Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Már feltettem ezt a kérdést,de sajnos nem kaptam rá választ...
Adott két WLAN-al rendelkezõ laptop. Ezeket kellene vezeték nélküli ad hoc hálózatba kötni. Biztos nagyon egyszerû a dolog, de írja már le nekem valaki, aki csinált már ilyet!
A segítséget elõre is köszönöm!
Problémám a következõ: a letöltött bluray filmeket a BSPlayer nem játssza le, megnyitáskor belefagy. A KMPlayer viszont simán.
Ez azért lenne, mert a KMPlayernek van beépített codecje? Akkor fel kell installálnom egyet a BSPlayer számára? Ez lehetséges, úgy értem le lehet tölteni bluray codecet? Vagy esetleg más le tud játszani blurayt BSPlayerrel?
Most akarom ujatelepiteni a windows xp sp2-est.
Az milyen szempontból jelenthet hátrányt, hogy fat32 tipusu fájlrendszerre telepitem, és nem pedig ntfs tipusú fájlrendszerre?
Elõre is THX.
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A napokban újraraktam az XP-m, ami nem várt mellékhatásokkal járt.
Az Xp-m többfelhasználós volt korábban is és most is, és ebbõl erednek a gondok.
Adva van az R. felhasználó, aki korábban korlátozott szintû felhasználó volt, kivétel volt ez alól a Photoshop, és az azzal létrehozott fájlok.
Az elõzõ rendszer azt mondta mihály és az format áldozata lett, azonban a PS-sel alkotott könyvtárak természetesen megmaradtak, csakhogy hiába ugyanaz a neve a felhasználónak az új rendszeren, az ott létrehozott fájlokat nem tudta módosítani.
Ennek örömére az új rendszeren az R. felhasználó tulajdonába vettem (a régi mintájára) mind a PS, mind a 'Munkák' könyvtárat, és mi az eredmény?
A PS baszik mûködni normálisan, és mindenhova *.tmp kiterjesztésû szemetet szór. Vajon miért?
Ezen felül még az érdekelne, hogy vajon a tulajdonba vételt és beállításait, miért csak csökkentet módban tudom elérni?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egy hülye hibát sikerült elkövetnem...ugyebár a tálcára lehet gyorsinditást tenni,és azon belül van az asztal gomb,ami azonnal az asztalra ugraszt minket...szoval ezt sikerült valahogy ugy törölnöm a gépböl,hogy nem tudtam eddig visszaállitani...szoval az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám visszarakna a tálcára a gyorsinditáson belül az asztal ikont....elég szr 5-6 ablakot lenyomni hogy csak az asztalra érj😄 help me !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Kösz!
Újra itt vagyok. Megkérdeztem ott is és azt írták, hogy újra kell tenni a gépet. De én 1 hónap múlva megkapom a Vistát, úgyhogy én addig nem teszem fel az xp-t. De addig nem tudtok valamilyen programot amivel gyorsabban felállna a rendszer valami gyorsító programot amivel minden gyorsabb lenne? Nagy segítség lenne.
Köszi!
Nálam az elõzõ egy üres képre dob, az utóbbi indításánál pedig az msn oldala jön be..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kérdésem lenne, nem túl bonyolult sztem, de nem találom a megoldását 😄
- az XP-ben 2 user volt felvéve, külön jelszavakkal
- az egyiket letöröltem, a másikról meg levettem a jelszót
- a felhaszn. fiókoknál kikapcsoltam az üdvözlõ képernyõt, mert hiába nem volt jelszó, bejelentkezéskor akkor is kattintani kellett az egyetlen árva usrerre
- igenám, de hiába vettem ki az üdvözlõ képrenyõt, ugyan úgy entert kell nyomni ha bekapcsolom a gépet, holott csak 1 user van jelszó nuku
Mit és hol kell módosítsak a regedit-ben, hogy gombnyomás nélkül bootoljon be a gép?
(azért lenne fontos, mert TV-nek is ezt használom és fárasztó mindig várni, hogy egy kurva entert nyomhassak tv-zés elõtt)
Elõre is hálásan köszönöm a segítséget!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Aida-val meg tudom nézni mit osztottam meg helyi hálózaton? Van valami program csak nem tudom mi az tudnátok segíteni? köszi!
Valaki foglalkozott már WLAN-os Acer laptopok összekötésével?
Gondolok itt a vezeték nélküli hálózat beállítására...
Röviden valaki leírná a lépéseket?
Vista alatt ez gyerekjáték, de XP-vel egy kicsit nekem macera...
