Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ujraraktam egy Fujitsu Siemens laptopot amiben SATA-s vinyo van. Kuzdottem a driverekkel, mire mindent sikerult osszehozni, de mikor elindul az XP, akkor kapok egy hibauzenetet, hogy valami nhelper fajl-t nem talal. A telepito cd-n megtalaltam, de az xp system32 konyvtaraban mar nem. nem tudom mit kell csinalnom vele, hogy ne kapjak ilyen uzenenetet. Esetleg valaki tudna segiteni?
Koszi
Tájékoztatás kellene arról hogy mennyire megbízható a 64bites XP!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Most raktam ujra a windowst és egyzser csak a WIndows Intézõ az explorel folyamat kiírt egy hibát, és azóta a Tálca 5 másödpercenként eltünik és ujra visszajn... milehet a gond? vagy van rá megoldás? vagy format C ? 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Elegem lett a Vista-bol es eldontottem, hogy felrakok egy XP-t a gepemre (egy HP Pavilion dv6000-es laptop, ami alapbol Vista-val jott), de az installalas egyszeruen nem akar menni. Addig eljutok, hogy leformazza a HD-t majd felmasolja a szukseges file-okat, de amikor maganak a setup-nak kellene kovetkeznie visszaugrik a kezdokepernyore, ugyanugy a vinyo leformazasahoz jutok. Ugyhogy gyakorlatilag egy vegtelen korben futkosom.
Any idea?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de én úgy szeretném h ilyen ablakos maradjon! azt nem lehet megoldani?
ott pipálld be a két lehetöséget
üdvözlöképrnyö és a gyors felhasználoválltás
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
az a kérdés hogy lehet megcsinálni hogyha ilyen bejelentkezésem van:
hogy a gép bekapcsolásakor nem kelljen entert nyomni hanem autómatikusan bejelentkezzen? amúgy nincs jelszó! kösziiMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sõt van olyan ismerõsöm aki nem is tette eredetivé és úgy sincs gondja az sp3-mal.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
msaudite.dll -t irja a eseménynaplo. felettettem a http://www.virustotal.com/hu/ -ra is de semmi. nem talált egyikse semmit. szovla ez vmi átbaszás :|
http://loal.atw.hu
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Próbáltam újra elindítani az installer telepítõjét, de akkor is hibát írt: A windows installert be kell zárni. Ha rákattintok h ok, bezárja. Hogyan tudnám eltávolítani és újratelepíteni az installert?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az volt az 1. hogy megpróbáltam
ennyire hülye nem vagyok
csinál particiót de nem engedi települni
látszik a képeken is
tegnap elkezdett rá települni de az indító fileokat a 640-es hdd-re rakta 😞
hiba
Nem tudom hogy ez mit jelent,de látszolag nem csinál nagy problémát csak rendszertelenül jön elö és ilyenkor leteszi a tálcára az éppen futó alkalmazást és ez már bosszant egy kicsit.A gép bekapcsolása után azonnal elöjön majd rendszertelen idöközöként ujra.
jó lenne ha lenne winxp telepítõhõz USB Atapi Driver az megoldhatná
vagy el kéne hitetni hogy merevlemez a pendrive akkor tutti engedné telepíteni
Azt be lehet állítani valahogy, hogy a rendszergazda fiókban csak jelszóval lehessen programokat törölni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Olyan programot keresnék amivel mappákat lehet jelszóval védeni olyan módon, hogy a mappa látható legyen mindenki számára, de megnyitni csak jelszóval lehessen.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
virusirto van. ada-awaremajd minnyá lefut.
de amugy kétlem..
de én sajátgépemhez telepített winxp-t akarok ha lehet
nandorb:
"a winxp telepítéskor látja de valamilyen jogok miatt nem hajlando telepíteni 😞 "
keress ra gugliban
ha mar nezted akkor sry
akinek van ötlete ne habozzon, írjon!
partició másolással nem ment
ntfs-be is lenyomatta az usb-t pedig nem szabadna de úgy se lett jó 😞
a winxp telepítéskor látja de valamilyen jogok miatt nem hajlando telepíteni 😞
éncska furcsálom mer egy megosztot mappához, peer-to-peer-be nem kéne loginkodás :| meg login nélkülis elérem a fájlokat. meg onnétis ami ittvan ezen a gépen.