Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítségre lenne szükségem!
Tegnap csináltam a már meglévõ 1 felszanáló mellé magamnak még egy felhasználó fiókot. Sajnos nem igazán értem ennek a mûködését.
A problémám a következõ:
Elõször rendszergazda jogosultságot adtam magamnak, de akkor ha egy ikont töröltem az én fiókomban, vagy megváltoztattam a hátteret, akkor a eredeti fiókban is megváltozott ill. törlõdött az ikon. Akkor átváltottam a korlátozott felhasználóra, így már tudtam hátteret és ikonokat törölni változás nélkül, de mikor egy xp témát szerettem volna magamnak feltelepíteni, kiírta hogy rendszergazda jogosultság kell. Nah akkor most azt hogyan tudnám engedélyeztetni vele? Szal. ha van akkor a kettõ közötti út kéne, hogy tlepíteni is tudjak, de semmi ne változzon a fõ felhasználónál.
Elõre is köszi: Marci
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Van ez a bizonyos Vista Transformation Pack. Megbízható progi? Írnátok véleményeket mennyire jól használható? Mennyire lassítja a gépet? Összeakad -e bizonyos progikkal stb.
Köszi a válaszokat
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
és hogy a cd ket automatikusan olvassa?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Letöltöttem a vektort, a matrix paródiát..
Nézem-nézem, egyszercsak eltûnt a video nyom nélkül...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ez mi a fene lehetett?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fájl Szerkesztés Nézet Kedvencek Eszközök Súgó
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
1. Ha a gép a 40 gb os IDE rõl bootol az lassítja a gépet az 500ashoz képest?
2. Most az 500ason van az XP meg minden driver, de még nem akarom formázni! a 40gb os ra feltehetem az xp t és minden drivert nem fog összeakadni ha mind2 winyón rajta van minden?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
naia mirmur 85Iss/42ps
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
fõoldalon van bealitas es a leirasnal irod
Nod díjai:
A kitüntetõ Virus Bulletin 100% díjat az a termék kaphatja meg, amely az alapos tesztek során minden vadon élõ – azaz jelenleg is aktívan terjedõ – vírust megtalál, és a teszteken nem produkál téves riasztást. A NOD32 eddig 45 alkalommal szerezte meg a VB100% díjat, ezzel a NOD32 a csúcstartó a neves vírusirtók élmezõnyében.
Többi.
Egyébként ESET=Nod, a Nod a program neve, ESET a cég neve. A Nod jelentése Kórház a Merevlemez szélén csak szlovákul. :p
Mikor volt vírusod, milyen vírusirtót használtál, hogy nem vette észre?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
burning rom-ba probálkoztam.. régebben ment. csak aztán volt egy kis harver problémám.. Tápegység hiba.. cserére került sor és asszem azóta lehet ilyen gond..
olvasható a dvd film igen.(elöbb írtam ki az isot, csak aztán letöröltem és szóltak, h kénne még vkinek.. õõ mondom.. akkor átmásolom a dvd-rõl aztán jött ez a hiba.)
Virusról meg annyit, h volt egy vírusom.. your primancy féle virusom.. de azt elvileg sikeresen kiírtottam.
naia mirmur 85Iss/42ps
Vagy olvasható a DVD film?
Vagy lehet egy speciális vírus!!!
Azt szeretném kérdezni, h mi akadálya lehet annak, h NERO alatt nem tudok közvetlen írást létrehozni.
Betettem egy filmet a dvd olvasós Lg CDírom-ba és egy üres verbatim lemezt a pio 111D-be. Beállítom, h közvetlen írás legyen, forrásnak kiválasztom ugye a LG CD író DVD olvasós meghajtómat 6x írás és elindítom. Erre nem történik semmi csak megy az idõ.
vagy esetleg vmi hardveres probléma lehet? A kábelek nem úgy vannak összekötve az gond lehet?
Bocs.
Lehúzod a géped Winyóját és rádugod az 500-ast, Xp telepítõvel indítod a géped és felosztod ahogy akarod és ha minden igaz felajánlja fat32-õt....
naia mirmur 85Iss/42ps