Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Aero kell? az van nekem is de ne ott csereled hanem

a kep alajan adod hozza az EZ-szocskanal

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

harlond
igen nekem is ugy van meg 😊

nandorb
nekem ez olyan ALL in One program ami kell nagyjabol benne van es megy

harlond
és esetleg azt nem tudod hogy egér skint és ikonokat(ezt TuneIt UPhez?) honnan tudok leszedni??

harlond
õõ igazából nem gond mert most esett le miylen progit irtál 😄 és használom ezt a programot, takaritásra. köszi!!! 😊

nandorb
hat mashogy nekem nem ment

harlond
és program nélkül nem lehet?? mert mindenki programozik téma téren is mégis meglehet csinálni anélkül is.. 😊

nandorb

nandorb
ismet a TuneIt UP Styler 2-est ajanlanam skinek hozza

nandorb
Torold ki a C:/Program Files/Avira/
az itt talalhato dolgokat total,utana meg a regisry rendszerbol

azt pedig igy hozzod elo: RUN(futatas) oda irod regedit
SOFTWARE/MICROSOFT/ stb. a tobbit is ott irja a kepen csak arra kene hajtani

harlond
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy XP-ben hol tudom megváltoztatni a bejelentkezési panel hátterét?? azt hol kitudom választani a felhasználó fiókokat. elõre is kössz!

Meg van oldva.Nem találtam meg progin keresztül ezt a Xar filet ,ugyhogy probléma még mindig ott van.
automatikus inditás na akkor most hol keressem?
nandorb
nincs keyt lehet talalni hozza

Kösszi.Látom Demos ha hivatalosan szeded le.Ez nincsen magyarul ugye?
nandorb
ja add hozza par oldalnyi skint is amit ingyen letolthetsz

nandorb
van pl. a Tuneit up 2008-as nal Tune Up Styler 2-es megteszi az is

Attila889
#19608-re valaki please!

nandorb
hat ha a futo folyamatnal is ottvan kibirod ikatatni valami startup Manager progival tudnam ajanlani a TuneIt UP2008-asat

Narxis
Olvass visszább, voltak emberek akik segítség nélkül maradtak. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nandorb
mit???

Narxis
Segíts. 😛

nandorb
Jol megvagytok erre akkor nem is segitek=)

Azt raktam fel még tegnap és azzal töröltem azt a 8-filet amit irtam.Azon kivül nem találtam Avirára utaló fájl.De amint irtam a futo folyamatoknál mégis ott va.(leállitottam de attol függetlenül ki kéne onnan törölni) mit csinályak még? (rajta van az Unlocker).
Atika :o)
koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Tomicsek
ophcrack LiveCD
errõl bootolni, és kiírja.Link

es azt hogyan?? De en nem akarom ujrarakni az xpt mert ahhoz nincs kedvem csak a kodot szeretnem megtudni mert nemenyem gep csak segiteni akarok valakinek.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

XP boot lemezt kell létre hozni.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Sziasztok milyen programmal tudnam megnezni hogy mi az adminisztratori kod?? Van egy gep amihez nincs meg a belepesi xp belepesi kod tudom hogy letezik valami bootolos progi ami kirja vagy kiiktassa csak sajnos nemtudom mi a neve valaki tudna segiteni?? Koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Rakd át másik vinyóra ha van. Másik partíció nem elég. Másik fizikai vinyóra tedd. Ha van 3-4 gb memóriád akkor le is kapcsolhatod.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Kijavítanám a 4GB vs XP problémát.
Nem az xp nem kezeli, hanem a 32 bites xp és a 32 bites vista.
Van még 64 bites rendszer is, de átgondolandó a váltás.

xNoodlex
Ezt nem lehet valahogy kisebbre állítani? Összesen 10 GB-os a rendszer partícióm és a WINDOWS mappa meg az már magában 7 GB. 1,8GB szabad a 10-bõl vagy elég ennyi szabad hely a rendszer meghajtóján? Bár az is furcsa hogy 1GB pl nem tudom hova tûntetett a géprõl mert kijelöltem mindent a meghajtón rejtett fájlokkal együtt és az 1GB-al kevesebb mint amennyit foglaltnak ír...

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Met
az a lapozó file amit a virtuális memória hoz létre

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

xNoodlex
A rendszer partíción lévõ pagefile.sys az milyen fájl csak mert 1,9 GB egy maga...

Tedd fel ezt. Unlocker

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
Sok programot, folyamatot kell leállítania.

Sziasztok.van még egy olyan gubi a gépen hogy letöröltem az Avirát mindenhonnan,de még a inditó folyamatokban még mindig ott van az exe.-je.Hogy a csudában lehet azt onan kiszedni?kösszi a választ.
xNoodlex
Nem tudja valaki mitõl van, hogy számítógépet kikapcsolom, beállítások mentése stb. lemegy és a: "A Windows leáll..."-nál vagy 1 percig megáll és látszik, hogy semmit nem dolgozik csak mintha várna valamire... aztán gond nékül tovább.

<#eljen>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Igen, miután írtam, láttam, hogy te is ....
Amikor elkezdtem írni akkor még nem volt válasz rá, csak félbehagytam az írást, dolgom akadt és mire befejeztem Te már írtál.
Narxis
<#hehe>

Te én is ezt írtam!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Xp összesen 4 giga, de ebbe benne minden memória, pl. videokártya memória is !

Tehát Xp -nél 4 giga ramot nem tudsz használni.
Hi!

Mivel gondolom, hogy Xp-d van, ezért ennyit tud kezelni. Ugyanis az Xp csak összesen 4 gb ramot tud kezelni, melyben benne vannak az egyéb hardverek.

Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy vettem a gépembe 2 gb ramot kingstont, már volt benne kettõ kingmax 1gb-s. Az alaplap 8gb-ig bõvíthetõ, most van benne 4 elvileg, de csak 3,25-öt lát. Ez miért van, tudja hogy 4 van benne csak rossul jelzi ki, vagy mi lehet a gond? Elõre is köszi.
Dj Faustus
1. Nem a TCP/IP kapcsolatok számát, csak a TCP kapcsolatokét.
2. Start menü/Futtatásba: regedit
Bõvebben

Met
Milyen progival lehet a TCP/IP kapcsolatok maximális számát megnövelni?
Régen valamivel megoldottam de most nem találom :S

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Attila889
õõõ kérhetek egy kis segítséget?
Betudjátok tenni nekem ide azt a progit amivel az XP témáját tudom megváltoztatni?PLEASE NAGYON FONTOS!
Meg egy olyan odlalt ahonnan letudok szedni skineket 😊

lck
Esetleg próbálj meg jelszót beállítani a felhasználói fióknak és úgy próbáld meg az ütemezést. ( Ha a jelszó miatt zavar hogy nem automatikus a bejelentkezés, az is megoldható pl. a Tweakui progival. )
xNoodlex
Ez az ütemezõ is jó lenne automata kikapcsoláshoz, mert tettem az asztalra egy leállító parancsikont EZZEL a módszerrel és elég lenne csak beállítani, hogy az ütemezõ lefutassa, de mikor beállítom és befejezést nyomok vissza ad egy üzenetet:
--------------------------------------------------------
Az új feladat létrehozása sikerült, de a fiókinformációt nem lehet beállítani, ezért a feladat esetleg nem fog futni.
0x80070005: A hozzáférés megtagadva
--------------------------------------------------------
Egy felhasználó van csak a gépen és az is rendszergazda szóval nem értem mi a baja.

Ment a PM