Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,
Most telepítettem fel a Windows XP SP3-mat frissen,és nem tudom miért,de sûrûn irja ki ezt a hibaüzenetet:Explorer.exe hibát észlelt ezért leáll...stb.Ilyenkor lefagy ugye a kezelõfelület és jöhet a resi.Ha vki tudja mi lehet a gond,pls írja meg.A választ elõre is köszi!
Üdv: Dávid
Üdv. Ti találkoztatok már olyannal hogy ha a kikapcsolás gombot nyomom xp-n akkor újraindul helyette? sp2 van fent avastal végigscanneltem vírus nincs a tûzfalam outpost és azóta azt írja hogy a winlogon exe ír a memóriába ezért blokkolja. A hiba tuti nem hardveres mert power gombbal szépen leáll. Biosba semmihez sem nyúltam. ötlet?
Sziasztok.

"Alaplapi" csipogás ügy:

Letiltottam itt:
1. Start / Futtatás / regedit
2. Navigáljunk ide: HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ Sound
3. A Beep értéket változtassuk no-ra.

Ugyan úgy becsipogott !

Fentiek alapján letiltva és kihúztam az "Alaplapi" hangszórót.
Most meg a normál hangszórókról (hangkártyáról) ugyan úgy besípolgat !
Abit nf7 s2g, integrált hangkártya.

Nem értem mi a jó .... baja van, nem melegszik semmi nagyon.

Mit lehet még csinálni ezzel az idõnkénti besípolással ???

(Találtam még ezt, de nem tudom, nem-e elmegy teljesen a pc hang.
"
Ha ezt letorlod, akkor a default sound meg a control panelbol is eltunik, nemhogy hangja nem lesz.")
Üdv! Lenne egy kérdésem, ha tud valaki segíteni megköszönném. Két vinyón két rendszer fut, de amikor elakarom indítani az XP-t azt írja ki, hogy hiányzó NTLDR, és csak a Vistát tudom indítani, Boot menüt hiába állítom át. Mi a teendõ ilyenkor? Kössz.
nandorb
nem veletlenul a hdd-vel van gondod?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

A szünetmentesem halott, mint kiderült. De ennek nem sok köze van a problémához. A rendszert pedig azóta már vagy 3-szor tettem fel. Hagyjuk...
Javítás:
Úgy tudod magyarra váltani hogy elõször fel rakod az angol verziót és utána rá magyar próba verziót így magyar lesz 😄

Úgy tudod magyarra váltani hogy elõször fel rakod az angol verziót és utána rá magyar verziót így magyar lesz 😄

töltsd le magyarul, Office 2007 hu:
http://data.hu/get/17388/office.part1.rar.html
http://data.hu/get/17395/office.part2.rar.html
http://data.hu/get/17405/office.part3.rar.html
http://data.hu/get/17414/office.part4.rar.html
http://data.hu/get/17416/office.part5.rar.html
Seithennin
jólvan kötekedni nem itt kell... ha nem tetszik nézz más hova

Met
miért a Word (L nélkül) nem az Office része?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Seithennin
mármint office world

Met
nincs Office topic??<#wow2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Seithennin
Kedves guruk😄 nincs office topik ezért itt kérdezem, Office 2007 nél hogyan tudom átváltani magyara a nyelvet? köfi elõre is

Narxis
Haha, majd ha fagy. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nandorb
felezuk testveriesen, majd hakinovom az erossebet akkor oda adom😄 de addig add ide nekem

Narxis
2 gép van. 😄

shakyman
Hy!

belépéskor a bejelentkezõ ablakot szeretném kikapcsolni, bizti le van itt írva de nem találom sehol😞
Ha valaki tud lécci segíts!
nincs külön felhasználó csak a rendszergazdi van jelen😊

köszike

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

nandorb
de te nem vistat erelsz gepen?😄

Narxis
😄D
Nekem is fent van minden update mégsem csipog.

Azzal kezdtem.
(nem találtan, biztos mert ideges vagyok és....)
kihuzod az alaplapbol a speakert
nandorb
az oldal aljan van kereso

Sziasztok.

"Alaplapi" csipogást, hogy lehet kikapcsolni ?
(volt írva itt valami múltkor, de nem találom)

Köszi elõre is !
nandorb
vegyel ups-t es rakd ujra a rendszert

Sziasztok!
Szakértõ segítségeteket kérem!
Egy áramszünet után a Windows nem töltõdött be, csak a csökkentett üzemmód,utolsó használható beállítás, stb. oldal jött be. Akkor is az, ha az utolsó mûködõ beállítást indítottam el.
Egy addig nem használt merevlemezre installáltam az xp-t, ami két-háromszor el is indult normálisan (egy SATA winchester visszaillesztése, és a régi rendszer-meghajtó - slave-esítés utáni visszakötése után), aztán valami történhetett, mert azóta egy boothoz 15-20 perc kell és a további mûködés is lassúbb.
Most látok minden meghajtót, csak az boot, azt tudnám feledni...
Teszteltem a memóriát, jól mûködik, teszteltem a merevlemezt, de az is jó. Kicseréltem az IDE kábelt - mert ki tudja -, de semmi eredmény. A BIOS alapértelmezett visszaállítása nem segített, bootvis
optimalizálás eredménytelen.
A chkdsk-t lefuttattam, a fájlok, az indexek és a biztonsági leírók
ellenõrzése gyorsan megvolt, aztán a fájladatok ellenõrzésénél megakadt és nagyon sokáig csinálta. Végül befejezte, de nem volt eredmény.
A javítást szintén megcsináltam FIXBOOt-tal, de az sem használt.

