Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
talán nézd meg a feladatkezelõben, hogy mi eszi a procit...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

oliwwer
mit csináljak ha a cpu használat 100%on megy? a gép nem lassul be, de 100%ot ír. avast és töredezettség mentesítés megvolt, most registry cleaner megy. nincs 3 hete hogy ujra lett rakva..
ötletek?
matyi0323
Kössz szépen😉 de már megoldódott! Amúgymeg a startba nem mindennek van unistallja..-.-😉 de azért thx mégegyszer

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

oliwwer
nekem a Your Uninstaller program tökéletesen bevállt. mindent eltakarít nem marad egy fájl sem.
solo
start-minden program-kiválasztott progi-uninstall-.-

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

matyi0323
Sziasztok! Igazából nem tudom hová, melyik topikhoz forduljak.. a segítségeteket kérném, az a gondom, hogy a vezértlõputlban a programok telepítése/törlése cucc😄😄 nem jelenik meg.. rákattolok ad egy ilyen szokványos windows hangot és annyi! Ha tudnátok ajánlani valami progit amivel a felesleges dolgot le tudnám szdeni azt megköszönném, vagy ha azt a részt be tudnám állítani reinstall nélkül:S:S😄 Elõre is köszönöm!!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

solo
eredeti ixp: C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

SimaSuna
moddolt XP ruleZ! 😄
solo
Bakker, megelõztél..-.-

<#beka3>

Hopp mit találtam! Illegális Windows XP

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Tényleg, az enyém is már kb. 4 és fél éves.

Tényleg, jó kérdés, hogy meddig bírhatja az elem !
nandorb
Narxis ezt neked

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

oliwwer
köszi szépen. 😊
Peetboy
Így már én is jártam, úgy mondták meg nekem is, mert magamtól nem jöttem rá.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Régi a gépem persze. 4 és fél éves. Az elem nem tudom meddig bírja.

A Feladatkezelõ két különbözõ nézettel rendelkezik. A menükkel és lapokkal rendelkezõ nézet megjelenítéséhez kattintson duplán a Feladatkezelõ ablak szegélyére. A menükkel és lapokkal rendelkezõ nézet elhagyásához kattintson duplán a lapok szegélye körüli területre.

oliwwer
hali
megtudjátok mondani, hogy tudom visszatenni a címsort a feladatkezelõhöz? reset volt már semmit nem ért. valamit elnyomhattam.. itt a kép ha valaki nem tudná mirõl beszélek:

elõre is köszi
Én is arra tippelek.
(Régi már a géped ?)
armageddon666
sztem lehetséges.

@

Peetboy
A BIOS-om mindig visszaállítódik alap helyzetbe. Az óra is mindig elállítódik. Minden bekapcsolásnál be kell állítani a BIOS-t.
Az elem lemerült az alaplapban????? Szerintetek?

SimaSuna
nemtudja valamiért telepíteni....
Mind1..majd eccer rakok nyú Xpt 😊
Megnéztem az Ashampo Antispyware-val az egész gépet, de semmi probléma. A Display Properties-nél csaksem jelenik meg a háttérkép és a képernyõvédõ rész, persze hogy háttérképet máshol is lehet tenni és betette. Gondolom, hogy a vírusok valamit a Registry-bõl kitõrõltek és azért nem teszi be a háttérkép és a képernyõvédõ listát. Administrator alatt ilyen problémák nincsenek.
Csak valami nem megy!!!!
Megnéztem az Ashampo Antispyware-val az egész gépet, de semmi probléma. A Display Properties-nél csaksem jelenik meg a háttérkép és a képernyõvédõ rész, persze hogy háttérképet máshol is lehet tenni és betette. Gondolom, hogy a vírusok valamit a Registry-bõl kitõrõltek és azért nem teszi be a háttérkép és a képernyõvédõ listát. Administrator alatt ilyen problémák nincsenek.
Narxis
Írja is, hogy nézd meg a log fájlt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SimaSuna
csõ srácok!
nemtudok DirectXet updatelni mert ezt írja ki...

valami 5let?
Adi
Hali!
Újabb gondom lenne:
feltettem a service pack 3-mat és most indulásnál mindig ezt írja ki kis hiba ablakba:
"WZCSLDR2.exe - belépési pont nem található
Az eljárás belépési pontja (apsInitialize)nem található a DLL-ben (wlanapi.dll)"
Szerintetek ez mi lehet?
Eddig nem csinálta csak most, h feltettem a frissítést!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Narxis
passz 😞

ProGabe
semmi tweak. integrált sp3. vírus sincs

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nandorb
nm volt hasonlo problemam es az ie mindig azt ajanlotta hogy szedjek levalami virusosat minden 2percben es akkor enekem is ezt ajanlottak,mashol

Köszi!
nandorb
nem
szedd le valahonnet a antispyware-t az ashampoo-tol es meglatod emnnyit talal😄

Az Avira és most az Avast!Home nem nyír ki mindent?
nandorb
spyware -t is nyird ki
ashampoo antispyware-t tom ajanlani

