182112
  • Kit--Kat
    Van aki késztetést érez rá, hogy az antiskodását és trollkdoását azzal próbálja hitelessé tenni, hogy "én senkinek sem drukkolok", vagy "én bírom őt, de" mondatokkal kezdi.

Mindt kettő elég vergődős.

Egyébként külön vicces, hogy a szagértő úr aki egyébként bevallottan átalussza a futamokat a versenyteljesítményébe köt bele. Azok a szakírók aki belekötnek Kimibe, azok is úgy kezdik, hogy ugyan a versenytempója még mindig fenomenális, de....
  • Lteebee
    Köszönöm szépen, ezt az első bekezdést szerettem volna én is írni.
    Nem értem egészen, miért nem írja soha senki, hogy Hamilton patkánykodására volt válasz, hogy Alonso feltartotta.
    Az igazságos döntés mindkettejük büntetése lett volna.
    Alonso nyíltsisakkal vállalta, hogy betart. Hamilton sunyult és játszotta az áldozatot.
    Kimi meg világbajnok lett...
  • repvez
    Egyébként ti honnan veszitek ezeket az adatokat ? Mert én is nézem már kb 89 óta a futamokat,de már arra sem emlékszem, hogy a múlt heti futamon hányadik körbe áltak ki a boxba.
  • Jeffjohnson
    Ja és a "megszivatta a csapattarsat a H'Ringen" úgy kezdődött, hogy az "üzemanyag égetéses" periódus elején Hamiltonnak szólt a csapat, hogy Alonso-t engedje el, amit nem tett meg. Később éppen ennek köszönhette, hogy Alonso meg tudta szívatni ugyanis épp ezért jöttek be egyszerre a boxba. Csak nehogy megtéveszd a többieket.

Mint mondtam nem minden olyan szép fehér meg fekete, ahogyan te azt lefested a dolgok ok-okozati viszonyban vannak. Hamilton betett Alonsonak, aki ezután megszívatta.

" exFerraris Stephney altal lenyult beallitasokat"
    Akkor nem Coughlan, Pedro de la Rosa és az Alonso közti, a Ferrari műszaki megoldásairól szóló emailek voltak? Hanem beállítások? Mesélj még erről mert ezek szerint te vagy többet tudsz vagy félre akarod vezetni a többieket.
  • szabii98
    azért a Lotus nem annyira középkategóriás. Nemtudom, én sokkal inkább a Torro Rosso-Williams-Force India csapatokat tartom inkább annak, de tény hogy nem élcsapat sajnos a Lotus
  • Jeffjohnson
    "szetalazza" ha a gyűlölettel világítani lehetne akkor te a napnál is világosabb lennél.

Ne felejtsd el, hogy Alonsonak volt ott minden, technikai problémák, gumiprobléma, szar rajt, sőt volt olyan is, hogy az első kanyarban kipördült persze mindez nem számít mert olyan jól alá tudod támasztani észérvekkel a mondandód ("szetalazza") jah tizennégy futam után 2 pont volt köztük. Monacoban biztos okos lett volna ha kiüti hátulról Hamilton Alonso-t mert mint tudjuk az a pálya arról híres, hogy olyan könnyű előzni.

"megszivatta a csapattarsat a H'Ringen" amiért meg is kapta a megérdemelt 5 rajthelyes büntetését és a futamot Hamilton nyerte, csakhogy teljes legyen a kép nehogy megtéveszd a többieket. Ha nincs ez a hülyesége, akkor év végén ő a világbajnok mert Kimi kemény 1 ponttal nyerte Hamilton és Alonso előtt a vb-t. Kimi vb-je Massa-n múlt csak ezt sokan elfelejtik. Mint ahogy Hamilton vb-je is Massan múlt rá 1 évre, ami szintén 1 pontos vb győzelem volt.
  • paj01
    Jövő év jó lesz:)A tűz a jég ellen:D

És a vége: Sub Zero wins...flawless victory:D
  • G_ArchAngel #142383
    Mielott megtevesztened a tobbiket:

Ez volt elobb:

"a rookie szetalazza egyenlo korulmenyek kozott (raadasul Moncoban Lewist nem is engedtek Alonsot tamadni), akkor elszallt nala valami, megszivatta a csapattarsat a H'Ringen'"

Ez volt utana:

"A csapat durván kihátrált Alonso mögül és látványosan Hamiltont támogatta"
  • Jeffjohnson
    Azért nem minden olyan szép fehér meg fekete mint ahogyan te itt ezt lefested. A csapat durván kihátrált Alonso mögül és látványosan Hamiltont támogatta aki elszúrta a végén, nem kicsit, bár ki tudja mi volt ott még ott a háttérben. Az, hogy Alonso mennyire tudta egy teljesen más tervezésű autó beállításait használni és ebből mennyi előnye származott megint nem lehet tudni de azt ne gondoljuk, hogy bármelyik pilóta másképp cselekedett volna (Multi 21) csak érdekes módon a kedvenceiteket más mércével méritek.

