Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1) Start menü -> futtatás -> regedit (nyomj entert)
2) Választ ki a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents (bal oldalt)
3) (kettõ klikka jobb oldali) OOBETimer, cseréld ki a 0008 D5 33 93 FD Ö3.y ból a 93-at 98 ra (majd nyomj entert)
4) bezársz mindent, majd Sart menü -> futtatás -> oobe/msoobe /a (ok)
5) választani kell a telefonos dolgot (középsõ)
6) Váaszd a serial kódot
7) (beadod a kódot)
8) majd bezársz mindent,
9) s újraindítod.
ja ez windows xp sp 3
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Windows Registry Editor Version 5.00
"OOBETimer"=hex:cc,b8,55,d4,04,b5,cf,cc,5b,24,97
mentsd le és aztán futtasd le.
Utána azonnal ( újraindítás nélkül !!! ) jöhet a start menu / run -hoz : oobe/msoobe /a
Igy nem írja hogy már aktiválva van és beírható az új kulcs.
plusz köszy! igen tom hogy a barátom, meg rá is szántam fél napot, de egyik lehetõség sem jött be, s feladtam utána! :-(
( persze nem probaltam szal nem garantalom hogy mukodik😊 )
"Indítsd el az aktiválást végrehajtó alkalmazást *(oobe/msoobe /a). Ekkor elindul a termékaktiválás. Írd be az új serialt, és kérd a telefonos aktiválás gombot, majd kilépés. Ezek után Windows Update, eredetiség ellenõrzés, és voilá: máris mûködik az új JOGTISZTA serial-lal. (Tudom, mert én is így csináltam.)"
*start menu / run -hoz beirni ; oobe/msoobe /a
mellesleg nem bantasbol mondom,(szivessen segitek)de google a baratod<#wink>#wink><#eljen>#eljen>
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
ha esetleg nem mukodne, "How to Change a Windows XP Serial Number" erre rakeresel googleban es van meg par variacio 😊
volna egy kérdésem. eddig nem eredeti windows xp-t használtam, viszont most vettem egyet, de nem akarom újratelepíteni a gépet! meg lehet adni valahol ezt az új liszenszet neki, mert kiírja, hogy ön valószínûleg szoftverhamisítás áldozatává vált! szóval lehetséges cserélni, mert neten csak olyat olvastam, hogy ott megveheted, meg hogy vegyek liszenszet, s akkor küldenek emilen aktiválási kódot. de mivel én megvettem máshol így most nem tom mitévõ legyek. remélem megoldhato újratelepítés nélkül! elõre is köszy!
Van egy öregebb notebook, réges régi XP-vel.
szeretnék több dolog miatt utólag SP2 szervizcsomagot telepíteni. ezt le is töltöttm.
hogy csináljam, hogy ne legyen semmi gond?
elõre is köszi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Jobb klikk az asztalon/Ikonrendezés szempontja/Az asztal webes elemeinek zárolása
akkor ad a szövegnek hátteret így legalább olvasható.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
@ Hellomarci
De lehet elég, ha másik gépre téve a HDD -d és mindent-rejtet fájlokat is törölsz a C -rõl amit enged, de erre is van progi, hogy mindent töröljön és így visszatéve a gépedbe már jó kell legyen.
"Az Outlook Express-ben szeretném az automatikus tömörítést véglegesen kikapcsolni.
Elvileg a registryben a "
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
KÖszönöm!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Lenne egy nagy problémám!
Ma újraakartam tenni az xp-t, de
- bebootolt, bejött a kék képernyõ, aztán a c:-re akartam visszatenni az xp-t viszont formázni nem engedte, ezt eljátszottam párszor és semmi!
- aztán elkezdett egy javítást, (amit bár én mondtam neki)erre fogtam és áramtalanítottam (öreg hiba, de már nem tudom visszavonni)
- ezek után akárhányszor akarom újraindítani (akár csökkentett módban), mindig bejön a képernyõ és folytatni akarja ezt a bizonyos javítást, de nem folytatja, teljesen fekete a képernyõ.
Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném. És tudom, hogy elég hülyén csináltam 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Balcsi kerdes hogy hogy torolted ki egyaltalan az AVira-t