185
Hogyan lehet több gép között megosztani az Internetet?
-
Tovi #145 Nálam ADSL-el igy müködik tökéletesen, akár mindkét gép egyszerre fenn van. Kábelnél nem tudom hogy van, de szerintem ott is lehet -
Na légyszi vki segítsen... -
Szasztok! Megoldható az hogy a kábelmodemet rákötöm egy hubra vagy egy switchre, és a gépeket is a hubra,szal nem egy gépen keresztül tudnak internetezni a többi gépek?
Ez müködő megoldás,mert hallani hallottam már róla de gyakrolatban még nem láttam. -
Hello.
Smtp potot megosztó progit tudtok?
Ha igen, címet v. progit küldjetek el nekem, légyszi!
[email protected] -
Valaki írja már le légszí hogy a sygate-t hogy kell be állítani.Kábeles inethe.
-
Találtam egy nagyon jó kis proxy progit, a neve JANA server ( http://www.janaserver.de/en/ )
Igen nagy tudású, tud magyarul, és otthoni használatra korlátozás nélkül ingyenes. -
Borg #135 2 LAN kártya a gépbe, egyiken jön a net, másikon a LAN, majd www.analogx.com-ról proxit leszed, feltesz, többi gépen gatewayt beállit és már megy is. -
ccriss #128 Kábeles internetet osztottam meg win me alatt, nagyon sok programot kipróbáltam (sygate, winroute), de egyikkel sem tudtam chatelni, tudtok javasolni valami megoldást a problémára? -
iMagination #127 Hi!
Kábeles Netet szeretnék használni két gépre otthon (1 fő és 1 ezen át néha...), de csak 1 gépes licenszem van a szolgáltató fele. Milyen progi kell a problémához, vagy a lenti progik jók erre? -
(lehet hogy kicsit off)A problémám a következő viszonylag gyors kapcsolatom van a letöltés megy is rendesen(30-100k/s) azonban ha direct ip-n akarok játszani(jelen esetben nhl) a kapcsolat nagyon ugrál. Nem tud valaki olyan megoldást ami ezt az ingadozást megszüneti.(program, tipp stb.) -
Pace #125 Simát leszedheted a zonealarm honlapjáról, a pro meg szerintem próbaverzióként fent van a terminal downloads rovatában.
Nekem sima zonealarmmal is ment amúgy netmegosztás, bár nekem ICS-vel ment -
Lehet, hogy a ZoneAlarm jó lenne, nem tudom, kinek milyen tapasztalata van vele kapcsolatban
De mivel megosztott netről van szó, könnyen lehet, hogy a pro verzióra lenne szükség
Tud valaki valahol?
Nem fontos a 3-as, bőven elég lenne a kettes is -
Feltettem a Sygate Home Network-öt, s sikeresen megosztottam itthon a netet 2 gépen
Azonban kis probléma merült fel azzal, hogy a meglévő tűzfalam (Mcafee Firewall) használhatatlan lett, ugyanis akármit állítok be benne, a kliens gép nem éri el a netet
Még akkor sem, ha a Firewall-ban kikapcsolom a szűrést (Allow everything)
Uninstallálnom kellett a megfelelő működéshez.
Viszont van 1-2 program, amit nem szeretnék ,hogy kimenjen a netre, ráadásul, jó lenne ha lenne valami védelem is a vírusirtón kívül, így tanácsot kérnék, hogy a Sygate Home Network mellett mit használjak? -
chuck #114 control panel/programok hozzadasanal az internet megosztast is fel kell telepiteni. -
ten155 #113 Komolyan gondoltad ezt a problemaleirast??? Nem, ugye?? Kulonben is, hogyan kell egy honlap (nyugodtam mondhatsz oldalt is) fellepni?? Fellepni szinpadon szokas... -
Willy #111 Nem írtad mivel van gondod. A két gép nem látja egymást, vagy a kliens gép nem látja az internetet? -
Szvsz. az ftp-nek és a mail-nek is a a netes gép ip-jét kell magadni. Ha így se megy tegyél fel pl. 1 allegrosurf-öt, azzal megy minden. -
Zozo76 #107 Sman2 a kovetkezoket irta:
"Hello Mindenkinek.
Rájöttem beállítási problémáim vannak"
Rossz a gyujtas?
:)
-
Dreet és mások...
Nálam hasonlóak a beállítások, igaz kicsit más a telefonvonalas kapcsolat miatt, de a TCP/IP hasonló...eddig még én nekem is sikerült eljutni (nem volt egyszerü),
DE igy csak netezni tudok, továbbra se FTP, se POP3...
HELP, kétségbeesett embernek :) -
Hátha valakinek segit, nálam a következöképpen van megosztva az internet
"A" gep ( win2k )
ez csatlakozik az internetre, 1 3com kartya az adslhez ( kapcsolat1 ) es egy Realtek a masik gephez ( kapcsolat2 ).
