Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Nem feltétlen, de nagyobb eséllyel mint PCI-E-n. Csak a nagyokosok kitörölték ezt a hozzászólásom Vista topikból. Egy srác meg AGP-s kártyával bajlódik Vistan és nem mondják meg neki, hogy jobb lenne visszatenni XP-t, hanem hagyják szenvedni...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
azt tudom, hgy automatikus a frissítés.
Amilo L1310G -m van.
Köszönöm a gyors segíséget😊
Nekem az a gondom, hogy nem tud csinálni a gépem parancsikont, amikor felinstallálok egy progit vagy bármit.
Ez nem is lenne gond, mert mappán belül a saját gépben tudok csinálni utólag, és mûködik is, DE:
Néhány program nem folytatja a telepítést, hanem leáll emiatt.
Szóval nagyon fontos lenne, ha valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a baj.
Már keresgéltem a fórumokon, angolon is, de nem találtam választ.
Hálás lennék, ha valaki tudná a megoldást.
Köszönöm szépen,
kriszta
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a X:\WINDOWS\Installer\ mappa tartalmát lehet e törölni. Tele van msi és msp fileokkal, közel 1GB, nekem meg már annyira nincs helyem a rendszerpartíción, hogy le sem merem írni, pedig alig van ide telepítve valami, csak ugye a WIN a folyamatos frissítésnek köszönhetõen eléggé meghízott, és a Local Settings és a Common files mappáim sem mentesek ettõl a jelenségtõl, összesen 1,5GB.
Elõre is köszönöm!
A laptopomnak integrált Intel videokártyája van. A kérdésem az lenne, hogy meglehet-e növelni a memóriáját a rendszermemóriából? A gépbe 2gb van a kártyának meg 8 a BIOS szerint. Ha lehet akkor ezt hol lehet, mert a BIOS-ban nem tudom.
Amig voltak akkor netem se volt mert allandoan a driverrekel volt valami gond
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Nekem újabban olyat csinál az xp hogy mikor indítom kiírja pl hogy a savedump.exe belépési nem található a ...dll-ben,ugyanezt írta már így is,hogy drwatson.exe és ugyanez a hülye szöveg.
Nem tudja valaki mi ez és mi rá a gyógyír?
SP3-as Xp-t használok és nem találtam se vírust se spywaret a gépen.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Néhány hete telepítettm fel a laptopomra az XP-t, felraktam az SP3-at és azóta kijövõ frissítéseket nem tudja felinstalálni.
Mi lehet a gond?
A Windows Update an olyan kedve, hogy már féléve itt pofátlankodik és nem vagyok képes felrakni az Office frissítéseket. A PCWorld márciusi számában 2 megoldást ajánlottak(valami wups2.dll betöltése és egy porgram telepítése wuforce paraméterrel), de egyik sem vált be. Szeretném megszüntetni a problémát,, hogy tehetem ezt meg?
Van egy olyan beütése a gépemnek hogy mind a 2 fióknak rendszergazda jogot adott és rendszergazda fiókot meg nem tudok törölni:S és nem észleli hogy két rendszergazda van és azt írja kell egy másik rendszergazda fiókot létrehozni hogy meglehessen változtatni a tipusát, csak nem veszi észre hogy van egy másik rendszergazda.
Természetesen egy Rendszergazda jogokkal rendelkezõ másik fókból.
( Mivel saját magad alatt nem vághatod a fát. )
Hogy lehet felhasználói fiókot törölni a windowsba??
köszi
bye
A jobb klikk társítással minden megoldható !
Chaos Anno Domini
XP prof SP3 telepítése alatt ezt a hibaüzenetet kapom:
Hiba memórialapon belüli mûvelet végrehajtásakor.
Meg hogy tisztítsam meg a CDt, vagy cseréljem ki.
Rosszul írtam ki a képfilet, vagy karcos a cd az nem tetszik neki?
lck - Kul. zenet meg stb. birok halgatni rajta meg azt is eszreveszi hogy kihuzom pillanatra
Ha nem akkor mondtam : #18347 😊
Nemtudod???