Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Ehez a géphez vettem most egy Gigabyte HD4670-et
AMD Athlon 64 X2 5200
3GB DDR2 1066MHZ ram
GIGABYTE HD4670 512MB
Azt szeretném kérdezni, hogy ti ehez milyen op rendszert tennétek fel?Állítólag a játékok egy kicsit jobban futnak xp-n mint vistán ez mennyire igaz?
A DX10 nem nagyon érdekel.
Elõre is köszi!
A home editiont azt tudom hogy 32 bites de az xp pro is?
© mirktamas -> | #20049
Az durva lenne, ha csak egyszer lehetne !
<#wink>#wink>
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Ezt a program megvevõs dolgot, hogy is gondolod?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
-32 bites, pro, sp2.
-Még most is a 250gb-os vinyóra szeretnék xp-t tenni, de erre semmilyen válasz nem jött, mert szerintem lehetetlen.
A C-t semmiféleképpen sem szeretném újrarakni, stb. Nincs rá idõm, és az összes programot újra meg kéne venni. Pl: Autocad...
Szóval valami átmeneti megoldást keresek még mindig.
http://loal.atw.hu
http://loal.atw.hu
Egyszer kellene megcsinálni JÓL és utána csinálhatsz másolatot a rendszerpartícióról (pl. Norton Ghost) és amikor megint belassul akkor 5 perc alatt visszamásolod a friss oprendszert, programokkal mindennel együtt.
Tehát, miden lement C-rõl D-rõl, újratelepít de úgy, hogy nagyobb helyet adsz a C-nek, hogy késõbb lehessen rajta töredezettségmentesíteni és Ghost.
Amúgy jó lenne ha eldöntenéd, hogy mit akarsz, a #20029-ben még wint akartál telepíteni a 250-es vinyóra, most meg már nem
Xp Pro
ha le van mentve minden fontos dolog akkor lehet újratelepíteni, sõt ha a D-rõl is lementetted akkor újra is partícionálhatod a vinyót, hogy ne csak 15 giga legyen a c" Pont ezt akartam elkerülni...
ha le van mentve minden fontos dolog akkor lehet újratelepíteni, sõt ha a D-rõl is lementetted akkor újra is partícionálhatod a vinyót, hogy ne csak 15 giga legyen a c
Thoosje Quick XP Optimizer
azért elõtte olvasd el ezt a cikket, ha nem bízol vakon benne: Windows gyorsítás egyetlen gombnyomással
2. Minden ki van írva egy usb vinyóra.
3. Hidd el mindent leszedtem róla amit tudtam.
1. hogy legyen helyed
2. ha tényleg annyira fontos akkor nem árt ha megmaradnak miután tönkremegy a vinyó
3. az új vinyóra átmásolod az adatokat
a 2. pont mindenképpen javasolt
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Viszont lenne egy meglepõ kérdésem @doyenhez. Milyen tûzfalat használsz?
Csak azért mert rémlik valami régebbrõl, egy másik fórumból, hogy ott hasonló problémája volt valakinek és az Outpost kavart be valamiért. Már nem tudom hogy hogyan, de a tûzfalban kellett valamit állítani - valami kompatibilitási hiba volt - és megoldódott a probléma utána. Az lehet, hogy nem emlékszem már pontosan de valami ilyesmire lehetett emlékeim szerint. Ha mégis nagy marhaság amit írtam akkor még egyszer, másodszor is elnézést kérek
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
valaki valamit még?:o
amúgy közbe már lehúztam a power button cuccát az alaplapról is úgy is beindult 3 másodpercre a kikapcsolás után. szóval nem érintkezési hiba a gomb felõl. :|
valakinek valami ötlet?
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
Találtam valami Leírást errõl. Talán benne van a megoldás is.
Vírus, spyware? Futtattál valami keresõt?
A következõ hibaüzenettel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Minden egyes Windows Intézõ bezárása után ezt kapom. (a gépen SP3van, IE7.0.5730.13.)
A(z) explorer.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 046a16d3
Segítséget elõre is köszönöm!
doyen
Lehet hogy hülye kérdés de a Win XP 64bit van magyar nyelven ?Csak azért kérdezem mert 3GB ram van a gépembe és ennyit állítólag nem ismer fel a 32bites.Elõre is köszi!
nagyon nagy valtozast ne remelj ha idaig is updatelted rendessen
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
mert a C-n már van XP, de akkor lenne egy vista is. megoldható?
csinálj egy elsõdlegest vagy max 2-t még tehát összesen 3mat és a 4.bõl csinálj kiterjesztett amit feloszthatsz további részekre.
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
az a hejzet h van 1 600as vinyom. és szétparticionaltam õket. de csak 4-et engedett :/ hogy oldhatom meg hogy több particiot cisnáljak?
elõre is köszi.
Át lehet helyezni a Program Files könyvtárat 1 másik particiora?
aztán ujrainditottam mire azt a cpus unworkable or changed dolgot irta ki mire beléptem biosba és elsaveltem a beállitásokat majd azota ha kikapcsolom 3sec-re rá elindul.
a hardwarek nem lettek birizgálva :| és foglamam sincs mi lehet a gond.
mégha a memória hibás is az sem okozhatja hogy bekapcsol saját magától
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.