OS: XP PRO SP2, Alaplap: Abit IS7-E2/E2G/E2V (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN), Pentium(R) 4. 3.0 GHz 1,50 GB RAM, BIOS: Award (08/16/04)

Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
LDx
Windows verziószám megjelenítése az asztalon:Link.

Seithennin
hát tudom jah, de most azt csinálom hogy míg nincs pénzem dvd re mert kell vagy 100 darab😄 addig így van aztán ujrateszem az egészet és visszadugom

gergobaby
Sziasztok! Mivel tudom a jobb alsó sarokba kiiratni a Windows-om build számát? ( valami registry volt de nemtudom pontosan mi a neve és hol )

Toshiba L300-2C5

nandorb
de igy tenyleg nemtudod mikor van vele problema, en nemhuztam ki,es nem is updateolom

Seithennin
nah beszéltem a boltal akik csinálták, és mondták hogy valóban xp update okozza azonban nem veszélyes, mondták hogy nem lehet mást csinálni csak kihuzni az alaplapi speekert szal kihuztam és nincs hang😄

Seithennin
na ujraíndítottam most megint csinálja😄

Seithennin
hallod csak levettem a gép oldalát, és most nem csipog 1általán

Seithennin
jah próbáltam töröltem õket de semmi, folytatja:S az a baj hogy 500 giga adat van a gépen fájna ujratenni az egészet

Csákány, olyan program kéne nekem aminek segítségével hangal lehet irányítni a számítógépet, pl programokat indítni, kikapcsolni a gépet újraindítani, stb. ha van akkor magyar érdekelne, de ha olyan nincs jó az angol is, olyan is jó lenne ameik nem értelnezni próbálja a hangot hanem egy elõre felvett hangot hasonlít össze a kimondott hangal és végrehajtja a hozzárendelt parancsot, ha van jó lenne ingyenes, de ha nincs ingyenes az se gond.

nandorb
nembirod a biosban kicsinalni😄
de viszont ha nem gond probald kitorolni a win update-okat hatha segit nagyjabol azok az update-ok nem tesznek semmit se

Seithennin
most néztem a biost de nem találtam semmit ami ez lehet😞

Seithennin
de az van, hogy eddig nem csinálta ezt és csak a win update után kezdte mikor bebootolt ujra, és már egyre gyakoribb
Nemtudod véletlenül hogy milyen néven találom ezt meg a biosban? nem értek hozzá😛

nandorb
magatol vagy valamiy csinalsz nekem a Kasperskynal csinalta minden uzijere jott 1hang total felhuzott a registryben kibirod kapcsolni,lejebb volt mar irva

Seithennin
Basszus srácok pls help! már óránként 1x tuti pittyeg és nem csak 1 et hanem 3at 4et!!! valakiiiiiiiiiii!!!!!!

Promi
Privatba kuldok hozza okossagot ha kell.
Promi
Sziasztok, szeretnék egy könyvtárat jelszóval védeni, de nem tudom hogy megolható ez windows-ból is, a legjobb az volna ha nem kéne külön program, de úgy kéne hogy ha az én useremmel lép be valaki a windows-ba akkor se tudjon csak jelszóval belépni abba a könyvtárba, ha lehetséges valaki leirná hogyan, ha ez így nem megoldható akkor milyen programot ajánlotok?
Segítségeteket elõre is köszönöm.

tobias88
azzal kezdtem, vagy 3 verzióval, de utána gondoltam rendessel menni fog, hát nem...

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

nandorb
probaltal mar az egyik warez oldalrol letoltottet hasznalni?
Nekem azom van es nem problemazik eddig csak 1x volt kekhalal es maga utana ujrainditotta az egeszet azota semmi nekem alapjabol 2-3hetig ven 1XP utana megy az uj de ez amim van ez mas alapon van atvan buheralva ja es nem szoktam rakni fristeseket ugy ahogy van ugy a legjobb

tobias88
a 2 elem ami lényeges:

Processzor: P4 3GHz 1MB LGA775
Asus P5VDC-X LGA775

olvastam, hogy asus alaplappal gondja volt telepítéskor sokaknak
nandorb
mien masinad van ird le

tobias88
Igen, a kódja jogtiszta, de másolt, de az nem számít! Hanem hallottam, hogy másoknál is kék ablakkal leállt, és hátha azóta arra van valami megoldás.
Találkoztam már - szintén egyetemi - nem jogtiszta Windows-al is, de ebbe most ne menjünk bele. Nem az SP3-ra gondoltam, amikor azt kérdeztem, hogy jogtiszta-e hanem a Windows XP-re.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.