FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szinte biztos dobogós helyet vett el Nico Hülkenberg Lewis Hamiltontól, de a futam után mégsem kért bocsánatot.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

„Ez egy nagyon eseménydús verseny volt, és egyszer sem volt meg a tempónk, amit akartunk magunknak ezen a napon. Határozottan nagyon sok minden történt. Az 52. körben elhagytam a pályát az utolsó kanyarban, és nem igazán láttam jól, mivel a plexim koszos lett, és be is párásodott. Ahol elhagytam a pályát, azon a helyen vissza tudsz menni az aszfaltcsíkra úgy, hogy végigmész a kiegészítõ célegyenesen, de ehhez át kell menned egy kapun. Tudom, mivel ugyanezt tettem 2001-ben, és akkor a kapu nyitva is volt. Ezúttal valaki bezárta. Jövõre biztosra fogok menni benne, hogy ismét nyitva legyen.”
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Viszont bármennyire is fizetõs Petrov idén jobban teljesített, mint az elmúlt 2 évben Trulli az a helyzet
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2007 French Grand Prix –2 009 Italian Grand Prix
Ezt megdönteni nem semmi 😄
Ha ugyanaz a helyezés lett volna akkor a többi eredményt nézik meg
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
2008-as évet végigtolta szinte
azért Petrov 11. helye a legjobb a Caterhamnél idén. Glock is volt idén 11. mi dönt ilyenkor a konstruktõrök közt?
http://www.hogymondom.hu/showslang.php?slang=brazil%20g%C3%A9psor
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
VISZONT, nem tudom, de mintha a különbözõ zászlójelek a tóltól-igig tartatnának.
Ennél azt írja a szabálykönyv:
"Ezt a zászlót (a körülményektõl függõen) legalább 4 körön keresztül kell bemutatni, hacsak a felület ismét normálissá nem válik. A zászlót követõ szektor végén nem szükséges általában a zöld zászlót bemutatni."
A medve nem játék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
állati h a német nyelv mennyire pörög xD
Talán jövõre változhat ha egy versenyképes autót bírnak alá rakni.
I met God. She's black
I met God. She's black
amúgy igen sokmindenkirõl elmondható pl ott van Glock, annó a toyotába masszív teljesítményt nyújtot õ is simán elérné azt a szintet amit massa csinált idén a ferráriban.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
. „Már mondtam pár szót a rajtra menet is a nemzetközi publikumnak, de most a német közönségnek is megteszem, akik az évek során kísértek és velem együtt izgultak, szenvedtek, és nagyon sok szép pillanatot éltek át velem. Ezt szeretném megköszönni nekik. Ezek számomra is szép emlékek voltak, nagyon sok érzelmet és motivációt kaptam a rajongóktól, a közönségtõl. Hihetetlenül szép évek voltak. Ezután egy leszek azok közül, aki továbbra is nyomon követik a sportot, a tévé elõtt egy leszek közülük, és szurkolok majd."
(mint pl itt, hogy a versenybalesetek,technikai meghibásodások az autóversenyzés velejárói és hogy a versenyzõ kb össz-vissz csak 20% jelentõséggel bír.)
akkor felesleges bármit is mondani.
a tény az, hogy alonsoékank ott volt a pontelõnye,év elsõ felébe az rb korántsem volt olyan jó,vettelné is voltak kiesések és mindenféle problémái, volt alonso és vettel oldalán is mák.
Vettel végzett a végén elõrébb és ezért teljesen jogosan megérdemelte a címet.
Az, hogy alonso jobban megérdemelte volna az egy oltári baromság..annyi tényezõ van itt ami nem a versenyzõn múlik, hogy így kijelenteni nem lehet ezt az F1-ben...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Sauber mindig is a fiatal tehetségeket részesítette elõnyben ezért is ill. a mégtöbb anyagi forrás miatt is ültetik be Gutierrezt...részemrõl nem baj Kobát meg a Lotusba annak ellenére h hibázott a végén😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
annyira mindegy, mert azt FIA dönt és nem Ti. Ergo grat Vettelnek! Alfonzó meg így járt. Várom már 2014et! Jövõre meg Lotus fölény Kimivel az élen!
...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
tehát ha olyan autóba kerülne elsõszámú pilótaként vagy legalább úgy mint a mclarennél volt button és hamilton akkor simán vb címért küzdhetne.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Raikkonen hihetetlen😄 nem is fûzök hozzá semmit mégtöbb rajongót szerzett😄, Massa dobogója és futambeli teljesítménye alapján megérdemelte a szerzõdéshosszabbítást a Ferrari 2. lett így.
Schumi pedig nem tudom a futam elején miért esett vissza, de így is szép a 8. hely, Rosberg balszerencsés volt😞
😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akár csak 2 éve,ma is megküzdött a vb-ért,ezért érdemli meg a 3.-at.
És az RBR-nek is át kellene gondolnia,mit kezd Webberrel jövõre.