Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Lenne egy olyan kérdésem, h a faterom gépén bevan állítva, az, h ha õ kap egy mail-t akkor azt én is megkapom(tehát átküldi automatikusan az én gépemre.). Nem tudjátok, h ezt, h lehetne kilõni?
Mert sehol se találom ezt a funkciót. Néztem outlook-ba, windows live beállításai között de sehol se találom.
Az õ fiókja nincs beállítva az én gépemen.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
holnap beviszem az ITs pasikhoz, nekik igazi kihívás lesz..
:-)
Mikor feltettem a service pack 3-at csinált nekem egy rejtett mappát ahonnan ha esetleg vmi gubanc lenne törölhetem. Nem volt gubanc viszont én szeretném törölni a rejtett mappát. Kérdésem tehát: ha törlöm akkor lesz belõle bajom, vagy ez csak egy biztonsági vmi és nem gond ha törlöm?
Elõre is köszönöm a választ.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Számítógép:
Számítógép típusa ACPI egyprocesszoros PC
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag [ TRIAL VERSION ]
Internet Explorer 7.0.5730.13 (IE 7.0)
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógépnév SZOBACUCC (Szobacucc)
Felhasználó neve Apa
Beléptetõ tartomány [ TRIAL VERSION ]
Dátum / idõ 2008-09-13 / 10:12
Alaplap:
CPU típusa Intel Celeron D 335, 2866 MHz (21 x 136)
Alaplap neve Abit IS7-E2/E2G/E2V (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale i865PE
Rendszermemória [ TRIAL VERSION ]
DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-3-3-7 @ 166 MHz)
DIMM2 [ TRIAL VERSION ]
BIOS típusa Award (11/23/04)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port Nyomtatóport (LPT1)
Megjelenítés:
Videokártya RADEON 9250 - Secondary (128 M😎
Videokártya RADEON 9250 (128 M😎
3D gyorsító ATI Radeon 9250 (RV280)
Képernyõ Plug and Play monitor
Erre mit szóla?
az Abit websiteon meg 1.33 van...
azt felraktam, erre kiírta, h:the FTP session was terminated, update abort...
hülyeyóóóóóóóóó....
az adatok szerint a BIOS 204es, de már nincs hozzá friassítés, sem támogatás.. (ABIT SILURO alaplap)
akkor most jöbnnek a céges ITs legények, asszem...
The Matrix has you...
bios frissítés a gyári CD-vel?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
szeretnék segítséget kérni a következõben:
XPt újra akrom telepíteni, mert nagyon belassult a gép, firefox is baromságokat mûvel.
átállítottam a BIOSban a bott seq-t, h CDrõl bootoljon.
no, ott kiakad a rendszer: várja, h bootolhasson a cdrõl egyfolytában.azaz billenytût vár, a cursor villog.
winyóról az XP simán bootol, de így, h 1st a CD, nem csinál semmit, csak vár. a keybordot sem érzékeli.. CD olvasó különben OK, és több XP telepítõ CDt is próbáltam. az eredmény ua.
elromlott a CDolvasó? vagy beakad az XP bootolás elõtt? azaz az nem is az XP, az a Bios...
esetleg vírus?
nagyon megköszönném, ha Valaki tudna tanácsot adni..
köszi, szép vasárnapot
Kösz a segítséget,remélem beválik. Ha meg nem akkor egy új táp után fogok nézni. De szerintem nincs olyan nagy baj,amíg a Crysis-t újraindulás nélkül viszi. <#email>#email>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Devil May Cry 4-nél nem csinálja ezt,meg a GRID-nél sem,meg a Crysis-nál sem,pedig azok aztán gépigényes játékok!
És van,hogy Assassin's Creed-ezek,és mindent belövök maxra,eljátszogatok 2 óráig is,tökéletesen,és nincs semmi gond...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Kikapcsoltam neki az automatikus újra indulást.Sajátgép/Tulajdonságok/Speciális/Indítás és helyreállítás/Automatikus újraindítás pipa ki.
Utána nem volt gond.
természetesen boltban minden van...
The Matrix has you...
A gépeddel kapcsolatban megjegyezném, hogy ha egy HT-s prociról beszéltél, akkor az nem 2x1.5GHz-es, vagy nem p4.
Bár én kicsi táp miatt még csak lefagyott rendszert láttam. Nekem akkor csinált reboot-ot amikor a tápcsatlakozóm kontakt hibás volt. De ez jellegzetes volt, mert nem lépett ki rendesen hanem úgy csinált mintha a reset gombot nyomtam volna meg.
Mellesleg azoknál a játékoknál,melyeknél néha kilép,van,hogy teljesen jól eljátszok 1 órát,és no problem. Másik fórumon meg azt mondták,hogy a windows-zal van a baj.<#confused>#confused>
Valami bibi van a Windows XP-mel. A minap beléptem egy játékba,és ahelyett,hogy elindította volna az adott játékot csinált egy rebootot a gép! És aztán most este Fable-t játszottam (teljesen eredeti),és ismét újraindult a gép! Kékhalál nincs,de fõképp játékoknál jön ez elõ. Volt egy VGA-csere,de azóta volt reinstall. Szerintem kizárható a VGA problem. A játékok remekül futnak,csak a gép rebootol. Szóval én az XP-re gyanakszom. service Pack 2 van fenn,Professional.
Mi lehet a probléma?? VALAMI MEGOLDÁS???
Config:
XP SP2
Intel P4 3.00 GHz (2x1500MHz)
Sapphire HD2600XT
1 GB RAM
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Elállítottam valamit a mappabeállítások speciális fülön és dupla klikknél nem megnyitom a fájlmappát, hanem keresést indítok. Csak az ikonokat akartam kicserélni...már regedit-be próbáltam játszani más fórumok alapján, de nem mûködik... MEG AKAROM NYITNI A MAPPÁIMAT BAL EGÉRGOMBBAL... SEGÍTSETEK KÉRLEK...SEGÍTSETEK!
Lehetséges két gép között VNC/putty és alternatívái segítségével úgy távoli elérést létrehozni, hogy a két gép két teljesen külön hálózatban van, és mindkét hálózat tûzfallal van védve? 2 koliról van szó.
Ha nem találsz a neten, szólj és ...
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
hogy lehet azt gyorsitani hogy amikor betölt a Win(amikor futkározik a csik)van amikor 7-ikre jön be van amikor 4-ikre de általában a 7-8 körül.Mitöl függ ez? THXa választ.
Egy ideje szórakozik az xp-m. Állandóan ebbe a hibaüzibe botlok: "A "0x00000000" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read". Ezzel mindig akkor találom szembe magamat, amikor képeket szeretnék megnézni, szerkeszteni és miniatûr formában jelenítõdnek meg, és ha sok kép van egy mappán belül. Mindegy hogy hol nyitom meg õket, sajátgépben, a fényképezõgépemhez tartozó programban, stb., az eredmény ugyanaz.
Mi lehet az oka?