182112
  • Totti5
    Pályaautózásban előreláthatólag nem. Rallyban is van ilyen mágus, aki motorral és autóval is több címet szerzett: pl Stéphane Peterhansel
  • Totti5
    Nem látom az összefüggsét a "dögunalom" és a motorfejlesztés közt. Meg a között sem, hogy a Honda azért lépett le, mert nem lehet a motort fejlesztni. Erről szerettem volna többet megtudni.
  • Dodo55
    Kértelek, hogy ne személyeskedj!
  • Dodo55
    Alonsoról is megvan a véleményem bőven, de az elmúlt 1-2 évben visszavett kicsit, illetve Hamilton sem a kedvencem (az első éveiben voltak neki is megmozdulásai amik nem tetszettek, de ő is komolyodott talán azóta).

Ellenben Vettel viselkedése továbbra is egy hisztis hülyegyerek érzését kelti bennem. Ez van, nem lehet mindenki szimpatikus.
  • Jeffjohnson
    Az életben nem lesz még egy ilyen ember.
  • Jeffjohnson
    Nem is tudom.... ez az F-1 topic?! Gondoltam leírom, ami a témával kapcsolatban eszembe jutott.
  • kifli
    dc-nek sem kellett addig várnia :)
  • mcmoha
    A vén troty: "He was 500cc motorcycle World Champion in 1956 and 1958–60, Formula One World Champion in 1964, and remains the only person to have won World Championships on both two and four wheels." :)
  • Szabi #142182
    hang nélkül nézted ?

arra várt hogy elhallkuljanak a nézők és ne fütyüljék ki Vettel-t.. :DDD
  • FeikG
    Sokan nem csípik,ami rendjén is volna,a baj csak az ilyen együgyű szűklátókörűséggel van..
  • Lokker
    Valaki nagyon nem csípi itt Vettelt. :)

Gondolom az mindig is rendben volt mikor Hamilton és Alonso ( Alonsoban nem vagyok biztos) mutogat futam közben. Button rinyálása Perez miatt, néha mondjuk jogosan. De neked csak Vettelt kell kiemelned. :) Gondolom Hamilton fan vagy.
  • Dodo55
    Kérlek ne személyeskedj!
  • Dodo55
    1. Rá kell szólni örökké, hogy ésszel vezessen, ne csináljon hülyeségeket
    2. Lásd legutóbb ezévi Magyar Nagydíj Kimi ellen, elég látványos példa
    3. Lásd a 2-es pontot
    4. Olyan fejeket vág, mint egy 3 éves gyerek akinek kivették a kezéből a játékát. De a lényeg inkább mit csinál amikor még versenyben van, de már érzi, hogy nincs sok esélye: lásd 3-as pont.
  • Dietrich
    annak a "vén trotynak" pár éve halt meg a fia F2-es versenyen BH-en amit sajnos volt szerencsém látni a tévén...szóval nem meglepő ha valaki megzuhan a fia elvesztése miatt a F1 meg tiszteletből felkéri a régi bajnokait.
    sumákot is majd felkérik 65 évesen...
  • desigo
    Akkor jövőre (életemben először) egy komplett csapatnak fogok szurkolni
  • Dietrich
    Ford?
    2003-ban eladta a Cosworth üzletágát az akkori ChampCar vezetőinek Gerard Forsythnak, Kevin Kalhovennek és Paul Gentilozzinak. Utóbbi eladta később a részét a másik két úriembernek. Forsythe magasról szarik az autósportra 2007 óta, Kelkhoven az Indycarban szenved szponzorok nélkül (tavaly Barrichello főnöke volt) és a Cosworth is bevégzi 2014-ben ha nem száll be az IC-be 2015-ben mert oda olcsóbb motort gyártani.
    A F1 pályája véget fog érni, mert nincs pénzük fejlesztésekbe milliókat ölni.
  • FeikG
    Az nem fog menni neki.
    Csak feltétlen késztetés érzett,hogy beböfögjön valami marhaságot Vettelről...
  • W aWaW Wah
    az volt a fura amikor felküldték a vén trottyot hogy kérdezze ki a dobogósokat, majdnem összeszarta magát úgy meglepődött, azt se tudta mit kérdezzen, aztán elkezdett integetni a közönségnek :D
    a másik csávó el is vette tőle a mikrofont
  • Totti5
    Mit jelent az hogy csitítani?
    Mit jelent az hogy dobálni az autót?
    Mit jelent az hogy Charlie-zni?
    Mit csinál amikor nem ő nyer, hogy nem képes elfogadni?

Fejtsd ki.
  • Firerock
    Itt ezzel nem leszel túl népszerű...Én teljesen osztom a véleményed
  • FeikG
  • Dodo55
    Vettel meg valóban nem egy emlékezetes versenyző, legalábbis pozitív értelemben semmiképp. Mind a stílusa, mind pedig a pályán tanúsított gyerekes megmozdulásai sokaknak a szemét csípik.

