Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy format progit amivel egy 500 GB HDD-t lehetne felosztani 2 részre. Egy 400-as fat32-re és a maradékot pedig ntfs-re ? Partition magic az sajna csak max 200 gigáig tud fat32-õt,az nem jó. Western Digital oldalán van egy fat32 formatter de azzal meg nem lehet méretet megadni, leformátolja az egészet fat32-re,az sem jó. Ha tudnátok segiteni az nagyon jó lenne. Köszönöm !

naia mirmur 85Iss/42ps

ezer thx, a dátumom nem tetszett neki <#falbav>

Aktiválni az az Windows Érvényesítése.

Én ezzel itt szoktam és most néztem ez mûködik rendesen.
http://www.microsoft.com/genuine/diag/
aktíválni szeretném a windowsom, de napok óta nem érhetõ el az aktíváló szerver
errõl lehet valamit tudni?

hy
most tettem fel egy újabb windowst és kivan kapcsolva benne a startmenü gomb mármint a billentyûzeten vki nem tudna segíteni h h lehet visszakapcsolni?
thx cs
nandorb
frissisd a legujabbakra

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Aha feltettem, lehet hogy reinstallálni kéne õket?
nandorb
van az ugy drivereket fel-e tetted?,nagyjabol azert kovetkezik be amikor a 1-2friver konflictba kerul egymassal,vagyis nalam csak akkor ha letorlok 1-2progit es utana beinditom a filmet megjelenik a kek halal es magatol reseteli utana minden rendbe

Sziasztok!!

Az lenne a problémám hogy a windows xp-m (sp2), sokszor magától újraindul. Ilyenkor egy kék képernyõ jelenik meg a következõ hibaüzenettel:

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
STOP: 0x000000D1 (0x00720067 0X00000002, 0x00000008 0X00720067)

Újratelepítettem a windowst de a probléma ugyanúgy fennál. Ha valaki tudna segíteni annak elõre is köszönöm!!
Nagyon szépen köszönöm !!!

Amikor írtad, egybõl kipróbáltam, csak vártam 1-2 napot, hogy mi lesz.
Ez mûködött, már nem csipog be. <#wink>

Köszönöm még egyszer !
roblee
Köszi!<#eljen>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

lck
Olvastam már nyavajgásokat hogy ilyen-olyan gondok vannak vele. Én egy "buherált" XP-re tettem fel és azon is megy rendesen.
Én is tegnap raktam fel,és semmi baj nem volt.
roblee
Sziasztok!
Megjelent a napokban a frissítéseim között az sp3. A kérdésem az lenne, hogy semmilyen mûködési problémát nem fog okozni a már telepített programokban? Nem szeretném, hogy feltelepítem és a programok fele nem indulna, aztán rakhatom újra az egészet.
Elõre is köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

lck
Magyar torrent oldalakon keress rá "hun mui pack"-ra.
carterx
ja értem,kár.
hátha valaki tud..

köszi

Narxis
Igen, én is azt kerestem de nem találtam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

carterx
Valami mui pack kellene hozzá...

carterx
Az nLite segítségével az igényeinkhez igazított Windows-telepítõt készíthetünk.
Szó sincs benne a magyarításról.😞

nem forró és mozgatja a levegõt rendesen

nandorb
hat fogd meg az oldalat amikor tortenik ott ahol van a tapegyseg

A gond azután kezdõdött hogy feltettem mindent és visszahoztam szervízbõl mert kellett egy driver ami csak nekik volt meg.Gondoltam arra hogy talán túlmelegszik és az a baj? Nincs kedvem megint szervizbe hurcolászni....

nandorb
nLite asszem de hogy honnet lehet leszedni ne kerdezd

carterx
Lécci segítsen már valaki.....

thx

nandorb
a wirreles halozatra nem ajanlott a torrent meg dc-se nagyon nekem is az van es belett tiltva mert befujtsa a halozatot,mikor kezdodnek a problemak?

