FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brazil nagydíj számadás

Schuminál nagyon mûködik a számmisztika😮O Ugyanaz a dobogó volt, amikor õ visszavonult

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

elmúlt 3 év alapján Button hasonló szinten van Hamiltonnal. 2 pont döntött köztük tulajdonképp most is akármik történtek idén...Szóval õ is odavehetõ bõven a legjobbak közé

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey

A medve nem játék.

Alonso mint peches? Az év vicce...

Hamilton, Schumi, Kimi velük mi van?

FeikG
Közben én is...LEGO<#eplus2>

FeikG
örülök hogy segíthettem...

Count Adyn
Csak felmerült bennem egy kérdés, amire megkaptam a választ <#wave>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

FeikG
Ha a kapán kívül más nem tud kiesni a szádból,akkor inkább kussolj!

Master91
Ne személyeskedjünk....
Nincs ennél szebb, fáradtan hazaesik az ember, csak bejön ide, máris vinnyogva röhög, feledve búját baját 😄

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

<#nevetes1> ez jóóóóóó....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

pedobear
Felippe kiváló munkát végez a csapatnak.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

FeikG
Én a jelenlegi két legjobb versenyzõnek tartom Alonsot és Vettelt.
És csak egy hajszálra van tõlük Hamilton.
Hogy hármolyuk közül melyik lenne a leggyorsabb azonos autóval,azt nehéz megmondani.
3 eltérõ vezetési stílus.

"ameddig alapvetõ dolgokat nem akarsz látni,addig ennek a vitának sincs értelme.. "

Nem fogok veled többet vitatkozni nyugodtan élheted úgy tovább az életed hogy szerinted ezt Alonso rontotta el szerintem meg az idei évben mindenkire és mindenre rálehet kenni hogy miért nem nyert Alonso: Red Bullra, Vettelre, Grosjeanra, rád, Adrian Newey nem létezõ hajára csak Alonsora nem.

Tehát te úgy gondolod ha hopp mondjuk idõmérõn egyszerre azt mondanák hogy na cseréljetek autót(még át is állíthatják) nem történne semmi😊 én például nem így gondolom😊

FeikG
Mi van!
17 óra hátránya volt,Massa már visszafelé jött,hogy utolérje.
A szerencse lovagunk,megint betalált,két kiesõt maga elõtt.
Lassan már abban is hinni fogok,ha csak egyedül rajtol el se tudta volna behúzni ezt a vbt

Éppen hogy nem lett elsõ ennél hovatovább?<#fejvakaras>

FeikG
Ja és az a nagy ûrtechnikával versenyzett Webbert,körbe autózta mindenki.
Vettelt, Massa,meg Koba is lezavarta a pályáról..
De ameddig alapvetõ dolgokat nem akarsz látni,addig ennek a vitának sincs értelme..

nearo
Tökmindegy volt hogy kockáztat vagy sem, a mekikkel meg Hülkenberggel semmiképp nem tudta volna tartani a lépést... szerintem max az róható fel neki, hogy az elsõ esõnél nem maradt kint száraz gumival. A második esõnél viszont érzésem szerint egy körrel késõbb jött ki, mint kellett volna.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

FeikG
Te most megint légvárakról beszélsz!
Ez a futam számított,itt dõlt el minden és õ messze az autója képessége alatt teljesített és itt nincs tovább mirõl beszélni..

Neked azt jelenti a "kezére játszott minden" hogy nyomodban van egy autó aminek mindegy hogy hátul van vagy elõl mert egyszerûen olyan ûrtechnikával rendelkezik hogy teljesen mindegy. Értem... Secperc alatt átugorja az egész mezõnyt oda vissza.
Gondolom a 13 pontos elõny is +Senna is csak azért ment neki Vettelnek h Alonso kezére játszon pff elképesztõõõ nem tudom mit nézel tényleg.

