Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Media Player alatt is ezt csinálja?
Ha az összesnél, akkor próbálj meg kodekfrissítést, pl ezt.
A következõ lépés, hogy mindezen próbálkozások elõtt kapcsold ki a végzetes hiba esetére érvényes autómatikus újraindítást.
Ezt itt éred el: Vezérlõpult/rendszer/speciális lapfül/indítás és helyreállítás mezõben katt a beállítások gombra/rendszerhiba mezõben szedd ki a pipát az autómatikus ujraindítás elõl.
Ezek után jó volna ha készítenél képet a kékhalál hibaüzijérõl screenshot-tal vagy fényképezõvel vagy bármivel. Az alapján több infót kaphatunk. Kiír egy progit ami a hibát okozhatta vagy egy hibakódot. Erre lenne szükségünk. Ha ezzel megvagy, frissítheted a linkben található kodek csomaggal a régit. Jelezz, hogy mire jutottál.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Java zavart be, leszedtem és el is tûnt a hiba.
Kipróbáltam az xp managert, de nem talált semmit. Megnéztem a startup manager funkcióját, és nem talált semmi olyan szokatlan dolgot, aminek nem kellene indulnia.
Valamint megnéztem a process manager funkcióját is, és talált egy csomó process-t, de semmi veszélyeset.
Nekem semmi ötletem nincs, tudnál még valahogy segíteni?
THX.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A futtatás-->msconfig-->startup ot megnéztem, de nem találtam semmi rossz dolgot, aminek nem kellene indulnia, a windows explorer sem volt ott.
Lenne még egyéb ötleted?, vagy bárki másnak
Elõre is köszönöm
Van benne minden, Startup Managert keresd. De jól jöhet még a Process Manager része is ami kiírja, hogy melyik futó folyamat melyik programhoz tartozik és veszélyesség szerinti színekkel látja el õket.
köszi
Windows xp-sp2 es oprendszerem van. A startup-ban nincs beállítva, hogy induljon el a windows betöltése során a Windows explorer, mégis mindig elindul magától.
SZerintetek ez miért lehet?
Illetve hogyan lehetne kikapcsolni?
Elõre is köszi.
ÜDv.,
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de azért megkérdezném, hogy a gépre kell-e telepíteni a NetFramework-ot? Illetve ez mihez szükséges, hogy fent legyen, játék, net...stb?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Pedig hidd el😄
Ki tud segíteni?
A Microsoft honlapjáról a média encordert szeretném letölteni, a magyar verziót, de sehogysem találom, csak az angol nyelvût, viszont nemérek el a letöltõ oldalig.
Vajon mit csinálok rosszul?
Köszi: garabo <#wow1>#wow1>
Jelezz vissza, hogy mennyit töröltél vele. THX!
Nekem legalábbis. v7.2
egy ötlet: nézd meg a system32 / dllcache / rejtett / mappa méretét,ha nagy, a rendszerfájlellenõrzõ /sfc / programmal törölhetõ,beállítható a mappa méret és újra feltölthetõ.
A problémám még mindig a régi a Windows mappám 20 GB-s. Azóta viszont törtét egy s más. A Windows mappa hízott 2 GB... Bekapcsoltam a rejtett mappák megjelenítését és bementem a Windows mappában. A bent lévõ fájlok-mappák összesen 4,35 GB-t foglalnak mialatt a Windows mappához 22,7 GB van írva. És amikor számolja a méretet akkor 2,valamennyirõl rögtön 20-ra ugrik. Ki tudna nekem segíteni?