Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Valakinél volt ilyen gond?
Még egyszer köszönöm a segítségeket..
Janis Joplin..
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Fura kis szerzet meghiszem azt.😄
"Most gondoltam újra rakom az xp-t"
Szóval mi is a baja, az elõzõvel?
K-lite-ot, xp codec packot, vlc-t nem tudok telepíteni. Mi tehetek?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az elsõ újraindításnál írja ki.Átállítottam kl24h javaslatára.hogy usb boot legyen az elsõ.de hiába.
Janis Joplin..
Mind a kettõnél mikor kérdezi.hogy elfogadom a feltételeket/nyomjak f8-at/.Na ilyenkor nem reagál semmire.Próbáltam mindkét xp-t 2-szer.És ugyan az.
Janis Joplin..
A másik dolog, hogy megcserélheted a First Boot Device a Removable-ra és a Second legyen a HDD.
Az XPS-t Steam-es vásárlást, beváltás után kapom az adott tranzakcióról. Hátha egyszer kell.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Janis Joplin..
Köszönöm..
Janis Joplin..
A pendrivert milyen programmal tetted bootolhatóvá?
A gondom a következõ:Van egy dell notebok.Használtan vettem.Xp volt rajta.Most gondoltam újra rakom az xp-t.Nem sikerült.Ezt írja:Nem indul a rendszer mert nem talál egy bizonyos system 32 hal.dll-t.Ja igen a telepítés pendriver-ról megy.mert meghajtó nincs.Sikerült felrakni rá windows 7 startert.Fut is.de ilyen kis játékok mint puzzle expressu.zuma.stb.akadozik.Frissítettem a videókártyát.de nem lett jobb.Xp-n ugyanazon futottak ezek a játékok.
Köszönöm a válaszokat..
Janis Joplin..
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nem tudom milyen márka de ha tudsz Samsungot vegyél mert nagyon jók.Szerintem valami gáz van a vinyóddal én speciel amikor megvettem fogtam megcsináltam a patriciókat oprendszerrel leformáztam és ennyi.
Mert informatikus haverom szerint ez csak paraszt vakítás. A szektorhibás winchestert csak winchester cserével lehet megoldani. Több kisebb fájl 0 Kbyte-os lett és eltüntek mappák a tartalmukkal együtt. Ezért vissza is adom akitõl vettem, és a pénzt vissza adja.
Ami a "D meghajtón elveszett, az csak pár MB-os nem fontos dolog volt.
Most ajánlok egy másik módszert. Itt van a Kaspersky Rescue Disc 10, egy vírusellenõrzõ képfájl, amit ki kell írni CD-re (vagy pendriverre is lehet, ha nem akarsz CD elrontani és a géped tud USB-rõl is bootolni). Mikor bekapcsolod a gépet bootolsz errõl a CD-rõl (vagy pendriverrõl), követed az utasításokat, frissíted a vírusadatbázisát és utána leellenõrzõd az egész gépet. Van böngészõ is benne, tehát lehet letölteni az internetrõl és ekkor kipróbálhatod, hogy lehet-e használni a D partíciót (csak meg kell keresned, hogy melyik az, mert lehet másképp fogja nevezni, nem D-nek). Mivel nem sikerült leformáznod, ezért szerintem kell lehessen használni. De mindenképp futtasd le az egész gépet.
Ez egy Linux-ban írt Windows vírusokat keresõ Rescue Disc, ez azt jelenti, hogy a vírust/vírusokat sikeresen el lehet távolítani.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De ami 100% formázza D:
Xp telepítõ cd indítani gép (boot xp telepítõ cd) és D formázása! Csak figyelni, hogy tényleg D-t formázod, mert ritka esetbe, de megcserélõdhetnek betû jelzések. Méretre figyelj!
lehet ezt a könyvtárat törölni?
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
IObit Malware Fighter Free
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Ugyanaz a hiba üzenet: A lemeztöredezettség-mentesítõ azt élelte, hoyg a Chkdsk a következõ köteten való futására van ütemezve. (D😊.
Futassa a chkdsk /f parancsot.
Leformáztad a D-t? Formázás után nem kell hiba legyen.
(remélem nem vírus szórakozik veled, mert az a furcsa, hogy ütemezve van a Chkdsk és nem jelenik meg sehol). A C esetében egy alapos Chksdk nem enged, csak ha ütemezed az indításkori ellenõrzést, viszont akkor meg is jelenik az Ütemezett feladatok között. Érdekes, hogy itt nem jelenik meg semmi.