Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A problémám az, hogy az XP Pro SP3-as gépen van két felhasználó, az egyik rendszergazdai jogokkal, a másik korlátozott. Telepíteni csak a rendszergazdai joggal bíró felhasználó tud. A gondom az, hogy az általa feltelepített programok a korlátozott fiókban nem indulnak. Semmilyen üzenetet nem ad, csak egyszerûen nem indul. Próbáltam már a regeditben a jogosultságoknál teljes hozzáférést adni a szóban forgó programokhoz, de így sem mûködik.
Megköszönném, ha tudnátok valamit javasolni a problémám megoldására. Mindenképpen korlátozott fiók kell, hogy legyen az egyik.
Egy érdekes problémával találtam magam szemben, remélem tudtok segíteni a megoldásban.
Friss XP Pro integrált SP3 feltelepítése után (a rendszer up-to-date), miután létrehozok egy korlátozott felhasználót, a korlátozott felhasználó bejelentkezésekor az explorer.exe hibaüzenettel leáll, és késõbb sem lehet elindítani. A fiókba be lehet lépni, de nincs asztal, start menü, stb. Csak akkor indul el az explorer.exe, ha a felhasználó rendszergazda jogosultsággal rendelkezik.
Valami ötlet?
Köszönettel: Libero70
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A temp mappából mindent lehet törölni? Beleértve minden típusú fájlt és mappát.
Remélem tud valaki segíteni rajtam. A problémám az lenne, hogy nem tudok mappát úgy lekódolni hogy JELSZÓVAL védve legyen😞. Valaki tudna estleg segíteni? Ha xp-ben megoldható, légyszíves írjátok le, ha esetleg valami programmal oldható meg, az se baj, de légyszíves segítsetek!
Nem tudom volt-e már róla szó, de a következõ problémával állok szemben:
van egy gép, amiben van egy SATA-s vinyó. Az alaplapon nincs SATA csatlakozó, ezért egy SATA RAID kártyára van rákötve. Az lenne a gond, hogy nem látja a Win XP telepítõ, pedi F6-al beadtam neki a drivert az elején.
Van egy IDE vinyó benne, ami már a végét járja, az helyett lett belerakva a SATA vinyó. A régi (IDE) vinyóról még boot-ol, át is tudtam menteni az adatokat a SATA-sra, ott a driver telepítése után látta a vinyót.
Van valakinek ötlete hogyan lehetne telepíteni?
Mi az ami ezt okozhatja és mit kell csinálnom? Mi köze van a távvezérlésnek a lemezkezeléshez? :S
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Szerintetek?????
\" örökké nem eshet.... \"
Az Outlook Express-ben szeretném az automatikus tömörítést véglegesen kikapcsolni.
Elvileg a registryben a "
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
@ Hellomarci
Megpróbálom akkor így!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Szóval van nekem ugye egy AutoShutDown progim. Elindítom, beállítom, a gép kikapcsol idõben. Na most nekem olyan program kellene, ami automatán BEkapcsolja a gépen beállított idõpontban. Van ilyen egyáltalán, és ha igen, tud valaki egy valami hasznos linket hozzá?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ha engedélyezve van a tv kimenet és elindítok egy más felbontáson futó alkalmazást, pl. asztal 1280x1024, játék 1024x768 akkor a játékból kilépve 1024x768 lesz az asztal maximális felbontása és nem is engedi feljebb venni, restart kell
Erre nincs valami gyógyír? Ahogy olvasgattam másnak is van ilyen problémája de megoldás nincs
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
SP3 -at honnan lehet letölteni ha virágbolti az XP -d ?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A kapcsolatnál meg fájl és nyomtatómegosztás engedélyezése.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Amikor VDubbal konvertálni akarok, akkor azt írja, hogy hiányzik az audiosávhoz a kodek. Pedig fent van az XviD kodek úgy egyébként. Most akkor van hozzá külön audio kodek is?
Mostmár csatlakoztatva van mind a kettõ, de nem nem látják egymás megosztott fájljait...
Ilyenkor mi a teendõ?
Pedig egy munkacsoportba vannak, fájlmegosztás be van kapcsolva stb. stb.
mentés másként, akkor felugrik az ablakocska. Annak a felsõ sorában Eszközök - Beállítások és itt megadhatsz hozzá jelszót.
word-ben meg ugyanígy, csak Eszközök - Biztonsági beállítások