25353
Whistler - Windows XP
-
Zsolt01 #20593 Csak tipp, de Nyomtató csatlakoztatva volt az Xp telepítésnél ?
Mert akkor az kavarhatott be.
Mivel látom az kapta meg a C -t. -
etele34 #20592 Köszi a választ. Most azonnal le is szedem (Revoval). Egyébként halvány gőzöm sincsen, hogy hogyan és mikor kerülhetett fel a gépemre. Meg, hogy ez mi a fene egyáltalán? -
#20591 Nekem alapból minden toolbartól fel áll a szőr a hátamon.
Lehet nem veszélyes, de én biztos hogy letelepíteném.
A programjaid futni fognak nélküle is. -
etele34 #20590 Sziasztok!
Elnézést ha nem ide való a kérdésem témája de fogalmam nincs, hogy melyik topikban kérdezzem meg. Találtam egy ilyet a 'Programok telepítése és törlése' alatt, hogy : ASK Toolbar 1,64 MB. Ezt eddig nem is tudtam, hogy ilyen is van a gépemen. Mi ez? Hagyhatom vagy töröljem le?
Köszi előre is a segítséget. -
Zsolt01 #20589 A privát címébe elírtam nem sp2, hanem:
Windows XP Professional sp 3 -
Zsolt01 #20588 Privát ment !
Kerestem neked, jónak írják eredeti, Magyar mindennel.
Na ezt megköszöni -
Veno #20587 Sziasztok!
Tegnap felraktam egy freedom ultimate xp verziót egy gépre ami már nagyon várta az újratelepítést. Nem tudom, hogyan sikerült, de ezek a meghajtójelölések lettek:
A- kislemezes meghajtó
C- nyomtatóban lévő kártyaolvasó
D- cd/dvd olvasó
E- rendszer
F- a vinyó másik partíciója
Engem zavar, hogy a rendszer nem a C jelölést kapta, hogyan tudom az E meghajtó nevét C-re átnevezni.
A lemezkezelővel a kártyaolvasó C-jét átneveztem X-re, de sajna az E-t nem engedi mert az egy rendszerpartíció. -
glights #20586 hi! nem tud véletlenül valaki egy olyan xp témát, ami animált és a lényege az, hogy az elektromosság fut végig a képernyőn és az ikonok körül??? -
#20585 Sziasztok! tudna segiteni nekem valaki? Belinkelnetek egy XP pro SP3 magyar, letoltesi helyet amibe nincs nagyon beleturva es lehet javitassal telepiteni? mert ami nekem van verzio abbol kivettek a javitasi lehetoseget! :( jah es kellene term. serial is hozza. -
Zsolt01 #20584 Adatbázis frissítése. pl.: Smart Update gomb fent.
Bal oldalt Start Scan gomb, következő ablakba pl. középső - Teljes átnézés, (Én a legfölsővel, Gyors vizsgálattal szokom átnézni).
Scan Now gomb. Ha végzett, és valószínű talált is dolgokat, akkor Bal oldalt lenti gomb megnyomása.
-
BenceYCE #20583 Csak az nem hibázik aki nem szól hozzá, és hát emberek vagyunk -
#20582 És hogyan lehet használni a Spyware doctor 6 és hogy lehet kitörölni a kémprogramokat belöle? -
msstz #20581 Igaz, félreolvastam, azt hittem simán akar két gépet. -
BenceYCE #20580 Hiba! A cross kábel nem jó routerhez! Sima patch kábel kell. -
balcsi70 #20579 Csak vigyázz nehogy nagyon elvarázsolja a gépedet. Ja amúgy nincs mit. -
gyikka #20578 Nagyon jó dolgot találtam:
http://techline.hu/szubjektiv/20080722_xp_desktop2.aspx
Ez a program vistát varázsol az xp-ből. Persze csak külsőre. Mindenesetre nagyon jól néz ki! -
gyikka #20577 Kössz hogy elküldet. Most jó! Örök hála!! -
#20576 Nekem nem kellett hálózat varázsló rögtön megtalálták egymást, mondjuk ezen csodálkoztam is egy kicsit. Ha neked nem látja, akkor próbáld meg ahogy msstz írta. -
Zsolt01 #20575 Spyware Doctor 6
Ha tényleg az van ami #20573
Nekem segített annó. -
#20574 És spyware virusirtóbol melyiket ajánlod? -
#20573 Abból, amit elmondtál, reklámablakokra gondolnék, futtas vírus+spyware írtót sztem, de mutathatsz képet is a kis ablakokól. -
msstz #20572 utp cross kábellel, aztán hálózat varázsló. arra figyelj, hogy a felhasználónév és a jelszó (ha van) stimmeljen a két gépnél. eztán pedig jobb gomb valamin (mondjuk Dokumentumok), és megosztás. -
#20571 Hali!Ha csatlakozva vagyok a nethez akkor idönként bejönnek kis ablakok minden féle hülyeséggel.Nincs elinditva az Internet explorer akkor is bejönnek az ablakok.És játék közben ha net be van kapcsolva akkor a játékbol kilép a tálcára.Segijetek mert kezd már idegesiten! -
#20570 Addig megvan, rúter és a 2 gép. De a részletes beállítás, az hogy kell? -
#20569 UTP kábel LAN1-be egyik gébe, LAN2-be másik gépbe, aztán megosztás és kész. (legalábbis nekem ennyi volt) -
#20568 Hali all!
Van 1 rúterem, azon 2 gép XP-vel. Hogy csinálhatok hálózatot? Ne kellejen adathordozóval szaladgálni 2 gép között :( Csak "magyarul" mondjátok el :) -
gyikka #20567 Megjött a levél, de ez a hülye hotmail má megin letiltotta. Próbáld a [email protected] -ra küldeni. A hotmailen nemlehet valahogy kikapcsolni ezt a hülyeséget? -
balcsi70 #20566 Okés akkor majd este átküldöm rendesen mailba. -
gyikka #20565 Jah de most nézem. De nem jó a link. Not Found-ot ír. -
balcsi70 #20564 Én itt küldtem neked üzenetet (P.Ü-t) nem kaptad meg? -
#20563 Start menü(/Beállítások)/Vezérlőpult(/Megjelenés és témák)/Betűtípusok
Majd Fájl/Új betűkészlet telepítése menüpont
Kikeresed az új betűtípus(oka)t tartalmazó könyvtárt, kijelölöd a telepíteni kívánt(ak)at, majd Ok. -
#20562 És ha eggyet les zedtem,hogykel be rakni?????????????????XD -
#20561 Itt nézz körül az "Ingyenes fontkészletek" résznél. -
#20560 csoki!!!
valaki a gépen lévő Gyári painthoz tudna adni valami jó fajintos betűtipust? mert csomó mindenkinek an pár fullos,nekem meg ilyen fos van:S
szal meg köszöném.csákó. -
gyikka #20559 Még nem. Jól írtad a címet? [email protected] -
balcsi70 #20558 Küldtem egy üzit nézd meg megkaptad? -
gyikka #20557 A cracket sikerült felrakni, de mikor a "masik 02"-t akarom, aztírja, hogy újabb a service packom, és nemlehet. Valami ötlet? :S -
Zsolt01 #20556 http://rapidshare.com/files/195651233/BZ-t_l_-_XP-hez.zip.html -
Zsolt01 #20555 Bocs Data.hu szívat ! -
Zsolt01 #20554 http://data.hu/get/1178724/BZ-tol_-_XP-hez.zip.html
Vírusirtó bejelez rá, de nincs gond vele, kamuzik. Kapcsold ki a letelésig és 2 db. elindításig.
Leírás ott az e-mail -be.