182112
  • FeikG
    Mert nem tudsz olvasni a sorok között!
    Mi érhet 100 millát Kimiben?!
    Egyelőre még Vettel sem,pedig Kimi olyan messze van tőle mint Lacháza.
  • ShaiHulud
    elhiheted hogy a ferrari nem azert vitte oda magahoz mert sokan szeretik kimit a laza stilusa miatt, lol.

2012-2013ban megmutatta a lotusnal hogy igenis tud versenyezni, az tuti hogy a legtobb elozesek listajaban elol szerepelt mindket evben, raadasul a top10 elozesek listajaban is ott kell lennie nem is egy akciojanak, amik 90% nem annyi volt hogy DRS+KERS aztan lehagyom a tehetetlent elottem.
  • FeikG
    Ezt te mondod,de a igazság az egészen más!
    A McLarennél (Adrian Newey féle)azaz 1 mp jobb volt többinél,nem tudott vb-t nyerni.
    A 2007-2008 Ferraris szereplése meg kiábrándító,annak ellenére,hogy vb lett,persze ehhez is Alonso-Hamilton és Massa segítette..
    A többi már nem is érdekes.
    Ez viszont a valóság!

• lac coo
    És ezzel mi a probléma ? :) Van tehetsége, aztán ennyi, ha ez nem elég leszarja, amire fussa ebből neki az teljesen elég...jó pilóta, de nem tartom jó versenyzőnek . Egyértelmű , hogy a laza stílusa miatt szeretik annyian ....akit Massa kis híján agyonver, az nem jó versenyző ....
  • ShaiHulud
    szerintem button-perez komboval nincs baj, az autot basztak el iden az a fo gond. perezben megvan a temperamentum es az akaras, buttonban meg a tapasztalat es kimertseg. szerintem jo az ugy, csak egy sokkal versenykepesebb autot kene alajuk rakjon a mclaren, vagy mondhatjuk hogy egy versenykepest, mert ez most nem az.
  • ShaiHulud
    ja en aztan jo sokszor emlegettem csakeskizarolag raikot, amugy meg ezzel van a problema itt: "Kimi értékét meg egyszerűen nem értem,valószínű a különc mivolta,ami már kuriózum,az teszi..."

ja es uresek a falaim.
  • lac coo
    Konstruktőrit kb leszarja mindenki :)))))
  • paj01
    Hát az biztos, hogy egyikük se fogja a szélárnyékot csinálni a másiknak monzában:D Alonso ide vagy oda ne feledjük el, hogy Kimi a ferrari bajnoka kettejük közül. Alo hiába áll domináns vezér hírében mégis baszhatja:D Jó móka lesz ez ha Alonso bír magával nem lesz gond, Kimi nem fog viszályt szítani. Ha bírja a technika a ferrari tuti konstruktőri bajnok. Messze ez a legjobb pilótafelállás. Mclaren csodálkozom, hogy nem kapadozott Kimiért...pedig náluk aztán elférne, a button perez kombo harmat gyenge.
  • ShaiHulud
    hagyjal mar...
  • Dodo55
    "Kimi értékét meg egyszerűen nem értem"

2001. Első futama 6. hely középkategóriás autóval
    2003. Majdnem jó autóval Schumacher ellen pár pontra a VB-től
    2005. Rettenetesen megbízhatatlan autóval VB 2. a gyors és megbízható Renaultval versenyző Alonso ellen
    2007. Nagyon szoros mezőnyben VB
    2008. A VB után kissé motivációt vesztve azért 10 leggyorsabb kör
    2012. 2 év kihagyás után VB 3. középkategóriás autóval + 1 futamgyőzelem + lehetetlen helyeken nagyon látványos előzések
    2013. Középkategóriás autóval még mindig elméleti VB esélyes, futamgyőztes + többször törött autóval jó eredmények

Csak hirtelen tények amik eszembe jutottak...
  • lac coo
    Hagyd, csak a Kimi rajongók méricskélik a farkukat ! :D

