Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat, mire vagy kivancsi? mukodesre sima xp. en hasznaltam fel evig kb, semmi bajom nem volt vele, egyedul annyi trukk volt a dologban, hogy a windows live messenger legujabb verzioja nem volt vele kompatibilis, igy egy korabbi verziot kellett feltenni, ezt leszamitva teljesen jo, stabilan mukodik, es nem talaltam olyan programot, ami ne indult volna el rajta.
Hello!

Ujraraktam egy Fujitsu Siemens laptopot amiben SATA-s vinyo van. Kuzdottem a driverekkel, mire mindent sikerult osszehozni, de mikor elindul az XP, akkor kapok egy hibauzenetet, hogy valami nhelper fajl-t nem talal. A telepito cd-n megtalaltam, de az xp system32 konyvtaraban mar nem. nem tudom mit kell csinalnom vele, hogy ne kapjak ilyen uzenenetet. Esetleg valaki tudna segiteni?

Koszi
Sziasztok!

Tájékoztatás kellene arról hogy mennyire megbízható a 64bites XP!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Jagumo
Hello

Most raktam ujra a windowst és egyzser csak a WIndows Intézõ az explorel folyamat kiírt egy hibát, és azóta a Tálca 5 másödpercenként eltünik és ujra visszajn... milehet a gond? vagy van rá megoldás? vagy format C ? 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

nandorb
aimor bootol nem nyomj meg semmit hanem hagyad hagy menjen maga

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nem CD-rõl való bootolásra van még mindig állítva? Mert akkor tényleg egy végtelen körbe kerültél.

Rincewind
Segitsegre lenne szuksegem.

Elegem lett a Vista-bol es eldontottem, hogy felrakok egy XP-t a gepemre (egy HP Pavilion dv6000-es laptop, ami alapbol Vista-val jott), de az installalas egyszeruen nem akar menni. Addig eljutok, hogy leformazza a HD-t majd felmasolja a szukseges file-okat, de amikor maganak a setup-nak kellene kovetkeznie visszaugrik a kezdokepernyore, ugyanugy a vinyo leformazasahoz jutok. Ugyhogy gyakorlatilag egy vegtelen korben futkosom.

Any idea?
Így csináltam mélyformáztam is mégis megmaradt.
nandorb
torold a particiot teljesen meg az osszes tobbit es utana rakd fel a uj os-t

Üdv.Valami vírus miatt a feladatkezelöt nem tudom használni mert azt írja a feladatkezelõt letíltotta a rendszergazda.A winyót mélyformáztam az xp-t újraraktam mégis megmaradt.Spamszürõt virusírtót fölraktam de nem indul el tíltja,csökkentet módban nem áll föl a rendszer.Mi lehet a gond?
köszi!
Futattás->control userpasswords2

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

köszi szépen!

de én úgy szeretném h ilyen ablakos maradjon! azt nem lehet megoldani?
urbijoe
vezérlöpult/felhasználoi fiokok/be és kijelentkezési beállitások/
ott pipálld be a két lehetöséget
üdvözlöképrnyö és a gyors felhasználoválltás

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

hello!

az a kérdés hogy lehet megcsinálni hogyha ilyen bejelentkezésem van: hogy a gép bekapcsolásakor nem kelljen entert nyomni hanem autómatikusan bejelentkezzen? amúgy nincs jelszó! köszi
urbijoe

erröl beszélek

a megjelenítés / képernyõkímélõ -> energiaellátás lap / készenléti üzemmód : soha
urbijoe
a készenlét ikont hogy tudom eltüntetni a kikapcsolás menüböl?

Az mitõl lehet h a tálca nem tûnik el teljesen ? Egy csík kilóg belõle. Ha el van rejtve tényleg csak annyi, ha meg látszik a tálca akkor van rajta egy + csík.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Csak "eredetivé kell tenni. van 1-2 módszer és simán mehet rá az sp3.
Sõt van olyan ismerõsöm aki nem is tette eredetivé és úgy sincs gondja az sp3-mal.
repvez
Sajnos nem segitett ez a progi mert a startup részre nem ir ki semmit.És a rendszeradatbázisnál meg nem tudom hogy mi az ami kell és mi ami nem igy kikapcsolni sem merem
Szevasztok.XP,SP2esem van fenn.A kérdésem az,ha felrakom a "gyári"SP3-ast lehetnek-e problemáim vele?Az XP hmm,nem teljesen eredeti.<#awink>

lck
Lehet hogy valami codec gond lesz.
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Seithennin
sziasztok! Van xp alatt 1 mappám az asztalon, ami tele van filmekkel, a lényeg hogy amint belépek ebbe a mappába és megkéne jelennie a videók kis képecskéinek(alapbeállítással) akkor kifagy az egész explorer :S és ujra kell indítani csak azt... (tehát nem bootolni csak az explorert) de ha total commanderben nézem meg ezt a mappát semmi gond, mitõl lehet? minden up to date a gép két hónapos jó vas, más gond nincs vele, vírus trojan semmi ilyesmi! Elõre is köszi!

