25353
Whistler - Windows XP
-
#19913 Itt írnak több mo.-t de most reggel nemtom végigolvasni, meejik a legjobb/működő, próba szerencse :)
http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=74&t=8863 -
Zsolt01 #19912 Asszem 30 nap után is lehet még aktiválni.
(még nem jártam így, de másnál már letiltotta a hátteret és akkor is még meglehetett oldani,amit küldtem neki) -
#19911 Sziasztok!
Az 30 napos aktiválás lejárta után mi fog történni? Be lehet még aktiválni,vagy végleg lezárja az oprendszert?
THX -
#19910 Home Premium, de Home Basic se rossz ha minden feladatra nem windows-os programot használsz. -
#19909 nem tartom figyelemel a vista fejlődését igy azt szeretném megkérdeni, melyik versio a legkidolgozottabb/felhasználóbarátabb?? (Vista Home Premium, Vista Home Basic??) -
#19908 Asus honlapján keress vagy ha ott nincs akkor tegyél fel egy Everestet és gyártónként kell keresgélni. Pl. ha van wifi akkor a wifi gyártójának a honlapján, VGA drivert a VGA gyártó honlapján és így tovább. -
#19907 Szevasztok.
Van egy ilyen laptopom és gyárilag vista van hozzá. De szeretnék rárakni egy XP-t, viszont ahhoz kellenének driverek és ahogy nézegettem nem igazán találtam. Tudna vki segíteni?
Megköszönném a segítséget! -
#19906 megoldás:
Router IP címét kellett megváltoztatni:) -
#19905 -lenne -
Zsolt01 #19904 Jó poén lenne -
ezzel van nekem problemam nemtudom mi okozza ezt a hibat a napokban jelent meg ez -
#19902 :DD -
#19901 Á dehogy - a Microsoft szívatásból direkt úgy adta ki az sp3-at hogy előtte le kell telepíteni a gépn lévő (SP2-es) xp-t, aztán egy szűz - lehetőleg 2002-ben kiadott - SP-nullás XP-re kell rátelepíteni. :) -
#19900 windows xp/sp3-att rá lehet telepíteni win,xp,sp2 -rendszerre ? -
#19899 Valaki meg tudná mondani hogy XP alatt hol tudom megnézni hogy a vizuális elemek le vannak tiltva? -
balcsi70 #19898 Köszönöm a segitséget.A az oprendszer eredeti.Nem lehetséges hogy azért csinálya ezt mert a Temp mappából kitöröltem mindent.Törölhetö a temp mappábol a dolgok vagy sem? Kösszi. -
#19897 Na EZ a gondom. -
Zsolt01 #19896 E-mail címet adj és küldök. -
#19895 esetleg nem tudtok egy ingyen képfeltöltős oldalt? -
#19894 Na akkor:)
Van egy Nvidia hálókártyám ami alaplapi és van egy Realtek amit még én tettem bele.
Régebben fogtam engedélyeztem mind a két hálókártyát és az Nvidiaba beléptem ott a speciális fülön megnyomtam, h megosztom a kapcsolatomat.
Meg is osztotta hibátlanul ment, minden. Másik géppel is lehetett neten lenni. Majd átköltözve az új házba és úgy voltam, h most egyenlőre nem kell megosztani a netet. Tehát kivettem pipát a megosztásnál. És a realtek karit letiltottam.
Majd pár nap múlva mivel megkellet volna osztani a netet engedélyezve a realtek karit és nvidia-ba speciális fülön megosztani a netet nem engedi a következő hiba üzivel: "az internet kapcsolat nem engedélyezhető. Már van olyan helyi hálózati kapcsolat konfigurálva az ip címmel, amely az automatikus IP-címzéshez szükséges."
-
SzocsA #19893 nincs valakinek egy jó linkje a windows XP eredetiség crackről? mert sehol sem jók! -
Noodlee #19892 Hiho!
Van valakinek tippje, hogy miért akarja a rendszer újra felrakni az SP1-et, amikor már az SP3 is fent van? -
kissgy1028 #19891 Jó lenne, ha kicsit konkrétebban leírnád, hogy milyen módszerrel és eszközzel akarod a kapcsolatot megosztani, meg egyébként az is fontos lenne, hogy a szolgáltatód milyen kacsolatot szolgáltat, mivel ezek határozzák meg, hogyan is kellene beállítani a kapcsolatodat.
Egyébként a helyi kapcsolat és az internethez való csatlakozás két teljesen külön dolog.
Üdv.! -
kissgy1028 #19890 Már írtam korábban, hogy magáról a hibáról az információkat az appcompat.txt (alkalmazás kompatibilitási probléma)tartalmazza. Miután megnézted a fájlban a hibaüzenetet, javaslom, hogy a microsoft honlapján nézz szét, hátha megleled a megoldást.
