182112
  • desigo
  • Lteebee
    És a Lotus sora hogy néz ki?
  • szabii98
    Jövőre új motor, tiszta lap, el lehet felejteni ezt a Ferrari koncepciót. Bár így is a mezőny második legjobb csapata. Remélem Kimi jól választott, de Alonso vagy elveri, vagy hisztizni fog. Kezd izgi lenni a következő év, már csak azt kell megtudni, hogy milyenek lettek a motorok :D
  • Dietrich
    dejavu...Prost-Senna ott nem vált be..kiváncsi leszek itt a 2 dudás mit alkot majd
  • kifli
    Oda igazol egy pilóta, ahol meg tudják fizetni, és ahol úgy látja, hogy versenyképes autót adnak a segge alá. Lehet, hogy a marussiánál a legjobb a csapategység, és mindenki szeret mindenkit, de ettől még nem fog egy jó pilóta sem oda vágyakozni.
  • kifli
    "A Ferrarival és a Ferrari motorral sokkal több műszaki gond lesz, különösen az új motorral, mint lett volna a Lotus-Renaulttal. Viszont Kimi szerintem tökönszúrja magát, ha Mercire v. Hondára váltanak ..."

ezt a mondatot értelmezd már nekem légyszives. Odáig megvan, hogy szerinted, a ferrari motorral sok lesz a gond (nem értem honnan veszed), de azt a részt, hogy mercire vagy hondára váltanak nem értem. Miért váltana hondára vagy mercire a ferrari? Vagy ezt a lotusra értetted? Mert a lotussal kapcsolatban pont arról mennek a hírek, hogy a renault megint nagyobb részt akar a csapatban vállalni.
  • IXEMGabeo
    Lehet valaki szemében szemét, de szerintem meg igaza van, hogy eligazolt a Lotustól. A sors iróniája, hogy pont a Ferrarihoz, amely állítólag semmibe vette (maga Kimi nyilatkozta nem pontosan így) Hamilton is állítom, hogy tudta azt, hogy a Mclaren szenvedni fog ezért kevesebb! lóvéért elment a Mercihez...

Nem volt hely másik csapatnál kényszerhelyzetben találta magát. Nyilván nem akar még visszavonulni és mivel ahogy te is mondtad 3 élcsapat van vagy lesz csak a Ferrarinál volt hely. Ismeri James Allison munkáját is így nem csoda, hogy követte...
  • Dodo55
    Miért gondolod, hogy sok lesz a gond a Ferrari motorokkal?
    Ok, a Renault elég megbízható volt az elmúlt években, de a Ferrarival se volt olyan sok gond emlékeim szerint.

Plusz ha azt nézzük tiszta lappal indul mindenki, akkor a Ferrarinak szerintem sokkal több tapasztalata van nagyteljesítményű motorok gyártásában, mint a Renaultnak, plusz ott a Fiat is a háttérben, az egyetlen dolog amire (tudtommal) soha nem volt panasz az utcai autóik terén az a motor, plusz az elmúlt évtizedben elég rendesen rámentek a turbóbenzinekre, azokról is csak jókat hallottam eddig.
  • a.carkey
    Van három top csapat. Ebből egyben nem jött össze, a másik tavaly óta tele, a harmadik pedig a Ferrari.

Szerintem kevesebbet kap majd, mint a Lotusnál, viszont a Lotustól elment mindenki, 3,5 sec alatt cserélnek átlagban kereket, és értelmes taktikát 1x sem láttam tőlük a két év alatt, amióta ott van Kimi.

A Ferrari legalább kerékcserében és taktikában jobb, mint a Lotus.
  • a.carkey
    Bocs, de nem ő ment el, hanem elküldték.
  • IXEMGabeo
    Nemcsak a pénz a lényeg, ő csak élcsapatnál hajlandó versenyezni...tudja ő is, hogy jövőre a Ferrari és a Mercedes előnyben lehet a többiekkel akár...Meghazudtolta magát, dehát ebben a világban senki sem szent mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti
  • Peppus
    Ekkora szánalmat mint ez a Kimi.. Most már jó a Ferrari mi?
    Most már nincs probléma a csapattal, most már megértik, és csapategység lesz.. Egy kis pénz a zsebbe, és máris minden fasza..
    És ez mondja azt, hogy ez a Forma1 már nem tetszik neki???
    James Hunt is ekkora seggnyaló volt anno? Na mindegy..
  • IXEMGabeo
    valamit nagyon tudhat ez a James Allison, ha Raikkonen képes volt követni:)))
  • Kit--Kat
    Lehet megsokszorozódik a jelenlétünk, de azért így is ygakran benézünk.

