FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rajtpoziciokert mennyi pont jart iden? Nekem ez kimaradt...

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Neki is volt olyan címe amit más érdemelt volna.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DasIsFuck
hát ha nincs az a boxból rajtolás akkor ott hamarabb eldõlt volna a vb cím.
szóval azért ahhoz is kellett mák, hogy az utolsó futamokon összejöjjön alonsonak a kedvezõ eredmény.

Alonso elõtt ott volt a lehetõség de vettel végül is visszahozta a hátrányt szóval nem értem min megy itt a vita.
+ebben az idénybe vettelre is rájárt a rúd szóval még azt sem lehet mondani, hogy mert megúszta mindenféle komoly probléma nélkül.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

kifli
Mert az év elsõ felében sem volt top autó? 😄
Sorban a rajtozíciók Alonsonál:

12, 8, 9, 9, 2, 5, 3, 11, 1, 1, 6, 5, 10, 5, 6, 4, 6, 4, 5, 6, 7, 7

És Vettelnél:

6, 5, 11, 1, 7, 9, 1, 1, 4, 2, 3, 10, 5, 3, 1, 2, 1, 24, 1, 4

Tehát az év elsõ felében sem volt kiemelkedõen erõs a Ferrari.
Norbi1990
A verseny embere nálam Hülkenberg annak ellenére, hogy hibázgatott, és kiütötte Hamiltont, de legalább próbálkozott!

A jövõ egyik világbajnoka lehet, ha megkapja a megfelelõ autót.
egyrol nem tehetnek...

a masik az, hogy Vettel sem ugy tervezte, hogy pontszerzo helyrol esik ki - Alonsorol meg csak nem is sejtjuk, hogy mennyi pontot vesztett, de Vettel egy futamgyozelmet.

Amikor Schumi-Barichello 1-2 volt 8 éven keresztül akkor nem sírtak a Ferrari drukkerek itt az SG-n hogy jaj csak az autó miatt van a fölény... Hanyadik is lett idén Schumi?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Master91
Majd rá fogják a Red bull ûrautójára, kár velük vitatkozni :/
többek között 2kiesés miatt amirõl egyáltalán nem tehetnek!

DasIsFuck
44 pontos elõnyt adtak le, hát ezek tudatába nem lehet ezt így kijelenteni..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Totti5
Hamilton? amennyi futamot elbukott a csapata, baleset és a technika miatt... szerintem pont hogy nagyon összeszedett volt, de ez az év nem rajta múlott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
KÖSZI! <#worship>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Egyszerûen az van hogy a RedBull hozza azt a dominanciát amit a Ferraritól láttunk itt jópár éve és maximálisan igaza van tottinak hogy az ilyen VB-t csak bemákolni lehet ilyen téren meg jobb is hogy most nem nyert Alonso.

Minden tiszteletem Alonsoé amit lehetett megtett és remélem hogy jövõre a Ferrari sem felejt el kocsit csinálni.

bardocz
Hamilton hiába kiegyensúlyozott hosszútávon, ha a csapat elkúrja neki.
Master91
Kíváncsi leszek mit mond majd az interjúba 😄
Váá mekkora futam volt ez😄 Raikkönen bevásárolt😄 ez mekkora mém lesz😄 Látom már képzeletben a McDrive-os táblát a kis szervíz út mellett😄😄
Azért Vettel 2.jára is feljött uccsó helyrõl...

Addig sem a Ferrarival volt könnyû elsõ lenni, hanem a Mclarennel...
Hamilton viszont egy körön nagyon gyors, de hosszú távon nem igazán tud kiegyensúlyozott lenni, Button meg egy idõben eltûnt, amit szerintem még õ se tudna megindokolni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Master91
lac coo
Teljesítményben, tudásban, mentális felkészültségben érettségben mindenképpen Alonso a nyertes, ezen kár vitatkozni.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Norbi1990
nearo
Olaszországban is megállt a generátora, csak mivel teljesítette a verseny 90%-át, azért besorolták 22.-nek. LINK

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

kifli
Csak a te kedvedért megnéztem, és 1x esett ki a hivatalos oldal szerint is. LINK
pedobear
Mi az hogy nem idevaló. akkor hova?

F1 élõbe tv-be leadták, akkor hol máshol lenne a helye?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RelakS
"Annak a videónak semmi helye itt."

Azért egy gugli translate után jót vidultam rajta : }

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Alonso az ev elso feleben a 10 versenybol 6-szor vegzett Vettel elott. Nem hiszem, hogy Vettel hibaja lenne, hogy a Red Bull gardaja fejlesztett, mig a Ferrari nem.
A nyari szunetig miert nem mondogattatok, hogy konnyu elsonek lenni ezzel a Ferrarival?

Dietrich
Ferrari technical director Pat Fry says it appears they were yellow and red slippery track flags and not yellows.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kifli
Az a baj, hogy nem ebbõl a mai egy darab futamból áll az idény, ahol Alonso semmi teljesítményt mutatott, és a 8. helyrõl a másodikon zárta a futamot. Nyilván ebben sok köszönet van Massa felé is. De az idõmérõbõl, azért nem volt valószínûsíthetõ, hogy mindkét Ferrari ottlesz a dobogón.
Annak a videónak semmi helye itt.

Ha már Massa-nál tartunk, el kell ismerni, hogy mióta magára talált igen jól szerepel. Abban az évben pedig nem véletlenül volt ott ahol, még mindig emlékszem arra, hogy a Hungaroringen az elsõ helyen állt meg az autója, amivel simán vb lett volna...
Jövõre pedig továbbra is hajrá Ferrari!😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Master91
bele olvastam f1-live os kommentekbe, kegyetlen mi megy ott 😄

Schumi 7x Világbajnokként 7-es autóval a 7.
Jó futam volt egyébként de az sokat elmond hogy alfonsonak drukkoltam akit utálok😄 Vettelt nem utálom csak unalmas az ufócarban...

Grosjean 20 futamból 2szer végzett Kimi elõtt (abból az egyik, az a verseny, amelyen Kimi nem szerzett pontot).

Legalább a divat drukkerek örülnek ma😊

Kimi volt a sztár megint ma😄DDDD

végre valaki megfogalmazta a lényeget<#eljen>

nearo
Vettel is kétszer esett ki.

Master91
Annak nem örülnék, képeket és videókat itt mindig beraknak a futám utáni életrõl, amit nem látunk, mert M1-en hülye szõkét kell nézni hogy pislog, netem meg szenved most a Streamel :/
FeikG
Na látom a pisiseknél végleg kiborúlt a bili!
Nyugodjatok meg Vettel vb és mérhetetlen igazságtalan lett volna,ha Alonso ezzel a mai semmi teljesítményével bemákol egy vb-t...

kifli
Alonso mákolt volna? Ki ne találd már, idén úgy volt vb gyõzelem esélye, hogy összesen 2 alkalommal indult az elsõ helyrõl, illetve ezen kívül még egyszer volt elsõ soros, egy másodikkal. Azért mindezek ellenére így az utolsó futamig harcban lenni, minden csak nem mák.

Vettel alig tudta elverni, pedig volt 6 polja, és 2 második rajtkockája. Itt látszik, hogy mekkora volt a két autó közt a különbség idén. Ez a "skillbõl behúzta" 3 ponttal a vb-t?
Mellé Alonsó 2x nem tudta befejezni a versenyt, Vetel csak egyszer.

Az elsõ kör után nem hogy Alonso mákolta volna be, ha nyer, hanem Vetel mákolta be, hogy megnyerte idén a vb címet. Hatalmas szerencséje volt, hogy tovább tudott menni az autóval, mikor eltalálták jobb és bal oldalról is. Hamilton hozzá képest csak egy kis legyintést kapott, mégis fel kellett adnia a versenyt.
nearo
Lehet be kéne zárni a topicot egy hétre amíg lenyugszanak a Vettel-haterek... van kiosztani pár figyelmeztetést -.-

El lehetne már húzni a p.....

Egyébként gratulálok Vettelnek, nem neki szurkoltam, de el kell ismerni, hogy mindketten nagy túlélõk, nem csak Alonso!

Master91
Nincs benne a Top3-ban, még is HÁROMSZOROS vb. Teljes mértékben jó a hozzá szólásod minden szava.

#132427 -ban van egy lényeg, ide csapat kell....Vettel és a csapata rendkívüliek, nem fogadod el, így jártál.

10. végül a Caterham lett a konstruktõri bajnokságban.
Sztem nem kicsit túlértékeled Vettelt ez a RedBull erre az autóra hasonlít leginkább fölényben:

( designed by either Adrian Newey )

bakkerman
grat a pöcsnek,pedig olyan jól indult a futam...na mind1,majd jövõre

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Firerock
Elég szánalmas a sorozatra nézve hogy egy versenyzõ ennyi vezetõi hibával bajnok tud lenni,persze ehhez hozzájön az is hogy rájuk nem vonatkoznak a szabályok és hasonlók.
Az a kérdés merül fel bennem hogy meddig nyerhet csak fettel? Mennyinél fog megállni a FIA? Gondolom 8 fölött hogy elmondhassák hogy õ mindenidõk legnagyobb pilótája. Pedig a jelenlegi mezõnyben sincs benne a TOP3-ban...

Azért Gratulálok a Redbullnak,hangsúlyozom hogy a RedBullnak és nem Fettelnek...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pedobear
akkor hova tartozik te okoska?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG
azért az sem semmi, hogy két akkora ütés után a hátsó kerekekre az a kocsi még így végigment a versenyen, bármi gond nélkül.

Per Aspera Ad Inferi.

Egyszer majd valaki felfogja, hogy ez elsosorban csapatsport. Ha szar a csapat, akkor senki nem tud VB lenni gyenge technikai hatterrel.

Esetleg csak Vettel tudta volna behozni az elso helyen ezt a Ferrarit az ev vegen.<#zavart1>

Alonsonak idén rengeteg mákja volt, meg a ezen a futamon is... Örülhet hogy végig életben maradt az esélye.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

gercse
Grat. a Rred Bullnak, jó kocsit raktak össze az utolsó pár futamra.

Edzésen lehet, de a futamon nem mindig.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

contraste
Ez Alonso miatt tûnik el szakaszokban a versenyen és nem végig! Mert ott nem nyomhatják fullon.

ain't got no history