182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#142310 -
#142309 És a Lotus sora hogy néz ki? -
#142308 Jövőre új motor, tiszta lap, el lehet felejteni ezt a Ferrari koncepciót. Bár így is a mezőny második legjobb csapata. Remélem Kimi jól választott, de Alonso vagy elveri, vagy hisztizni fog. Kezd izgi lenni a következő év, már csak azt kell megtudni, hogy milyenek lettek a motorok :D -
#142307 dejavu...Prost-Senna ott nem vált be..kiváncsi leszek itt a 2 dudás mit alkot majd -
#142306 Oda igazol egy pilóta, ahol meg tudják fizetni, és ahol úgy látja, hogy versenyképes autót adnak a segge alá. Lehet, hogy a marussiánál a legjobb a csapategység, és mindenki szeret mindenkit, de ettől még nem fog egy jó pilóta sem oda vágyakozni. -
#142305 "A Ferrarival és a Ferrari motorral sokkal több műszaki gond lesz, különösen az új motorral, mint lett volna a Lotus-Renaulttal. Viszont Kimi szerintem tökönszúrja magát, ha Mercire v. Hondára váltanak ..."
ezt a mondatot értelmezd már nekem légyszives. Odáig megvan, hogy szerinted, a ferrari motorral sok lesz a gond (nem értem honnan veszed), de azt a részt, hogy mercire vagy hondára váltanak nem értem. Miért váltana hondára vagy mercire a ferrari? Vagy ezt a lotusra értetted? Mert a lotussal kapcsolatban pont arról mennek a hírek, hogy a renault megint nagyobb részt akar a csapatban vállalni. -
IXEMGabeo #142304 Lehet valaki szemében szemét, de szerintem meg igaza van, hogy eligazolt a Lotustól. A sors iróniája, hogy pont a Ferrarihoz, amely állítólag semmibe vette (maga Kimi nyilatkozta nem pontosan így) Hamilton is állítom, hogy tudta azt, hogy a Mclaren szenvedni fog ezért kevesebb! lóvéért elment a Mercihez...
Nem volt hely másik csapatnál kényszerhelyzetben találta magát. Nyilván nem akar még visszavonulni és mivel ahogy te is mondtad 3 élcsapat van vagy lesz csak a Ferrarinál volt hely. Ismeri James Allison munkáját is így nem csoda, hogy követte... -
Dodo55 #142303 Miért gondolod, hogy sok lesz a gond a Ferrari motorokkal?
Ok, a Renault elég megbízható volt az elmúlt években, de a Ferrarival se volt olyan sok gond emlékeim szerint.
Plusz ha azt nézzük tiszta lappal indul mindenki, akkor a Ferrarinak szerintem sokkal több tapasztalata van nagyteljesítményű motorok gyártásában, mint a Renaultnak, plusz ott a Fiat is a háttérben, az egyetlen dolog amire (tudtommal) soha nem volt panasz az utcai autóik terén az a motor, plusz az elmúlt évtizedben elég rendesen rámentek a turbóbenzinekre, azokról is csak jókat hallottam eddig. -
#142302 Van három top csapat. Ebből egyben nem jött össze, a másik tavaly óta tele, a harmadik pedig a Ferrari.
Szerintem kevesebbet kap majd, mint a Lotusnál, viszont a Lotustól elment mindenki, 3,5 sec alatt cserélnek átlagban kereket, és értelmes taktikát 1x sem láttam tőlük a két év alatt, amióta ott van Kimi.
A Ferrari legalább kerékcserében és taktikában jobb, mint a Lotus. -
#142301 Bocs, de nem ő ment el, hanem elküldték. -
IXEMGabeo #142300 Nemcsak a pénz a lényeg, ő csak élcsapatnál hajlandó versenyezni...tudja ő is, hogy jövőre a Ferrari és a Mercedes előnyben lehet a többiekkel akár...Meghazudtolta magát, dehát ebben a világban senki sem szent mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti -
#142299 Ekkora szánalmat mint ez a Kimi.. Most már jó a Ferrari mi?
Most már nincs probléma a csapattal, most már megértik, és csapategység lesz.. Egy kis pénz a zsebbe, és máris minden fasza..
És ez mondja azt, hogy ez a Forma1 már nem tetszik neki???
James Hunt is ekkora seggnyaló volt anno? Na mindegy.. -
IXEMGabeo #142298 valamit nagyon tudhat ez a James Allison, ha Raikkonen képes volt követni:))) -
#142297 Lehet megsokszorozódik a jelenlétünk, de azért így is ygakran benézünk.