Én sajnálom a Lotust, megtettek mindent, de sajnos nincs pénzük és a tervező zsenijük is elment. Így Kiminek a Red Bull után nem maradt más alternatíva, mint a Ferrari. Remélem most jobban fog elsülni.
  • a.carkey
    Mindegy mi volt 2006ben. Egy megbízhatatlan szar McLarennel kellett vébét nyerni, pedig az még egy nem megbízhatatlannak sem sikerült a F1 2007-es McLarenes párosának.
  • a.carkey
    Ha Kiminek lenne problémája ezzel, akkor anyázna.

Jégkrém és pia a Ferrarinál is lesz. A Lotusnak két hiányossága volt:

-Taktika
    -Szar kerékcserék

Amúgy semmi baj nem volt vele.

Ja, és hogy nem lehet vele bajnokságot nyerni.

A Ferrarival és a Ferrari motorral sokkal több műszaki gond lesz, különösen az új motorral, mint lett volna a Lotus-Renaulttal. Viszont Kimi szerintem tökönszúrja magát, ha Mercire v. Hondára váltanak ...
  • IXEMGabeo
    Jövőre kiderül, hogy 2005-ben kiérdemelte volna meg jobban a vb címet:)

Kellett neki a Red Bullnál hízelegni a Ferrari szépen csapdába csalta mivel nincs más csapat ahová igazolni tudna:DDD
  • McCartman
    Bizony, leigazolni egy top pilótát, ráadásul pont azt akit élő szerződéssel távolítottak el az érkezése miatt, erős üzenet és szép kis pofon ez Alonsonak. :D
  • LeventeV
    Adna az eg, hogy igaz legyen.
  • IXEMGabeo
    Jövőre sokat fogják látogatni G_Archangel és Kit Kat kollegák a topikot:DDD állandó vendégek lesznek...
  • IXEMGabeo
    már vártam mikor sütik el, de nem tudok rajta röhögni:)))

Alonso arcára kíváncsi leszek jövőre.DDDDD
  • Szabi #142289
  • McCartman
  • IXEMGabeo
    Button-Hamilton páros is világbajnok páros volt láthattad és Button jól elbírt a nagyra tartott Lajoskával
  • a.carkey
    *1x a Ferrari és 1x Mclaren, meg ugye az Alo+Hami kettős.
  • a.carkey
    Ma hallottam, hogy Stefano is megy Massával, de ezt csak a szezon végén jelentik be. :)
  • a.carkey
    Összefoglalva a hivatalos hír

Amúgy, tökös dolog a Ferraritól, hogy bevállalta ezt a párost. Az volt butaság, hogy korábban Kimivel szemben a sérült Massának szavaztak bizalmat. Ha ez nincs, már évekkel ezelőtt összeállhatott volna ez a páros. Legalább Alonsot is lesz kihez mérni, és Kimit is. Ugyanis ezt rajtuk kívül utoljára a Mansell-Prost (Prost), Senna-Prost (döntetlen, sőt, 88-ban is Prostnak volt több pontja) párosok vállalták be, mindkétszer a McLaren. (Az Alonso-Hamilton páros esetében Hamilton totál kezdő volt, így azt nem számítom.) Én drukkolok mindkettőnek. Remélem, hogy nem lesz belőle kataszrófa!
  • desigo
    Pilóták adottak,mostmár csak egy versenyképes autó kellene...
  • mcmoha
    Ez talán nem kellett vólna. :)
  • zzeN
    'Pirelli signs new five-year deal'
  • mcmoha
    Szóval ezért mondta már hetekkel ezelőtt Kimi, hogy egyesek hülyének fogják nézni, ha majd kiderül hova igazol.
  • Master91
    Hivatalos: 2 évre írt alá Rai a Ferrarihoz
  • Dodo55
    A tetején a fekete részen belül ha jól látom ott figyel ez :)

• RatBaG #142277
  • kifli

Pár éve valahogy így nézett ki. Az iceman felirat árulkodó kié. (Halványan rajta van a lent linkelten is)
  • zzeN
    Koba?
  • desigo
    Ferrari főnök posztolta ma:

• Chris Lowe
    Kobayashit senki nem veszi számításba? Ha a saubertől hülkenberg eljön akkor eljön a vég is az egyik kedvenc csapatomtól.az a csapat az orosz meg a mexikói amatőr-tapasztalatlan pilótákkal pontot sem fog szerezni.
    Alo/rai érdekes lesz mint ahogy a hami/rosberg is. A red bull unalmas, meki középcsapat jövőre, ők majd hondával lehetnek jók. Williams-el kéne valamit kezdeni, mert csúnya lejtőn vannak, kéne oda egy stabil pilóta....Kobayashi?
  • a.carkey
    Nem sokon múlt.
  • mcmoha
    Nem is nyertek VB-t.