Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ötletek?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Tényleg, jó kérdés, hogy meddig bírhatja az elem !
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
megtudjátok mondani, hogy tudom visszatenni a címsort a feladatkezelõhöz? reset volt már semmit nem ért. valamit elnyomhattam.. itt a kép ha valaki nem tudná mirõl beszélek:
elõre is köszi
(Régi már a géped ?)
Az elem lemerült az alaplapban????? Szerintetek?
Csak valami nem megy!!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Újabb gondom lenne:
feltettem a service pack 3-mat és most indulásnál mindig ezt írja ki kis hiba ablakba:
"WZCSLDR2.exe - belépési pont nem található
Az eljárás belépési pontja (apsInitialize)nem található a DLL-ben (wlanapi.dll)"
Szerintetek ez mi lehet?
Eddig nem csinálta csak most, h feltettem a frissítést!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szedd le valahonnet a antispyware-t az ashampoo-tol es meglatod emnnyit talal😄
ashampoo antispyware-t tom ajanlani
Hogy lehetne ezt megoldani?
nem bírom bekapcsolni az automatikus frissítéseket! mindegy, hogy hol állítom be! ha a vezérlõpultból indított automatikus frissítések lapon bejelölöm, hogy automatikus, akkor úgy marad, de újraindításkor jelez, hogy nincs bekapcsolva! a biztonsági központban is azt írja, hogy nincs bekapcsolva, és ott van az óra mellett a pajzs, piros iksszel
ha felmegyek a microsoft update-re, akkor nem tudja behozni a frissítések lapját, behal a dolog ezzel az üzenettel:
A webhely problémába ütközött, ezért nem tudja megjeleníteni a kért oldalt. Az alábbi lehetõségek segítséget nyújthatnak a probléma megoldásához.
és ott felsorol egy-két használhatatlan segítséget^^
nem most kezdtem a "szakmát", de ez a k*rva 1.0-s felhasználóknak szánt rendszer még mindig az idegeimre tud menni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.microsoft.com/windowsxp/Downloads/powertoys/Xppowertoys.mspx
Nyisd meg, majd kattints a "Taskbar and Start menu" csoporta és ott kapcsold ki az "Enable balloon tips" opciót.
Amúgy egy csomó mindent át lehet állítani benne. Pl.: Alt+Tab menü, Mentés Másként ablak stb...
Remélem tudtam segíteni.
Annó valamikor megvettem egy magyar XP Pro CD-t. A gond az, hogy elveszett (viccen kívül). Ráadásul a hozzá kapott licenszkulcsot is elnyelte a lakás egy sötét zuga (ugyanis a számlán volt rajta, nem a tokban). Hát ugye mit tud ilyenkor tenni a ember? Szereztem egy másik CD-t, csak hát ugye licenszkulcs nélkül mondhatni cseszhettem minden fontos frissítést, slusszpoénként iszonyat labilis a rendszer. Szedegethettem hozzá innen-onnan a frissítéseket meg kiegészítõket.
Lényeg az, hogy évek teltek el azóta és ma végre megtaláltam azt a rohadt licenszkulcsot! Örülök neki baromira meg minden, no da a kérdés:
Az original CD az nincs meg. Ha én fogom magam és egy "nemoriginal" CD-t használok ezzel a licenszkulccsal akkor elvileg helyben vagyok?
Egy ismerõsöm azt mondta, hogy egyáltalán nem a CD-tõl függ, hogy nekem hitelesített XP-m lesz e, hanem a licenszkulcstól (mondjuk ezt sejtettem). Kérdés, hogy szerintetek menni fog a dolog?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv, Clive
Az óra mindig elállítódik a windowsban. Beállítottam a BIOS-ban is, de minden bekapcsolás után be kell állítani.
Lehet, hogy mégis az elem merült le? <#confused>#confused>
Én is jártam így pár éve. Garanciás szerviz kijött, 1 forrasztás elengedett nálam.
De lehet komolyabb monitor hiba is.
na par tipp: bekapcsolaskor nyomogasd az F6-ost vagy F8-ast alaplaptol fuggoen,akkor bejon egy menu es valaszd ki a VGA Modot hatha ez rendbe hozza,ha nem akkor ellenorizd a monitor drivereket vagy esetleg a grafikus kartyat
Üdv: Dávid
De szerintem a közvetlen írás nem olyan biztonságos, pl.: nem olvassa rendesen, ....
Kábeleket is kicseréltem hátha vmi a kábelel a rossz de úgy se történik semmi. Mondjuk más kábelel csak a neroba próbáltam!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01