Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hogy tudom megállapítani a gépemen lévõ XP-rõl, hogy hány bites?
És ha esetleg újratelepíteném, melyiket rakjam fel, a 32-eset vagy a 64-eset?
köszönöm.
Az Open Office-t használjuk a munkahelyen, de azzal nem lehet megnyitni.
Végül találtam egy alkalmazást, ami képes a megnyitására, és még át is tudom vele konvertálni pdf kiterjesztésûre.
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Van egy elég nagy problémám, és elég sürgõs lenne a megoldása! A munkahelyemen kaptunk egy mdi kiterjesztésû fájlt e-mail-ben. Az a legnagyobb probléma, hogy a gépeken nincs Microsoft Office, így nem rendelkezünk Microsoft Office Document Imaging alkalmazással sem, és ezzel a programmal meg lehetne nyitni ezt a fájlt. Az Microsoft Office telepítése nem jöhet szóba, mivel azt mi nem vásároltuk meg. Nekem vmi olyan alkalmazás kéne, amely, ha lehet legyen ingyenes és tudja kezelni az mdi kiterjesztésû fájlokat. Vmi korlátozott idõtartamú program is megtenné. Ha nincs más lehetõség akkor crack-elt program is jó lenne. Csak az a legnagyobb probléma, hogy a fõnök attól teljesen elzárkózott, hogy én otthonról hozzak be egy Office telepítõ lemezt, Tehát valahogy a Microsoft Office nélkül kellene megnyitnom a kapott fájlt.
Várom a válaszotokat!
Elõre is köszönöm!
Üdv!
Nekem csak az volt a furcsa ahogy beirtam hogy fixmbr-1mp alatt ki is irta hogy megtörtént a .... .(én azt hittem hogy ez keresni fog valamit a cd-n és ez egy kis ideig eltart de mondom 1 mp-volt.Ennek ilyen gyorsnak kel lenni? vagy nem történt meg a javitás?
Kérlek, segítsetek!
2db gmail levelezés be van állítva az MS Outlook-ba. A leveleket minden egyes alkalommal újra és újra letölti, azokat is, melyeket már egyszer letöltött. Így a levelek duplázódnak, triplázódnak stb. minden egyes újabb letöltéskor.
Kérlek, segítsetek!
Esetleg tud valaki egy gmail-es help desk címet?
MM
Az lenne a kérdésem hogyha a XP-boot-nál kiválasztom a javitást és majd fixmbr-t akkor a mostani progikbol törlödni fog valami?
2.nál meg igen erre gondoltam.köszönöm és megoldottam.
A 2. kérdés passz, ennyibõl nem értem mi a gondod.
Xpm nem látja a 270gb hdd-t csak 25-t.Hogyan lehetne megoldani hogy az egészet lássa?
Xpmbe nagyon sok a hely a betûk között (és nagyobb betûk is vannak, olyan mintha töredezett lenne)hogyan lehetne normálisra állítani?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Vissza helyezve a letöltés eredeti helyére, onnan indult.
Nekem az lenne a kérdésem hogy lehetne -e valahogy ablakban futtatni egy teljes képernyõs játékot ? Természetesen azért kérdezem mert nincs ilyen opció.<#help>#help>
na, már elég sokat kerestem az interneten de semmit nem találok arrol hogy hogy lehet az xpt ébresztõóránk használni. szal. csak 1 ilyet találtam, hogy ha hibernálom, akkor lehet. namármost ha én hibernálom a gépem, akkor bizony ugy zúg mint egy traktor!😄 És akkor mosat hogy birnék ébresztõzni? hogy tudok minden cventillátort meg minden zúgós cuccot beállitani, hogy kikapcoljon amikor hibernálom? vagy van olyan program, ami emigy is bekapcsolja agépet?
Kösz. Üdv.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
A Gépem:
Abit NF7-S2(G),AMD Athlon XP 2800+ 2083 MHz,Kingston 2*512(400) RAM,SAMSUNG 120 G 8m., Inno3D 7600GT 256 M (AGP),(XP sp3)
Most raktam be + 1 Gigás Kingmax DDR 400 -ast. (Kingston 2*512(400)+1 Gigás Kingmax DDR 400)= 2 Giga.
Játékoknál szórakozik így most: Crysis, Call of Duty(R) 2 Multiplayer.
Win hibaüzenet, hogy pl. Crysis leáll.+
Ha úgy variálom a Ramokat, hogy 1 Ram ki, hogy ne legyen Dual-ba, úgy jó.
Minden fele képp próbáltam rakosgatni a RAM-okat.
Alaplapom: Abit NF7-S2(G) 3 db.RAM foglalat, és így most mindegyikbe került és így DUAL-ba megy és az a gyanúm, hogy ez kavar be neki, mert annó 2db. 512-est próbáltam Dual-ba, akkor is gondja volt a gépnek.
Hogy lehetne kikapcsolni, hogy ne DUAL módba legyenek ???
Ha valaki ....
Köszi elõre is !
@ Hellomarci
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
A Windows mappám 21,5 GB és több mint 2 éves. Ez nagy baj? Mert a barátaim már az apokalipszist jövendölik.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az volt számomra a legegyszerûbb megoldás, hogy írtam egy utasítássorozatot, hogy melyik alkalmazás nyissa meg a kívánt linket.
Persze, ez csak akkor megodás számodra, ha értesz ilyesmihez.
Üdv.!
honnan tudhatom meg hogy ez mejik eszköz?:o
http://loal.atw.hu
És azóta folyton ilyen. Meg nem lehet felhaszálót váltani sem, csak kijelentkezni. Nagyon zavaró probléma.
Nézegettem a controluserpassword1-2 de egyikben sem jutottam elõrébb.
Régebben is volt ez a bajom, újraraktam az xp-t, jó lett, majd jött ez a hálózati elem, amit hiába távoltítottam el, úgymaradt minden.
Kérlek segítsetek!