Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

xNoodlex
Köszi!
XP-s automata idõben kikapcsol van valahol?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Attila889
már megvan,köszönöm 😄

lck
Vezérlõpult > Ütemezett feladatok
xNoodlex
Van valami program vagy beépített XP lehetõség ami mindig egy adott idõben elindít egy fájlt vagy parancsikont?

Narxis
Ja ilyen nekem is volt, kikapcsoltam a tálca zárolást és egy szaggatott vonalat kellett húzni rajta, asszem az a gyorsindító ikonokat választja el a tálca többi részétõl. Szerintem ki van húzva majdnem az óráig és azért rakja egymás alá.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok :-)

A problémám az, hogy az XP Pro SP3-as gépen van két felhasználó, az egyik rendszergazdai jogokkal, a másik korlátozott. Telepíteni csak a rendszergazdai joggal bíró felhasználó tud. A gondom az, hogy az általa feltelepített programok a korlátozott fiókban nem indulnak. Semmilyen üzenetet nem ad, csak egyszerûen nem indul. Próbáltam már a regeditben a jogosultságoknál teljes hozzáférést adni a szóban forgó programokhoz, de így sem mûködik.
Megköszönném, ha tudnátok valamit javasolni a problémám megoldására. Mindenképpen korlátozott fiók kell, hogy legyen az egyik.
Attila889
Itt van,ezt kérem úgy hogy egymás mellett legyenek a megnyitott ablakok,és ne egymás alá pakolja :S

Megoldódott a probléma.

Sziasztok!

Egy érdekes problémával találtam magam szemben, remélem tudtok segíteni a megoldásban.

Friss XP Pro integrált SP3 feltelepítése után (a rendszer up-to-date), miután létrehozok egy korlátozott felhasználót, a korlátozott felhasználó bejelentkezésekor az explorer.exe hibaüzenettel leáll, és késõbb sem lehet elindítani. A fiókba be lehet lépni, de nincs asztal, start menü, stb. Csak akkor indul el az explorer.exe, ha a felhasználó rendszergazda jogosultsággal rendelkezik.

Valami ötlet?

Köszönettel: Libero70
Narxis
Nem vágom, csinálj képet róla.

Attila889
#19590-re valaki?PLEASE!

Narxis
Elvileg igen, gyakorlatilag hiányozhat 1-2 programnak onnan valami.

Sziasztok!

A temp mappából mindent lehet törölni? Beleértve minden típusú fájlt és mappát.
Attila889
segítség kéne....az tálcán egymás alá rendezõdnek a megnyílt ablakok,nincsen felhúzva maxra a tálca...hogy tudom beállitani hogy egymás mellé tegye a megjelenitett ablakokat?PLEASE VALAKI!Fontos lenne 😊

Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni rajtam. A problémám az lenne, hogy nem tudok mappát úgy lekódolni hogy JELSZÓVAL védve legyen😞. Valaki tudna estleg segíteni? Ha xp-ben megoldható, légyszíves írjátok le, ha esetleg valami programmal oldható meg, az se baj, de légyszíves segítsetek!
Hello!

Nem tudom volt-e már róla szó, de a következõ problémával állok szemben:
van egy gép, amiben van egy SATA-s vinyó. Az alaplapon nincs SATA csatlakozó, ezért egy SATA RAID kártyára van rákötve. Az lenne a gond, hogy nem látja a Win XP telepítõ, pedi F6-al beadtam neki a drivert az elején.
Van egy IDE vinyó benne, ami már a végét járja, az helyett lett belerakva a SATA vinyó. A régi (IDE) vinyóról még boot-ol, át is tudtam menteni az adatokat a SATA-sra, ott a driver telepítése után látta a vinyót.
Van valakinek ötlete hogyan lehetne telepíteni?

Találkozott már valaki ezzel?
Mi az ami ezt okozhatja és mit kell csinálnom? Mi köze van a távvezérlésnek a lemezkezeléshez? :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Tomicsek
Everest, SIW.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DJ RX7
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, a beírt aktiválási kódot?
Elõre is kösz!

:3

Srácok tudnátok abban segíteni nekem, hogy mitõl lehet az, hogy mostanában ezt a hibaüzenetet kapom: "Windows-Rendszerhiba IP-címütközés van a hálózaton mûködõ másik rendszerrel". Két kép megy nálam egy PC illetve egy iMac. Routeren keresztül van megosztva a net de eddig nem volt semmi gond. Szerintetek mitõl lehet ez?? Már kicsit igencsak idegesítõ mert emiatt az én (PC) gépemen pl nem megy a net. Egy idõ múlva visszaáll minden a régi kerékvágásba, de aztán kezdi elõröl a hibaüzenetet.

