Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
valaki #19690-re?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tigerbácsi
ha valakit érdekel:

1) Start menü -> futtatás -> regedit (nyomj entert)
2) Választ ki a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents (bal oldalt)
3) (kettõ klikka jobb oldali) OOBETimer, cseréld ki a 0008 D5 33 93 FD Ö3.y ból a 93-at 98 ra (majd nyomj entert)
4) bezársz mindent, majd Sart menü -> futtatás -> oobe/msoobe /a (ok)
5) választani kell a telefonos dolgot (középsõ)
6) Váaszd a serial kódot
7) (beadod a kódot)
8) majd bezársz mindent,
9) s újraindítod.

ja ez windows xp sp 3

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
ok köszy! de megoldódott! :-) felhívtam a dobozban lévõ ügyfélszolgálatot, s az ottani kisasszony elmondta hogy kell! :-) s tök rendes volt! most írom le a jegyzetekbõl hogy kell, s aztán fellövöm ide! :-) hátha valaki így jár mint én! :-) s nem ismeri a windows xp-t! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

lck
Ezt a pár sort másold be egy "akárminév.reg" nevû fájlba:

Windows Registry Editor Version 5.00

"OOBETimer"=hex:cc,b8,55,d4,04,b5,cf,cc,5b,24,97

mentsd le és aztán futtasd le.
Utána azonnal ( újraindítás nélkül !!! ) jöhet a start menu / run -hoz : oobe/msoobe /a

Igy nem írja hogy már aktiválva van és beírható az új kulcs.
tigerbácsi

plusz köszy! igen tom hogy a barátom, meg rá is szántam fél napot, de egyik lehetõség sem jött be, s feladtam utána! :-(

tigerbácsi
hmmm ez nem jött be, mert azt írja ki hogy már aktiválva van! :-( de hogy azt nem tom, mert warez volt! :-(

masik forumrol idezve
( persze nem probaltam szal nem garantalom hogy mukodik😊 )

"Indítsd el az aktiválást végrehajtó alkalmazást *(oobe/msoobe /a). Ekkor elindul a termékaktiválás. Írd be az új serialt, és kérd a telefonos aktiválás gombot, majd kilépés. Ezek után Windows Update, eredetiség ellenõrzés, és voilá: máris mûködik az új JOGTISZTA serial-lal. (Tudom, mert én is így csináltam.)"

*start menu / run -hoz beirni ; oobe/msoobe /a

mellesleg nem bantasbol mondom,(szivessen segitek)de google a baratod<#wink><#eljen>
tigerbácsi
ha nem megy ránézek! köszy! remélem lesz magyar nyelvû is, mivel nem beszélem nagyon jól az english-t! :-)

tigerbácsi
igen megérné, de egy csomó progit kéne akkor újraraknom, s az legalább két - három nap beállításokkal (tevezõprogikfõleg)! :-(

xNoodlex
Fél óra az újratelepítés... Szerintem érdemes, ha warezról eredetire váltasz, de te tudod.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

nincs mit
ha esetleg nem mukodne, "How to Change a Windows XP Serial Number" erre rakeresel googleban es van meg par variacio 😊
tigerbácsi
ohh köszy a gyors választ! megnézem majd otthon! köszy mégegyszer! :-)

tigerbácsi
hello!

volna egy kérdésem. eddig nem eredeti windows xp-t használtam, viszont most vettem egyet, de nem akarom újratelepíteni a gépet! meg lehet adni valahol ezt az új liszenszet neki, mert kiírja, hogy ön valószínûleg szoftverhamisítás áldozatává vált! szóval lehetséges cserélni, mert neten csak olyat olvastam, hogy ott megveheted, meg hogy vegyek liszenszet, s akkor küldenek emilen aktiválási kódot. de mivel én megvettem máshol így most nem tom mitévõ legyek. remélem megoldhato újratelepítés nélkül! elõre is köszy!

fifi
üdv!

Van egy öregebb notebook, réges régi XP-vel.
szeretnék több dolog miatt utólag SP2 szervizcsomagot telepíteni. ezt le is töltöttm.
hogy csináljam, hogy ne legyen semmi gond?
elõre is köszi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

xNoodlex
A színét nem tudom hogy kell megváltoztatni, de:
Jobb klikk az asztalon/Ikonrendezés szempontja/Az asztal webes elemeinek zárolása
akkor ad a szövegnek hátteret így legalább olvasható.

biomage
ismerlek valahonan kölök?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Neked nem ez a legnagyobb problémád... <#mf1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

biomage
Van egy nagyonagyonagyon szép asztali háterem 😊 anyi a baja hogy fehét egy nagyobb területe, és bene van elég sok ikon 😊 és majdnem bele mosodik a bettü a háttérbe :S, mit álitsak hogy az asztalon lévö ikon bettüi ne fehér legyen?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LoDMaSt
xNoodlex
Mi a különbség a 32 és a 64 bites op rendszer közt?

