25353
Whistler - Windows XP
-
#19793 x64 a 64 bites, az x86 meg a 32. -
#19792 Letöltöttem egy drivert és két teleptő van 3 mappában egy XP x64 meg egy XP x86. Ezek mik? Gondolom nem 64 meg 86 bites xp. Nekem 32 bites van, most akkro melyiket teleptsem? -
#19791 Köszönöm! -
BenceYCE #19790 C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\
De a Fiókbeállítások/Adatfájlok fülön ki is írja :) -
#19789 Itt olvashatsz róla. -
#19788 Ebből kb 3 GB-ot fog látni a 32 bites XP-d -
#19787 32 bites XP 4 GB-ot, 64 bites 128 GB-ot kezel -
#19786 Jó lett már köszi!
Most az lenne a kérdésem hogy az outlookba amik beérkeztek üzenetek vagy az kimenők is hol találom meg? Tehát le akarom menteni a régi gépről majd az uj rendszerbe visszatenni. hm? Nem expressz sima outlook. -
BenceYCE #19785 A meghajtó betűjelét tudod módosítani.
Egyébként próbáld meg partíciókat újra kijelölni, aztán formázni.
Ha így sem megy, próbáld ki másik gépben. -
#19784 Naszóval:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1213643335 -
#19783 De 3 gb ig sztem mennie kell :) -
#19782 ok köszi -
#19781 nem. -
#19780 cs!
32bites xp ugye csak 2.2gb memóriáig bírja ramot. meg lehet-e valahogy oldani azt hogy mind a 4gb memóriámat felismerje a 32bites xp úgy hogy ne keljen 64bites xp-t szereznem. -
#19779 Azt irja hogy 0 ID 0 Bus 0 atapi. Ez nemtom jó-e vagy sem. -Particiós menübe irja.
Jah meg annyi hogy 2 particiót csinálok és az első a C második meg E lesz valamiért... -
#19778 Abban hogy full uj. formázatlan. Ugyanugy ata-s bár ugye legfejlettem széria. 8 cash meg gondolom nagyobb az rpm. Kb ennyit tudok felsorolni:) -
BenceYCE #19777 A win bejáratott már?
A többi hw a régi?
A winyó miben különbözik a régitől? -
#19776 Dehát uj:) jó attol még lehet de nmhiszem hogy ez a gond. -
#19775 Sérült a wincseszter. -
#19774 Na ismét egy kis probléma.
Win ujratelepités uj wincsivel.
Formázás végén kiirja 100%-nál hogy nemtdta megformázni nézzem meg nem sérült-e a wincseszter.
Ezt miért csinálhatja? -
balcsi70 #19773 Na és sikerült végül? Még ilyet se láttam. -
Zozo76 #19772 Van fennt XUBUNTU, hetvegen meglesem azzal kikapcsol-e... :) -
Zozo76 #19771 De most este meg siman, mindig kikapcsolt. Nem is csinaltam meg semmi rendszerkarbantartast meg. Mondom tok rapszodikus, egyszeruen nemtudom miert ennyire instabil. -
#19770 akkor volt 1 trójaid + van 1 szarakodó windowsodabsolute uninstallerrel regclean, ccleaner is mehet, windows lemezkarbantartó, újraindítás, leellenőrződ a beállításokat és ha utána se müxik akkor még újrarakhatod a windowst. ha azután se megy akor nem szoftveres és nem is fog kikapcsolni. -
Zozo76 #19769 Na most megint... :(
Ejszakas voltam, reggel laptopon torrent elindit, en meg lefekudtem alukalni. Delutan ebredek fel, latom meg felallomba hogy a kepernyovedo ugyan megy (mar ez is valami) de a kepernyo baszott kikapcsolni. Ellenorzom a beallitast az enerigagazdalkodasnal, 10 perc mulva kikapcsol mint akkus mind halozati uzemmod alatt. Namost kb 7 orat aludtam, az alatt nem birt kikapcsolni.
