25353
Whistler - Windows XP
-
#20313 öhm...mi a hiba? :) -
bajusza #20312 Lenne egy probléma, hátha tudtok segíteni. Opera böngészőt használok (9.63-as van fenn), többször észrevettem egy ilyet, amikor valamit keresek Googe-ben. Ez miért van, hogy lehet kijavítani a hibát?
Köszi előre is. -
#20311 ahah!D:D -
#20310 Wow ilyen gyors választ se kaptam még, köszi! :D -
dashed_ #20309 win+d -
#20308 Van valami billentyűkombináció ami eltűntet minden ablakot a képernyőről (letesz tálcára) meg visszahoz, mint a gyorsindításban az az ikon.
Tudom, hogy én kérdeztem korábban, csak elfelejtettem és nincs kedvem átnyálazni a fél topikot. :/ -
NZiM #20307 Hali.
Kérdés: most lesz új PC otthon, szeretném elkülöníteni a saját dolgaimat a barátnőm cuccaitól. Ehhez elég ha két felhasználót hozok létre mikor pakolom fel az XP-t?
Ha ő felrak egy msn-t (amit én nem használok),akkor az az én fiókomban is fel fog települni?
-
#20306 A windows XP-t újra akartam rakni a gépen, mert problémák voltak vele, és a windows telepítő még az ntfs formatálást sem tudta elvégezni!A teljes formatálásnál 100%-on megakadt, a gyors formatáláskor 20%-on .
Eközben folyamatosan világított a winchester művelet ledje. Mi lehet ez? Valamilyen bad sector okozhatja ezt?
Régebbi gépről van szó. -
#20305 Winfos? nem kötelező használni-.-" van Jo szar Linux! használd azt... -
#20304 #20293 -
#20303 mert a fosok között még mindig ez a legjobb,legalábbis számomra -
#20302 Winfos?
Ha bajod van vele miért használod? -
#20301 Nem lesz abból gáz, ha megcsinálom a lemezkarbantartóval a régi fájlok tömörítését? -
#20300 Amikor elindul a winfos,ezt írja
Indul RPCSS
ha rákattintok jobb gombbal ez a hibaüzenet ugrik fel:
szolgáltatás nem indítható el ezen a helyen Helyi számitógép
Hiba:1068 a függő szolgáltatás vagy csoport elindítása nem sikerült -
#20299 ne=na -
#20298 ne sikerült a futtatás parancssort előhívni,be is írtam a services.msc-t.
A távoli eljáráshívás lokátort és a távoli rendszerleíró adatbázist kellene engedélyeznem,ezeket tiltottam le,de sajnos nem tudom engedélyezni őket.
Esetleg vmi parancssor van rá? -
#20297 prof-prof! biztonság kedvéért kiírom a nem eredeti serialt! -
Zsolt01 #20296 Különben, állítólag ugyan úgy jó itt ez is:
sapphire
csak a számot kell nézni pl. 9200
Még múltkor egy havernak néztem utána.
(Nekem nem radeon van.) -
#20295 Ha mindegyik home-home vagy prof-prof akkor elvileg el. -
#20294 Kérdés:
Van egy eredeti xp-m! (legelső kiadások egyike, még csak nem is sp1-es) Eléggé untam már h azzal megy el az idő h felfrissítsem! Szóval letöltöttem egy sp3as verziót és az lenne a kérdésem h el fogja fogadni az én eredetim serialját? -
#20293 VGA (24)
Utilities (61)
Manual (45) -
#20292 Jobb oldalt: Please Select the Product:
Graphic card
ATi series
A9200 Series
----> Search
de eléggé egyértelmű sztem... -
#20291 köfi,és itt?XDDDDD -
#20290 Ott van az.. -
#20289 #20280 eggyiksejo valak i az ASUS honlapján utdna be linkelni? mertén ot nem találommeg:S szal léci valaki pontosan linkelje be köszi:D -
#20288 szasztok!
pendrive-t hogyan tudok xp alól úgy megformázni, hogy rendszerindító legyen? -
#20287 Egy olyan problémám lenne,hogy letiltottam a távoli eljárás hívás-t a start menu -> futtatás -> services.msc -n belül,közben lemerült a laptop és nem tudtam visszaállítani.
Most sajnos nem jön be a start menü,csökkentett módban sem.
Vmi ötlet,hogyan hozhatom vissza? -
Zsolt01 #20286 -
#20285 Visszaállítottam a pontot és megoldódott...bocsi a zavarásért! -
#20284 Ide is beteszem, végül is ide való:
Hello!
Valamiért nem indult el a gépem, kiírta, hogy egy vagy több rendszerindító fájl sérült vagy nincs meg, telepítse újra a rendszert.
Úgy csináltam, hogy nem formáztam le előtte, hanem csak frissítettem az XP-t (újraindítás, bootolás, és onnan formázás nélkül telepítés).
Így meg is maradtak az adatok, viszont a Dokumentumokat kiürítette, csak 2 üres mappa maradt (Képek, Videók)...voltak benne nagyon-nagyon fontos dolgok sajnos...nem lehet valahogy visszahozni?
Vagy egy rendszer-visszaállítási pontom, de szerintem az már a telepítés után van sajnos...
Tehát a kérdésem: Nem lehetne valahogyan még visszahozni azokat a fájlokat?
Fontos lenne nagyon. A választ előre is köszönöm! -
#20283 -
#20282 Általában ezeket úgy csinálják meg, h. ne kavarjon be a régi! De ha be is kavarna, akkor telepítés elött automata leszedi az előzőt! :) -
#20281 hm az elöző 6 ora alatjötle ez meg 8 perc :| nah mind1:D köszi!!!
am az nem zavarja h van rajat egyrégebi ilesztö? -
Zsolt01 #20280 http://www.ngohq.com/home.php?page=files&go=cat&dwn_cat_id=14
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ati-catalyst-drivers-win-2000-xp-v8-12-HY11.html
http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php -
#20279 sziamindenki!
drága jó xpmet akarom felvértezni valami normális köntössel...
winmodify.com ról megha leszedek vmit (egy rarfájl), akkor azt a windows/resources/themes/mappábakelltenni...
eddig stimt, de amikor be szeretném állítani, akkor azt mondja, hogy hiányzik belőle valami, és nemtudja beállítani...
(fenn van egy style xp perpill, azse tud vele mit kezdeni). -
#20278 Nagyon köszönöm! Legújabb ATI drájver [fejemet, h. az volt fent] és megoldódott! Már a gépemről írok!
1el jövök! :) -
#20277 Valaki asus radeon 9200 se hez ilesztö progit adjon lécc! köszi -
#20276 A legújabb ATI Catalyst van rajta! Miből rakhatnék újjat? :S -
Cat 02 #20275 Fasza, sikerült a 200 gigás D-re raknom a windowst, a 25 gigás c meg itt áll üresen, holnap rakhatom megint... -
#20274 Rendszer vissza állitás,pl beállitod december 22 re és ak azok a dolgok lesznek rajta amik akkor rajta voltak,tehát visszamegy az idöbenxD