Lehet, hogy tud vezetni, de állandóan csitítania kell a csapatnak a rádión keresztül, plusz idegbeteg módon nekiáll dobálni az autót, "Charlie"-zni, stb.., ha első-másodikra nem jön neki össze egy előzés, ami nekem egyértelműen arra a nagyon rossz emberi tulajdonságra vall, hogy nem képes elfogadni, hogy nem lehet mindig ő a győztes.
  • szabii98
    Az Auto Motor und Sport szerint is aláírt Raikkönen a ferkához. Nemá'
  • Dodo55
    Japán, de mindegy :) Igaz valóban nem kis gyártás folyik itt Magyarországon, tudtommal az egész európai piacra innen gurulnak ki a legtöbb modell példányai.
  • a.carkey
    Igaza van. Ugye azért van spórolás, hogy a kis csapatok is életben maradjanak. Aztán befagyasztják a motorfejlesztést? Ki is lépett a Honda, Ford, meg még jó páran. A Ferrarinak, Mercedesnek, Renaultnak, stb. pedig ez mind lófasz kiadás. Többet költenek ők reklámra és vezetői fizukra, mint motorfejlesztésre költenének. Ráadásul az idővel még aranyat is érhetNE. Mennyivel is adnának többért motort a kisebb csapatoknak? 200kval? Max. Az aprópénz egy orosz oligarha fiának. :)
  • Totti5
    Hogy jött ide a motorfejlesztés?
  • Jeffjohnson
    Dögunalom volt ez a futam. A legnagyobb vicc az F-1 ben a motorfejlesztés befagyasztása... egy motorsportban éppen a motort nem lehet fejleszteni de szép is ez.
    Ez az év innentől RB rajt-cél győzelem lesz. Nevetséges, hogy a Ferrari évek óta képtelen olyan kocsit építeni amivel legalább az első két sor egyikéből lehetne rajtolni rendszeresen. Így ülhetne akárki a kocsiban. Elismerésem Alonsonak mert az élmezőnyben ennyit senki sem előzött az elmúlt években de a csapat sem taktikailag sem fejlesztésben nem tud felnőni a RB-hoz így nem is lenne megérdemelt egy vb cím.
    Majd jövőre meglátjuk mi lesz.

Szurkolós témáról meg annyit, hogy fociban is ha te mondjuk a városod csapatának szurkolsz és a legnagyobb ellenféltől leigazolnak egy jó csatárt akkor te abbahagyod a szurkolást vagy annak örülsz, hogy erősödött a csapatod? Mert ahogy nézem ti itt inkább nem szurkolnátok a csapatotoknak... Számomra meg a ti felfogásotok tűnik nevetségesnek, bár szvsz ennek a megértése lehet csak azon múlik ki mennyire szereti a sportot és ki mennyit sportolt/sportol.
  • Totti5
    Alonsora, Kimire, Hamiltonra, Buttonra ki emlékszik? egyikre sem kell még, mert itt vannak, nyomják és még fiatalok és még sok címet nyerhetnek.
  • b-type
    a gumi volt a jobb, azt kilobbizták szépen, a Michelin meg az FIA kézenfogva...de meg is kapták érte a pofont Indy-ben, aztán Bernie kukázta, ahogy Mosley-t is szívfájdalom nélkül.
  • adam46
    Lassan ott tartunk, hogy Vettel is hétszeres vb, ki fog rá emlékezni, mint a Forma 1 nagyjai?
  • pedobear
    Nem a gumi volt jobb, hanem a Michelin trükközött a legjobban. Meg ugye az ellensúlyos lengéscsillapító esete amit a francia Fia nem tiltotta be visszamenőlegesen is (nem törölték ez eredményeiket) a szintén francia csapatnak. Ez nem a sportról szól manapság, csak egy része az. Ez manapság politika, meg hasonlók együttese.
  • pedobear
    like
  • pedobear
    Miért szerintem a Marlboro és hasonló dohánygyártóknak kéne???

Pfúj!
  • pedobear
    A tifosok :P
  • pedobear
    wie
  • kifli
    attól mert itt szerelik össze továbbra sem magyar márka...
  • HTS s3rg1nh00
    5.4s az
  • nearo
    Azt néztem különben, hogy Vettel és Alonso között valami 3 tized sec volt a különbség a végén. Nagyon röhögnék, ha egyszer valaki elbambulna az ünneplésben, és az utolsó centiken előznék meg :D
    (Asszem Monacoban volt is ilyen egy másik sorozatban, talán ide is lett linkelve.)
  • HTS s3rg1nh00
    igen pontosan,mert a szuzuki nekünk ugyanaz mint az olaszoknak a ferrari.
    vagy nem?
  • b-type
    A Francia talicskán jobb gumi volt :)) ...és a tapadás az autó teljesítményének harmada..
    Sztem nincs ebben gáz, fújjolnak, tavaly Hamilton-t is fújjolták, ez Monza, nem tetszik nem kell nyerni :D
    Hakkinen-t is gúnyolták...semmi nem változott, ez az 'oroszlán barlangja'
    ...szvsz nem kell ebbe beleszomorodni.