Kapcsolat2 TC/IP beallitasai:
IP cím: 192.168.0.1
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
"B" gép ( win2K )
1 Realtek Kartya a masik géphez ennek a TC/IP beallitasai:
IP cím: 192.168.0.2
Alhálózati masz: 255.255.255.0
Elsődleges DNS: 192.168.0.1
"A" gépnél az ADSL csatlakozas tulajdonsagainal megosztas engedelyezve a kapcsolat2 szamara.
Igy nalam minden tokeletesen mukodik igaz "A" gepnek bekapcsolva kell lennie ahoz hogy "B" gep netezni tudjon, de nalam a gepek folyamatosan mennek. ( Imadhat Az ELMU :-)) jo sok penzt kapnak tolem )
-
Willy #104 Nekem sem ment hiába kisérleteztem vele. Megoldás: Tedd fel a wingate-t és többet nem lessz gondod vele. -
Hello Mindenkinek.
Rájöttem beállítási problémáim vannak (Lentebb van a helyzetem). Milyen összetevők vannak nálatok hozzáadva a Hálozathoz?
Hogyan van beállítva a Modem nélküli gép Iexplorer Kapcsolatok/kiszolgáló része (IP+PORT)... -
Ok srácok de valaki válaszolhatna az én problémámra is amit alant láthattok...köszi -
Nekem egy olyan ICS progi kellene, ami tud bandwidth-et állítani a gépek között. Kicsit unom már, hogy a Windows alap Sharing-elője mindig nagyobb prioritást ad a szolgáltatást használó gépnek, mint a szolgáltatást végzőnek... Thnx! -
Hello mindenkinek...
Nagy problémám van:
Van két gép (egyikbe modem + Internet Gate megosztó progi )és a modem nélkülivel netezni tudok, de Pop3-at és FTP-t nem érem el...(egyszer sikerült az FTP-t használni, de azota egyszer se).
Segítséget várok...(hol, mit kellene beállítani)...
Elöre is thx. -
Zozo76 #97 Sajna nem tudok segiteni, egyszer mar megprobaltam (regebben) a Win98SE sajat megosztasat, akkor nem ment. Utana megelegedessel hasznaltam a RideWay-t. Most epp az Internet Gate -t (1.46c) hasznalom, es baromi jo. semmi allitgatas, megy mint allat... -
naaaaaaa válaszoljon már valaki lécci! -
na senki?? lécci már -
Egy kérésem lenne...lenne valak oly kedves és leirná nekem mit és hol, hogyan kell beállitani 2 gép (mindkettőnn win98se) között a win98se beépitett internet megosztását?
Részletes leirást szeretnék mert eddig próbáltam de nem ment...jöhet help emilben is vagy ha tuds valaki helyet ahol le van irva magyarul persze érthetően az kérem irja meg előre is kössz! -
www.sygate.com
töltsd le a Sygate Private Networkot!
ezzel játszhatsz is meg minden. -
Zozo76 #89 Megvan valakinek a RideWay 2.2-es verzioja?
Sajnos a multkor veletlenul letoroltem a vinyorol,
es a net-en csak a 2.4-et talalom mindenhol...
Ami nem lenne baj, csak allandoan nyavajog hogy meg ennyi+annyi nap van hatra... Tores meg csak a 2.2-ig van az AstalaVista-n.
-
Hi! Most sima internet sharinget használok, én nekem teljesen bejött! Az a gondom, hogy nem találok olyan tűzfalat, ami mellet menne ez!
Tudtok valamit mondani rá? -
Pace #87 sikerült megoldani windows sajátjával...nem tom, először mit néztem el. asszem valami kis pöcs beállítást máshova tettem, mint kellett volna.
azért kösz -
tcp ip a többi felsleges -
Pace #85 amúgy, sorry, ha bonkó lettem volna, nem volt célom, csak szivat ez a dolog. a www.sygate.com nekem valamiért nem ment, nem is megy...a gond az én készülékemben lehet :) -
Pace #84 kösz -
www.sygate.com
iszonyu bonyolult kiprobalni...
itt egy masik helyen is
http://tucows.externet.hu/adnload/194032_74108.html -
speedz #82 win98se mindkét gépen.. ha a modemes gépen feltelepítem az internet megosztást, ez a modemes gép sem megy ki a netre.. (ha nincs rajta kimegy).. elárulja valaki hogy milyen komponenseknek kell szerepelniük a Hálózatoknál??
-
Pace #81 lalleeee.
látom, te is az elmés beszólást választottad.
Érdekes amúgy, végignéztem a topicot, de linket nem találtam sygate-re. biztos bennem van a hiba, majd még próbálkozom, mivel látom, hogy itt sok segítőkész e... valaki akad -
Pace #79 Esetleg valaki más? nikkk elmés beszólásán kívül nincs más 5let? vagy még egy ehhez hasonlót legalább, hogy menjen a topic