Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Egyetemrõl szerzett, szóval jogtiszta, mivel be kellett adnom egy nyilatkozatot hogy otthoni célra használom meg ilyenek!

Most sp2-õt újratettem, mert vírusos lett, de azóta a winamp például nem zárja be magát, csak feladatkezelõ/folyamatok -náli bezárás segít, meg alapban lassú az egész! Mitõl lehet? Mert a winfos friss teljesen
Jogtiszta az a Windows?

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

tobias88
Sziasztok, az egyetemtõl végre megkaptam az sp3at, gondoltam feteszem, de ez a verzió se települ, ugyan úgy mint régen a warez verziók amikor próbáltam, kék ablakkal leáll a telepítés! mi okozhatja a gondot?
andaxxin
Nem tom valahogy nem tartom elég kiforrottnak.
Valami gáz tutira a windows installerrel van mert nero telepítõ is azt írja.Megnéztem,de de be van kapcsolva az installer.

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

nandorb
vistat mert nem probalod meg?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

andaxxin
Cs all.
Következõ a problémám:
Most tettem fel ujra az xp-t és sok programot nem hajlandó normálisan installálni.Pl firefox 3.0 elkezdi telepíteni aztán felgyorsul a telepítést jelzõ csík és végigmegy mintha feltelepítette volna de a firefox könyvtárba csak könyvtárakat tesz,a firefox exe sem file hanem könyvtár.
A másik pl, hogy a daemon tools telepítõ kiírja hogy indítsam ujra a gépet telepítés elött.Ujraindítás után pedig megint kiírja.
Minden xp frissítés fent van a gépen.Úgy emlékszem már jártam így 1x de akkor a 2.0-ás keretrendszer telepítése megoldotta a problémát,most az sem.A gépem néhány adata ami fontos lehet:gigabyte ga-m56s-s3,amd x2 6000+,9600gt
Ja és eddig ilyen gondokat nekem csak nforce-os alaplap csinált.
Valaki pls help

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Még nem, de kipróbálom és szerintem egy memtest is jól jönne.

nandorb
ezt a virus idezhete elo tegyel fel sorgusen egy eros virus irtot ajanlom a KIS-t

Minden bekapcsolás után ez az üzenet jelenik meg a képernyõn:

"A következõ fájl nem tölthetõ be: C:/WINDOWS/system32/hfibyndr.dll
A hozzáférés megtagadva."

Neten utánanéztem a dll-nek de nem találtam semmit. Ha esetleg valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék.
nandorb
probaltad a drivereket frisiteni vagy virusok ellenorzeset hajtani vegre?

SP 2-es windowst raktam fel.

erieskrisz
Kössz akkor nem érdemes ujrarakni windowst 64 bites verzioban ugye<#conf><#integet2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

lck
Maga a windows kicsit gyorsabb. A 32 bites programok max olyan gyorsak mint 32-n. A 64-esek elvileg gyorsabbak kicsit.
erieskrisz
Sziasztok a 64 bites windows mennyivel gyorsabb mint a 32 bites <#conf>érezhetö a különbség nagyon vagy nem érdemes vele szenvedni<#fejvakaras>válaszokat ellöre is kösszi<#integet2><#worship>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

nandorb
probalj venni bele masik tapot ha nem gond rakd ujra az XP SP2-esel mert gondolom hogy SP3-ast raktal fel

Sziasztok!
Vettem egy új gépet, feltettem rá a windowst, de sajnos idõnként magától újraindul. (mind1, hogy játszom, internetezek, zenét hallgatok stb...) Kinyomtam a sajátgép tulajdonságaiban az automatikus újraindítást. Ezután már nem indult újra, viszont utána gondolom megint újra akart indulni és dobott egy kékhalált az alábbi felirattal:
PFN_LIST_CORRUPT

xxxSTOP: 0x0000004E (0x00000099, 0x0004EF3C, 0x00000000, 0x00000000)

Konfig: AMD Atholon 64 X2 6000+
Abit Ax78
Sapphire hd 4850 512Mb
Seagate 160 GB SATAII
CSX 2048 MB DDRII RAM
NEC DVD író
FSP ATX-400PNF táp

Remélem tudok segíteni! 😊
Köszönettel
Agócs Endre

Seithennin
jaja nekem sem csak 1 et hanem 5-6 ot is simán

Jó lenne kideríteni, hogy ha tényleg xp frissítés, akkor melyik lehet egyszerre feltett nekem párat.
Seithennin
nemtudom de már én is agyvérzést kapok tõle:S

nandorb
jaja nagyon idegesito, volt kikell mindig kapcsolni nemtom lehet-e a biosban kikapcsolni

Köszi, kipróbálom!!!

Promi
K-Lite Codec Pack
Evek ota ezt hasznalom, csak ajanlani tudom.
pl.: volt, hogy progit nyitok-csukok, most meg, hogy visszatörlést nyomtam a billentyûzeten pittyegte.

Pont most akartam írni Én is ezt a idõnként 1 pittyegõ hangot.
Most tényleg, hogy belegondolok 1-2 napja volt xp frissítés.
Xp frissítés okozza !?

