Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
Hát a rendszer volt jelszóhoz kötve, de a mappa külön nem. Lck! Kösz a segítséget!

Akkor nem is volt titkosítva, csak simán jelszóval védve?

Higany
Az a poén, hogy nem volt külön jelszóvédve a cucc, csak a win-be való bejelentkezéskor volt jelszó. De így meg nem tudok vele mit kezdeni, ha meg se tudom nyitni a mappát.

Kulcs nélkül nem fog menni, pláne nem DOS alatt.
De majd a géniuszok is hátha tudnak mondani valami okosat.

Higany
Linux...?

Higany
És ha esetleg egy Linus alatt, vagy dos alatt?

Ha jól emlékszem, akkor a windows elég komoly szinten mûveli a titkosítást. ha nincs meg a kulcsod, akkor nem nagyon fog menni a visszafejtés.

Na, hogy eltûnt a helyi menümbõl a Küldés menüpont, megvan a megoldása.
PC WORLD Segélyvonalba segített Spányik Balázs.

A regedit-be megadta, hogy miket keressek és eltûntek onnan a cuccok.
Csináltam egy reg fájlt, futtattam és visszajött a Küldés a helyi menübe <#wink>
Nem tudom mért van 2 belõle, leszedtem, eltûnt mind kettõ, újra raktam visszajött mindkettõ.
Higany
Hello mindenki!

Egy nagyon fontos problémára keresnék most megoldást! kérlek segítsetek!
Elõzõ, widws xp-ben használtam azt a bizonyos titkosítást, ami elrejti, es v.hogy titkosítja azt a mappát a többi felhasználó elõl, amit elõtte megjelelõltem neki! Ezt egy másik particion használtam, mint a rendszer van!
Sajnos ezt elfelejtettem, és nem oldottam fel ezt a titkosítást! Sajnos leformáztam a gépemet! De most már Nem tudom megnyitni azt a fájlt ami abban a mappában volt, amit titkosítottam!
Hogyan tudnám kiiktatni ezt a titkosítást és hozzá férni a mappában lévõ fájlokhoz?
Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne!

Elõre is köszi mindenkinek!

lehet azért mert nincs több hely az ablakban 😊, 7-zip minek van 2x ?
zolo
Beszarás hogy így üresen (Firefox, MSN, Winamp, Tc offkorz) milyen gyors a gépem a Vista után 😄DDD

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hát Én ebbõl nem jöttem rá !

Konkrétan a Küldés tûnt el, nem a küldésbõl hiányzik ...

Ezt a Küldést, hogy lehetne vissza hozni ?

SendTo mappa megvan és minden benne is van.
üdv!
A windows xp-n feltelepítettem valamelyik hálózati elemet, ami után a gép újraindult és már nem a grafikus bejelentkezési ablak jött be, hanem ahol meg kell and a evet és a jelszót külön inputmezõbe(olyan mint "sima" bejelentkezésnél a ctrl+alt+del).
És azóta folyton ilyen. Meg nem lehet felhaszálót váltani sem, csak kijelentkezni. Nagyon zavaró probléma.

Nézegettem a controluserpassword1-2 de egyikben sem jutottam elõrébb.

Régebben is volt ez a bajom, újraraktam az xp-t, jó lett, majd jött ez a hálózati elem, amit hiába távoltítottam el, úgymaradt minden.
Kérlek segítsetek!
(ui.: beírtam egy másik topikba is, de az már május óra nem frissült így jöttem ide)
Tedd fel a gépedre a Microsoft Virtual PC-t, a VPC-re dobj fel egy XP-t, majd ezt a DX10-et. Így nem kell bajlódni a gép újratelepítésével.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Valaki ezt kipróbálná akinek van feláldozható rendszere?
DX10 for XP
Megnéztem nem vírusos, egy jól ismert fórumon nyitották ezt a topikot. Arra lennék kíváncsi hogy pl a Stalker Clear Sky-ban applikálható-e a DX10-es opció! Meglepõdnék ha mûködne...
Csak az próbálja ki aki ráér újrarakni XP-t!
Kép mellé:

Hy all. Anno még Sp2nél jött elõ nekem ez a hiba... Generic Host Process 32 hibát észlelt ezért leállt. Ezután van 60 mp-em h elmentsek mindent mi reseteli a gépet. Mi okozhatja ezt a hibát sp3-ban? Nem ADSL-em van. Kábeles netem van és routeren keresztül csatlakozok a nethez.
Vki Help!
Thx

MSI GX600PX-214hu Notebook

Hali!
Nekem ilyeneket jelezget az ESS, hogy megnyugtassalak. Legutoljára tegnap figyelmeztetett éppen arra, hogy egy program módosult blablabla és megpróbál kapcsolódni blabla a Generic Host Process meg svchost.exe meg megint blablabla. Nos tehát érthetõbben fogalmazva. Nálam az ESS tûzfala 'Interaktív szûrési módban' módban van és ezért mindenre figyelmeztet. A változásokra is. Tegnap frissített (programverziót is 3.5-rõl 4.0-ra) az A-Squared Anti-Malware. Amint újra lett indítva a program azonnal jelzett az ESS a már elõbb említett módon. Nincsen ebben semmi különös, hiszen ez a dolga.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Akkor ne tiltsd, nem hiszem, hogy vírus vagy ilyesmi lenne. Az ESS nekem is visít ha valamilyen progit frissítek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tök jo ez az olvasmány van mit tanulni belöle.
LoDMaSt
LoDMaSt
Létrehozol egy parancsikont, ami a filera mutat, és annak már lehet bill. parancsot adni.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Nem néztem végig, de ez a link a címe alapján lehet.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Itt az oldal közepe fele idõkorlátos bejeletkezés címszó alatt.

@ Hellomarci

Nem az enyém a gép de leirom:Windows frissitések után ujrainditotta a gépet és akkor jött fel ez az ablak.
Narxis
Mit csináltál amikor kiírta ezt? Telepítettél valamit? Neteztél? Ha semmi akkor inkább tiltsd DE lövésem sincs.

Narxis
Próbáld KMplayer-el.

Sziasztok.A C:/Windovs/sistem32/svchost.exe az mihez tartozik? Ezt kell engedélyezni vagy nem? Az ESS-i ezt irta ki:egy felgördülõ ablakba a következõ szöveg jelent meg: " Figyelmeztetés ! Alkalmazásmodosítás felismerése. A komunikáció folyamán a program a program változást észlelt az alkalmazásban C:/Windovs/sistem32/svchost.exc Lehetséges,hogy a tartalommodositását egy kártevõ komunikációs kisérlet okozta. További tájékoztatásért kattincson ide. Javasolt müvelet: Tiltás Amennyiben tudomása szerint az alkalmazás nem modosult,javasoljuk,hogy tiltsa le a komunikációját. A komunikáció engedélyezése esetén az alkalmazáshoz definiált szabályok lépnek érvénybe. Kössz a választ.
zagar
Hy!

Lehet-e xp-re valami vistás mozgó hátteret rakni? Ha igen hogy illetve hol találok ilyet?

Üdv mindenkinek. Egy kérdésem lenne. Feltettem a gépre egy buherált windowst ByteXp 3.5 a neve. A probléma ami fellépett: a midi fájloknak nincs hangja se winampban, sem pedig karaoke programban.vki tudna segíteni hogy mi lehet a probléma?Ja és azért van byteXp feltéve,mert 5Gb-s vinyó van a gépben. Aki tud segíteni annak elõre is köszönöm.

Sland
köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

stingfan
Hello vki itt nemtudja, hogy XP-n egy zene vagy bármilyen fájlhoz nem lehet-e billentyûparancsot csinálni vagy valamilyen programmal???

\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung

KAMIONOS KOGYO
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#19259!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#help>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Hát akkor új Xp-t próbálj.

Pl.: Én már jártam úgy, hogy egy bios "nullázás" megoldott gondot. 1 próba !
Kongy
Valószínû,hogy nálam is az VOLT. Gondolom a videokati nem kapott elég energiát,mert kevés volt a táp. De mostmár kap,mert tápot cseréltem,szóal nem értem a problémát. Azt mondják,hogy reinstalláljam a Windows-t,mert a kékhalál szétbaxta a rendszert...<#falbav>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok.

Eltûnt a helyi menübõl a Küldés (/Asztal parancsikon)

Ezt valahogy vissza lehet hozni ?

Köszi elõre is !
Kék halálnál kiír hiba kódot, erre a keress rá google.

Vagy írd ide be, biztos lesz aki tud valamit róla.
(Én nem vágom az ilyet.)

Hát lehet egy új Xp megoldja, de Nekem múltkor nem segített, hardver hiba volt nálam.
Kongy
Üdv ismét!

Én voltam az akinek kékhalállal újraindulgatott az XP-je. 300W-os volt a tápegységem,és a videokarimnak min. 400W kell. Vettem egy Chieftec 450W-os tápot. Beszereltem,de még mindig jön a kékhalál...meg a játékok is kilépnek hibaüzikkel. Akkor ez most az XP problémája? Esetleg egy Windows re-install megoldja a gondot?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

KAMIONOS KOGYO
#19259<#help>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Narxis
Ezt nem értem, elvileg muszáj bufferelni, vagyis letölteni a dal egy részét, hogy elkezdhesse játszani. Esetleg honlapfüggõ. Szerintem nem lehet.

Narxis
Telepítõ CD-rõl indítsd és kérd a rendszer helyreállítását. F8-as gomb lesz asszem de majd kiírja.

Sland
Helóka! Segítség kéne!

Van egy Fujitsu-Siemens notebookom és Windows XP Daytona-t raktam rá, SP3-mal.
másfél hétig stabil volt a rendszer, erre tegnap nem akart bekapcsolni.
Bekapcsolnám és olyan volt, mint ha nem indulna el a vinyó. Tök kuss volt.
Aztán fekete képernyõ hosszú perceken át és kiadott végül egy üzit:

<windows root>\system32\ntoskrnl.exe
A fájl hibás, telepítse újra.

Ennél az üzinél nem hajlandó tovább menni a bootolás. itt vége. 😞

A gépen sok olyan dolog van, amit nem szívesen törölnék le, ezért jó lenne ha meg tudnám valahogy oldani a javítást reinstall nélkül.

Tud valaki valami tanácsod adni, hogy miképp járjak el, mit hogy csináljak?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bojti
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni , lehetséges-e a következõ.
Opera böngészõt használok .Azt szeretném , ha egy mp3-ra kattintok a neten , akkor a Windows Mediaplayer azonnal kezdje meg a lejátszást ( mint az explorerben ) és ne várja meg míg a dal betöltõdik ..
Ötletek ?

KAMIONOS KOGYO
(XP SP2)

KAMIONOS KOGYO
csá
Tudna segíteni valaki?
A probléma:Beszeretném állitani tesóm(Korlátozott fiók) számitógépezését.
pl.:hétfõtõl-péntekig: csak 14:00-tól jelentkezzen be,és csak 16:00-ig lehessen bent.
Valaki <#help>pls

bigapó
akkor van esélyem, mert igaz, hogy csak 3000-es procim van, de 2Gb (dual)memóval és 8600GT-vel. kipróbálom, köszi😊

The Matrix has you...

zolo
Ahlont 64 3800+ (2400 mhz, s939), 1gb ddr400, 7600Gs

Vistával semmi gond, mai játékok is jól mennek, eddig csak az említett kettõvel volt gond 😞

Crysis-hez: egy éve még 1,25gb ramom volt,úgy ment 1024x768-ban és a beállítások nagyrésze medium volt. De egy 256-os meghalt félig (ha berakom mûködik, de elõbb-utóbb lefagyasztja random a gépet, ezért vettem ki), és így nemteljes a kép.
Egyik osztálytárs (E2100 Pentium, 1gb ram, 8600Gt) is panaszkodik hogy rosszabbul fut mint az eredeti játék, ráadásul neki Xp-je van.

Mégszarabbul optimalizált mint az eredeti. De adok neki még1 esélyt xp-n.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Na végül sikerült kicsomagoltam telepitettem ujrainditottam és megvan. THX THX THX.
lck
Mind a hármat és utána kicsomagolni.