FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TommyC
nem, aki ezt írta az nem ért angolul.
a zöld után további sárga következett és az alatt történt az elõzés, itt a vid:

http://www.sportinglife.com/formula1/video/23481/8282348/mcnish-examines-vettel-controversy

4.perc körül

dixitque deus fiat lux

Kit--Kat
2005-ben is ilyen nehezen viselte az igazságérzeted, hogy nem a legjobban teljesítõ versenyzõ lett a bajnok? :/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pedobear
Ez reál?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

lac coo
Valóban tele volt törmelékkel pont az íven, elég szépen kerülgették ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Ez volt a nap legnagyobb pillanata.
Visítva nevettem <#nevetes1>
a.carkey
Ha Vergne is, akkor valóban nem kap semmit, csak más értelemben.

A medve nem játék.

Miféle tény kell elfogdani? <#confused>

a.carkey
Alonso: Törmelék a pályán
Versenybírók: Ok, küldjük az SCt, és máris nincs 22 sec hátrányod ...

😊

A medve nem játék.

Casillas
6. Vettel Red Bull-Renault + 9.453
7. Schumacher Mercedes + 11.900
8. Vergne Toro Rosso-Ferrari + 28.600

Vergne is, de nyilván nem kap semmit.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

a.carkey
Nem, mert SC volt ...

A medve nem játék.

Nem hiszem, hogy ebbõl lesz vmi...de ha igen akkor mondjuk kap egy 20sec büntetést...az is belefér még, mert úgy is csak Schumi elõzné meg😊

szabii98
'Allan McNish kinagyította 4 videóbevágáson az aktuális Vettel-Kobayashi elõzést, ami 2 sárga jelzést követõen zöld zászló alatt történt...'

I met God. She's black

Firerock
"Mint tudjátok, felmerült a lehetõsége annak, hogy Vettel sárga zászló alatt elõzött. ezt azóta többen cáfolták, míg mások szerint úgy látszik, valóban ez történt. kérdéses tehát, hogy történt-e ilyen egyáltalán, illetve hogy lesz-e az ügynek bármiféle folytatása. nagy csavar lenne az kétségtelen."

F1 Hungary Facebook

Szerk.:
"The F1 Times @F1Times
Just to clear things up. Yes it was a yellow flag, not a red and yellow, but the FIA won't be taking any action"

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

a.carkey
Áh. Ahhoz õ vagy az autója edzésen túl lassú. Sokkal gyorsabbak az új srácok, bár a reflexei még a régiek, de a Lotus nem VB címre esélyes csapat.

A medve nem játék.

lac coo
Itt most ki elõz kit ? 😄

zárójelesen mondva noname, mondjuk egy Alo, hoz Rai hoz képest..
És éppen ez az, míg nem kerül jó autóba addig úgy sem derül ki mire képes. Lehet, hogy a jövõ másodhegedûs pilótája lesz vmlyik top csapatnál ennyi erõvel😊

matyi0323
ezt úgyis megmagyarázzák, hogy lekörözés stb..blabla 😊)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

a.carkey
Aztán lett volna belõle ez:
18+ 😊

A medve nem játék.

Carlos
hopphopp... ezt úgy sem veszik észre futam után...

Þór vígi þessi rúnar

DasIsFuck
Hülkenberg azért nem az a Noname..

Szerintem Hülkenberg egy kategória Vettellel csak nem ül olyan autóba ahonnan kitörhetne.
de egy massától vagy webbertõl ferráriba vagy red bullba simán jobb teljesítményt nyújtana szerintem.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
neki ugyanazt a sorsot szánta az élet mint anno Sumák/Frentzen kettõsnek...csak itt most Vettel a másik..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

...Senna azért az elsõ körben megpróbált kibulizni magának egy ferrari ülést, csak nem sikerült a terv 100asra😄 Vettel megúszta😊
Amugy meg úgy birom, hogy ha valamilyen véletlen körülményeknek köszönhetõen tûzközelbe kerül vmi "noname" pilóta akkor rögtön az a "jövõ bajnoka"😄

lac coo
Én egy tisztességes szurkoló vagyok, és õszintén mondom, nagyon jó volt látni ahogy Alonso idén hajtott! Vettel a bajnok, gratula neki, nekem ettõl még Alonso volt idén "AZ F1 PILÓTA " !