Idegesítõ, mert hardver hibára gondol az ember.
hali, tudja valaki hogy milyen codec kell a legújabb filmek lejátszásához?
A mostanában elérhetõ filmeket csak kockásan és szellemképesen tudom lejátszani. Elõre is kössz

lck
én egy mpg-t átkonvertéltam gifbe de nem engedte betenni!
Jagumo
mozgó GIF-et lehet.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Seithennin
de eddig nem volt, csak az xp update után lett:S mondjuk most már jó 5 órája nem csinálja

nandorb
jah az vot nekem is a kaspersky csinalta allandoan total kiidegelt manapsag az uj gepeknel valamenyire normalis😄

Seithennin
az alaplapból jön a hang mint amikor valami baj van tudod

nandorb
mit jelent neked az pityent?

Seithennin
Sziasztok! van 1 kérdésem lehet csak túlságosan aggódok!
3 hónapja van egy vadonat uj gépem! E8200 intel, 4gb csx ram, és gigabyte p35 ds3 lap, 500 gigás samu vinyó és giga 8800 gt kari! Szóval eddig minden rendbne de most a winfos XP prof verzió, (nem eredeti) letöltött egy csomó update et, feltettem minden szép és jó reboot ahogy kell, majd pittyent 1 et a gép, majd 1 percre rá megint, és azóta ritkán talán 2 órában 1x gondol 1et és pittyen! megnéztem mindent de nincs gond se hõfokkal se mással, eddig minden jó volt, csak az xp update óta van ez:S! mi lehet a baj ?

Narxis
Nem. Én még ilyen XP kinézet alakító progiknál se láttam, szal szerintem nem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hali!

1kérdés? xpnél lehet betenni videót pl mpg kiterjesztést háttérképnek?
ha igen hogyan? köszi!
De eredeti,csak alapban 2002-es verziójú Home Edition,és sokáig tart neki.
urbijoe
ha nem eredeti nem is fogja

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Nekem meg újra lett nemrég telepítve a Windows,és még nem rakta fel az automatikus frissítés az SP3-at.
Narxis
Jó neked.

Érdekes nekem tegnap egybõl települt.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Detto. Nekem is. Mindegy, tiltom ahogy eddig is csináltam.

SgtChris
Azt írja, hogy "A csomagban található fájlok nem kompatibilisek a rendszeren találhatókkal." Pedig 32-bites SP3-as WINXP HUN-m van fenn...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Töltsd le:Link,majd próbáld meg manuálisan feltelepíteni.Telepítés elõtt zárj be minden futó folyamatot,/vírusirtó,tûzfal.stb/.

SgtChris
Kinlódom már egy ideje, de nem jutok elõbbre... Hogyan tudnám telepíteni az IE7-hez a KB953838-as frissítést? Az Winupdate felhozza, letölti, elindítom a telepítést, de kiírja, hogy a frissítés nem lett telepítve. De miért? Zavar, hogy feldobálja a sárga pajzsot. Persze letilthatom, de inkább feltenném, de nem tudom, hogyan???? Ez az egy frissítés szórakozik már velem hetek óta...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Sürgõs segítségre lenne szükségem!

Az a problémám, hogy a munkahelyen két böngészõt használunk, az Operát és az Internet Explorert. Minden böngészésre az Operát kell használnunk, csak a Faxszerverünket (Avantfax) kell Internet Explorerrel indítani, mivel az Opera nem képes bizonyos dolgok megnyitására. Az Avantfax automatikusan indul a gép elindításakor, de mivel az Opera az alapértelmezett böngészõ, ezért az indítja el. Hogyan tudom azt megoldani, hogy az Avantfax internetes linkjét és csakis egyedül azt, az Internet Explorer indítsa el. Az a megoldás, sajnos nem jó hogy a fájl típusához rendelek hozzá egy alkalmazást, mert akkor minden ugyanilyen kiterjesztésû fájlt az Explorer nyit meg, és a többit az Operával kellene megnyitni. Én olyan megoldást keresek, hogy EGY KONKRÉT FÁJLT, hogyan tudok egy bizonyos alkalmazáshoz társítani.

Elõre is köszönöm a segítséget!
De elõtte azért próbálkozhat a csökkentett móddal is.
Jagumo
format, az a biztos XD

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Csökkentett módban úgy lehet elíndítani,hogy amikor töltõdik a Windows,meg nyomod az F8-at(ha nem jó,akkor az F5-öt),és ott kiválasztod a Csökkentett módot.Ha ez sem segít,akkor újra kell telepíteni a Windowst.
hali!

az lenne a probléma hogy bekapcsolom a gépet betöltõdik az xp addig hogy végigmennek a csíkok és ezután jönne az a rész h felhasználókat lehet választani. de itt feketeség jön be! néha azt írja ki h windows indítása de ennyi, nem megy tovább! és a csökkentett módot nem tom hogy hogyan kell elindítani ugyanis a haverom gépérõl van szó és ott tájékozatlan vok! ötlet???? köszi mindenkinek!
Sziasztok!
Futtatni szeretnék egy programot, de mindig azt írja ki, hogy Internet Information Server 4.0 vagy higher kell hozzá. Na már most én letöltöttem a Internet Information Server 7.0 Managert, de még igy is ugyan az a hibaüzanet. A 4.0-t sehol nem találtam, csak mindenféle kiegészítõt hozzáSzerintetek mi lehet a baja?