-
#19768 Vegyél kártyaolvasót...
De egyébként nekem is volt ilyesmi régebben csak pendrive-al, hogy a gép többet látott mint amennyi és nem is működött. Rögtön visszavittem és garival kicserélték.
Ha most vetted és garis akkor vidd vissza sztem. -
#19767 MEgvan már. Le lehetett szedni egy progit ami boot lemezt csinál igy felismeri majd a cd rmot és mehet a jöhet.
-
temes69 #19766 sziasztok!
2gigás sdkártyát meg lehet valahogy formázni xp alól? mert nekem 3.78gigásnak látja és nem csinál vele semmit.... -
#19765 Akkor passzolom. :( -
#19764 Figyi, megy a cd dvd meghajtó rendesen csak bios nem ismeri sztem fel, vagy nem lehet állitani. -
#19763 Akkor ellenőrizd a gépedben a csatlakozásokat. -
#19762 Tudom hogy kell telepiteni, nem azzal van a gondom. Hanem nem lehet a CD romot kiválasztani:) CSak a HDD vagy a floppy van:(
SATA driver? kb 7 éves alaplap nemhiszem hogy SATA-s:) Márha erre gondoltál. -
balcsi70 #19761 Odáig be tudsz jutni hogy kiválaszd hogy cd-röl bootoljon? És akkor utána mit ír ki?Vagy nem jó a cd, vagy mégsem a cd van beállítva bootra. Induláskor hozd elő a boot menüt (általában F12, vagy F10, F9), és onnan válaszd ki, hogy a cd-ről boot-oljon. -
#19760 SATA driver miatt kell a floppy, ez nincs benne alapból a Windows telepítőlemezében. Tölts le egy olyat amiben benne van, én carlosca féle XP-t ajánlom. -
#19759 Sziasztok!
Abba szeretném a segítségetek kérni hogy a gép biosa nem enged cd-ről bootolni, és ujra kéne tennem rajta a rendszert. Ugy emlékszem még anno 3-4 éve elvittük valahova hogy tegye ujra, és asszem floppival bootoltatott. Ezt én megtudom csinálni? mi kell hozzá illetve mit tegyek? Flopi ad utasítást a boot után a gépnek hogy keresse a cd-n az adaokat vagy mi? -
#19758 Start menü--->Minden program--->Windows/Microsoft update -
Vardar #19757 Na én ezt az 1 percet nem csináltam meg még sose.:D -
#19756 Az internet kapcsolat beállításait nem értem. Maga a kapcsolat adatai ? Mert az 1 perc, csak tudd a felhasználónevet, jelszót, DNS-t (ha van). Ezt asszem nem lehet menteni.
Tapasztalataim szerint a játékok 95 %-a elindul, úgy ha nincs meg a registry bejegyzés. Ezt onnan veszem hogy nekem a nagy játékok a D:-n vannak, és már számtalanszor raktam új windowst a C:-re. Csak a játékok parancsikonját kellett ujra kirakni. A mentések és beállítások persze gyakrabban elveszhetnek, de kis utánjárással megnézhető hogy ezek ezek hol vannak, és onnan is kimenthetők.
( Program saját mappája vagy Dokumentumok v. Documents and Settings v. Registry )
-
Vardar #19755 Sziasztok!
Újratelepítés előtt állok és 2 kérdésem lenne. Letudom menteni valahogyan az internet kapcsolat beállításait anélkül, hogy mindent a 0-ról kelljen beállítani? Ilyen kivágás, elrakás valahova, újratelepítés, beillesztés a régi helyre, sima felcsatlakozásra gondoltam. Ez megvalósítható?
Ha egy telepített program registry-je törlődik akkor a program nem használható. Ugye?(Játék lenne) -
#19754 Heló! Hotfix-ek terén merre kell keresgélnem, ha P3as irodai gépre akarok telepíteni? SP3-as xp van rajta