Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkét proginál ugyan az a jelenség?
Media Player alatt is ezt csinálja?
Ha az összesnél, akkor próbálj meg kodekfrissítést, pl ezt.
A következõ lépés, hogy mindezen próbálkozások elõtt kapcsold ki a végzetes hiba esetére érvényes autómatikus újraindítást.
Ezt itt éred el: Vezérlõpult/rendszer/speciális lapfül/indítás és helyreállítás mezõben katt a beállítások gombra/rendszerhiba mezõben szedd ki a pipát az autómatikus ujraindítás elõl.
Ezek után jó volna ha készítenél képet a kékhalál hibaüzijérõl screenshot-tal vagy fényképezõvel vagy bármivel. Az alapján több infót kaphatunk. Kiír egy progit ami a hibát okozhatta vagy egy hibakódot. Erre lenne szükségünk. Ha ezzel megvagy, frissítheted a linkben található kodek csomaggal a régit. Jelezz, hogy mire jutottál.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

zagar
Winamp és Gom player. Ezt a kettõt használom csak.

xNoodlex
Nem tudja valaki mitõl van, hogy nem rejtett a mappa,(pl. a képen: Firefox letöltések, Zene, Játékok)ami látszik is a Windowsos ablakban, a Total Commander mégis rejtettnek látja?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

matyi0323
szerintem gyûjtögesd a pénzed egy új alaplapra..^^ sajnos tapasztalat..:S, de hátha nem kell gyûjtögetned..!! jobb ötletem nincs^^!!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Írtam PM-et. Milyen lejátszót használsz? Ha többet is, csinálja mindegyiknél? Ha nem melyiknél csinálja?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

zagar
Kérem valaki segítsen. Még mindig fent áll a probléma, hogy film nézés közben a gépem kék halállal újraindul. Csak filmnél zenénél nem. Képet a kék halálról lejjebb raktam.

Narxis
Nem tudom, reinstall ha van hozzá türelmed.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

xNoodlex
Köszi, sikerült!
A Java zavart be, leszedtem és el is tûnt a hiba.

Tomicsek
xNoodlex
akkor errõl senki nem tud semmit?

Szia!

Kipróbáltam az xp managert, de nem talált semmit. Megnéztem a startup manager funkcióját, és nem talált semmi olyan szokatlan dolgot, aminek nem kellene indulnia.

Valamint megnéztem a process manager funkcióját is, és talált egy csomó process-t, de semmi veszélyeset.

Nekem semmi ötletem nincs, tudnál még valahogy segíteni?

THX.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Szia!

A futtatás-->msconfig-->startup ot megnéztem, de nem találtam semmi rossz dolgot, aminek nem kellene indulnia, a windows explorer sem volt ott.

Lenne még egyéb ötleted?, vagy bárki másnak

Elõre is köszönöm

LoDMaSt
futtatás, msconfig, aut.indulás fül.

@ Hellomarci

Narxis
Pl. ezzel.

Van benne minden, Startup Managert keresd. De jól jöhet még a Process Manager része is ami kiírja, hogy melyik futó folyamat melyik programhoz tartozik és veszélyesség szerinti színekkel látja el õket.

Ezt hogyan lehet megnézni, hogy mi indul a windows-al egyidejüleg?

köszi

Narxis
Vírus, kémprogram, kártevõ. Nézd meg mi indul a Windows-al együtt.

Sziasztok!

Windows xp-sp2 es oprendszerem van. A startup-ban nincs beállítva, hogy induljon el a windows betöltése során a Windows explorer, mégis mindig elindul magától.

SZerintetek ez miért lehet?
Illetve hogyan lehetne kikapcsolni?

Elõre is köszi.
ÜDv.,

Narxis
Bizonyos programok futtatásához szükséges. Ez lehet akármi, pl. ATi Catalyst-hoz szükséges minimum a 2.0, de bármi máshoz is kellhet.

Csá!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de azért megkérdezném, hogy a gépre kell-e telepíteni a NetFramework-ot? Illetve ez mihez szükséges, hogy fent legyen, játék, net...stb?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

lck
Memória hiba is lehet.
javaslom kezd újra a telepítést és változtasd meg kismértékben a partíció méretét
nandorb
probald masik telepito cd-vel megoldani

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sziasztok! Sürgõs segítség kéne. Laptopra telepítem a windows xp service pack 2-t és amikor már a telepítõ résznél vagyunk, akkor kiírja, hogy tegyem be a telepítõ cd-t (alapból benne van a meghajtóban), utána pedig kiírja, hogy a Windows XP Professional Service Pack 2 CD 'asms' fájlja szükséges és hogy írjam be az elérési utat. Na ez mi a fene? Eddig sosem volt ilyen, ezt minek írja ki, meg alapból, honnan tudjam hol van ez a fájl. Tényleg sürgõs lenne, elõre is kösz.
xNoodlex
Nem hinném, most volt format alig van pár dolog meg másik gépen is fent vannak ugyanezek, ott mégsincs ilyen...

Sok hülyeséget felpakoltál biztos a gépre és valamelyik belezavar.

xNoodlex
Itt vannak:

Küldj róla screenshot-ot pls.

xNoodlex
erre tudja valaki a választ?<#confused>

ismered az sfc parancsot
Nincs. Én most nagyon be vagyok szarva. Elvileg akkor nem is mûködhetne a Windowsom????
próbáld megkeresni
Ez nem jött össze...

Pedig hidd el😄
ezt nem is értem
Be van kapcsolva a megjelenítésük, de semmi.
rejtett mappa
Hmm. Egy próbát megért...

Nem találok ilyen nevû mappát a system32-n belül.
Sziasztok!
Ki tud segíteni?
A Microsoft honlapjáról a média encordert szeretném letölteni, a magyar verziót, de sehogysem találom, csak az angol nyelvût, viszont nemérek el a letöltõ oldalig.
Vajon mit csinálok rosszul?
Köszi: garabo <#wow1>
54 MB-t. Már vagy 1 éve használom😄 De azért kösz.
Próbáld ki Te is ezt.
Jelezz vissza, hogy mennyit töröltél vele. THX!

Config/video/hardware acceleration/Enable hardware acceleration (nVidia PureVideo).

Nekem legalábbis. v7.2

szia!
egy ötlet: nézd meg a system32 / dllcache / rejtett / mappa méretét,ha nagy, a rendszerfájlellenõrzõ /sfc / programmal törölhetõ,beállítható a mappa méret és újra feltölthetõ.
szívesen!
Köszöntem a segitséget.Az enyémben sosem kellett igy töröljem mindig engedte hoyy töröljem rendesen. THX. mégegyszer.<#worship><#worship><#worship>
Sziasztok.Miért van az hogy a Temporary\Internet Filesböl nem leht kitörölni egy csomo mindent.A 85%-át sikerült,már -2 éves cookik voltak benne egy rakással.(de most még mindig van benne gy jópár amit nem enged valami miatt.Elöre is kössz a segitséget.
Sziasztok!
A problémám még mindig a régi a Windows mappám 20 GB-s. Azóta viszont törtét egy s más. A Windows mappa hízott 2 GB... Bekapcsoltam a rejtett mappák megjelenítését és bementem a Windows mappában. A bent lévõ fájlok-mappák összesen 4,35 GB-t foglalnak mialatt a Windows mappához 22,7 GB van írva. És amikor számolja a méretet akkor 2,valamennyirõl rögtön 20-ra ugrik. Ki tudna nekem segíteni?
xNoodlex
Programok telepítése/törlésénél megjelent egy nagyon hosszú üres rész néhol vastag fekete vonalakkal. Ez mitõl van és el tudom tûntetni?