbáld meg egyszer leszedni a Nod32-öt !
(Internetet addig állítsd le)
Amúgy a 3-mast használod ?
rakjam be az indítópultba a feladatkezelõt?
de gyanús, hogy igen mert miután befejezi a munkálatokat a nod32-vel utánna indul el minden más...
én naon szeretem ezt a vírusírtót mert nagyon hatékony nem nagyon akarnám lesezdeni vagy van egyéb 5let?
persze ha vki ismeri a beállítási lehetõségeket ehez a vírtóhoz azt is megköszönném. lehet, hogy el lehet úgy indítani vele a vasat, hogy ne terhelje ennyire a gépet.
Ha igen, szedd le és ...
tud vki segíteni?
De tartományi környezetben csak az elsõ képen lévõ login képernyõ lehetséges.
http://goo.gl/gd6Zi5
én nem tudtam semmivel se leírtani: hiába töröltem a megtalált példányokat vhonnan mindíg lett újabb.
de ne csüggedj, szurkolok neked, hogy találj vmit amivel le lehetet írtani. ha sikerül +írod?
segítsen vki pls
60-80 másodpercig is eltart mire a winxp-m használható állapotba kerül.
pedig úgy csinálja, hogy betölt a rendszer kb 30 mp alatt aztán elindul a nod32 és meg se moccan a vas ujabb 30-40 mp-ig.
a nod32 akkor is ennyi ideig "tarja fel" a rendszert ha kikapcsolok minden autómatikus vírusellenõrzést, frissítést stb...
pedig a vírusirtón kívül csak a skype indul el.
a vas meg azé elég joo: amd 6000+, 2Gb 800mhz ram...
elõre is kössz.
Ha routeren kersztül kötök össze 2 XP-s gépet akkor is kell a hálózati beállításoknál ip címet adni vagy egybõl látják egymást?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Amúgy témákat hol találok? 😊
légyszi valaki linkeljen már egy olyan webcímet ahonnan lebírok szedni satas drivert xphez! egyszerüen nem találok egy értelmeset amit bebírok nlitetal tolni az sp3as xpbe.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Milyen programot ajánlanátok registry pucolásra és rendszer karbantartásra?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”