FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak az az érdekes, hogy azóta mióta megkapta a szerzõdéshosszabbítást bardocz jól írta ez megy mindig...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gondolom a Santander-csomaghoz jart egy konnyen iranyithato oleb is. Megneznem amugy Massa offshore szamlait is, mert egyenes gerinccel nem lehet ezt megcsinalni.

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Még szép, ha engednék Massát szárnyalni, mert összejön neki 1 futam, akkor most Alonso még nagyobb hátrányba lenne... Massának a padlót kell nyalnia Alonso elõtt és után jelen helyzetben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ferrarinak azért kell, mert abszolút nem zavar sok vizet nem is mondtam olyat, hogy kimagasló színvonalon versenyzett volna én matyitól megkérdeztem, hogy mivel rosszabb az, amit a Red Bull csinál, mint, amit a Ferrari? Hockenheimi 2010-es eset is mit mond számodra? Mégcsak féltávnál jártunk, de ott is természetesen Alonsonak kedveztek és a múltkori váltómizéria? Érthetõ, ha vb címért megy az ember, de Massa itt ugyanúgy csak 2. számú lehet, mint mondjuk Schumacher idejében bárki.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
+1

Rég tehetséges fiatalt kellett volna a helyére ültetni...
Amikor veletlenul gyorsabb lenne, akkor a spanyol kislany elkezd toporzekolni, aztan megrangatjak a brazil porazat.

Ezt nezd vakeger, aztan ajanlok optikust is.

Totti5
Mit jelent a hirtelen szárnyra kapott?

Alonso - Massa
3-4
3-8
kiesett - 2
3-4
2-6
2-7
3-4

Végre úgy megy ahogy kell neki és nem a top 10en kívül szerencsétlenkedik. Ebbe semmi különleges nincs, azt hozza amiért kapja a fizetését.

Jakuza001
Massat elnyomjak ? Mondom te valami kemeny anyagot szivhatsz.
Mar reg kivagtak volna barmelyik istallotol, mert a balesete ota nem talalta magat. Meghogy elnyomtak ez nagyon jo. 😄DDD

Evek ota nincs segitsegere a csapatnak Massa, rajta megy el gyakorlatilag a VB mert nem tud pontokat hozni folyamatosan es igy nem vesz el pontokat a vetelytarsaktol. Az hogy egy versenyen profitalni tudnak belole egy idenyben az gyakorlatilag semmit nem er.

Mar reg ott se lenne a helye.

matyi0323
<#hehe>

A csapatnak az lenne a legjobb 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Nem bizonyítok semmit többieken áll, hogy elhiszik-e vagy sem...UUU féle reg (ed)? is nagyon érdekes, hogy éppen most ír amikor csak hozzád beszéltem és a többi topiklakó nyugalmát abszolút nem zavartam. Matyitól kérdeztem valamit, Tottinak elmagyaráztam normálisan, amit kell.

bardocz
Massa kicsit olyan, mintha év elején stresszelne, nem megy neki, aztán amikor már sokadjára megkapja valami csoda folytán a szerzõdést a következõ évre, akkor hirtelen rendbejön. Már az elsõ hétvégén az orra alá kéne nyomni a szerzõdést.
Te bajod, ha így látod, hogy én vagyok itt a probléma

Totti: Ferrari mindent megtesz annak érdekében 2010 óta, hogy Massát elnyomják ehhez hozzájön még az is, hogy valóban nem teljesített túl jól 2 év fél évig. Szerzõdést hosszabbítottak vele és most hirtelen szárnyra kapott ez mondjuk újabb kérdéseket vet fel...

Totti5
Intézzétek privátba innentõl.

Jakuza001
Tanulj mar meg olvasni, ha mar a mondat ertelmezes nem megy.

Mondom bizonyitsd, lehet belinkelni a hozzaszolast.

matyi0323
Massát nem az idei teljesítménye miatt kellett volna kidobni, s nem is az utóbbi futami miatt megtartani. Igaz nem az befolyásolt, de nem biztos, hogy nyáron nem dobták volna ki a pi..ba ha így fejezi be az évet ahogy elkedzte.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

bardocz
Ha az angoloknak kedvezne, akkor nem FIA, hanem MIA lenne a neve.
milyen 2 éve? én a 2011-es kanadai nagydíjról beszéltem amúgy akkor írtad, hogy az egész Formula 1 bunda mivel az FIA az angoloknak kedvez. Azért írtál ilyet, mert Button megúszta büntetések nélkül...

UUUU
Menj már máshova feszkót kelteni.

matyi0323
az egész média egy nagy feszültségkeltés.
ráerõltetik az emberekre egy szerintük elképzelt dolgot, világot és azon veszekednek emberek.

Totti5
Miért rosszabb? Massa mit tett idén ( is ), ami miatt nyomni kellene, meg hova kellene nyomni? milyen szituációban kellene Alonso elé helyezni? miért? mi lenne a cél? miért érné meg?

Méghogy én hazudozom keresd vissza mit írtál a kanadai nagydíj elõtt. Nem beszélek a levegõbe ilyen infót. Annyira ritkán jelensz itt meg, hogy nem csoda, ha emlékszem arra az írásodra...

Ferrarinál rosszabb a helyzet e téren jobb, ha tudod. Red Bullnál nem ekkora mértékû az elnyomás annak ellenére h tavaly ezt gondoltam...

Jakuza001
Aki itt feszultseget kelt az te vagy ide se irtam ket eve te meg itt hazudozol, hogy elozo ideny vegen miket irtam ide. Nagy mokamester vagy te csak nem kene ennyi ragasztot szivnod, akkor nem beszelnel felre.