DasIsFuck
azt meg versenybalesetnek hívják, többnyire az autóversenyeken ez is egy vele járó dolog.

persze egyszerûbb mindenféle banális kifogást keresgélni ahelyett, hogy elfogadnátok a kész tényt.
fociban is a bírói tévedéseket szokás felhozni ahelyett, hogy azt mondjuk h itt meg itt hibáztunk.
mert ugye ha egy csatár kihagy egy ajtó-ablak ziccert az sose számít annyira mint egy meg nem adott tizeneggyes(pedig azt még be is kell lõni!!)

kifli
Van döntési lehetõségük, hogy kitõl rendelnek. Illetve az alkatrészeket a csapat dolga átnézni futam elõtt, hogy megérett-e egy cserére, avagy sem. Ha jól emlékszem a generátor hiba után valami olyasmit mondtak, hogy már rég le kellett volna cserélni igazából.
kifli
Én pont nem hagyom figyelmen kívül, de ha a kocsival történik valami technikai zûr, az a csapat vagy a gyártó hibája. Ha átrepül fölötted egy autó, és totálra tör, azzal nem tudsz tényleg mit kezdeni.

Norbi1990
Miért?
Utána Hamiltonnal egy tempót ment.
Lehetõséget látott, és nem sikerült van ilyen. Ha nem csúszik meg lehet meglepetés gyõztes lenne.

Csak nincs ha.
matyi0323
Csak rajta van szemüveg 😄
A legnagyobb figura, és a szememben a legnagyobb pilóta is. 😊)
Jövõre remélem összejön neki a vb cím.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Kit--Kat
Ha Alo megtorpedózza hátulról, akkor sem Alo tehetett volna róla, fasz az lett volna a szöveg, hogy kimi mit akart ott a féktávon, ha nincs esélye a VB-re... 😄

Egyébként a nem túl pollkorrekt Domino is azt mondta, hogy Kimi nem tehetett róla.

Most az egész világ hibás azért, hogy nem nyert, Grosjen , Newey, Kimi, Button, Ferrari és még hosszan lehetne sorolni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DasIsFuck
most jut eszembe, hogy kovalainen vagy glock simán jobban megérdemelte volna mint az ilyen fettel meg alfonso meg gombocska,hamburgerke..
végül is nem õk tehetnek arról, hogy ott voltak ahol nem?

nem is értem, hogy lehet egy technikai sportot úgy nézni, hogy figyelmen kívül hagyjuk a csapat és az alatta futó technikát ami kb 80%-ban befolyásolja az adott pilóta eredményeit...

a.carkey
Kimi középen, mint egy vak. 😄

A medve nem játék.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Mindegy, Alonso meg majdnem kilokte Raikkonent. Ez a legkevesebb, hogy kiesett.

FeikG
Nem ott vesztette el.Még Button elõtt,az után esett szét.

és a beszállítót ki választja ki?

Norbi1990
Majd meglátjuk 😊
Amikor elõzött azt elég magabiztosan csinálta, kivéve a Hamiltonosat.
Utána meg nem esett szét teljesen ami általában kieséshez vezet.
De így is szép az a 5. hely.
Di Restát az év végén lealázta rendesen 😊
lol ..amugy nem volt rossz a terv😄

https://maps.google.hu/maps?ie=UTF-8&q=interlagos&fb=1&gl=hu&hq=interlagos&cid=0,0,3457880540196939200&ei=OmeyUPuyL4vGswbi04DoBQ&ved=0CKsBEPwSMAU

nagyon komoly panorama nezetig lehet zoomolni😄

FeikG
Roppant egyszerû!
Mindig hibáznak teher alatt..

Vettel es a Red Bull sem a csapat hibajabol vesztett pontokat, hanem az egyik beszallito miatt.

bardocz
Ez engem is érdekelne, mintha a világbajnok nagyobbat hibázott volna a futam elején.
kifli
Gondolom arról beszél, hogy alonso nem a saját, és nem is a kocsi hibájából esett ki. Ha a kocsi hibásodik meg, arról a csapat tehet valamilyen szinten.
Mentalisan gyenge?
Tamadott es megcsuszott. Ebbol neked hol jon le, hogy mentalisan gyenge, Dr. Csernus?

fifi
azért a RBR helyében a poén kedvéért a 60. kör magasságában bemondtam volna, hogy Vettel kisfiam, szopóálarc van, mert kezd rakoncátlankodni a generátor... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

kifli
Te emlékszl még mit írtál, és hogy én mire válaszoltam?

"A nyari szunetig miert nem mondogattatok, hogy konnyu elsonek lenni ezzel a Ferrarival?"

Erre adtam a választ, láthatod, Alonsonak nem volt könnyû dolga a nyári szünet elõtt sem.
FeikG
Pont ezért nem lesz belõle sem soha vb.
Aki mentálisan ilyen gyenge,abból nem lesz top pilóta.
Mint ahogy Perez,vagy Koba sem..sztem

DasIsFuck
jó lenne ha olyan autóba menne, de sajna a sauberbe nem hiszem hogy sok lehetõsége lesz.

DasIsFuck
tudod technikai sportról beszélünk...ez van ez ilyen.
meg vettelnél is volt ilyen okból kiesés úgy emlékszem.

nearo
szerintem jégkrém lesz, de majd meglátjuk 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(