Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Régebben volt egy olyan verzióm is amit simán a C:-re kellett kicsomagolni. Aztán onnan telepítette magát. De ezt a verziót nem tudom.
Esetleg próbáld meg ezt az exe fájlt rarral vagy totalcommanderrel kicsomagolni egy ideiglenes mappába és ott keresni valami setup vagy install exét ami telepíti.
A #19245 ös-be amit belinkeltél ott mind a 3-at le kell tölteni?
Kerestem egy ilyet és ide telepitettem C:\WINDOWS\mui ujrainditottam a gépet de nem lett magyar
ha rá kattintok akkor már akarja telepiteni csak kérdi a célmappát hogy hova.
hunmuipack.exe és egy földgömb ikonja van.
lck
Ez már maga a telepítõ exe, esetleg zip vagy rar fájl ?
Mert maga a telepítõ nekem olyan hogy nem kér telepítési mappát, csak a telepítendõ nyelvet kell kiválasztani.
na leszedtem és telepiteni szeretném kéri a célmappát.Mi legyen a cél mappa azon kivül hogy C:Windoes ???Mi a konkrét célmappa?hova kell ezt telepiteni?
lck
Nagyon sok fájlt másol sok helyre, így nem valószínû hogy az elég.
Most leszedem ezt amit belinkeltél de az azelöttit amit leszedtem és van benne egy LANGHU.SLD file miután kibontottam gondolom ezt kellene bemásolni valahova.De hova?
lck
http://depositfiles.com/files/7814860
http://depositfiles.com/files/7815000
http://depositfiles.com/files/7815014

Elvileg ez SP3-as és benne van a magyar. Három részben van fenn. Kb. 210 mega. Én nem próbáltam
Nekem az is jó lenne ha valaki leszedné ezt amit én szedtem le,és kibontaná hogy egyáltalán mi a szart kel ebböl bemásolni és hova.Ezt is megköszönnném.
És nem tudod valahogy elküldeni? átküldeni? küldök egy pm-et.Kösszi csak ird meg hogy várja k vagy sem.
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem egy kérdésben.
Elõre is köszönöm szépen, ha segítetek.

Windows xp-sp2 oprendszerem van. Miért van az, hogy a windows minden egyes particióra feltesz két rejtett fájlt? Konkrétabban: Minden egyes particion megtalálható egy Recycler(szemetes), és egy autorun.ini fájl.

Az mp3 lejátszómat akartam az usb porton rátenni a gépre, és rögtön, amikor felismerte, hogy uj particio jelent meg(az mp3 lejátszó), akkor rögtön feltette erre is a fentebb emlitett két rejtett fájlt az mp3 számaim mellé.(ugyebár mp3 számok vannak az mp3 lejátszómon) Ez miért van?

Köszi szépen

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

lck
??? nem tudom - nekem egy telepítõs van, ami automatikusan mindent bemásol a helyére.
Ezt töltöttem le az elöbb kicsomagoltam csak bajba vagyok mert rohadt szót nem értek angolul hogy a fájlt hova másolyam .
lck
Itt ezt találtam neked.
De nem vagyok benne biztos hogy ez a jó. A fájlméret kb. rendben (~80mega), de eddig úgy tudtam hogy ez ingyen legálisan nem tölthetõ le.
Akkor megköszönöm. hol találom?
Találtam egy olyasmit a leirásába hogy van valami sld file hogy azt kell bemásolni na de hova?
Narxis
Magyar lesz egybõl.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bocs ezt neked irtam.
De most ha at telepitem akkor már magyar lessz egyböl? Én most letöltöttem azt amit az elöbb belinkeltem ki is bontottam de a k.-va annya tudja hogy mit kell belöle telepiteni vagy bemásolni mert 6 millio fájlt adott és nem látok exe-t.
xp sp3 nem buherált nem kell ?

Nem tudok angolul nem tudom mit ir esetleg valami trükköket az oldal hogy hogyan kell telepiteni(remélem csak letöltöm és telepitem).
Most XP Angol SP2 es van a gépen. Ugy látom ez magyar Sp1 lessz.Szerinted utána meg keresek egy SP2-öt hozzá? ham ár magyar? Egyik ismerösömnél vagyok ugyhogy azért kérem a gyors segitségeket(még nem csináltam ilyet) kösszi.
Ezt találtam szerinted?

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=E1310D06-F663-4897-9951-5D70A108D104&displaylang=en#AffinityDownloads
lck
Van, de legálisan nem tudod leszedni. Olyat keress hogy windows xp hun mui pack. ( Torrenten vagy warezen. )
Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne hogy Angol a Win XP.Létezik olyan fájl amit ha rátelepitek akkor magyar legyen a XP? vagy pedig Format aztán ujrarakni a magyar XP-t.??? Köszönöm a választ.
bigapó
ha nem túl erõs a géped akkor nem "ajánlott" Vistát használni😞(
sajna ez van, új évezred új op. új gép 😊

azt viszont megkérdezném, hogy milyen is a géped, mert Crysis-t ennek fejében próbálom majd ki😊

The Matrix has you...

