Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
a gondom annyi lenne h hiába rakom fel újra az xp-t (prof. sp3as), ha beindul a windows, bejön az asztal, onnantól a taskmgr.exe lehúzza az egész procit (2,5ghz) és nem végez. Elég nehéz mellette bármit is alkotni... eddig egy fórumban se találtam megoldást. Újrarakni nem fogom a gépet, megvolt már egy párszor. (Szobatársam gépére is fel lett rakva, neki mûködik rendesen.)
Ötletek?
És az ikonok nevét nem lehet eltüntetni???
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Tegnap raktam újra az xp-t, és egyszerûen nem akar kikapcsolni.
Kilépéskor, a beállítások mentése folyamatnál megáll,nem csinál semmit, így kézzel kell leállítani. (Aminek hála ugyebár minden indításkor konzisztenciát kell ellenõrizni)
Van valami tippetek?
Tessék:parancsikon nyíl eltüntetés
Van módszer vagy vmi. firnyák, hogyan lehet az ikonokról azt a kis nyilat eltüntetni??
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
próbálj meg egy töredezettségmentesítést csinálni a c:-n! ha utána is fennál e probléma, akkor rakd be a cd-be az xp lemezt, majd bootoltasd a cd-rõl, s amikor kérdezi akkor a J-betû megnyomásával (lehet más a billentyûparancs) akkor javítást hajsd végre. ha ez sem megoldás, akkor sajnos format c: s telepísd újra.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Van egy olyan gond hogy a gép bekapcsolásakor kiírja azt hogy üdvözöljük aztán ott megáll és elég sokat üdvözöl
olyannyira sokat hogy újra kell indítani a gépet,de aztán megint ugyan ez.Úgy hogy ezt el kell játszani egy párszor aztán nagy nehezen betölt valahogy. Szerintetek mi a gubi lehet? Kössz a válaszokat.
mert nem tudom a documents and settingsben sem állitani addig a mappám (holott a felhasználonevem megváltozott, de gondolom nem csak azt kellene megváltoztatni...)
Még egyszer köszi! 😊
Ez ABIT alaplapra vonatkozik, nem tudom, hogy a Gigabyte-nál hogy néz ki a kezelõfelület, de szerintem hasonló vagy ugyanez.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
köszy mégegyszer!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Az utóbbi pár évben egy kicsit (nagyon) lemaradtam a témában, ezért ismét tõletek kérek segítséget.
Problémám a következõ: van egy Gigabyte GA-7VT600 1394 alaplapom (nem röhög 😊)
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1667
Most vettem egy SATA I-es vinyót, ami ez:
http://hitachigst.com/portal/site/en/products/deskstar/7K160/
A boltban a sráctól kérdeztem, kell e hozzá driver, azt mondta, hogy az XP SP2 már felismeri. Na azt látja, hogy RAID-vezérlõ, de telepíteni már nem tudja. Letöltöttem az alaplap oldaláról a SATA RAID driver-t, feltettem, semmi. Könyörgök segítsen valaki! 😊 Most adta meg magát a régi 80 gb-os IDE vinyóm és erre szeretném gyorsan átmenteni az adatokat, de így elég nehéz. 😊
Ha valakinek bármi ötlete támad, mi lehet a gond, kérem ne fogja vissa magát! 😊 Elõre is köszi!
Újabb velõs kérdésem: hogy lehet felgyorsítani a kikapcsolási funkciót?
neten forog pár olyan verzió amik meg vannak buherálva, köztük az is, hogy gyorsabban ment kilépésnél ezáltal nem kell sokat várni. Engem idegesít, hogy 1 percig ezen szöszmötöl.
Az egyébként mindenkinél úgy van, hogy még a kislemezmeghajtót is elkezdi olvasni a legvégén? vagy csak velem szórakozik?
The Matrix has you...
Elsõre ezt csinálnám.
Van egy olyan gondom hogy tagnap gépet kikapcsoltam, meg meg bekapcsolom, bejön a win betötõ képernyõ törti törti és ujraindul. CSöökkentett modba , legutolsó jó konfigurációval is ez van:S
Mi lehet?
Adott két gép egy 2k3srv sp1 és egy xp sp2. A gépek közt nicsen tûzfal. Mindkét gépen fut az rpc szolgáltatás és a dcom is. Egy központi menedzsment termékkel telepíteni szeretnénk a kliensre, de folyamatosan ezt a hibát kapjuk: rpc server unavailable (error code 1722), illetve még ezt: acces denied (error code 5).
Rpcping is ezt a hibát adja, akkor ha a szerverrõl pingetjük a klienst, fordítva viszont a klinsrõl a szerver felé jó a pingetés. Már a különféle registry kulcsokkal is próbálkoztunk. pl. Microsoft\Ole\EnableRemoteConnect értéke: Y, Polices\Microsoft\Windows NT\RestrictRemoteClients értéke:0.
A gépek név alapján és ip alapján is tudják egymást pingelni.
Van valakinek valami elképzelése, hogy mi lehet a gond?
Azt szeretném megkérdezni, hogy ki használ 64 bites xp-t és milyen pozitív/negatív tapasztalatai vannak?
gyorsabb, érdemes-e váltani, driver mindenhez van-e? ilyesmikre gondoltam.
van egy javítóprogi ami azt ajánlja, hogy váltsak 64 bitre, mert a procim lehetõvé tenné. egy ismerõsöm szerint nincs akkora egetrengetõ változás, memóriám pedig 2 GB, szal azt is kezeli a 32 bites.
The Matrix has you...
ez mit jelent? és hogy lehet eltûntetni
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajtgép - Tulajdonságok / Hardver / Eszközkezelõ -be megkeresed az alaplapi integrált hangkártyát és Letiltás !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Meg lehet probalni felnyitni a Windows Picture and Fax Viewer programmal es ha felnyitja, akkor valamilyen kepfajl: *.bmp*, *.png*, *jpeg* vagy *.jpg*, *.gif* VAGY meg lehet probalni az Irfan View progival, mert az tobb tipusu fajlot ismer, tobbnyire kepfajlokat.
Masik probalkozas az osszes Office programok (Word, Excel, PowerPoint stb).
Visszaterve a WordPad-ra, ha PK kezdodik, akkor *.zip* formatumu.
Ha csak nem sikerul megallapitnod, akkor a fajlot nyisd fel WordPad-ban es kuld el az elso sort....megprobalom megallapitani
Chaos Anno Domini
Van 1 vinyóm, 2 partícióval. A wintelepítésnél mindkettõ parira került egy XP. Az egyiket le akarom törölni/formázni mitévõ legyek?
Köszi,üdv