Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De majd a géniuszok is hátha tudnak mondani valami okosat.
PC WORLD Segélyvonalba segített Spányik Balázs.
A regedit-be megadta, hogy miket keressek és eltûntek onnan a cuccok.
Csináltam egy reg fájlt, futtattam és visszajött a Küldés a helyi menübe <#wink>#wink>
Egy nagyon fontos problémára keresnék most megoldást! kérlek segítsetek!
Elõzõ, widws xp-ben használtam azt a bizonyos titkosítást, ami elrejti, es v.hogy titkosítja azt a mappát a többi felhasználó elõl, amit elõtte megjelelõltem neki! Ezt egy másik particion használtam, mint a rendszer van!
Sajnos ezt elfelejtettem, és nem oldottam fel ezt a titkosítást! Sajnos leformáztam a gépemet! De most már Nem tudom megnyitni azt a fájlt ami abban a mappában volt, amit titkosítottam!
Hogyan tudnám kiiktatni ezt a titkosítást és hozzá férni a mappában lévõ fájlokhoz?
Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne!
Elõre is köszi mindenkinek!
http://flickr.com/photos/zolika90/
Konkrétan a Küldés tûnt el, nem a küldésbõl hiányzik ...
Ezt a Küldést, hogy lehetne vissza hozni ?
SendTo mappa megvan és minden benne is van.
A windows xp-n feltelepítettem valamelyik hálózati elemet, ami után a gép újraindult és már nem a grafikus bejelentkezési ablak jött be, hanem ahol meg kell and a evet és a jelszót külön inputmezõbe(olyan mint "sima" bejelentkezésnél a ctrl+alt+del).
És azóta folyton ilyen. Meg nem lehet felhaszálót váltani sem, csak kijelentkezni. Nagyon zavaró probléma.
Nézegettem a controluserpassword1-2 de egyikben sem jutottam elõrébb.
Régebben is volt ez a bajom, újraraktam az xp-t, jó lett, majd jött ez a hálózati elem, amit hiába távoltítottam el, úgymaradt minden.
Kérlek segítsetek!
(ui.: beírtam egy másik topikba is, de az már május óra nem frissült így jöttem ide)
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
DX10 for XP
Megnéztem nem vírusos, egy jól ismert fórumon nyitották ezt a topikot. Arra lennék kíváncsi hogy pl a Stalker Clear Sky-ban applikálható-e a DX10-es opció! Meglepõdnék ha mûködne...
Csak az próbálja ki aki ráér újrarakni XP-t!
Kép mellé:
Vki Help!
Thx
MSI GX600PX-214hu Notebook
Nekem ilyeneket jelezget az ESS, hogy megnyugtassalak. Legutoljára tegnap figyelmeztetett éppen arra, hogy egy program módosult blablabla és megpróbál kapcsolódni blabla a Generic Host Process meg svchost.exe meg megint blablabla. Nos tehát érthetõbben fogalmazva. Nálam az ESS tûzfala 'Interaktív szûrési módban' módban van és ezért mindenre figyelmeztet. A változásokra is. Tegnap frissített (programverziót is 3.5-rõl 4.0-ra) az A-Squared Anti-Malware. Amint újra lett indítva a program azonnal jelzett az ESS a már elõbb említett módon. Nincsen ebben semmi különös, hiszen ez a dolga.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@ Hellomarci
@ Hellomarci
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung
<#help>#help>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Pl.: Én már jártam úgy, hogy egy bios "nullázás" megoldott gondot. 1 próba !
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Eltûnt a helyi menübõl a Küldés (/Asztal parancsikon)
Ezt valahogy vissza lehet hozni ?
Köszi elõre is !
Vagy írd ide be, biztos lesz aki tud valamit róla.
(Én nem vágom az ilyet.)
Hát lehet egy új Xp megoldja, de Nekem múltkor nem segített, hardver hiba volt nálam.
Én voltam az akinek kékhalállal újraindulgatott az XP-je. 300W-os volt a tápegységem,és a videokarimnak min. 400W kell. Vettem egy Chieftec 450W-os tápot. Beszereltem,de még mindig jön a kékhalál...meg a játékok is kilépnek hibaüzikkel. Akkor ez most az XP problémája? Esetleg egy Windows re-install megoldja a gondot?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Van egy Fujitsu-Siemens notebookom és Windows XP Daytona-t raktam rá, SP3-mal.
másfél hétig stabil volt a rendszer, erre tegnap nem akart bekapcsolni.
Bekapcsolnám és olyan volt, mint ha nem indulna el a vinyó. Tök kuss volt.
Aztán fekete képernyõ hosszú perceken át és kiadott végül egy üzit:
<windows root>\system32\ntoskrnl.exe
A fájl hibás, telepítse újra.
Ennél az üzinél nem hajlandó tovább menni a bootolás. itt vége. 😞
A gépen sok olyan dolog van, amit nem szívesen törölnék le, ezért jó lenne ha meg tudnám valahogy oldani a javítást reinstall nélkül.
Tud valaki valami tanácsod adni, hogy miképp járjak el, mit hogy csináljak?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szeretném megkérdezni , lehetséges-e a következõ.
Opera böngészõt használok .Azt szeretném , ha egy mp3-ra kattintok a neten , akkor a Windows Mediaplayer azonnal kezdje meg a lejátszást ( mint az explorerben ) és ne várja meg míg a dal betöltõdik ..
Ötletek ?
Tudna segíteni valaki?
A probléma:Beszeretném állitani tesóm(Korlátozott fiók) számitógépezését.
pl.:hétfõtõl-péntekig: csak 14:00-tól jelentkezzen be,és csak 16:00-ig lehessen bent.
Valaki <#help>#help>pls
The Matrix has you...
Vistával semmi gond, mai játékok is jól mennek, eddig csak az említett kettõvel volt gond 😞
Crysis-hez: egy éve még 1,25gb ramom volt,úgy ment 1024x768-ban és a beállítások nagyrésze medium volt. De egy 256-os meghalt félig (ha berakom mûködik, de elõbb-utóbb lefagyasztja random a gépet, ezért vettem ki), és így nemteljes a kép.
Egyik osztálytárs (E2100 Pentium, 1gb ram, 8600Gt) is panaszkodik hogy rosszabbul fut mint az eredeti játék, ráadásul neki Xp-je van.
Mégszarabbul optimalizált mint az eredeti. De adok neki még1 esélyt xp-n.
http://flickr.com/photos/zolika90/