Flamer
#18663: nics semmi virus.
msaudite.dll -t irja a eseménynaplo. felettettem a http://www.virustotal.com/hu/ -ra is de semmi. nem talált egyikse semmit. szovla ez vmi átbaszás :|

http://loal.atw.hu

xxdani
áhh értem. köszönöm a gyors választ meg a linket.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Nem módosíthat meghajtóbetûjelet, ha a meghajtó rendszer- vagy rendszerindító partíció.Link.

xxdani
helló. hogy tudom átnevezni azt a meghajtót amire a win XP-t telepítettem d-rõl c-re

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

daxan
Sziasztok! Volna 1 problémám. Újratelepítettem a gépet és az ATI driver kérte a Windows Installlert. Nos, feltettem eddig minden jó volt. Most meg amikor telepíteni akarok fel egy játékot, hibát írt ki:

Próbáltam újra elindítani az installer telepítõjét, de akkor is hibát írt: A windows installert be kell zárni. Ha rákattintok h ok, bezárja. Hogyan tudnám eltávolítani és újratelepíteni az installert?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Mivan akkor ha az xp kiírja boot elõtt hogy lemezolvasási hiba történt? Milyen parancsal lehet ellenõrizni a vinyót?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Narxis
Meg kell nézni, hogy milyen programok indulnak a Windows-al és máris leszûkûl a kör. Pl. EZZEL az ingyenes és egyszerû programmal. Vírus, kémprogram is lehet, talán..

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MaSzKa
micsoda

az volt az 1. hogy megpróbáltam

ennyire hülye nem vagyok

csinál particiót de nem engedi települni
látszik a képeken is

tegnap elkezdett rá települni de az indító fileokat a 640-es hdd-re rakta 😞

repvez
mi lehet a gond és hogyan tudom megszüntetni ha csak ezt az üzit kapom?
hiba
Nem tudom hogy ez mit jelent,de látszolag nem csinál nagy problémát csak rendszertelenül jön elö és ilyenkor leteszi a tálcára az éppen futó alkalmazást és ez már bosszant egy kicsit.A gép bekapcsolása után azonnal elöjön majd rendszertelen idöközöként ujra.
nandorb
csinalj belole particiot azert nem akar

MaSzKa
ja ez 1 Kingston DataTraveller II pendrive 4GB-os valós: 17MB/s olvasás és 7MB/s írás tehát bõven jó lenne a sebesség

MaSzKa
ezt írja ki ha pendrivera akarom telepíteni:
jó lenne ha lenne winxp telepítõhõz USB Atapi Driver az megoldhatná
vagy el kéne hitetni hogy merevlemez a pendrive akkor tutti engedné telepíteni

Örm
Hello!
Azt be lehet állítani valahogy, hogy a rendszergazda fiókban csak jelszóval lehessen programokat törölni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Hello!
Olyan programot keresnék amivel mappákat lehet jelszóval védeni olyan módon, hogy a mappa látható legyen mindenki számára, de megnyitni csak jelszóval lehessen.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Flamer
#18657, #18658.
virusirto van. ada-awaremajd minnyá lefut.
de amugy kétlem..

MaSzKa
azt néztem de sehogy se indul

de én sajátgépemhez telepített winxp-t akarok ha lehet

nandorb:
"a winxp telepítéskor látja de valamilyen jogok miatt nem hajlando telepíteni 😞 "

nandorb
4gb ugye😄 probalj 1egesz normalisat felrakni ra ne pendrivosat

win xp stick edition ?
keress ra gugliban
ha mar nezted akkor sry
MaSzKa
ha beledöglök akkor is felrakom a windows xp-t USB-s pendrive-ra

akinek van ötlete ne habozzon, írjon!

partició másolással nem ment
ntfs-be is lenyomatta az usb-t pedig nem szabadna de úgy se lett jó 😞

a winxp telepítéskor látja de valamilyen jogok miatt nem hajlando telepíteni 😞

Narxis
Lehet támadják a géped.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nandorb
Szedd le a kAspersky Internet Securtyt es free trialt hasznald avval scanneld le az egesz gepet de azt is alitsd hogy automatikusan torlodjon az egesz,meg reszletes keresest csinaljon biztos valami virus teszi

Flamer
ahah. holmerre? de ugye olvastad hogy senki nem akar jelentkezni, hanem cska generálódik ez a szar? néletlen nem lehet hogy a megosztott mappák miatt?:o
éncska furcsálom mer egy megosztot mappához, peer-to-peer-be nem kéne loginkodás :| meg login nélkülis elérem a fájlokat. meg onnétis ami ittvan ezen a gépen.

nandorb
tiltsd le a loginolasokat a halozatrol