Én sajnálom a Lotust, megtettek mindent, de sajnos nincs pénzük és a tervező zsenijük is elment. Így Kiminek a Red Bull után nem maradt más alternatíva, mint a Ferrari. Remélem most jobban fog elsülni. -
#142296 Mindegy mi volt 2006ben. Egy megbízhatatlan szar McLarennel kellett vébét nyerni, pedig az még egy nem megbízhatatlannak sem sikerült a F1 2007-es McLarenes párosának. -
#142295 Ha Kiminek lenne problémája ezzel, akkor anyázna.
Jégkrém és pia a Ferrarinál is lesz. A Lotusnak két hiányossága volt:
-Taktika
-Szar kerékcserék
Amúgy semmi baj nem volt vele.
Ja, és hogy nem lehet vele bajnokságot nyerni.
A Ferrarival és a Ferrari motorral sokkal több műszaki gond lesz, különösen az új motorral, mint lett volna a Lotus-Renaulttal. Viszont Kimi szerintem tökönszúrja magát, ha Mercire v. Hondára váltanak ... -
IXEMGabeo #142294 Jövőre kiderül, hogy 2005-ben kiérdemelte volna meg jobban a vb címet:)
Kellett neki a Red Bullnál hízelegni a Ferrari szépen csapdába csalta mivel nincs más csapat ahová igazolni tudna:DDD -
McCartman #142293 Bizony, leigazolni egy top pilótát, ráadásul pont azt akit élő szerződéssel távolítottak el az érkezése miatt, erős üzenet és szép kis pofon ez Alonsonak. :D -
#142292 Adna az eg, hogy igaz legyen. -
IXEMGabeo #142291 Jövőre sokat fogják látogatni G_Archangel és Kit Kat kollegák a topikot:DDD állandó vendégek lesznek... -
IXEMGabeo #142290 már vártam mikor sütik el, de nem tudok rajta röhögni:)))
Alonso arcára kíváncsi leszek jövőre.DDDDD -
#142289 -
McCartman #142288 -
IXEMGabeo #142287 Button-Hamilton páros is világbajnok páros volt láthattad és Button jól elbírt a nagyra tartott Lajoskával -
#142286 *1x a Ferrari és 1x Mclaren, meg ugye az Alo+Hami kettős. -
#142285 Ma hallottam, hogy Stefano is megy Massával, de ezt csak a szezon végén jelentik be. :) -
#142284 Összefoglalva a hivatalos hír
Amúgy, tökös dolog a Ferraritól, hogy bevállalta ezt a párost. Az volt butaság, hogy korábban Kimivel szemben a sérült Massának szavaztak bizalmat. Ha ez nincs, már évekkel ezelőtt összeállhatott volna ez a páros. Legalább Alonsot is lesz kihez mérni, és Kimit is. Ugyanis ezt rajtuk kívül utoljára a Mansell-Prost (Prost), Senna-Prost (döntetlen, sőt, 88-ban is Prostnak volt több pontja) párosok vállalták be, mindkétszer a McLaren. (Az Alonso-Hamilton páros esetében Hamilton totál kezdő volt, így azt nem számítom.) Én drukkolok mindkettőnek. Remélem, hogy nem lesz belőle kataszrófa! -
#142283 Pilóták adottak,mostmár csak egy versenyképes autó kellene... -
#142282 Ez talán nem kellett vólna. :) -
#142281 'Pirelli signs new five-year deal' -
#142280 Szóval ezért mondta már hetekkel ezelőtt Kimi, hogy egyesek hülyének fogják nézni, ha majd kiderül hova igazol. -
#142279 Hivatalos: 2 évre írt alá Rai a Ferrarihoz -
Dodo55 #142278 A tetején a fekete részen belül ha jól látom ott figyel ez :)
-
#142277 -
Pár éve valahogy így nézett ki. Az iceman felirat árulkodó kié. (Halványan rajta van a lent linkelten is) -
#142275 Koba? -
#142274 Ferrari főnök posztolta ma:
-
Chris Lowe #142273 Kobayashit senki nem veszi számításba? Ha a saubertől hülkenberg eljön akkor eljön a vég is az egyik kedvenc csapatomtól.az a csapat az orosz meg a mexikói amatőr-tapasztalatlan pilótákkal pontot sem fog szerezni.
Alo/rai érdekes lesz mint ahogy a hami/rosberg is. A red bull unalmas, meki középcsapat jövőre, ők majd hondával lehetnek jók. Williams-el kéne valamit kezdeni, mert csúnya lejtőn vannak, kéne oda egy stabil pilóta....Kobayashi? -
#142272 Nem sokon múlt. -
#142271 Nem is nyertek VB-t.