182112
  • Lteebee
    A konstruktőrit legalább elhozhatják így.
  • a.carkey
    Volt már ilyen erős Ferrari. 1990-ben Mansell mellé érkezett Prost.
  • desigo
    A BBC szerint :
    Kimi Raikkonen will join Fernando Alonso at Ferrari in 2014.
  • adam46
    Alo - Rai -> Hiszti -> Gumifal
  • lac coo
    Én általában végigalszom az összes futamot, olyan érdektelen vacak az egész, de arra azért kíváncsi lennék, mi sülne ki egy Alonso-Rai párosból :DDD
  • szabii98
    Rai így már tuti megy. Kár... bárki jobb csapattársa lehetne Alonsónál :D
  • IXEMGabeo
    Toro Rossonál talán jövőre bemutatkozhat Antonio Felix Da Costa a Red Bull újabb üdvöskéje...volt szó Felipe Nasr-ról, de nem hinném, hogy őt választják.
  • IXEMGabeo
    Szerintem

Ferrari: Raikkonen-Alonso (spanyol most sír)
    Lotus: Hülkenberg-Grosjean
    Sauber: Massa-Gutierrez/Szirotkin valszeg a mexikóit kiteszik, mert az orosz több pénzt hoz majd:)
    Sutil marad elvégre sokkal jobb teljesítményt nyújt Di Restánál, aki a szerencsének köszönheti, hogy előtte van a pontversenyben
  • Master91
    AZ! XD

Italy - Imola....

ne pezsgőzz egésznap.
  • IXEMGabeo
    szeptember 10? Imola?Szerintem Monzával kevered maximum:) 7 éve nyert Schumi ezen a napon Monzában valszeg erre gondoltál...
  • Norbi1990
    Lotus hülye lesz ha nem Hülkenberget igazolják le ha elmegy Kimi és Alonso marad a Ferrarinál.
  • FeikG
    És akkor a Ferrarihoz ki megy ? Én ?
  • Jeffjohnson
    Massa-nak tuti lesz csapata. Nem is értem miért nem váltott évekkel ezelőtt. Neki nagyon is jót fog tenni ha egy másik csapatba kerül. Lotus-nál lesz hely szerintem az jó lenne neki és még erős csapat is lennének középszinten néha még a nagyok orra alá is odatudnának piszkálni.
  • V43 1105
    Ha Raikönnen Lotus, akkor szerintem Hülkenberg Lotus.

Massa meg megy a Sauberhez, úgyis ott kezdte XD
  • Master91
    Force India Sutil helyett.

Én erre tippeltem.
  • V43 1105
    Szerintem valamelyik középcsapat lecsap rá, már csak a szponzorok miatt is.
  • Master91
    "megspórólhatnál magadnak egy csomó időt és monitor előtt pattogást, jobb ha tudod ezzel a bicskanyitogató stílussal nem vagy menő. "

Nem kell kötekedni, és nem nyitogatok bicskát. Problem solved!

----------------------

Massa megy F1-ből, vagy befészkelődik valami csapatba ? Tipp?
  • desigo
    A következő évre meg szeretne új csapatot találni ahol egy versenyképes autóval futamokat nyerhet.
    háttőőő
  • cement
    figyelj ide cimbora, ha legalább felfognád amit én írok, megspórólhatnál magadnak egy csomó időt és monitor előtt pattogást, jobb ha tudod ezzel a bicskanyitogató stílussal nem vagy menő.
    ha jobban elolvasod, én azt írtam, hogy volt már az ehhez hasonló esetre sok példa, pl baumgartnert is ide sorolhatnánk, vagy karthikeyant, de mindenki tudja kikről beszélek. és én sosem örültem neki mivel ennek nem erről kellene szólnia. lehet hogy túl idealista vagyok, de szerintem egy F1-es pilótának először is az alsóbb kategóriákban kellene kimagasló eredményeket elérnie, majd utána üljön F1-es autóba. és igen, utána néztem, és azt ne mondd nekem hogy olyan nagy sztár a fiú. ez a srác még gyerek. nem mondom, hogy teljesen alkalmatlan, bár eddig csak a forma renaultban indult es ott se brillirozott ha jol tudom. de még biztosan nem érett meg erre.
    más kérdés hogy az F1-ben a pénz elég súlyos tényező, de például úgy lehetne több szponzort szerezni, ha jobb eredményeket érnek el. és jobb eredményt csak jó pilótával lehet elérni. ergo, az, hogy egy -nagy valószínűséggel- gyenge pilótát betesznek, csak mert hoz egy szponzort, csak elodázzák a problémákat. így 1-2 éven belül megint csak ott lesznek ahol a part szakad, és lehúzhatják a rolót mint a hrt.
  • Peter1
    Felipe1Massa @Felipe1Massa 1m
    From 2014 i will no longer be driving for Ferrari. I would like to thank the team for all the…
    http://instagram.com/p/eFyM4QHLf1/
  • Master91
    Ok kezdjük:
    1: ó jaj látom te is elég fiatalka vagy, nem akartam megbántani az érzéseid ne haragudj

Nem tudom hogy a 22 és a 18 közt van e ekkora hasonlóság hogy megbántottál azzal hogy lefikáztál egy 18 évest, aki SIKERESEBB MÁR MOST MINT TE VALAHA LESZEL.