Besz
Próbáltam már, de az csak arra az egy fájlra vonatkozik, nem pedig a kiterjesztésre! Az újonnan letöltötteknél ugyanúgy megjelenik.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Mezõ Érték
Számítógép
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógépnév CSUCSU-C7957739
Felhasználó neve Csucsu

Alaplap
CPU típusa Unknown, 1800 MHz (7 x 257)
Alaplap neve Ismeretlen
Alaplapi lapkakészlet Ismeretlen
Rendszermemória 960 MB
BIOS típusa Award Modular (10/08/07)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)

Megjelenítés
Videokártya NVIDIA GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i (256 M😎
Képernyõ Plug and Play monitor (HMAQ210123)

Multimédia
Hangkártya NVIDIA HDMI Audio Wave
Hangkártya Realtek HD Audio output

Háttértár
IDE vezérlõ Szabványos kétcsatornás PCI IDE-vezérlõ
IDE vezérlõ Szabványos kétcsatornás PCI IDE-vezérlõ
Lemezes meghajtó SAMSUNG HD161HJ (149 GB, IDE)
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N
SMART merevlemezek állapota OK

Kötetek
C: (NTFS) 152617 MB (125689 MB szabad)

Bevitel
Billentyûzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyûzet
Egér PS/2-kompatibilis egér

Hálózat
Hálózati kártya NETGEAR RangeMax(TM) Wireless USB 2.0 Adapter WPN111 (192.168.1.2)

Perifériák
USB eszköz NETGEAR RangeMax(TM) Wireless USB 2.0 Adapter WPN111

Az Everest ezt adja ki, melyikkel lehet a gond?

Narxis
Elsõ körben a drivereket nézd meg, ezekez azok a kis szoftverek amik a hardverhez kellenek, önmagában az XP kevés. Jó lenne tudni, hogy milyen géped van, alaplap, videokártya, hangkártya, proci stb. Ha CD-rõl van telepítve vagy már így vetted akkor nem biztos, hogy frissek a driverek ami ilyen problémához vezethet.

Köszi, de a gép vadi új és még nem lehet szétszedni, mert rajta van a garanciajegy! Programok, amiket használok: Strong DC, qTorrent, AVG, Pear Gurdian, Wifi internethez progi, néha msn, winamp! Ennél több nem szokott lenni!

Narxis
Nem kell ott semmit átkenni, csak kivenni is kifújni. 😄 Szerintem. 😛

nandorb
na javitom magam: Mien geped van?,Ha ellege oreg akkor es nem volt belsoleg tisztitva akkor meglehet a hutessel van a gond jo volna atfujni vagy osszeposzivozni😄, es procesort mikor kivan kapcsolva a geped hutokenyocsel atkenyni kb. ez arra,ha mas akkor kb. mond mennyire terheled mire hasznalod a gepet

nandorb
hat sajnos nemtudjuk mien geped van de ellege oreg jo volna kifujni belole a port esetleg atkennyni a procesort hutokenyoccsel

Sziasztok!
Nem rég feltettem az XP-t, de valami miatt folyamatosan lefagy! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ez mitõl lehet? Maga a progi rossz, vagy a gépem szarakodik?
Köszike!

carterx
Sziasztok!

Feltettem a Kids XP rendszert a gyerek gépére de sajnos csak angol 😊
Azt szeretném kérni segítsen már valaki mivel és hogyan kell magyarítani,ha lehet.
Linkeket kérnék szépen ahonnan letölthetném hozzá ami kell.

Köszi!!

Narxis
Ott van alul a pipa, szedd ki.

Besz
Sziasztok!

Tudja valaki esetleg, hogy Sp2 alatt miként lehetne számûzni ezeket a biztonsági figyelmeztetéseket? Irritálnak. :S

Elõre is köszönöm a segítséget!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Most lett másik gépem. Ezen már megy az XP.
Csak ilyen gondjaim akadnak vele.....
Narxis
Nem kapkodtad el a váltást. 😄

Szervusztok!
Win 2000-rõl tértem át XP-re. Sok minden új nekem.
Mostani gondom, hogy az explorert nem tudom behozni.
FF-et használok, de idáig mûködött az explorer is. Nem rég frissített a 7-re.

Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.

Ezt írja ki.Kérek segítséget ,mit csináltam rosszul?
Nagyon köszi a válaszod!
Tegnap telepítettem az SP3-at a Windows Update-rõl, és 560 Mb-ot betett ide: WINDOWS\SoftwareDistribution\Download

A telepítés sikeres volt. De sajnos a fentebb említett mappa tartalmát nem törli. Arra a ~600 Mb-ra szükség lenne, mert a partíció mérete kicsi.
Mit javasolsz? Törölhetem?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Ja hogy úgy gondolod hogy feleslegesek.Szerintem meg nem,és nem javaslom a törlésüket.Néhány példa:
"$hf_mig$" Ha egy javítás a rendszerben lévõnél újabb verziójú fájlt telepít, azt ebbe a mappába is elteszi, hogy egy késõbb telepített, de az elõzõnél esetleg régebbi verziójú fájlt tartalmazó folt ne írhassa felül az aktuálisan legújabb verziót. Így ezt a mappát tulajdonképpen verziókövetésre használja a Windows, ha törölnénk, összekuszálódna a fájlok verziója, ami hibás mûködéshez vezethet.
A "C:\WINDOWS\SoftwareDistribution" mappa esetenként többszáz megabájtot is kitehet. Ebben a mappában tárolódnak a Windows Update/Microsoft Update frissítõszolgáltatások által már letöltött, de még nem telepített állományok. Amint a frissítések települnek, a fájlok törlõdnek errõl a helyrõl. Ha a Windows Update, vagy az Automatikus frissítések szolgáltatás használata problémákba ütközik, hibakeresés céljából, a Windowst csökkentett módban indítva törölhetjük a mappát. A Windows Update honlap következõ meglátogatásakor újra létrejön, és valószínûleg újra kell telepítenünk a frissítést végzõ ActiveX vezérlõt.

Hello!
A következõ a kérdésem: nézegettem a Windows mappát, és a következõ mappákról úgy gondolom, hogy feleslegesek. A mappák:
C:\WINDOWS\$hf_mig$\
C:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$\
C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\

Az lenne a kérdésem, hogy ezeket le lehet-e törölni, illetve tudtok-e olyan progit, ami az ezekhez hasonló fölösleges mappákat eltávolítja? (A Ccleaner nem törli!)
Köszi a választ!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Sajátgép/Tulajdonságok/Hardver/Eszközkezelõ/Nézet/Rejtett eszközök megjelenítése/Beep/Eszköz használata/Nincs használatban(Letiltva).

nandorb
ugy hogy leszedsz az egyik warez oldalrol valami XP-t ami modositva van es ezzek a modositasok kozott a csipogas is kivan kapcsolva(beep)

Ezt, hogy érted ?
nandorb
probald ki vagy tegyel fel buheralt-tat amin megvan oldva csipogas

Erre senki semmit: 18802 !? :-(
Tegnap telepítettem eredeti lemezrõl XP integ sp2-t.Csak a lan drivert raktam fel elsõ körben,aztán telepítettem az sp3-at a Microsoft update oldalról.Aztán mindent ugyanúgy, ahogy szoktam, szokásos progik.A gondom az, hogy most nem akar egy csomó frissítést telepíteni,pedig készen állnak a telepítésre.Elkezdi az inicializálást,aztán közli, hogy a következõ frissítéseket nem sikerült elintézni.
Van valami 5letetek, hogy hogyan lehetne frissítésre sarkalni a rendszert?
Köszi!
dehogynem,de ez nem az internet explorer,hanem a kezelõfelület(szvsz)
nandorb
mert nem firefoxot hasznalsz?