Szerintetek?????

\" örökké nem eshet.... \"

Sziasztok!
Az Outlook Express-ben szeretném az automatikus tömörítést véglegesen kikapcsolni.
Elvileg a registryben a ""-nél a "Compact Check Count" kulcsot kéne piszkálni, de az csak egy számláló, hiába állítom 0-ra, attól még fog legközelebb is tömöríteni... Ötlet?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lck
Program lehet hogy létezik, de nem tudok róla. Viszont a BIOS-ok nagy része olyan hogy ott beállítható egy adott idõpont az automatikus indításra. Az energiagazdálkodás rész körül szokott lenni.
LoDMaSt
Sati84
Köszi!
Megpróbálom akkor így!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

xNoodlex
Nem vág teljesen ide a téma, de már sok hasznost választ kaptam itt úgy látom itt értenek is valamihez az emberek. (tisztelet kör lefutva)
Szóval van nekem ugye egy AutoShutDown progim. Elindítom, beállítom, a gép kikapcsol idõben. Na most nekem olyan program kellene, ami automatán BEkapcsolja a gépen beállított idõpontban. Van ilyen egyáltalán, és ha igen, tud valaki egy valami hasznos linket hozzá?

Met
szedtem le az ati.com-ról, felraktam de azt írta, hogy nem kompatibilis a kártyával

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narxis
Frissíts drivert.

Met
jahh és sp2-es xp-ven nem volt ilyen gond, ugyan az a kártya és driver

Met
SP3-as xp, radeon 9600 Pro vga
ha engedélyezve van a tv kimenet és elindítok egy más felbontáson futó alkalmazást, pl. asztal 1280x1024, játék 1024x768 akkor a játékból kilépve 1024x768 lesz az asztal maximális felbontása és nem is engedi feljebb venni, restart kell
Erre nincs valami gyógyír? Ahogy olvasgattam másnak is van ilyen problémája de megoldás nincs

lck
Nem biztos - de ne törõdj vele.
Köszönöm, biztos nem?😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

lck
Sziasztok,

SP3 -at honnan lehet letölteni ha virágbolti az XP -d ?
Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jobbklikk a mappára/megosztás és biztonság.
A kapcsolatnál meg fájl és nyomtatómegosztás engedélyezése.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

xNoodlex
Vagy leszeded az egészet, vagy le tudod külön a Video to MP3 Convertert is.

xNoodlex
EZZEL próbáld meg, ez tud mindent ami kell.

Sati84
Ja, google-lal nem sikerült megoldást találni a problémára. Esetleg valaki próbálja már ki nekem, hogy sikerül-e neki Vdubbal átkonvertálni vagy lementeni egy XviD-es videó hangját, és ha sikerül neki, mondja már meg nekem, nála mi van fenn! Köszi!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Valaki mondja meg nekem, hogy létezik-e olyan, hogy XviD audio codec? Mert az XviD-es videók hangját semmilyen módszerrel nem tudom kimenteni, a VirtualDubtól értékelhetetlen szemetet kapok, a Vegassal nem tudom behúzni, csak a videó képét látja, a SoundForge pedig megnyithatatan fájlként dobja vissza az ilyen vidiket.

Amikor VDubbal konvertálni akarok, akkor azt írja, hogy hiányzik az audiosávhoz a kodek. Pedig fent van az XviD kodek úgy egyébként. Most akkor van hozzá külön audio kodek is?

lck
Persze. Még átkonvertálni is lehet.
xNoodlex
Egy régebbi merevlemezt újra lehet formázni NTFS-el ha addig FAT32 volt?

Köszi mégegyszer a segítséget!

Mostmár csatlakoztatva van mind a kettõ, de nem nem látják egymás megosztott fájljait...

Ilyenkor mi a teendõ?
Pedig egy munkacsoportba vannak, fájlmegosztás be van kapcsolva stb. stb.

Meg van bocsi. Kösszi.
Na jó de eddig a képig hogy jutok el Rar-on belül a fömenübe?

Na ezt pl.próbáltam de nem jött össze.WinRar-on belül hogyan?mert nem találtam.Végül az offices az ugy jó csak gondoltam megpróbálom igy WinRar-ban is.
Köszönöm szépen.Ez igy müködik.
pl office-ban, excel-nél
mentés másként, akkor felugrik az ablakocska. Annak a felsõ sorában Eszközök - Beállítások és itt megadhatsz hozzá jelszót.
word-ben meg ugyanígy, csak Eszközök - Biztonsági beállítások
Ha azok akik hozzáférhetnek nem túl járatosak a pc-k körül, akkor egy rakás megoldás van. WinRAR?