Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@ Hellomarci
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ha igen, akkor köszi szépen.
futtatásba:control userpasswords2
A megjelenõ ablakban vedd ki a pipát a "számítógép használatához felhasználót és jelszót kell megadni" négyzetbõl
Itt megnéztem, én nincs benne semmi, azaz nincs beállitva semmi sem, hogy induljon be a startup során. Mégis a windows explorer elindul.
Megnéztem a startup mappa elérését is. c:\documents and settings\user\start menu\programs\startup\
és nincs benne semmi rejtett fájl sem.
Valaki tud segíteni?
ÜDv.,
Tudtok segíteni, hogy ne álljon meg a welcome screen-nél, hanem rögtön a windows ba menjem a rendszer?
THX.
Meg "minden program"alatt a Programs ra gondolsz?
Windows XP 32bit-es rendszert használok 6GB RAM-om van és 3,5Gbot ismer fel! Állítólag regisrtyben Hexa editorban lehet variálni hogy beismerje a 6Gbot. Valaki tudna segíteni hogy ezt hol és hogy kell átírni?? Elõre is köszönöm!
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Mivel a munkahelyeden levõ gépek és a hálózat a cég tulajdona, õk rendelkeznek felette - bárminemû illetéktelen belépés a cég szerverébe, hálózatába a cégtõl való eltávozásodat, illetve a BTK 300/C., 300/E. § szerinti jogi intézkedést fog kilátásba helyezni.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Egy kérdésem lene.
Amikor bebootol a windows xp, és betöltödik minden, mármint már a desktop-ot látnám, akkor mindig magától elindítja a windows explorer-t. Ez szerintetek miért lehet.
Én nem állítottam be sehol, meg tudtommal nem is lehet...
Köszi
Üdv.,
Amikor elõször skint cseréltem, akkor nem resiztem a windows-t, viszont most igen és így jó lett 😊
Köszi mindenkinek a segítséget és fáradozást 😊
Megpróbálam egy új fiókot létrehozni, úgy mûködött, cssak viszont itt van minden úgy beállítva meg minden, szval jó lenne ha megtudnám menteni ezt a fiókot
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Vedd ki a Tálca zárolása elõl a pipát sürgõsen. Az nem kell!!!
nem tudod bepipálni a "A nem aktív ikonok elrejtése" checkboxot?
😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy oylan kérdéssel fordulnék Hozzátok, hogy hogyna tudom visszahozni a tálcán, a jobb alsó sarokban lévõ rendszer ikonokat, vagy nem is tudom h mi a hivatalos elnevezése, a lényeg h azokra gondolok amik az óra mellett vannak(pl a vírusírtó ikonja is itt szokott lenni)? már újra is indítottam a gépet, nem jött vissza, megnéztem a tálca beállításait, hátha ott van vmi ezzel kapcsolatban, de semmi. Nme tudok rájönni, hogy hol tudom visszahozni õket.
Segítségeteket elõre is köszönöm
Üdv
TeckDeck
A windows néha kidobált kék halállal (kb 2 hetes volt a win), de nem izgatott, mert mindig elindult, pár napja a hal.dll-t kereste, ezért nem indult, sikerült megoldani boot.ini újraírásával, win cd rõl indítással. Most jön az újabb hiba, a kékhalálon REGISRTY_ERROR-t ír ki. Mindig. Windows nem indul, azaz tölt, de kékhalál, csökkentett módban is. Újrarakni nem tudom, mert mikor elkezdi keresni a jelenlegi win verziót, kékhalál, a javítókonzolos javításkor is. Valami ötlet azon kívül, h egy másik géprõl formázzam le a merevlemezt? (nincs itthon több sata-s gép)
@ Hellomarci
Nincs se floppy meghajtó, sem USB bootolást nem tud a rendszer. Egy régebbi Laptopról van szó, szóval a hardveres bütykölés sem lehetséges.
Azt próbáltam, hogy egy Windows telepítõ image fájlból az I386 mappát felraktam a gépre és elindítottam a winnt32.exe-t. Elkezdte a telepítést, de mindenféle hibaüzenet nélkül kidobott belõle.
Valaki tud megoldást? Vagy valami finomítást az I386-os módszerhez, hogy mûködjön?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Fene sem tudja hogyan, de sikerült egy billenyûkombinációval eltüntetnem a winamp fõablakát. Valaki tudna segíteni, hogyan tudom visszaállítani?
köszi!
@ Hellomarci