Sose értettem miért nem lehet elfogadni, hogy vannak itt nem rajongók is, akik nem egy embert emlegetnek folyton, csak mert az lóg a szoba falán ...
  • FeikG
    Mi is? Világolj már légyszíves
  • lac coo
    Senkit nem sztárolok, nem vagyok senki rajongója, de azonos autóval én úgy látom Alonso gyorsabb lesz. Ritka egy stabil pilóta, lazán kihozza mindenből a 101 %-ot ....
    Persze majd kiderül....De valami pénz dolgot látok én is benne, egyszerűen nincs értelme két toppos pilótát tartani, minek, ha jó a vas egy is elég. Ha Alonso nem tud jó lenn ia Ferrarval, akkor Kimi se, ez tuti ... hogy egymás elől vegyék el az értékes pontokat annak meg megint nincs érelme ...
  • desigo
  • ShaiHulud
    majd jovore megerted
  • FeikG
    Ja és a másik! sztem Kimit a nagy lóvé miatt is szerződtették,amit a Shell ígérhetett be,Kimi lóvéján felül.
    Emlékszem a Marlboro 100 millát ajánlott a Ferrarinak,a Sumi-Kimi párosért.
    Én gyanítottam már akkor is meg most is,ez is lehetett az oka annak,hogy akkor Sumi visszavonult.
    Kimi értékét meg egyszerűen nem értem,valószínű a különc mivolta,ami már kuriózum,az teszi...
  • Dodo55
    Nem lesz ott ezzel semmi gond. A Ferrari majd akkor formálisan kedvezményezi Alonsot (elvileg így is ő kapja pl. a páratlan rajtszámot), Kimi meg ezt majd szimplán leszarja és hozza a megszokott formáját.

De egyébként is gyorsabb lesz Alonsonál azonos autóval, szóval tök mindegy :) Akkor meg aztán pár futam és nem is lesz miről beszélni.
  • FeikG
    Azért mert Kimi erre alkalmatlan és nem is ért hozzá..Egy zseniális pilóta,de csak is egy jól rászabott,beállított és gyors autóval tud mit kezdeni..
    Persze ez az én véleményem.
    A másik dolog pedig,ugye nyilvánvalóan az egyikük gyorsabb lesz,szvsz ez Fernando lesz és ebben az esetben Kimi maximálisan le fogja szarni,mi a csapatérdek..A másik,hogy esetleg Kimi lesz a gyorsabb,ekkor viszont Fernando hisztije fog az egekbe szökni,amivel szintén nem lehet majd mit kezdeni.
    Tehát konklúzió! katasztrófa így is úgy is......
  • lac coo
    Szerintem is katasztrófa lesz a Ferrarinál .....
    Alonso nem tűri, hogy ne legyen kedvezményezett pilóta .
  • kifli
    Miért kéne vakon fejleszteniük? Azért szerződtették le Kimit, mert úgy volt, hogy Fernando lelép. Legalábbis tárgyalásokat kezdett a Red Bull-al.
  • FeikG
    Szerintem meg egyszerűen katasztrófa ez a párosítás.még ha nézői szemmel,tartogathat izgalmakat,de taktikailag,sztem zsákutca.
    És mi van ha Fernando év végén lelép,akkor ott maradnak,a semmire és fejleszthetnek vakon....
  • McCartman
  • Master91
    Egyre jobban várom azt a piszkos 2014-et, arany életünk lesz !! :D

Már csak Sumi kéne valami ütős csapatba :(
  • Dodo55
    "Alonsónak bőven van abban tapasztalata, hogy miként is tegyen keresztbe a csapattársának, ha az esetleg időszakosan gyorsabb nál"

Kiminek meg abban, hogy hogyan kell pár kör alatt 6 helyet előrejönni törött autóval ha megszopatják és felhúzza magát
  • Norbi1990
  • Master91
    háááááá és porrá veri Ő mezőnyt :D
  • Master91
    http://www.f1-live.hu/f1-hirek/alonso-sajat-maganak-okozta-a-bajt-a-ferrarinal-mely-vegul-leszerzodtette-raikkonent/

F1-live, de nagyon komoly cikk!!!
  • desigo
    Ha jövőre is porig aláz mindenkit Vettel akkor végképp megutálom az F1et.

• IXEMGabeo
    Barbikám hol jártál eleddig?
  • zsBarbi
    de kis helyes fiú volt akkoriban Alonso, ha hamarabb kezdem el nézni az f1-et lehet Alonso drukker lettem volna
  • IXEMGabeo

2 kis pöcs útja idáig vezetett:DDDDD
  • Dodo55
    Ha arra célzol akkor a McLarenes időkben nem Kimi hibájából füstöltek el azok a motorok, egyszerűen szarok voltak :)

Plusz mondom nem csinál szar motorokat a Ferrari, ha gondok lesznek, akkor meg másoknál is lesznek biztosan.
  • Alexease
  • a.carkey
    Lotus. Nem a Ferrari.
  • a.carkey
    Tök más motorok lesznek, és Kimi is ott lesz. :)
  • Norbi1990
    Vagy Massa, vagy Valsecci.

De én is Hülkinek szurkolok!
  • Lteebee
    Fekete ló.
  • Totti5
    Kimivel, Alonsoval a Ferrari nagyon erős konstruktőri csapat lesz jövőre. Egy gyors autó kell nekik és minden esély meglesz a VB címért harcolni. Ha Vettel és az RB nagyon jó lesz továbbra is a konstruktőrit elvihetik, mert Ricciardo még fekete bárány.
  • Master91
    Hülki :3
  • Norbi1990
    Grosjean - ?