2: először is, te ne tegyél nekem javaslatokat kishaver

Akárkinek teszek javaslatokat, hacsak nem valami Istenség vagy. Az vagy? Nem. Sry, akkor itt 1 javaslat: most-fejezd-be

3: sajnálja, hogy egy szponzor által berakott tacskót kell az autóba ültetnie egy ilyen csapatnak mint a sauber, és ezzel elvenni a helyet egy olyan pilótától, akinek tényleg lenne keresnie valója a bajnokságban

Ha olyan régóta nézel F1-et akkor tudhatnál hogy ez ÉVEK ÓTA így van. Sajnálatos módon az elmúlt 2-3 évbe egyre többször. DE mindig is VOLTAK és lesznek fizetős pilóták.
    Honnan tudod hogy nincs keresni valója ennek a srácnak F1-be??? Utána néztél az eredményeinek? Tudsz bármit is mondani róla?

4: az én elképzelésem szerint itt csak olyanoknak kéne rajthoz állniuk akik már bebizonyították hogy megérdemlik hogy az f1-ben versenyezzenek

Kukába az elképzeléseddel ha hülye pénzügyek miatt 1 SAUBERNEK fizetős pilótát kell fogadnia, akinek köszönhetjük Pl. Rait meg Massát....
  • cement
    először is, te ne tegyél nekem javaslatokat kishaver. másrészt pedig ha te nem értesz egyet, velem, oké, nem érdekel, jogod van hozzá, de szerintem aki régóta néz f1-et sajnálja, hogy egy szponzor által berakott tacskót kell az autóba ültetnie egy ilyen csapatnak mint a sauber, és ezzel elvenni a helyet egy olyan pilótától, akinek tényleg lenne keresnie valója a bajnokságban. elég szomorú dolog ez. tudom, nem az első, és talán nem is az utolsó példa, de én sohasem tartottam helyénvalónak, mert az én elképzelésem szerint itt csak olyanoknak kéne rajthoz állniuk akik már bebizonyították hogy megérdemlik hogy az f1-ben versenyezzenek. és akárki akármit mondd, ő még biztosan nem felel meg az előbb leírtaknak
  • Master91
    Na ja, 7 éve volt ez azt tudom.

Azt nem tudtam csak hogy mikor volt ez a Sumi pont 10.én nyert :D

Lehet hogy közbe Kimi marad Lotusnál, Massa ferrarinál, azt bukik minden teóriánk itt :/
  • HTS s3rg1nh00
    2006,csak azért tudom mert aznap jelentették be Kimi Ferraris szerződését (és MSC első visszavonulását),ma meg cikkeztek róla h.7 évvel később megismételhették volna a bejelentést :)
  • Master91
    Köszi! :D

Fantasztikus volt kis srác koromban szept. 10. én Sumi győzelmet ünnepelni Imolába ( akkoriban kedvenc pályám volt )

Nem tudom meg mondani mikor volt ez már.....De az "én szülinapom miatt győzött az öreg" :D
  • IXEMGabeo
    amúgy Bolog születésnapot Master:DDD
  • Dietrich
    Így van. Mert alacsonyabb osztályokban művelt olyan dolgokat mint a kamionnal mostanában Major Benedek.
    Évekkel ezelőtt azt hittem Aleshin kerül orosz pénzen az F1-be aztán Petrovot hozták..
  • Dietrich
    F1, meg isten tudja hány sorozat után
    V8 supercarsba az idén kapcsolódtak..Vodafone ment a triple eight csapattól és a RB Australia érkezett és maradt Whincup az első..
  • lac coo
    Voltak már vékonyabbak is.... Vettel se nézett ki különbül mikor kezdte :))) ( És szerintem egyre ratyibb az a gyerek ...)
  • tipitmi
    maradjunk annyiban majd meglátjuk mit tud produkálni a versenypályán addig ne ítélkezzünk kinézet alapján senkin
  • Master91
    Ha csak ilyen hülyeségeket tudsz írni, javaslom neked hogy fejezd be.
  • cement
    ó jaj látom te is elég fiatalka vagy, nem akartam megbántani az érzéseid ne haragudj, mődosítok. az f1 18 éves x lábú bárgyú kisfiúknak való mint ez az orosz gyerek, megérett erre a szerepre. biztosan óriási eredményeket ért már el és nem maradt hás mátra mint az f1. így jó?
  • desigo
    "Semmi hír a Ferrari jövő évi felállásáról. Frankfurtban 'csak' bemutatták az új Ferrari 458 Speciale-t."
  • G_ArchAngel #142237
    itt UK 14.20 van es semmi hir...
  • Master91
    Hivatalos még nincs ,pletykák izzanak de kegyetlenül!

Állítolag UK időzóna szerint 13.00kor valami Ferka izé volt
  • allock #142235
    Rádióban most hallom, hogy Kimi aláírt a Ferrarihoz, valami hivatalos hír van erről?
  • IXEMGabeo

hasonlít rá is
  • Master91
    Akkor ?
  • HTS s3rg1nh00
    odabent a kék inges fazon is ezt magyarázhatja a többieknek szerintem :D
  • cement
    18 eves pattanasos csira. akar tehetseges akar nem, az f1 nem ilyeneknek valo