Egyébként az ilyen hibák többségénél, a microsoft is általában azt javasolja, hogy formázd a rendszerpartíciót, és telepítsd újra a rendszert, és ahogy látom nálad az explorer.exe-vel vannak problémák, az meg a windows legfontosabb alkalmazása.
Ez a probléma általában, akkor a leggyakoribb, ha nem eredeti az operációs rendszered.
Üdv.! -
#19889 hi
olyan létezhet h sp3 elbassza az integrált hangkártyát?
(realtek alc888)
konkrétan úgy h 5.1 szól winampban de youtubeon csak 2 front szól, semmi mély se hátsó nincs -
#19888 hi all!
a segítségeteket kérném. a problémám a következö: katt
az eddigi próbálkozást végigkövethetitek itt a #9461-es hsztöl.
már nemtudom mit csinálhatnék
a válaszokat előre is köszönöm -
#19887 "De azóta ezt írja és nem tudom vissza küzdeni."
mármint, h újra meglegyen osztva a net! -
#19886 Újabb problémám van, sajnos:
szerintetek mit csináljak, h ha nem engedi megosztani a netet a pc?
ezt írja ki: az internet kapcsolat nem engedélyezhető. Már van olyan helyi hálózati kapcsolat konfigurálva az ip címmel, amely az automatikus IP-címzéshez szükséges.
Minden automatikusan van. A net is automatikusan van és a másik hálókártyán is minden automatikus. De ő akkor se engedi.
Átköltöztem máshova és addig úgy voltam vele míg nem osztom meg a netet minek legyen és visszaállítottam. De azóta ezt írja és nem tudom vissza küzdeni. Légyszíves segítsetek!:( -
#19885 köszönöm szépen ezt a gyors és jó választ!!! :) -
#19884 Vezérlőpult > Rendszer > Speciális > Indítás és helyreállítás Beállítások > Szerkesztés : Telepítésre utaló sor kitörlése. -
#19883 a segitséghez is beirtam, hátha itt több okos ember van :)
az a nagy bajom van most hogy frissiteni akartam a Windows XP-t beraktam a telepitő CD-t, telepités, frissités, fel is másolt egy csomó fájl-t, aztán ujraindult hogy onnan folytassa de vmi fájlt hibásnak vél... nem tudtam tehát befejezni a frissitést, azóta pedig mikor bekapcsolom a gépet mindig telepiteni akarja a Windows-t. Kb 5 másotpercre előjön egy rész ahol tudokválasztani hogy telelpitse vagy inditsa el rendesen a winfost, ha elinditom akkor simán megy. DE ha nem nyomok semmit akkor 5 másotperc mulva elindul a telelpités... hogyan tudom azt onnan kiszedni?? elöre is kössz!!! -
balcsi70 #19882 Na mégegyszer mert látom az elözö kép nem jön be.
hiba -
balcsi70 #19881 Csináltam egy Ghost-os visszaállitást de ugyan az a probléma.Nem zárom be az ablakot ,ezt irja ki,csináltam még egy képet rola.
hiba -
BenceYCE #19880 Olyan telepítő lemezt használj amiben van már sata driver. -
#19879 bizony -
#19878 azt írja ki, hogy nincs felismerhető merevlemez? -
#19877 Igen megakadtam, alapbol winyóval problémázik, ez gondolom valami Sata gond, el sem jut a particiókig -
#19876 fogod az xp telepítőlemezt, berakod alapesetben arról bootol, akkor ott tudsz letörölni mindent a winyóról, és követed az utasításokat, ha megakadsz, akkor meg kérdezz :) -
#19875 Sziasztok!
Van egy kis problémám, barátnómnek vettem egy laptopot (acer) Tecsóban, és mikor kapcsolom be fogad a szép kis Linpus Linux kép na mondom ez szép és jó...
A kérdés az, hogyan tudok erre XP-t telepíteni mert gondolom a vinyót kell leformáznom, hogy az XP felismerje, valaki valami ötlet?
Vagy esetleg egy leírás, mert ezekben a dolgokban nem vagyok otthon, nagyon megköszönném ^^ :/
-
kissgy1028 #19874 Az appcompat.txt fájl tartalmazza a konkrét hiba leírását, ez alkalmazás kompatibilitási problémára utal. Még mielőtt bezárnád a hibaüzenet ablakot meg kéne nézni ennek a fájlnak a tartalmát. A Microsoft honlapján rendszerint fellelhető a probléma oka és megoldása.
Üdv.!