Egy próblémám lenne. Megteltem egy pár vírussal amelyek azt csinálták, hogy háttérkép eltünt és egy figyelmeztetõ kép jelent meg, ahol írta, hogy a gép meg van fertõzve kémpr. meg egyebekkel. A vírusokat elintéztem, de meg mindig a háttérképet és a képernyõvédõt nem tudom beállítani, mert a Display Properties-ben nem jelenik meg. Ha belépek Administrator-ként, akkor mükõdik. Most jelenleg két antivirúsom van: Avast!Home és az Avira Free (a vírusokat az Avast!Home beengedte, mert csak õ egyedül volt és utána tettem fel az Avirat amelyik kinyírta a vírusokat).
Hogy lehetne ezt megoldani?
Narxis
Tweakelt XP? Kártevõ? Más ötletem nincs. :S

kösz 😊
ProGabe
help!

nem bírom bekapcsolni az automatikus frissítéseket! mindegy, hogy hol állítom be! ha a vezérlõpultból indított automatikus frissítések lapon bejelölöm, hogy automatikus, akkor úgy marad, de újraindításkor jelez, hogy nincs bekapcsolva! a biztonsági központban is azt írja, hogy nincs bekapcsolva, és ott van az óra mellett a pajzs, piros iksszel

ha felmegyek a microsoft update-re, akkor nem tudja behozni a frissítések lapját, behal a dolog ezzel az üzenettel:

A webhely problémába ütközött, ezért nem tudja megjeleníteni a kért oldalt. Az alábbi lehetõségek segítséget nyújthatnak a probléma megoldásához.

és ott felsorol egy-két használhatatlan segítséget^^

nem most kezdtem a "szakmát", de ez a k*rva 1.0-s felhasználóknak szánt rendszer még mindig az idegeimre tud menni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A Termékkulcs a lényeg !
Hi PunkZoli! Errõl a linkrõl töltsd le a TweakUI nevû programot (ott lesz jobb oldalt):
http://www.microsoft.com/windowsxp/Downloads/powertoys/Xppowertoys.mspx
Nyisd meg, majd kattints a "Taskbar and Start menu" csoporta és ott kapcsold ki az "Enable balloon tips" opciót.
Amúgy egy csomó mindent át lehet állítani benne. Pl.: Alt+Tab menü, Mentés Másként ablak stb...
Remélem tudtam segíteni.

Sziasztok! Lenne egy elég khm... láma kérdésem. 😊
Annó valamikor megvettem egy magyar XP Pro CD-t. A gond az, hogy elveszett (viccen kívül). Ráadásul a hozzá kapott licenszkulcsot is elnyelte a lakás egy sötét zuga (ugyanis a számlán volt rajta, nem a tokban). Hát ugye mit tud ilyenkor tenni a ember? Szereztem egy másik CD-t, csak hát ugye licenszkulcs nélkül mondhatni cseszhettem minden fontos frissítést, slusszpoénként iszonyat labilis a rendszer. Szedegethettem hozzá innen-onnan a frissítéseket meg kiegészítõket.
Lényeg az, hogy évek teltek el azóta és ma végre megtaláltam azt a rohadt licenszkulcsot! Örülök neki baromira meg minden, no da a kérdés:
Az original CD az nincs meg. Ha én fogom magam és egy "nemoriginal" CD-t használok ezzel a licenszkulccsal akkor elvileg helyben vagyok?
Egy ismerõsöm azt mondta, hogy egyáltalán nem a CD-tõl függ, hogy nekem hitelesített XP-m lesz e, hanem a licenszkulcstól (mondjuk ezt sejtettem). Kérdés, hogy szerintetek menni fog a dolog?

Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv, Clive

armageddon666
sztem lehetséges.

@

Peetboy
Sziasztok!

Az óra mindig elállítódik a windowsban. Beállítottam a BIOS-ban is, de minden bekapcsolás után be kell állítani.
Lehet, hogy mégis az elem merült le? <#confused>

aha...jólvan akkor örülök neki😊Azé köcce a választ...
Monitorodból elment 1 szín a piros.

Én is jártam így pár éve. Garanciás szerviz kijött, 1 forrasztás elengedett nálam.

De lehet komolyabb monitor hiba is.
nandorb
hat es mikoze volna ehez az xp-nek?
na par tipp: bekapcsolaskor nyomogasd az F6-ost vagy F8-ast alaplaptol fuggoen,akkor bejon egy menu es valaszd ki a VGA Modot hatha ez rendbe hozza,ha nem akkor ellenorizd a monitor drivereket vagy esetleg a grafikus kartyat

csõ,A monitorom pillanat alatt megkettyent.Az egész Zöldes szinben pompázik,tehát aminek fehérnek kellene lennie az zöld,a pirosat,és árnyalatait nem mutatja,csak kéken:S Várom az ötleteket,mi lehet a baj...
Üdv: Dávid
Annó Én is próbáltam a közvetlen írást, de nem ment !
De szerintem a közvetlen írás nem olyan biztonságos, pl.: nem olvassa rendesen, ....
Adi
Leszedtem a clone cd-t. Közvetlen írással próbálkoztam ott is és sikertelen sajnos a dolog már megint. Nem tudom. Mi lehet a probléma.. örület!!
Kábeleket is kicseréltem hátha vmi a kábelel a rossz de úgy se történik semmi. Mondjuk más kábelel csak a neroba próbáltam!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Narxis
??? Nem. Format majd friss telepítés. Így a legbiztosabb, ehhez viszont ki kell írnod egy lemezre.

The Norberto
Hello XP-t lehet Virtual DVD rõl telepíteni?? daemon toolsal?, min a vistát??