éjszakáztam nézd el nekem

egész évben hallgattál és idejössz kelteni a feszkót mi?😊 Hiába poén amiket betettetek (amúgy egy szar, ilyen írást a BL döntõ elõtt is láttam) pont ezért nem vicces, mert feszültségkeltõ

nearo
kihagytad azt, hogy "idén" 😉

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nem...

Egyetlen lépése nem volt szimpi amikor leuborkázta Karthikeyant holott õ volt a hibás, ha Raikkonennek pl elnézik a káromkodást és mondjuk Vettelt ezért is támadná valaki, akkor ott gond van😊 Erre is ráfoghatná mindenki

Jakuza001
IXEMGabeo prove it or shut up.

matyi0323
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megfõttem

idén Webber év közepéig egyenrangú ellenfél volt, nem tudom Silverstone után miért gyengélkedett, de idén kevesebb rossz rajtja és meghibásodása volt. Abu Dhabi és a monzai verseny meg kifejezetten a gyengéje volt idén egyébként idõmérõn elég sokszor elverte idén Vettelt

matyi0323
najó,mégis. de az elõzõ hszrement😄

bardocz
Többet beszél interjúnál, mint egy nõ. Ez nem elég indok?
Jakuza001
Marmint olyan csolatasu egyednek mint te ?

Javaslom nezd meg a felvetelt http://www.youtube.com/watch?v=MZoESZe0mCs es olvasd el Alonso nyilatkozatat, amirol itt makogsz.

"Alonso: Räikkönennek lassítania kellett volna"

Alonso letörten nyilatkozott, de már a jövõre gondol.

"Kimi kicsit hozzáért az egyik hátsó kerekemhez, amitõl defektet kaptam, és nem tudtam folytatni a versenyt. Nagy kár érte; szomorú, ha még az elsõ kanyaron sem jutunk túl. De most már a következõ hétre kell koncentrálnunk" - jelentette ki. "Hibák nélkül kell dolgoznunk tovább. Ha az ember defektet kap és kiesik, úgysem tehet semmit. A kiegyensúlyozottságunknak köszönhetõen vezetjük a világbajnokságot. Mások több hibát vétettek, nekünk viszont nem szabad hibáznunk."

Eloszor is Alonso bvegig Raikonnen elott volt szinte egy teljes autoval.
A palya legszelen autozott, mig a marha Raikonnen megakarta elozni kerekkel felig a fuvon.

Hat igen Alonso hibaja. Talan le kellett volna neki parkolni a fure , hogy Raikonnen ugy elozhesse meg, hogy meg elozesi pozicioba sem volt.

matyi0323
Sehol nem említettem a kézmozdulatait

komolyan ezért tenyérbemászó, mert emelgeti az ujját?😄 nincs több kérdésem...

ez is egy nagy szar...

nem bírom az ilyen szarságokat

úgy emlékszem a tavalyi kanadai futamon az angolokat és Mclarent szidtad, hogy mennyire bunda az egész, mert az FIA mindig nekik kedvez...nem tudom mi lelt, hogy ennyire Vettel ellenes lettél. Menjél vissza a focihoz ahhoz tényleg értesz részben elismerem...

Legalabb Lonzinak a futam vegere leesett, hogy mi is tortent. Persze o megnezte a visszajatszast. Csolatasu fanoknak ez kevesbe sikerult.

Jakuza001
Persze,persze.

Egyszer utotte ki Renault. A finnek Lonzika zarta be a kaput, csak megszivta. Figyelni is kellene, mert nem 23 Massa van a palyan.

Jakuza001
Nem akkor a VB ellovas autojarol leszerelnek az elso legterelo szarnyat es attennek a masik kocsira. Emlekezve a Webber - Vettel esetere, torokorszagbol ugyebar.

FeikG
És még te mondod,hogy más nem lát át Vettelen!!
Mi közben te meg csak erre élvezel...Hát elég "egyszerû" kisgyerek lehetsz te.<#nyes>

Jakuza001
Eleg lenne egy masik istallo, amit Ferrari motor hajt. 😄

Igencsak fura fonakja lenne a sorsnak, azutan, hogy iden mily erdekes ket Renault utotte ki Alonsot es Vettel VB cimehez segitesenel is igenybe vettek kulso segitsegkent a Red Bullosok, a kiscsapatuk (Torro Rosso) segitseget anno.

matyi0323
Ennél az esetnél mennyit is sírt a szája?
Mondjuk nem õ volt a hibás, hanem aki fékezni mert elõtte.
Lehetséges, hogy nem ez a verseny volt az, amikor safetycarok sorozata jött be neki azok mellett, hogy a mezõny 1/5-e kiesett. Nem emlékszem pontosan.

matyi0323
Ez igaz, mindenkinek vannak.

Habár a Vettel rajongók nem értik most mit írok, mert csak az elsõ mondatodig jutottak 😊

Totti5
Vettel amikor legutóbb a darálóból indult, úgy emlékszem, hogy emlékezeteset alkotott, és idén nem ez volt az elsõ. Akármennyire is tökéletesnek látjátok, õ is hibázik eleget és nem mindig jön össze a dolog és neki is vannak hullámvölgyei, mint pl év elején.

matyi0323
Semmi ilyet nem állítottam. Te nem látsz tovább Vetteltõl.

FeikG
A cinizmusod nem fedi az ostobaságod..<#mf1>
Felõlem állíthatod azt is,hogy Webbernek 6 hengeres a motorja,ha ettõl alszol jobban!
Én pedig jókat röhögök rajtad...ez ilyen egyszerû...

matyi0323
Nem tudom, mert szerintem nem ez a 3 top pilóta.
De megrögzött fanatikus vagy, így látom, hogy nem érted ami a mondanivalóm lenne, szóval felesleges errõl többet beszélni. Így be is fejezném ezt most veled. 😊