Mindezektől függetlenül Hamilton legalább olyan jó pilóta mint Alonso (csak mentálisan nincs még olyan erős és koncentrált) ha fejben összeszedi magát jövőre akár VB is lehet mert az utóbbi időben szerintem jó irányba fejlődött bár meglátjuk, hogy bírja ha a reflektor, vb esélyesként lesz rajta és lesz aki keményen üldözi.

• G_ArchAngel #142381
    Addig hasznalta PDLR altal tesztelt, exFerraris Stephney altal lenyult beallitasokat, amig jo volt neki, amikor kiderult, hogy a rookie szetalazza egyenlo korulmenyek kozott (raadasul Moncoban Lewist nem is engedtek Alonsot tamadni), akkor elszallt nala valami, megszivatta a csapattarsat a H'Ringen, majd felajalotta a FIA-nak, hogy minden adatot beszolgaltat, ha megtarthatja licence-t.
    Az az ev siman Lewis-e lehetett volna, ha nem benazik 2 hatalmasat. Alonsonak eselye sem lett volna azonos korulmenyek kozott.

Hozzak porral oltot?
  • Lteebee
    Hogy szívatta meg a csapatot teljesen?
  • Fura Alak
    Na jó, beszállok én is a flame -be...

Alonso egy pöcs, a McLaren -es sírása, majd a csapat teljes megszivatása óta GYŰLÖLÖM! Jó pilóta, de azt hiszi ő xarta a spanyolviaszt. SOK jó pilóta van a mezőnyben, neki meg akkora arca van, hogy arra egy jumbo jet -el le lehetne szállni....
  • G_ArchAngel #142378
    Miota nem vagy Alonso-fan?
    Mert tavaly meg nyilvanvaloan az voltal.
  • Master91
    Elhivatott ő, de csak a maga módján.
  • ShaiHulud
    igazából nem értem most ezt az egész ellenségeskedést, nem volt itt most agyonsztárvolva szerintem, legalábbis ezen a forumon ebben a 2 napban. Amiért szóba került az az, hogy most jött a hír, hogy a ferrarihoz igazolt.

Igazából pont neked/nektek kéne mondani az ultimate érvet, hogy: "na gyerekek majd meglátjuk jövőre mit tud alonso mellett, végre meglátjátok, hogy nem jó versenyző és túl volt értékelve/sztárolva" mivel Te/Ti biztosak vagytok benne, hogy alonso melett labdába se rúghat, ezért nem értem ezt a lejáratási kampányt (hagy túlozzak már énis, köszi :D)

• ShaiHulud
    nem mellesleg a technika is joval stabilabb most.
  • ShaiHulud
    mivel most raikorol volt szó, rá mondtad, hogy nem jó versenyző, ezért lett Ő írva. Természetesen nem CSAK ő előzött szépeket, pl Alonso is, ahogy írtad, sőőt neki volt szép előzése pont raiko ellen is, bár általában az első 2 körben.

de pl kobayashinak is voltak szép előzései, stb... de megint írom, raikoról volt szó és nem másról...
  • a.carkey
    Amit kifizetnek érte, annyi jön majd be bizbaszokból.

Monzában szimplán két zászlót lehetett látni az olasz mellett. Egy csóka horvát zászlaját a dobogó előtt, és a háttérben 100001 finn zászlót ...
  • Lokker
    Azért én nem hasonlítanám a pontszerzési rekordját a régiekhez, mert most már jóval hátrébb lévő helyezésért is jár pont. De azt nem vitatom, hogy szép teljesítmény, csak régebben jobban kellett teljesíteni a pontokért.
  • Dodo55
    Igaz is, a Schumachert megdöntő rekordja lemaradt :)
  • kifli
    Váááááó mióta ismered személyesen a srácot?

btw ha az így lenne, valószínűleg a lotusnál maradt volna. Ott elnézték neki, a "nemtörődömségét". Jobb autó meg minek neki? Leszarja (szerinted).