Ehhez képest én felaprítottam a vinyó(ka)t.
Filmeknek 120 gb-ot hagytam, egyebeknek 40-60-at, de a kis fájlokkal megrakott partíciókat 20 gigásra hagytam. Így nem õszülök meg egy töredezettség mentesítés során, ugyan úgy tudom mit-hol keressek és gyorsabb is.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nekem 250 GB-os vinyóm van, egyik felén WinXP + programok, másik felén letöltések, játékok, stb van.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

zolo
Nem akartam megkérdõjelezni a hozzáértésed, Vistának 15-öt ajánlottak, gondoltam egy 6 évvel idõsebb rendszer csak nem eszik többet, sry ha sértõ volt 😉

Végülis 4 gigát vágtam le (160 giga a vinyó, ebbõl 15 Vista, 4 Xp, többi meg letöltés, telepített programok, kép , zene, játék)Ha nagyobb lenne a vinyóm akkor nemlenne gond, de ennyibõl tudok gazdálkodni.

Amit Xp-re gondolok tenni, Nvidia Driver, Audio Driver, Winamp, FF - Chrome, MSN.
Azért kell az Xp, mert 1 giga a ramom, és a Vista alatt a Crysis Warhead nem produkál élvezhetõ játékot, a Pure pedig lefagy, és a topikban ezt a kevés memóriával indokolták. Xp talán többet hagy meg remélem.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Lacee86
Hello! Az lenne a kérdésem, h mit kell átállítani, h pl. egy játék demot (exe fájl) ne a C-re csomagolja ki, hanem másik meghajtóra? Tudom, vmit a Futtatás/regedittel kellett állítani, de nem emlékszem, h mit. Elõre is köszi.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

mondom nem buherált, eredeti win xp include sp1

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sosem volt, DSL-m, ezügyben nincs tapasztalatom, sry.
Viszont ne tegyél fel SP1-re SP3-at, inkább csinálj egy integrált SP3-as lemezt a gyári SP1-es XP-dbõl és egy SP3 telepítõbõl, majd azt a lemezt használd telepítésre. A buherált XP-d ezek szerint vmilyen beállítást tartalmazott. DSL ügyben pedig segít vki aki ért hozzá.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

nem

eredeti xp inc sp 1em van, mindig azt használom már több éve

tom hogy hülyeségnek hangzik de mikor hasonlította a vistára a legördülõ kilépõ menü stb akkor ha bekapcsoltam a gépet és csatlakozni akartam az internetre nem kellett várni 10-20mpt (dsl) még nagynehezen behozza a kapcsolatok menüt hanem egybõl csatlakozott most meg várni kell mint régen azt hittem hogy az sp3 ezt kijavította és mégsem

bigapó
nem tudom, hogy Vista mennyire kezeli jól a helyzetet, de ezek szerint jobb, mint az XP😊 nyilván, hiszen újabb verzió.

egyébként nem értem miért kérdõjelezed meg azt amit tapasztalatból írok?

nálam ez vált be, sp2-nél, kb. 1 évig húzta a winfosom, most pár hónapja raktam újra, sp3-at raktam fel. 15 gigás partícióból 4,7 szabad, úgy, hogy alapdriverek, office, egy-két karbantartóprogram van felrakava, amik persze nem sok helyet foglalnak. ezenkívül 2 gigás swap, bár sokak szerint nem kellene ennyi memó mellé, Én meghagytam, igaz nem is néztem meg, hogy sp3-nál hogy müxik swap nélkül. hibernálás nincs bekapcsolva.

nem tudom mit kellene még írnom, de nálam ennyi helyet foglal. Én örülnék neki legjobban, ha nem így lenne, bár az a pár giga igazán nem oszt nem szoroz...

The Matrix has you...

nandorb
buheraltad van aminel az megszokott,nekem is azom van es nincs vele gond

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Buherált xp?

hi

az lenne a kérdésem hogy...

feltettem anno sp2 re az sp3at és a kilépõ menü olyan lett mint a vistában (legördülõ menübõl lehet választani hogy mit szeretnék) + a ctlr ald delt nyomtam akkor nem egybõl a feladatkezelõ jött be hanem választhattam mint a vistában

most újratettem a wint, feltettem az sp3at de mostmeg maradt minden a régiben, miért?

1GB az asztalon, hiberfil.sys kikapcsolva, lapozófájl másik vinyón és így 20 ból 7.7 szabad.

20-ból 3.7 szabad jelenleg...

zolo
Azért az már kicsit túlzás szerintem 😊
Vista Home Premiummal 1 gb lapozófájl mellett van még 1,5 giga helyem, amit igyekszek mindig megtartani, nehogy belassuljon ha egy program elhasználná.
4-5 giga, ennyi lesz az Xp-nek több nem 😊

Én rendszeresen pucolgatom a C meghajtót manuálisan. Windows temp könyvtár, stb...

bigapó
Én is, tapasztalat mutatja, hogy kell neki 15😊

The Matrix has you...

Én már annyin is nehezen férek el, pedig a játékokat én is máshova teszem. Már 15-20-at használok általában ha gépet rakok össze.

Nekem ugyan nem friss az XP-m, de már lassan 9 GB. Oda raktam fel az író szoftvert, Office-t, vírus írtót, stb. A játékok, és egyéb extrákat nem.
Szerintem célozd meg a 10 gigát.

bigapó
ja, persze attól függ miket raksz fel. nekem is eszi a helyet egy idõ után😞
ha nincs több akkor tedd fel arra, de jobb ha csinálsz neki több helyet.

The Matrix has you...

LoDMaSt
Hát nekem 2 hetes sp3 as, és 3.76 giga már.

@ Hellomarci

zolo
Egy sima Xp-nek 2-3 giga a vinyón elég?
Driverek lennének mellé telepítve, és semmi egyéb.

Köszi.