Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát ahogy írtad, windows-hoz elengedhetetlen. Én azért hozzá teszem, hogy a 98-hoz az volt.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mindez Ghosttal 5 perc. Csak el kell olvasni mit ír. Világ legjobb programja, windowshoz alapvetõ és elengedhetetlen.
The Matrix has you...
Egy ismerõsöm használja.
Olyat is csinált vele, hogy X HDD -n Xp, csinált róla mentést, rátette Y HDD -re bele az elõzõ gépbe és Y HDD -vel ment tovább az X HDD -rõl lementett Xp gond nélkül.
Ghost, Norton Góóst😊
nekem annyi negatív tapasztalatom volt vele, hogy egy rendszervisszaállítás során letörölte azt a partíciót is amit nem kellett volna...
mondjuk ez az Én hibám volt, mert nem jól értelmeztem a szöveget amit kiírt😊 de hát leírhatták volna egyértelmûbben is, meg mondjuk megadható lenne az a partíció ahova renoválást akarok. szóval azóta nem használom, egy xp reinstall hatásosabb.
The Matrix has you...
www.flickr.com/sztyui
Van pár régi fájlom (egy elõzõ vista opremdszer windows mappája.)
Képtelen vagyok letörölni, adminként is.
Hogyan,mit kell beállítani az xp-be,h akármit le tudjak törölni?
1) Start menü -> futtatás -> regedit (nyomj entert)
2) Választ ki a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents (bal oldalt)
3) (kettõ klikka jobb oldali) OOBETimer, cseréld ki a 0008 D5 33 93 FD Ö3.y ból a 93-at 98 ra (majd nyomj entert)
4) bezársz mindent, majd Sart menü -> futtatás -> oobe/msoobe /a (ok)
5) választani kell a telefonos dolgot (középsõ)
6) Váaszd a serial kódot
7) (beadod a kódot)
8) majd bezársz mindent,
9) s újraindítod.
ja ez windows xp sp 3
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
talán ezután látni fogja a másik gép
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Gogle rákerestem és ...
Ghost, Norton Ghost
Gosth !
Azt szeretném megkérdezni, hogy meglehet e csinálni, hogy egy komplett xp - ét minden beállításával együtt áthelyezzek egy másik partícióra úgy, hogy megmaradjon minden beállítása?
Lenne egy érdekes kérdésem. Nemrégiben újra tettem xp-t, ám de, csak azt nem értem, hogy tette egy másik meghajtóra boot.ini-t, amikor azon soha nem volt rendszer, eddigi újratelepítéseknél mindig oda került a boot.ini, ahova a rendszert telepítettem. Most meg ugye nem formázhatom azt a meghajtót, mert xp össze"fossa"magát.
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
The Matrix has you...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az SP3-at fel lehet külön telepíteni (pl SP2-re), vagy úgy kell, hogy leformázott HDD-re WinXP SP3 CD-rõl?
😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha nincs bedugva a net akkor nincs gond.
Irt ki svchost hibát a 3/4-edesen de már azt sem irja.
Mi lehet ez?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
vírust nem találtam! átnéztem rengeteg progival a gépet! :-) szóval letiltottam! :-)
köszy szépen! :-)
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!