Az, hogy nem szeret nyilatkozni, meg szponzori rendezvényeken részt venni, nem azt jelenti, hogy leszarja az egészet. Max te úgy látod. De csak a nyilvánosságra szarik valószínűleg, nem az autóra/teljesítményére.
  • FeikG
    A látszat ne tévesszen meg,mint Kimi esetében :)
    12 az a kettő,(még ha más is látszik) és túl az 5xen.
    Szóval! Soha nem vontam kétségbe Kimi,tehetségét,sőt egy zseninek tartom,de az esti füves cigik ideje a 70-es évekkel lezárult.(legalább is az F1-ben)
    Pontosan az a gondom vele,ami miatt annyian szeretik,a lazasága és a nem törődömsége.
    Míg Vettel,vagy akár Sumi,minden nap csak azzal foglalkozott,hogyan lehetne jobb az autója,addig Kimi beül és ha jó a kocsi jól megy ha nem hát nem.
    Az elhivatottságot hiányolom belőle és mondom ennek okán,már soha nem lesz vb..
  • FeikG
    Hát itt hosszasan leírják,amit én az imént egy pár sorban említettem :)
  • paj01
    Oké fater:) csak hát semmi háttér infot nem látni rólad csak h 2 éve regeltél:)
    Igazad van kimi egy tehetségtelen noob. Hogy is volt? Sok-sok évig kellett kisebb forma autó szériákban vergődnie mire sikerült benyomni a fater pénzén az f1-be...Jah nem is:P F1-be meg biztos rengeteg ember élvezte a szurkolók szimpátiáját/támogatását, úgy hogy soha nem nyert vagy nem tett le semmit az asztalra. Hagyjuk már ezt:)
  • kifli
    Ez a 10 perc aranyos.
    De akkor mondok olyat, amit tényekkel is alá lehet támasztani, miszerint folyamatos pontszerzésben ő tartja a rekordot. Ezt is 10 perc alatt csinált ja :D
  • FeikG
    Az "öcsém" kicsit erős!bátyám,vagy fater esetleg :)
    A szimpátia pedig nem mindig arányos a tehetséggel,de inkább ritkán...
  • kifli
    csak a pénzosztásnál nem mindegy....
  • paj01
    Hát pedig öcsém, sanszos, hogy kimi a legnagyobb "sztár" most az f1-be ha a fanok számát nézzük:) Ez van:)
  • bardocz
    Persze, mert folyamatosan ment a rinya, hogy milyen rossz a ferrari, és ha jött valami eredmény, akkor lonzi volt az isten, hogy azzal a szarral, ami amúgy a mezőny 2./3. legjobb autója elért valamit.
  • FeikG
    Senki nem vitatta,csak nem kéne agyon sztárolni,mert nem az!
    Az se mind1,hogy az első 10 kap pontot,vagy az első 6,egyébként meg ebből is látszik,hogy messze nem volt az olyan szar autó.
  • lac coo
    Igaz felét átalszom a versenyeknek, mert unalmas mint a dög, de valahogy többször marad meg bennem az, hogy úristen Alonso mit hozott ki megint a versenyéből... és Kimi....indult most ezen a futamon egyáltalán ? :DDDD
  • FeikG
    Meg még vagy öten,az élmezőnybe!
  • paj01
    Kifelejtetted, hogy rekorder lett ami a pontszerzést és megbízhatóságot illeti. Aki vitatja az elmúlt két évi eredményeit az nem sokat konyít a sporthoz...Lotus csapat kicsit megtáltosodott mióta odakerült, kíváncsi leszek hol lesznek majd jövőre gronyárral:D
  • lac coo
    Hát mert Alonso nem előzött sokszor . :))) Hagyjuk már ezt a sztárolást...
  • Master91
    http://www.gphirek.hu/f1/20130911-f1-alonso-es-r-ikkonen-a-ferrari-bator-vagy-vakmero-monzai-gorbe-tukor.html

Sokszor előzött már Rai ERŐBŐL az elmúlt 1-2 évben.
  • lac coo
    Előzések nem is azért voltak, mert volt időszak mikor háromszor tovább bírta a gumi a Lotuson mint máson...ááá dehogy ! :))

mondom: én semmilyen drukker nem vagyok, de látom mi történik pályán...már ha épp nem alszom át ezt az egész vackot :D
  • lac coo
    egen.... 10 perceket mindenki tud jól versenyezni ...Másfél órát csak kevesen ...másfél órát úgy, hogy nem is klappol minden rendesen...nos úgy meg igazán kevesen ! :DD
  • FeikG
    Én nem vagyok ellendrukker,ne beszélj félre magadnak.
    Sőt ezt a Kimit aki a Lotusnál ment,még csíptem is,ellentétben azzal,aki a Ferrarinal.
    Csak jól emlékszem,hogy itt ezen a forumon,mindenki azt harsogta 2006-ban,hogy jövőre majd kört ad mindenkinek.
  • ShaiHulud
    errol van valami source hogy 100 millat adtak volna kimi-schumi parosert? es ahog irod a schumi-kimi parosert, tehat akko az a 100 milla nem csak kiminek szolt, ha szolt, hanem a parosert egyutt.
  • ShaiHulud
    ezert mondom majd jovore meglatjuk milesz es megerted, vagy meg kiderul hogy seggbena es orulhetsz majd magadnak hogy te megmondtad...