Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ellenben ha nem vagy balf@sz használod legalább egy évig a wint. Majd ha beszarik felteszed azt a ghost-tal elmentett rendszert ami egy egy éve elavult szoftverekkel van tele? Gondolkodj Micimackó, GONDOLKODJ!!! 😄

Tehát ahogy írtad, windows-hoz elengedhetetlen. Én azért hozzá teszem, hogy a 98-hoz az volt.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

lck
Igen XP reinstall - driverekkel - programokkal jópár óra.
Mindez Ghosttal 5 perc. Csak el kell olvasni mit ír. Világ legjobb programja, windowshoz alapvetõ és elengedhetetlen.
bigapó
igen, ezt hívják Clone-ozásnak. jó progi, de nekem nincs rá szükségem, megoldom máshogy.

The Matrix has you...

Én még egyszer se használtam.

Egy ismerõsöm használja.
Olyat is csinált vele, hogy X HDD -n Xp, csinált róla mentést, rátette Y HDD -re bele az elõzõ gépbe és Y HDD -vel ment tovább az X HDD -rõl lementett Xp gond nélkül.
bigapó
mi ez? a vinyók James Bondja? 😄D

Ghost, Norton Góóst😊

nekem annyi negatív tapasztalatom volt vele, hogy egy rendszervisszaállítás során letörölte azt a partíciót is amit nem kellett volna...
mondjuk ez az Én hibám volt, mert nem jól értelmeztem a szöveget amit kiírt😊 de hát leírhatták volna egyértelmûbben is, meg mondjuk megadható lenne az a partíció ahova renoválást akarok. szóval azóta nem használom, egy xp reinstall hatásosabb.

The Matrix has you...

sztyui2
Váááááá! Nem 64 bites xp-m van, de nagyon nagy segítség kéne! Véletlen shift+delete-el(azaz véglegesen) töröltem egy nagyon fontos képemet. És pótolhatatlan. nem lehet esetleg valahogy visszahozni? Sürgõs lenne! Help me PLS!

www.flickr.com/sztyui

Üdv.
Van pár régi fájlom (egy elõzõ vista opremdszer windows mappája.)
Képtelen vagyok letörölni, adminként is.
Hogyan,mit kell beállítani az xp-be,h akármit le tudjak törölni?

tigerbácsi
nekem ezt kellett csinálni:

1) Start menü -> futtatás -> regedit (nyomj entert)
2) Választ ki a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents (bal oldalt)
3) (kettõ klikka jobb oldali) OOBETimer, cseréld ki a 0008 D5 33 93 FD Ö3.y ból a 93-at 98 ra (majd nyomj entert)
4) bezársz mindent, majd Sart menü -> futtatás -> oobe/msoobe /a (ok)
5) választani kell a telefonos dolgot (középsõ)
6) Váaszd a serial kódot
7) (beadod a kódot)
8) majd bezársz mindent,
9) s újraindítod.

ja ez windows xp sp 3

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

stingfan
Hello letöltöttem az xp frissítéseket, de újraaindítás után a képernyõ jobb alsó sarkában megjelent egy ilyen szöveg: valószínûleg szoftverhamisítás áldozata, és nem tudom ezt a programot a géprõl letörölni, teljesen fekete a háttér, s ez nem változtatható, a programok nagyjából mennek rajta, de az elõbbi szöveg nem akar eltûnni. Ha valakinek volt hasonló problémája, vagy tud segíteni, akkor várom válaszát.

\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung

Atika :o)
akkor jolgondoltam 😊 koszi a valaszt

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

nandorb
nehezen

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Köszi! segített 😄

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Atika :o)
Sziasztok ha van egy negymagos processzorom es csak 32 bites xp-t futtatok rajta ki fogja tudni hasznalni mas program ezt a procit?? pl jatekok??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

xNoodlex
Jobb klikk mappára/Megosztás és biztonság.../Mappa megosztása hálózaton
talán ezután látni fogja a másik gép

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

daxan
Nem, de mappákat viszont meg akarok osztani....

