Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kep alajan adod hozza az EZ-szocskanal
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
az itt talalhato dolgokat total,utana meg a regisry rendszerbol
azt pedig igy hozzod elo: RUN(futatas) oda irod regedit
SOFTWARE/MICROSOFT/ stb. a tobbit is ott irja a kepen csak arra kene hajtani
automatikus inditás na akkor most hol keressem?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
errõl bootolni, és kiírja.Link
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem az xp nem kezeli, hanem a 32 bites xp és a 32 bites vista.
Van még 64 bites rendszer is, de átgondolandó a váltás.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Amikor elkezdtem írni akkor még nem volt válasz rá, csak félbehagytam az írást, dolgom akadt és mire befejeztem Te már írtál.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Tehát Xp -nél 4 giga ramot nem tudsz használni.
Mivel gondolom, hogy Xp-d van, ezért ennyit tud kezelni. Ugyanis az Xp csak összesen 4 gb ramot tud kezelni, melyben benne vannak az egyéb hardverek.
2. Start menü/Futtatásba: regedit
Bõvebben
Régen valamivel megoldottam de most nem találom :S
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Betudjátok tenni nekem ide azt a progit amivel az XP témáját tudom megváltoztatni?PLEASE NAGYON FONTOS!
Meg egy olyan odlalt ahonnan letudok szedni skineket 😊
--------------------------------------------------------
Az új feladat létrehozása sikerült, de a fiókinformációt nem lehet beállítani, ezért a feladat esetleg nem fog futni.
0x80070005: A hozzáférés megtagadva
--------------------------------------------------------
Egy felhasználó van csak a gépen és az is rendszergazda szóval nem értem mi a baja.