182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#142230 miért? nekem elég magasnak tűnik, és nem is túl sovány -
#142229 lol ez a gyerek kapni fog egy f1es autot a segge ala? istenem. -
#142228 Tom Wilkinson @TomWilkinsonF1 4m #F1 Breaking: Ferrari PressConference 13:00 UK time. Raikkonen expected to be officially announced as a 2014 driver. -
IXEMGabeo #142227
Szergej Szirotkin...
Úgy néz ki a srác, mint a most látott Családi üzelmekben Kevin:DDDD -
#142226 -
#142225 Hahaaa mennyi hiszti lesz jövőre. Alig várom! :D -
#142224 Még nem erősítették meg, hogy a Chevyből készűl új "szexi" modell. Inkább maradjanak csak a Hondánál.
WTCC-be inkább az lenne a nagy durranás, hogy ha a jószomszédi viszony következtében a RedBull beszállna egy kisebb szponzori támogatással Zengőékhez, hogy a WRC, F1, meg isten tudja hány sorozat után a WTCC-ben is reklámozzák magukat. :P -
IXEMGabeo #142223 2008-ban Brazíliában nyújtott teljesítménye esőben semmi se volt? Tavaly Abu Dhabi futamon nyújtott teljesítménye sem? Vagy ahogy Monzában elment Alonso mellett 11-ben?
Voltak momentumai, de alapvetően, ha állandóan az élen halad úgy nehéz emlékezeteset nyújtani;)
Ha majd egyszer átigazol meglepődik mindenki mennyire látványos a gyerek mégha ezt nehéz elhinni... -
#142222 nem tudom ide is írtam-e,talán igen...én a hungaroringi verseny napján azért szurkoltam,hogy ez a 2 autó minél több kört menjen,mert minden másnál szebb volt a hangjuk szvsz. -
#142221 1 nap múlva meg a bejelentés,hogy jövőre a Zengő Motorsport egy Chevyvel indul a túraautó VB-n az Alonso-Michelisz kettőssel :DDDDDDD -
#142220 Fiatalok mindig alkotnak valamit. :) -
#142219 -
#142218 Biztos nem! -
#142217 Massa inkább lenne Kimi "csatlósa" mint Alonsoé szerintem :D
-
#142216 Spa veszélyes tudtuk, de hogy sárga alatt is..
-
Stockbauer33 #142215 -
#142214 Kimi nem ment be Massához a kórházba. :) -
#142213 Nekem a tavalyi bazil verseny első körében történtek és az azt követőek ami eszembe jut így elsőre :D
2012 abu dhabi
2011 monza, vettel-alfonzó
ez már 3 ami így igazán emlékezetes :P -
#142212 Alo-Kimi csere érdekes lenne... -
#142211 Miért lenne kamu???? lol... olyan nagy cucc ha 1 pilóta elmegy 1 gumi gyárba?
--------------
Boxutca
Kimi Räikkönen 48 órán belül dönt a folytatásról - tudta meg az Autosport. A szálak végül Maranellóban futhatnak össze...
http://www.hirado.hu/Formula1/Hirek/2013/09/09/16/Raikkonen_48_oran_belul_dont_a_folytatasrol_.aspx -
#142210 És ezt te elhiszed? :D -
#142209 Van abban valami amit írsz. Ha úgy vesszük, Vettelről egy emlékezetes momentum nem jut az eszembe, sem privát életből, sem a versenyi közül, csak a TRos győzelme Monzában. Azért, lassan a 4. címhez közeledve ez szerintem gáz. -
#142208 -
#142207 Bizony ám:) -
Blum #142206 Es mennyivel szebben szol,mint az SLS! :D -
#142205 Gyönyörű
-
#142204 Hosszú idő után újra ferrarinak szurkolnák :D -
#142203 -
IXEMGabeo #142202 a Massa-Raikkonen és a Grosjean-Alonso páros 2009 lenne újratöltve -
#142201 Az lenne a nagy durranás, ha a Ferrari bejelentené, hogy 2014-ben a két pilótája Kimi Raikkönen és Nico Hülkenberg lesz. -
Michelin the best, autót azt nem tudnak gyártani a franciák már, de gumiból nagyon jót csinálnak. Bár nem biztos hogy akkora show lenne mint a Pirellivel. -
IXEMGabeo #142199 maradhat, de akkor jöjjön mellé valami nagy gumivállalat pl Dunlop vagy Yokohama -
#142198 Pirelli 2018ig marad.
-
IXEMGabeo #142197 megy a kavarás rendesen -
#142196 Ez már megint egy rosszindulatú állítás!
Semmivel sem különb,mint akármelyik másik versenyző,az Ő korában,aki egy kicsit is reflektor fénybe került.(Említhetnénk Hamiltont pl.)
A különbség inkább ott van, hogy senki,még soha nem volt ennyire sikeres,az ő korában,ami egy igen nagy teher is egyben,amit cipelni kell..
De igazán ezt megérteni,leginkább egy szülő fogja,akinek vannak ennyi idős gyermekei..
Szóval ilyesmit a szemére vetni,több mint badarság! -
#142195 még fiatal, Schumi sem volt nagy milliomos fiatal korában, majd 5-6 éve múlva megkomolyodik és beszáll pár dologba -
#142194 1-2 éve nyilatkozta a Pirelli, hogy a gyárukba eddig összesen 2 pilóta tett látogatást, Vettel, meg "egy másik német akinek 7vb-je van"
csak úgy eszembe jutott -
simonl #142193 Kifejtem neked kicsit másképpen:
Vettel valóban egy kis elkényeztetett, hisztis hülyegyerek...ezt kár vitatni csakúgy mint autóvezetői képességeit.
Most hogy lassan begyűjti a 4.VB trófeát elkezdjük schumi -hoz hasonlítani és az "unalmas" versenyek miatt is akaratlanul a Schumi- ferrari évek jutnak eszünkbe.
Mégis emlékszünk Schumi - Senna, Schumi - Hakkinen, Schumi - Alonso csatákra. Az "öregek" valahogy szerethetőbbek, tudjuk mi a hobbijuk, mire költik a pénzüket, kivel kavarnak stb.
Vettelről mit tudsz? Milyen mozzanatra lehet nála emlékezni? Egy jól megtervezett fogaskerék egy multi gépezetében.
Néha elmegy protokoll-targoncázni a Rauch gyárba és ostoba visongó nőket visz GEOX körökre potya cipőért.
Schumi gyermekkorházat támogat mind a mai napig....
-
#142192 Az csak egy megjegyzés volt, amit külön mondatban is írtam, hogy elválasszam a másiktól de szerintem sehol sem írtam azt, hogy azért volt unalmas mert....
Hol írtam én azt, hogy "a Honda azért lépett le, mert nem lehet a motort fejlesztni" ??? Kötekedni akarsz? Leírtam egy hosszabb véleményt és neked olyan problémáid vannak, aminek:
-semmi köze hozzá (sehol sem írtam, hogy azért volt unalmas mert nincs motorfejlesztés)
-nem is én írtam (#142166 carkey írta a Hondás dolgot)
Ha mindenáron bele akarsz kötni a mondandómba vagy a véleményembe akkor legalább olvasd már el... -
#142191 A "másik csávó" Jean Alesi