Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Viszont most nagyon szeretném ezt elkerülni, mert bár segítene,de mire én ezt mind visszateszem...kismilió program van fenn, VSTik garmada stb... ha nincs megoldás, akkor nikább maradjon a konzol, mert annyira már nem is tûnik ezek fényében olyan zavarónak 😊
A GTA San Andreas mod installer programnak votl szüksége rá
Hogy tudom az integrált x3100-as vga-mat 256 mb-ra állítani?(ASUS X51L noti)
A Boot menüben nem találtam meg.
köszi!
Ebben a kis tweakprogramban könnyen beállítható hogy melyik felhasználó lépjen be automatikusan.
A következõ problémám lenne, áldatnám a nevét aki sikeresen megoldja.
XP SP2-m van, és felkerült rá egy .NET framework. Elõtte minden tökéletesen mûködött, egy felhasználó, indítóképernyõ nélkül, most pedig alapból a rendszergazda fiókba lép induláskor, és felhasználót váltani csak konzolosan tudok. (winkey+l és a fióknév beírásával ugye). A rendszergazda fiókot most letiltottam, ezért oda nem lép induláskor, ezt eddig összesuszteroltam, de én szeretném, ha ne lenne semmiféle üdvözlõképernyõ, sem konzol, semmi. Másrészrõl leállításkor sem a jól meg szokott három ikon (zöld piros sárga, kikapcsolás újraindítás kijelentkezés), hanem szintén konzol ahol kiválaszthatom hogy mit szeretnék, gondolom nem ismeretlen senkinek. Ctrl+alt+del-re pedig feladatkezelõ helyett ismét konzolt kapok szám szerint 6 opcióval, szintén nem ismeretlen, PC zárolása kijelentkezés feladatkezelõ stb.
Ha valaki tudja, hogy állítsam vissza a régi állapotokat, nagyon hálás lennék érte!
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
a megoldás mi már tul késön jutott eszembe:
az usb meghajtó drivereket frisitettem. de nem az eredetire,( mit elötte alkalmaztam de nemvolt jó) hanem a windows által az "általásnosra"
és kapcsoltam a fényképezöt. ekkor már ujból elkezdte felismerni a készüléket az elözõ rossz driverhez nemnyult.
vissza a gyári driverek és akkor is jovolt.
de akkor már szétturtam a wint
szoval az xp reinstalt nemusztam meg. csak egy 5 percet kelett volna még higadtnak lennem , és megjöttt volna megoldás 😄
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
A baj az hogy nem adtak hozzá és nem talált a windows update sem hozzá illõ progit.Amúgy a neve NVIDIA HDMI Audio Device. (az nvidia honnalpon nem tláltam meg). Minden ötletre nyitott vagyok, elõre is kössz
De természetesen köszönöm az infót.
or Viruses Infections Spyware Trojans Adware
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
az a problémám, hogy feltelepitettem egy fényképezõgép driverjét(usb-s).
de mikor rácsatlakozom az eszközt azonnal kék halállal ujraindul.
szeretném a meghajtó driverjét letörölni, de nemtudom hol lehet.
az a baj, hogy aztsem tudom joformán mit kell törölni mert a nevétsem tudom, anyira gyorsan lefagy a gép és ujraindull, probáltam már aztis hogy az összes usb meghajtot törölni de , felismeri az alaplapi usb-t és mikor csatlakoztatom, automatikussan kékhalál , ujraindul. dugtam már másik usb portra is, akkor is ugyanezt csinálja
regisztri trakaritó programmal is probálkoztam, azsem segitett. a karbantartót is lefutattam, hogy az ideglenes fileokat törölje, azsem segitett.
nemakarok uj xp-t rakni. szoval elfogyott az ötletem, most épp a google t bömgészem valami info után, de még semi.
segitsetek pliz!!!
Olyan problémám van, hogy most feltettem az SP3-as XP-t, és nincs hang. Vagyis van, de valami recsegõs zaj. Elõtte még SP2-es Windows volt fenn, ott tökéletesen mûködött.
Hangkártya: SB Live! 24-bit
http://goo.gl/gd6Zi5
próbáltad már DAEMON Tools-ba berakni a .out kiterjesztésû fájlt ?
Lécci segítsetek van egy flt-tsbv.001 stb fájlokból álló mappám amiket egyesítettem total commanderrel és .out fájl lett belõlük ezt átírtam .rar-ra megpróbáltam kicsomagolni de kéri a 000 fájlt (ami nincs meg és nem is létezik mert megnéztem és sehol sincs ilyen ezért nem hibás) de egyébként a rar-t megnéztem 760mb és egy 810mb-os .iso-t foglal magába..... Ezt szeretném "kiszabadítani" valami más megoldás vagy program létezik erre a hibára? (100% hogy nem hibásak vagy hiányosak a fÁjlok!!!)
Elõre is köszi!
(Remélem érthetõ volt és van itt olyan zseni aki ezt megfejti😄)
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
Problémám a következõ.XP-m gyárilag rejtett particióból recovery programból újratelepíthetõ volt.Minden beavatkozás nélkül újrarakta magát oly módon hogy a megosztott dokumentumoktól kezdve az asztalon elhelyezett mappák és a tulajdonos dokumentumai is a vinyó második partíciójára kerültek.Ezáltal bûntetlenül lehetett a windowst újratelepíteni úgy hogy az összes személyes doksim sértetlenül maradt a "D" partición.
A fõ gondom az hogy a vinyóm kifingott így nincs többé recovery.Az új vinyóra feltettem ugyan egy XP-t de sehogyan sem tudom elérni azt hogy a doksik egy más partícióra illetve egy 2. vinyóra/mert kettõt tettem bele/legyenek téve alapértelmezésben.
Remélem érthetõen fogalmaztam.
Megoldható valahogyan a hasfájásom?
Van ötlet,tipp vagy bármi segítõ szándék a probléma megoldására?
Üdv
Bajoros
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Tudna valaki abban segíteni, hogy hogy tudom SP3-as gépres feltelepíteni az LLTD Respondert? Az asztali gépemen Vista van és nem tudom hálózatba kötni a laptoppal, mert azon megy xp. Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Tudtok olyan programról, mint amit néha filmekben látni a gazdagoknál?
Mesterséges intelligenciára gondolok pc-n. Vagy valami kliens, pl: egy beszélõ fej, vmi érdekes cucc.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.