Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naia mirmur 85Iss/42ps
Én ezzel itt szoktam és most néztem ez mûködik rendesen.
http://www.microsoft.com/genuine/diag/
errõl lehet valamit tudni?
most tettem fel egy újabb windowst és kivan kapcsolva benne a startmenü gomb mármint a billentyûzeten vki nem tudna segíteni h h lehet visszakapcsolni?
thx cs
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Az lenne a problémám hogy a windows xp-m (sp2), sokszor magától újraindul. Ilyenkor egy kék képernyõ jelenik meg a következõ hibaüzenettel:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
STOP: 0x000000D1 (0x00720067 0X00000002, 0x00000008 0X00720067)
Újratelepítettem a windowst de a probléma ugyanúgy fennál. Ha valaki tudna segíteni annak elõre is köszönöm!!
Amikor írtad, egybõl kipróbáltam, csak vártam 1-2 napot, hogy mi lesz.
Ez mûködött, már nem csipog be. <#wink>#wink>
Köszönöm még egyszer !
Megjelent a napokban a frissítéseim között az sp3. A kérdésem az lenne, hogy semmilyen mûködési problémát nem fog okozni a már telepített programokban? Nem szeretném, hogy feltelepítem és a programok fele nem indulna, aztán rakhatom újra az egészet.
Elõre is köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szó sincs benne a magyarításról.😞
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Számítógép
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógépnév CSUCSU-C7957739
Felhasználó neve Csucsu
Alaplap
CPU típusa Unknown, 1800 MHz (7 x 257)
Alaplap neve Ismeretlen
Alaplapi lapkakészlet Ismeretlen
Rendszermemória 960 MB
BIOS típusa Award Modular (10/08/07)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)
Megjelenítés
Videokártya NVIDIA GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i (256 M😎
Képernyõ Plug and Play monitor
Multimédia
Hangkártya NVIDIA HDMI Audio Wave
Hangkártya Realtek HD Audio output
Háttértár
IDE vezérlõ Szabványos kétcsatornás PCI IDE-vezérlõ
IDE vezérlõ Szabványos kétcsatornás PCI IDE-vezérlõ
Lemezes meghajtó SAMSUNG HD161HJ (149 GB, IDE)
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N
SMART merevlemezek állapota OK
Kötetek
C: (NTFS) 152617 MB (125689 MB szabad)
Bevitel
Billentyûzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyûzet
Egér PS/2-kompatibilis egér
Hálózat
Hálózati kártya NETGEAR RangeMax(TM) Wireless USB 2.0 Adapter WPN111 (192.168.1.2)
Perifériák
USB eszköz NETGEAR RangeMax(TM) Wireless USB 2.0 Adapter WPN111
Az Everest ezt adja ki, melyikkel lehet a gond?
Nem rég feltettem az XP-t, de valami miatt folyamatosan lefagy! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ez mitõl lehet? Maga a progi rossz, vagy a gépem szarakodik?
Köszike!
Feltettem a Kids XP rendszert a gyerek gépére de sajnos csak angol 😊
Azt szeretném kérni segítsen már valaki mivel és hogyan kell magyarítani,ha lehet.
Linkeket kérnék szépen ahonnan letölthetném hozzá ami kell.
Köszi!!
Tudja valaki esetleg, hogy Sp2 alatt miként lehetne számûzni ezeket a biztonsági figyelmeztetéseket? Irritálnak. :S
Elõre is köszönöm a segítséget!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Csak ilyen gondjaim akadnak vele.....
Win 2000-rõl tértem át XP-re. Sok minden új nekem.
Mostani gondom, hogy az explorert nem tudom behozni.
FF-et használok, de idáig mûködött az explorer is. Nem rég frissített a 7-re.
Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.
Ezt írja ki.Kérek segítséget ,mit csináltam rosszul?
Tegnap telepítettem az SP3-at a Windows Update-rõl, és 560 Mb-ot betett ide: WINDOWS\SoftwareDistribution\Download
A telepítés sikeres volt. De sajnos a fentebb említett mappa tartalmát nem törli. Arra a ~600 Mb-ra szükség lenne, mert a partíció mérete kicsi.
Mit javasolsz? Törölhetem?
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
"$hf_mig$" Ha egy javítás a rendszerben lévõnél újabb verziójú fájlt telepít, azt ebbe a mappába is elteszi, hogy egy késõbb telepített, de az elõzõnél esetleg régebbi verziójú fájlt tartalmazó folt ne írhassa felül az aktuálisan legújabb verziót. Így ezt a mappát tulajdonképpen verziókövetésre használja a Windows, ha törölnénk, összekuszálódna a fájlok verziója, ami hibás mûködéshez vezethet.
A "C:\WINDOWS\SoftwareDistribution" mappa esetenként többszáz megabájtot is kitehet. Ebben a mappában tárolódnak a Windows Update/Microsoft Update frissítõszolgáltatások által már letöltött, de még nem telepített állományok. Amint a frissítések települnek, a fájlok törlõdnek errõl a helyrõl. Ha a Windows Update, vagy az Automatikus frissítések szolgáltatás használata problémákba ütközik, hibakeresés céljából, a Windowst csökkentett módban indítva törölhetjük a mappát. A Windows Update honlap következõ meglátogatásakor újra létrejön, és valószínûleg újra kell telepítenünk a frissítést végzõ ActiveX vezérlõt.
A következõ a kérdésem: nézegettem a Windows mappát, és a következõ mappákról úgy gondolom, hogy feleslegesek. A mappák:
C:\WINDOWS\$hf_mig$\
C:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$\
C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\
Az lenne a kérdésem, hogy ezeket le lehet-e törölni, illetve tudtok-e olyan progit, ami az ezekhez hasonló fölösleges mappákat eltávolítja? (A Ccleaner nem törli!)
Köszi a választ!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Van valami 5letetek, hogy hogyan lehetne frissítésre sarkalni a rendszert?
Köszi!