25353
Whistler - Windows XP
-
#20073 szijasztok priviben kaptam linkeket nagyon köszike de azabaj h mind rapidshare...szal óránként eggyet lehet letölteni és ilyen 15 meg 20 linkvan:S:S -
#20072 Köszi, viszont! -
bajusza #20071 Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok. -
#20070 nem vicces:) eddig halot linket találtam,vagy kiegészitők stb..:S és már televan vele a -
#20069 LOL, nézz szét torrenten. :D -
#20068 Léccives valaki adjon linket a windows vistáról,ellnézést hogy ilyen sokszor kérem,de nagyon nagyon kéne -
#20067 Nincs. -
#20066 nem tudomxDDD
de ha már itt járunk tudsz adni a Vistárol linket? mert ami nekem volt link halott:S -
#20065 helló!
van arra lehetőség, h a windows képfájt egy pendrivera írtatom ki, s onnan telepíten a windowst? -
dashed_ #20064 nem tudja frissiteni a filejaidat mert az oprendszered nyelve kulonbozik a frissites nyelvetol..
amugy ha mar service packet raksz fel miert nem a 3at rakod?
hmm most olvastam vissza, akkor masik kerdes.Ha fel akarod rakni a vistat minek service pack-eled az xpdet? -
mi a hiba? -
#20062 az sp3 ban benne van az sp2. az sp2 ben benne van az sp1. -
#20061 netán itt VAGY itt megtalálod -
#20060 Az sp2 tartalmazza az sp1 et, ha jól tudom. -
#20059 szijasztok fel akarom rakni a Windows vistát,de kel elöbb még pár progi hoz szerviz pack 3 ezt letöltöttem de (s2,s3) csak kéne a szervizpack1 erröl tudna nekem valaki linket adni?? léccike.elöre is köszi -
Celebrau #20058 Üdv!
Valaki kapott már 1058-as hibát Automatikus Frissítés indításakor? (A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz.) Hiába engedélyezem, azaz állítom mondjuk automatikusra (ha már az), elindításkor mindig hiba: 1058, és visszaáll tiltottra.
XP SP2-m van. -
#20057 Driver kell. -
Liszi #20056 üdv. feltelepítettem az eredeti XP-met (laptopra), de a WiFi-t Bluetoothként kezeli.. (előtte volt fent már egyszer ez a verzio, meg kipróbáltam a 7es Windowst is, mindkettőnél működött a vezeték nélküli net), valaki tudja a megoldást? köszönöm előre is! -
#20055 Jobban, de ennél a gépnél már nem érezhető nagy különbség. Én 32bites XP-t vagy Vista Home Premiumot tennék rá, attól függ melyik tetszik neked. -
Dévids #20054
Sziasztok!
Ehez a géphez vettem most egy Gigabyte HD4670-et
AMD Athlon 64 X2 5200
3GB DDR2 1066MHZ ram
GIGABYTE HD4670 512MB
Azt szeretném kérdezni, hogy ti ehez milyen op rendszert tennétek fel?Állítólag a játékok egy kicsit jobban futnak xp-n mint vistán ez mennyire igaz?
A DX10 nem nagyon érdekel.
Előre is köszi! -
Dobronski #20053 Az kár mert a 4g ramom és az 512mb video kártyám nem fogja tudni kezelni. -
#20052 igen 32-bites az is! -
Dobronski #20051 Köszönöm a választ!
A home editiont azt tudom hogy 32 bites de az xp pro is? -
Zsolt01 #20050
© mirktamas -> | #20049
-
Zsolt01 #20049 Ez jó !
Az durva lenne, ha csak egyszer lehetne !
-
#20048 Szerinted csak egyszer lehet feltelepíteni az Autocad-ot ha megvetted? -
mirktamas #20047 Igen gondoltam... Hogy hogy hogy értem? Autcad kb. 800 000 forint. -
#20046 Ahha, azt szeretnéd, hogy a 250-esre új xp és használod a progikat a c-ről? Na azt nem lehet...
Ezt a program megvevős dolgot, hogy is gondolod? -
mirktamas #20045 Bocs a késői válaszért...
-32 bites, pro, sp2.
-Még most is a 250gb-os vinyóra szeretnék xp-t tenni, de erre semmilyen válasz nem jött, mert szerintem lehetetlen.
A C-t semmiféleképpen sem szeretném újrarakni, stb. Nincs rá időm, és az összes programot újra meg kéne venni. Pl: Autocad...
Szóval valami átmeneti megoldást keresek még mindig.
-
#20044 és természetesen: eztis. -
#20043 ahan. olvass -
Dobronski #20042 Valaki tudja? -
#20041 Márpedig semmilyen "xpoptimalizáló" programmal nem fogod tudni úgy helyre rakni a gépet, hogy olyan gyors legyen mint régen!
Egyszer kellene megcsinálni JÓL és utána csinálhatsz másolatot a rendszerpartícióról (pl. Norton Ghost) és amikor megint belassul akkor 5 perc alatt visszamásolod a friss oprendszert, programokkal mindennel együtt.
Tehát, miden lement C-ről D-ről, újratelepít de úgy, hogy nagyobb helyet adsz a C-nek, hogy később lehessen rajta töredezettségmentesíteni és Ghost.
Amúgy jó lenne ha eldöntenéd, hogy mit akarsz, a #20029-ben még wint akartál telepíteni a 250-es vinyóra, most meg már nem -
Dobronski #20040 Szervíz pack 2 az 64bites vagy 32 bites?
Xp Pro -
mirktamas #20039 "igen
ha le van mentve minden fontos dolog akkor lehet újratelepíteni, sőt ha a D-ről is lementetted akkor újra is partícionálhatod a vinyót, hogy ne csak 15 giga legyen a c" Pont ezt akartam elkerülni... -
mirktamas #20038 Hát szerintem ez nem egy járható út. Az összes programomat újra kell telepíteni. Nagyon sok programom van. -
#20037 Mondjuk valóban ez lenne a legcélszerűbb... -
#20036 igen
ha le van mentve minden fontos dolog akkor lehet újratelepíteni, sőt ha a D-ről is lementetted akkor újra is partícionálhatod a vinyót, hogy ne csak 15 giga legyen a c -
mirktamas #20035 "Ha minden le van mentve akkor meg mit szenvedsz?" Ezt hogy érted? Teljes újratelepítés? -
mirktamas #20034 Szoktam olvasni a techline.hu-t. Ezt már próbáltam, nekem 2-3 napig gyorsult be, utána visszaállt, az eredeti állapotába, újrafuttattam, de már nem haszznált. Egyépként is csa a startup idő csökkent.