Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most sp2-õt újratettem, mert vírusos lett, de azóta a winamp például nem zárja be magát, csak feladatkezelõ/folyamatok -náli bezárás segít, meg alapban lassú az egész! Mitõl lehet? Mert a winfos friss teljesen
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Valami gáz tutira a windows installerrel van mert nero telepítõ is azt írja.Megnéztem,de de be van kapcsolva az installer.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Következõ a problémám:
Most tettem fel ujra az xp-t és sok programot nem hajlandó normálisan installálni.Pl firefox 3.0 elkezdi telepíteni aztán felgyorsul a telepítést jelzõ csík és végigmegy mintha feltelepítette volna de a firefox könyvtárba csak könyvtárakat tesz,a firefox exe sem file hanem könyvtár.
A másik pl, hogy a daemon tools telepítõ kiírja hogy indítsam ujra a gépet telepítés elött.Ujraindítás után pedig megint kiírja.
Minden xp frissítés fent van a gépen.Úgy emlékszem már jártam így 1x de akkor a 2.0-ás keretrendszer telepítése megoldotta a problémát,most az sem.A gépem néhány adata ami fontos lehet:gigabyte ga-m56s-s3,amd x2 6000+,9600gt
Ja és eddig ilyen gondokat nekem csak nforce-os alaplap csinált.
Valaki pls help
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"A következõ fájl nem tölthetõ be: C:/WINDOWS/system32/hfibyndr.dll
A hozzáférés megtagadva."
Neten utánanéztem a dll-nek de nem találtam semmit. Ha esetleg valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Sziasztok!
Vettem egy új gépet, feltettem rá a windowst, de sajnos idõnként magától újraindul. (mind1, hogy játszom, internetezek, zenét hallgatok stb...) Kinyomtam a sajátgép tulajdonságaiban az automatikus újraindítást. Ezután már nem indult újra, viszont utána gondolom megint újra akart indulni és dobott egy kékhalált az alábbi felirattal:
PFN_LIST_CORRUPT
xxxSTOP: 0x0000004E (0x00000099, 0x0004EF3C, 0x00000000, 0x00000000)
Konfig: AMD Atholon 64 X2 6000+
Abit Ax78
Sapphire hd 4850 512Mb
Seagate 160 GB SATAII
CSX 2048 MB DDRII RAM
NEC DVD író
FSP ATX-400PNF táp
Remélem tudok segíteni! 😊
Köszönettel
Agócs Endre
Evek ota ezt hasznalom, csak ajanlani tudom.
Pont most akartam írni Én is ezt a idõnként 1 pittyegõ hangot.
Most tényleg, hogy belegondolok 1-2 napja volt xp frissítés.
Xp frissítés okozza !?
Idegesítõ, mert hardver hibára gondol az ember.
A mostanában elérhetõ filmeket csak kockásan és szellemképesen tudom lejátszani. Elõre is kössz
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
3 hónapja van egy vadonat uj gépem! E8200 intel, 4gb csx ram, és gigabyte p35 ds3 lap, 500 gigás samu vinyó és giga 8800 gt kari! Szóval eddig minden rendbne de most a winfos XP prof verzió, (nem eredeti) letöltött egy csomó update et, feltettem minden szép és jó reboot ahogy kell, majd pittyent 1 et a gép, majd 1 percre rá megint, és azóta ritkán talán 2 órában 1x gondol 1et és pittyen! megnéztem mindent de nincs gond se hõfokkal se mással, eddig minden jó volt, csak az xp update óta van ez:S! mi lehet a baj ?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
1kérdés? xpnél lehet betenni videót pl mpg kiterjesztést háttérképnek?
ha igen hogyan? köszi!
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Az a problémám, hogy a munkahelyen két böngészõt használunk, az Operát és az Internet Explorert. Minden böngészésre az Operát kell használnunk, csak a Faxszerverünket (Avantfax) kell Internet Explorerrel indítani, mivel az Opera nem képes bizonyos dolgok megnyitására. Az Avantfax automatikusan indul a gép elindításakor, de mivel az Opera az alapértelmezett böngészõ, ezért az indítja el. Hogyan tudom azt megoldani, hogy az Avantfax internetes linkjét és csakis egyedül azt, az Internet Explorer indítsa el. Az a megoldás, sajnos nem jó hogy a fájl típusához rendelek hozzá egy alkalmazást, mert akkor minden ugyanilyen kiterjesztésû fájlt az Explorer nyit meg, és a többit az Operával kellene megnyitni. Én olyan megoldást keresek, hogy EGY KONKRÉT FÁJLT, hogyan tudok egy bizonyos alkalmazáshoz társítani.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
az lenne a probléma hogy bekapcsolom a gépet betöltõdik az xp addig hogy végigmennek a csíkok és ezután jönne az a rész h felhasználókat lehet választani. de itt feketeség jön be! néha azt írja ki h windows indítása de ennyi, nem megy tovább! és a csökkentett módot nem tom hogy hogyan kell elindítani ugyanis a haverom gépérõl van szó és ott tájékozatlan vok! ötlet???? köszi mindenkinek!
Futtatni szeretnék egy programot, de mindig azt írja ki, hogy Internet Information Server 4.0 vagy higher kell hozzá. Na már most én letöltöttem a Internet Information Server 7.0 Managert, de még igy is ugyan az a hibaüzanet. A 4.0-t sehol nem találtam, csak mindenféle kiegészítõt hozzáSzerintetek mi lehet a baja?