A segítséget elõre is köszönöm!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Link
MégpedÍg, hogy nemmüxik az automatikus frissÍtés: S
Bekapcsolom, de a win aztjelzi, hogy nincs bekapcsolva:L
sp3 van fent.
Manálisan is próbáltam telepÍteni, de a winfos weboldala azt Írja, hogy valami hiba miatt nemtudja megjelenÍteni az oldalt:S
Hiba száma: 0x80070424
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
(ha angolból jó vagy akkor az elõny a keresgetésbe, de talán magyart is találsz hozzá)
Képet azért is mondtam, hogy tegyél be ide róla, mert jobban felfigyelnek itt talán a problémádra.
Javaslom még, a PC WORLD Segélyvonalt keresd és oda is írd a problémádat + kép. Ott is vannak hozzáértõ emberek.
BCP4 : 6D175505 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1
Ez a hiba paraméterei. És megpróbáltam a ccleanerrel, de így sem mûködött. Még mit lehet vele csinálni?
| #19515, | #19516
Ezeket szerintem !
Találkoztatok már olyannal, hogy 90 fokba elfordúlt egyik napról a másikra a monitor kép ?
(nem én jártam így, nem is láttam ezt a gépet. De pl.: kíváncsiságból keresgéltem, találtam magamnál videokártya szoftverbe/driver kép elforgatást, Nvidia)
Ilyen jelenséget amúgy okozhat valami "fertõzés" ?
A Temp könyvtár tartalmát amúgy üríteni lehet, kézzel is.
De Pl.: a CCleaner progival is + átnézi a gépet
Akkor szerinted a kék halál mi ?
Tehát gond van a gépeddel.
Én nem nagyon vágom a kék halálos hibaüzeneteket.
Fényképezd le a kék halálos képernyõdet és tedd ide be a képet. (jobban felfigyelnek a problémádra talán)
Biztos valaki tud pontosan segíteni !
(pl. a PC WORLD Segélyvonalt keresd és oda is írd a problémádat + kép)
Azért Linuxon is van ilyen, csak fekete halál -nak hívják. 😊
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Újra itt vagyok. Megnéztem és nincs gond a géppel. ÉS amikor kikapcsoltam az automatikus újraindítás fûlt akkor bejött a kék halál. A hibajelentésben pedig ez szerepel:
C:\Documents and Settings\Joci\Local Settings\Temp\WERb181.dir00 (ez szöveges dokumentum)és még egy:
C:\Documents and Settings\Joci\Local Settings\Temp\WERb181.dir00 (ez pedig xml dokumentum)ez a két hibás fájl van. És jó lenne ha tudnátok segíteni, hogy ilyenkor mit kell csinálni ezekkel, hogy ki kell e javítani vagy mi. Mert én ehhez nem igazán értek.
Kösz!
ott meg már ismerõs a környezet..a tv-k (ha nem lcd) alapból a 800x600-as felbontást szeretik..próbáld meg azt beállítani neki..nem lesz túl szép és éles képed de jobb mint a semmi...
http://pspfilez.extra.hu/
Nagy gondban vagyok, nem tudom jó helyen kérdezõsködök. Na, de fogjunk neki. Az lenne a problémám, hogy amikor a windows indul, akkor pár másodpercig, amíg töltõdik addig mûködik 640x480-as felbontáson. Aztán a képrnyõ kiírja, hogy OUT OF RANGE---vagyis túl nagy felbontás. És innentõl kezdve semmi nincs a képernyõmön. Minden más mûködik. A képernyõ tv-s képernyõ, egy "nagy" sony.😄
Tudjátok-e hogy hogy lehetne beállítani, vagy esetleg tudtok-e valami felbontásbeállító hotkeyt, amihez nem kell külön program, hanem be van építve a win xp sp2-be.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Ha valamit érthetetlenül -rtam, akkor le-rom még1szer.
Üdv.: AQA
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
(Vezérlõpult/rendszer/speciális lapfül/indítás és helyreállítás mezõben katt a beállítások gombra/rendszerhiba mezõben szedd ki a pipát az automatikus újraindítás elõl.)
Vagy csak megszûnik simán az újraindulás.
Vagy megkapod "kék halál képernyõt a hiba leírással".
Az lenne a gond, hogy felpróbálok rakni valami nagyobb programot vagy játékot (mindegy, hogy milyen) nem tudom felrakni, mert újraindul a gép. És amikor újraindul azt írja ki, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre, de amikor megint felpróbálok rakni valamit újraindul a gép és megint ugyanezt írja ki. Ellenõriztem az egész gépet és nincs semmi vírus rajta. És akkor mégis mit kell csinálni?
Kösz aki tud segíteni!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD