Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
a nm unatkozom a suliban allandoan rohogunk aztan meg mar az utolso orat mar allig birjuk

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tigerbácsi
tud írni, de veszek kábelt az tuti! :-)

köszy szépen a segítséget! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

nandorb
lesz a regi szep idokre,nezd meg nem serult-e a kabel,ha dvd-iro akkor meg nezd meghogy birja-e irni a dvd-t,ha nem akkor vegyel masikat+masik kabelt is

tigerbácsi
nem pénz kérdése, de feleslegesen nem akarok! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

nandorb
ha van penzed akkor birsz venni

tigerbácsi
ha megnyitja s mûkszik akkor nem! :-)

tigerbácsi
hmm újrainstalláltam a gépet, s csak kíváncsiságból visszaraktam a dvd írót, s azóta hibátlanul mûködik! :-) hmmm nem hiszem, hogy törés lenne mert már mozgattam azóta! nem tom mi lehetett vele! az fix, hogy a c: az 98 százalékos telítettség volt, s igencsak teljesen szét volt töredezve! :-) lehet ez volt az oka? már csak azért is, hogy vegyek e új dvd írót! :-) köszy elõre is!

zvaragabor
Audiofájlokat foobarral nyitom meg, videofájlokat MPC-vel és VLC-vel, köztudottam mind a 3 rendelkezik sok-sok beépített kodekkel. Kérdés, hogy van-e így szükségem kodekpakkra?

Chaos Anno Domini

Qwerty4
Az volt a probléma, hogy a második winchimen volt egy kis 8 megás partició, az pedig nem volt formázva.Ezért nem engedte, hogy elinduljon a telepítés.Az elsõ winchire szerettem volna instalálni, de akkor mit foglalkozott a másodikkal?<#szomoru1>

Qwerty4

Qwerty4
Hello.

Mi van, ha win install elõtt mikor választom ki, hogy melyik winchire tegyem és azt írja, hogy nem kompatibilis a partició a windowssal?És ezért nem kezdi el instalálni.Hogy nem kompatibilis mikor már rajta van most jelenleg is a win és mûködik!?<#wow1>

Qwerty4

tigerbácsi
a rosszat viszem haza vidékre tesztelni másik gépben! :-)

köszy! erre nem is gondoltam! zseni vagyol! köszy!

" hát nem lehetett, mert akkor a másik sem mûködne! :-) "

pl.: ha adatkábel törés, egy mozgatás, hajlítás és akkor már lehet jó.
Én azért kipróbálnám egy másik adatkábellel.
A gép érzékeli az eszközöket amik rá vannak kötve és ha nem használod akkor is.
tigerbácsi
hát nem lehetett, mert akkor a másik sem mûködne! :-)

csak érdekes! :-) hogyha nincs benne cd akkor nem fagy le, de ha van benne s nem is használom, akkor már lefagy! :-( dehát mindegy veszek new dvdírót! :-)

A te dvd -nek nem lehetett megtörve az adatkábele !
Mert adatkábel törésnél lehetnek fagyások.
Vagy csak egyszerûen tönkrement a dvd-d.
tigerbácsi
hmm én meg kölcsönkaptam egy dvdromot! :-) ez volt a baj! dehogy az mért fagyasztotta le a gépet mikor nem is volt használatban? :-) szerintetek?

Peetboy
Ma vettem gomb elemet az alaplapba. Már mûködik rendesen a BIOS és az óra/dátum sem állítódik el.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

windrunner
Ezt a képet kapom teljesen random:S Esetleg valakinek van valami tippje hogy lehetne a hibát orvosolni???

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

tigerbácsi
valszeg a dvd olvasó/író ment tönkre, mert telepítés közben mindig lefagy ua-on ponton. mikor felajánja az f2 javítást vagy enter telepítést! szerintetek?

érdekes az, a gép van amikor lefagy bootolás közben meg kikapcsoláskor, meg játéknál ha van benne dvd vagy cd. de van amikor csak úgy magátol!

szóval sajna most telepíteni nem tudok, szóval nem tom mi lesz! :-(

tigerbácsi
ok! de köszy! azért! :-)

tigerbácsi
ok! majd akkor újratelepítem a windows-t, s majd kiderül mi sül ki! max majd kiveszem, s majd hívok egy okos emberkét ki megoldhja a router visszarakását! :-D

köszy szépen a segítséget!

most format c:

köszy!

ekkolákko!

akkor oda is admin (nhéz ezt innen )
az op.rendszer telepítése,meg a router ,így nem függ össze
tigerbácsi
ja én nem hagytam üresen! :-DDDD
de így sem jó! :-(

nem azaz kábeles!

ez egyébként vezeték nélküli (wireless)?
felhasználó: admin
jelszó: hagyd üresen
tigerbácsi
User Name or Password is incorrect.

ezt írja ki, pedig ez van a routeren. vagy más jelszó kéne? d-link mo-n is ezeket a jelszókat adja meg.

ok lehet ha újratelepítem elfogadja! s akkorott bent majd be tom állítani a dolgot?

(tudom hogy hülye vagyok (hozzá is), de életemben nem csináltam ilyet! :-( )

a dobozán ,vagy a routeren található az IP-címe ,amivel be tudsz lépni,ha beírod pl. az IE-be ( pl. 192.168.0.100~200)
tigerbácsi
az a baj, hogy nincs meg a telepítõcd hozzá! :-(

erre gondoltam
tigerbácsi
hmm ezt most nemértem! :-(

ilyenem van

nem értek én ehhez! eddig csak router nélküli netet csináltam! :-) itt meg lövésem sincs! :-)

router tip?
tigerbácsi
ekkolákko! csak megint lefagytam! :-D

itt van két villogó vmi! :-D

egy Wired Router dir 100 (d-link) s egy westar modem sztem! :-) sok sok leddel! :-)

bár nem tom minek a router ide, mert csak egy gép üzemel! :-) bár azt mondt nekem Bratyi hogy a tûzfal miatt kell! :-)

szóval tudsz e segíteni? mert még a router progiját sem találom! :-)mert mindenhol azt írják hogy abba kéne majd beleírnom a fizikai címet! :-)

ekkolákko!
routered van ,vagy modemed - az elmondottakból nekem ez modemnek tûnik.
a router - több gép csatlakozása
a modem - 1 gép kapcsolódik a netre
tigerbácsi
szisztok!

egy gyors segítségkérésem lenne!

mivel sûrûn lefagy a gépem, s format c: lesz meg szeretném kérdezni az internet visszaállítását. mert van egy rooterem, s így szeretném majd visszaállítani a netet. kérdésem az az lenne, hogy a rooterhez le kell e töltenem vmit, hogy majd mûködjön, vagy az sp2 ezt tudja? vagy majd hogy kezdjek neki visszatelepíteni a netkapcsolatot. még így rooteres netet nem állítottam fel, szóval elnézést ha butaságot kérdezek!

elõre is köszy!

djelektro
Hello mindenki!!! Eredeti Windows-t vennék hologrammos matricával. Bármelyik jöhet,de csak sp2-vel. Pl: Home edition,professional,media center. 8000-10000 ft körül. e-mail: [email protected]

nandorb
nem......😄

Narxis
Ez a Bitdefender meg a Kaspersky fizetett hírdetése. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszi szépen a választ! Azóta már sokan felhomályosítottak! 😊

nandorb
bazdki hogy irtotta virust ha nem talaltak semmit se?

Rendszervisszaállitás indítása feladatkezelõbõl:Fájl/Új feladat(Futtatás),beirod c:\windows\system32\restore\rstrui.exe

Szevasztok!A segítségeteket szeretném kérni!Az van hogy telepítettem a gépemre egy Alcohol 120% os progit és nem is telepítette fel teljesen mikor újra indult a gép!Ezekután csak az asztali háttérkép látszik és és az ikonok eltüntek!!!Mindenhez csak az alt+ctrl+del -el tudok hozzáférni!!Ezzel a bill.kombinációval írtam be hogy explorer.exe hogy elõhozzam a tálcát de csak egy pillanatra villant fel és már el is tünt!!Ezekután a programot letöröltem!!Vírust írtottam 3 féle vírusírtóval eggyik sem talált semmit!!!Ha tudtok segíteni elõre is megköszönöm!!!Kismucha
oliwwer
sikerült.. végigfuttattam mindent 😄 avast-ot legérzékenyebben, meg registry shower 2007-et meg ezt a spy eraser-t. ujraindítottam és jóó :😄 köszi
nandorb
tedd fel a spy eraser progit a leghatasossabbb vedelmet nyujtja a spyware-ek ellen es futtasd vegig hagy tegye a dolgat

solo
Az nem is fog kevesebbet fogyasztani...
De nem vesz el semmit a teljesÍtménybõl...
Ha meg igen, akkor meg restart.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

oliwwer
nem jó. bezártam a PGXG0.exe-t és most a renndszer üresjárás fogyasztja..
solo
Lószar.
nod32,AVG,ad aware ezeket told végig.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

oliwwer
legújabb avast van fent, regisztrált. 3x végigfuttattam, nem jelzett be.
solo
VÍrus.

oliwwer
PGXGO.exe ez eszi a legtöbbet. 98at. mi lehet ez?