Attila889
köszike,ha valami gond van írok pm-et 😊

Ha 1 másik xp -s gépen akarod formázni a HDD -det, simán nem fogja engedni asszem, mert látja, hogy Win cuccok vannak rajta. Külön valami formázó progi kell asszem.
De lehet elég, ha másik gépre téve a HDD -d és mindent-rejtet fájlokat is törölsz a C -rõl amit enged, de erre is van progi, hogy mindent töröljön és így visszatéve a gépedbe már jó kell legyen.
Erre senki?
"Az Outlook Express-ben szeretném az automatikus tömörítést véglegesen kikapcsolni.
Elvileg a registryben a ""-nél a "Compact Check Count" kulcsot kéne piszkálni, de az csak egy számláló, hiába állítom 0-ra, attól még fog legközelebb is tömöríteni... Ötlet?"

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

akvik
Sziasztok lenne egy kérdésem:újra lett téve a pc-n az xp és az internet modem nem látja pc-t.?Hogyan lehetne megoldani hogy újra müködjön a gépen az internet

Rendben én is gondoltam erre, de köszönöm szépen a választ!

Tedd be a hdd-t egy másik gépbe (pl. 1 haverhoz vidd) és formázd ott a C -t és vissza a tiedbe és ......
nandorb
Pm-ben elkuldom

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Attila889
jah én nem talátlam letöltõ linket hozzá,mindeggyik fizetõs 😞

Attila889
köszi,és skineket hol találok? 😊
Az egész Winfost akarom megváltoztatni 😊

Met
Vezérlõpult, felügyeleti eszközök, számítógép kezelés, lemezkezelés, jobb klikk alul a meghajtón

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Newyorker
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a meghajtók betûjelét hol tudom cserélni/változtatni?
KÖszönöm!

Köszi a választ!

nandorb
meglehet megserult a meghajto ienkor legjobb ujat venni

Üdv<#wave>

Lenne egy nagy problémám!
Ma újraakartam tenni az xp-t, de
- bebootolt, bejött a kék képernyõ, aztán a c:-re akartam visszatenni az xp-t viszont formázni nem engedte, ezt eljátszottam párszor és semmi!
- aztán elkezdett egy javítást, (amit bár én mondtam neki)erre fogtam és áramtalanítottam (öreg hiba, de már nem tudom visszavonni)
- ezek után akárhányszor akarom újraindítani (akár csökkentett módban), mindig bejön a képernyõ és folytatni akarja ezt a bizonyos javítást, de nem folytatja, teljesen fekete a képernyõ.

Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném. És tudom, hogy elég hülyén csináltam 😊

Narxis
Helyesen cselekedtél.

Fent volt a gépen az ESS-i angol,közbe olvasgattam az Avira-rol aztán gondoltam kiprobálom.Aztán közbe lejárt 😊és nem crackeltem.Most meg visszaraktam az ESS-it csak a magyart mert már hozzámnött.Aztán ezért irtam amiket irtam hogy ezt a valamit nem tudtam kitörölni az automatikusan indditó részböl.(holott mindenhonnan kitöröltem reg-böl is meg a progikkal is,de nem akar eltünni onnét.
Narxis
De lehet másik meghajtóra tenni, én nem szoktam, de más már mondta, hogy át tette mert neki így jobb lett a windows, gyorsabb meg ilyenek. RAM mennyiségétõl függ, hogy érdemes e áttenni. Okoska. 😛

nandorb
eh ha meg lehetne atrakni a masik particiora de nem lehet,o a windows ressze,A winnt se birod atdobni az 1particiora kedved szerint igy ot sem

xNoodlex
A lapozófájl (pagefile.sys) mind1 hogy hol van meghajtón belül? Vagyis attól nem lassul a gép ha másik partícióra rakom?

nandorb
szt. senki se.

Balcsi kerdes hogy hogy torolted ki egyaltalan az AVira-t

Narxis
A közönség. 😛

nandorb
teged ki kerdezett😛

Narxis
Mert megunta.

nandorb
mert torolted ki???

Köszönöm szépen a választ meg a segítséget,de én ezeken mind túl vagyok(ezeket ismerem,tehát így töröltem még tegnap elõtt)de ezért írtam ide be hogy sehogy nem tudom kiszedni a futó folyamatok közül,pedig ezeket már végig zongoráztam.Amint a képen is látni,ki szedtem a pipát belõle,tehát sok vizet nem zavar,hanem inkább az idegesít hogy mi az hogy nem lehet onnan sehogy kitörölni.???
harlond
köszi, ez pl tetszik 😊

nandorb
feltoltottem ide remelem nem lesz gond letolteni mikor bejon az Oldal free user utana meg kijon egy kep DOWNLOAD arra katintasz es megy is.