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

xNoodlex
Meghajtót osztottál meg?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Narxis
Vezérlõpult, Hálózat beállítása varázsló

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

daxan
Hali! Miért van az, hogy nem tudok létrehozni hálózatot 2 gép között? Van egy routerem, ott látom mind a két gépet. Az egyik gépen Win Xp Sp3, a másikon meg Sp2 van. Lefuttattam a hálózat beállítása varázslót, de az nem csinált semmit. Hogyan kell létrehozni egy hálózatot? Nekem nem sikerül...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

lck
Nézd meg a Vezérlõpult > Felhasználói fiókokban nincs e a fiókod és esetleg a Vendég fiók mellett Net keretrendszer-felhasználói fiók. Ha van azt nyugodtan töröld fájlostul mindenestül. Elvileg utána már nem kell bejelentkezned.
Szasztok! Alapkérdés tudom, de az a probléma, hogy a xp-ben csak 1 felhasználó van, de minden induláskor elõször a ki kell választani ezt a profilt. Hogy lehet ezt kiküszöbölni?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

examinee
Ki kelett huzni a modemet kb 20 percre. Valki elvitte az ip-m és már jó is mind a két gépen!

Hi, valaki tudna segíteni, hogy birom megnézni hogy egy fájl mikor lett utoljára MEGNYITVA? köszi elõre is bb
köszönöm kipróbálom
A ghost-ot használtam még anno fat32-nél én is. Csinál az O&O is vmi erre való kütyüt.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Most, hogy mondod, tényleg csak a sata-snál csinálja.

Bocs elírtam, nekem így volt leírva.
Gogle rákerestem és ...
Ghost, Norton Ghost
Ez egy program neve? mert google csak a fílmet hozta ki
Tippelek:

Gosth !
Sziasztok

Azt szeretném megkérdezni, hogy meglehet e csinálni, hogy egy komplett xp - ét minden beállításával együtt áthelyezzek egy másik partícióra úgy, hogy megmaradjon minden beállítása?
Sata HDD ?
Tudja vki, hogy miért van az, hogy egyik gépben rendes vinyóként látja az egyik vinyómat, a másik gépben meg kirakja a Hardver biztonságos eltávolítása ikont, mintha pendrive lenne?

Ne csak vírusokra keress. Spyware-ek Adware-ek trójaiak, mind fincsásak.

Lehet azt állítottad be aktív partíciónak

vasko22
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem. Nemrégiben újra tettem xp-t, ám de, csak azt nem értem, hogy tette egy másik meghajtóra boot.ini-t, amikor azon soha nem volt rendszer, eddigi újratelepítéseknél mindig oda került a boot.ini, ahova a rendszert telepítettem. Most meg ugye nem formázhatom azt a meghajtót, mert xp össze"fossa"magát.

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Narxis
De mennek, csak odaírják a biztonság kedvéért, hogy érdemes felrakni a legújabb Service Packot.

nandorb
de az uj jatekok mar nem mennek SP2-vel igy megis az SP3-as az ajanlott

Narxis
A telepítõbe integrált jobb, de persze lehet SP2-re is rakni.

bigapó
Az SP3 csak gyûjteménye a már kiadott frissítéseknek, persze egy-két plusszal. részletek szintén a microsoft oldalon.

The Matrix has you...

Japep
Köszi. 😊

És csak simán felteszem? Nem lassul emiatt, hogy SP2-re?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LoDMaSt
Lehet nyugodtan SP2 re.

@ Hellomarci

Japep
És még egy kérdés...sokban különbözik a Home és a Professional? Melyik a jobb?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ezt most lehet, hogy hülye kérdés lesz.

Az SP3-at fel lehet külön telepíteni (pl SP2-re), vagy úgy kell, hogy leformázott HDD-re WinXP SP3 CD-rõl?
😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

examinee
Na, most már 2 gépen is azt csinálja hogy a tálcát szürkévé teszi, és elmegy anet. Visszase tudom hozni csak egy restarttal. egyik gépet 2 napja tettem ujra a másik 3/4 éves.
Ha nincs bedugva a net akkor nincs gond.
Irt ki svchost hibát a 3/4-edesen de már azt sem irja.
Mi lehet ez?

nandorb
win ujrainstall-al megoldod

tigerbácsi
már a könyvtárak sincsenek meg! :-) de nincs rá szükségem mert pöpecül mûködik a gép anélkül is! :-) de köszy! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
ekkolákko!

vírust nem találtam! átnéztem rengeteg progival a gépet! :-) szóval letiltottam! :-)

köszy szépen! :-)

atenza
Lehet a normál sp3-as Xp-t pendrive-ról telepíteni?

még annyit,se a videókártya,sem a proci,sosem volt húzva,és most sincs.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!