FeikG
Egyszer bejött neki..2006-ban..Nem lehet állandóan erre alapozni.
Én csak ezt akartam ezzel mondani.
A kontraszt meg igen nagy.
Vettel 2010 ben is kockáztatott,meg most is ,mind a kettõbõl jól jött ki,pedig fordított állás volt...
Ezért van sztem jó helyen a vb cím.

bardocz
Ahogy Webbert kiszopatta. Hát az valami zseniális volt. Sokat szidtam már, de amit vasárnap mûvelt... Jó lenne, ah ezt a formát át tudná vinni következõ évre, és nem gyengén kezdene.
ScarY MAN
Rosszul álltok hozzá. Itt nem az számít, hogy ki érdemelné meg, hanem hogy kié lett, ki mit tett érte stb. Ha ehhez a szabályokat másként kell értelmezni, kiskapukat használnak és még sorolhatnánk, nos hát csinálják. Nem a te pénzeddel játszanak, téged csak szórakoztatnak. Amit az egyik csapat megcsinál, azt a másik ugyan úgy megtenné... Nem mosolyért osztogatják a pontokat 😊

...

FeikG
Nem az évet bénázta el!Az hogy nagyon jól ment az nem is vita tárgya.
Amikor a kezére játszott minden,(mint ezen a futamon is)azzal nem tudott élni.Túl óvatos volt,semmi kockázatot nem vállalt..ez nálam az "elbénázta"
fogalom alá sorolandó.
A szerencse meg egész évben vele volt,egy kivétellel,ezen a futamon is,de nem élt vele.
Nem lehet állandóan arra utazni,hogy kiesnek elõle...És ez a lényeg

Botond
Mióta hosszabbított Massa, azóta zseniális, Alonsot meg nyomta a teher, 2x kiütötték idén, az utolsó futamokat végig pánikolta, hogy ki ne essen.

Massa viszont az utolsó futamon az vmi legendás volt. Beáll Alonso mögé, visszavált kettõt, hogy a mezõny lekopjon Alonsoról, olyan lassan megy a mezõnyt feltartva, hogy kihûlt a kerék, kimegy cserélni, megy két kört és hopp megint Alonso mögött Vettel elõtt van, berakja üresbe, és gurul a mezõnnyel. Epic. Ha hagyjak akkor simán nyert volt szûk két kör elõnnyel a második elõtt. 😄
Én pontosan ugyan ezt akartam írni aki szerint "elbénázta" az az idei évben a seggemet nézte kb. 2010-et elbénázta? el.. volt egy csomó rajtkiugrása. Az idei évet? egy kezemen megtudom számolni hogy hol hibázott, maximálisan megérdemelte volna azt a vb címet.

Tök jó olvasni az írásaidat... egyikkel ütöd a másikat😊 de csak így tovább objektíven😄

allock
Petrov mögött.

MS-nek volt most olyan éve, mint Kiminek a mekinél.

#hhwnd

FeikG
Én nem is értem,ti miért néztek F1-et,vagy ha már ennyire nem vagy objektív,azt akkor miért írod le...

elbénázta<#wow3> hol is?

Igen ez még mindig az a Massa aki év közben egy verseny erejéig felébred, a többin ált. alszik és futottak még kategóriában versenyez.

Az utolsó versenyen viszont le a kalappal de eddig hol volt?

FeikG
pechesebb??Nálam még mindig Õ a maki király.
Ezt ugyanúgy elbénázta,mint 2010-ben

ScarY MAN
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

...

Az utobbi futamokon lassan tobbet nyomta a feket, mint a gazt, hogy ne kelljen magyarazkodni...

"Lassan Alonso pechesebb mint Kimi"

Erre majd terjunk vissza ugy 10 ev mulva, talan addigra behozza, ha ez igy folytatodik.

http://gaborszantai.co.uk/

Lassan Alonso pechesebb mint Kimi, a Massás szõrszálhasogatásod nem értem miért kell ide, végre csinált is valamit a brazil.

Az egeszben az a legviccesebb, hogy a Ferrarinak sem volt semmi baja a tortenettel, de a kis egybites, cserepesvirag forumozo, ahelyett, hogy keszitene a gesztenyeemberket a technika orara, majd azt hiszi, hogy a 24 ember altal latogatott forumban megvaltja a vilagot, mert most nem a spanyol makolt be egy ujabb VB-t. Orulhet, hogy a brazilt szepen visszafogtak, mert az ev utolso harmadaban mar inkabb o volt a masodikszamu versenyzoje az olaszoknak😊

FeikG
De még a 2010-es vb címét is adja át,mert nem volt rajta sapka!

desigo
Nem az elsõ eset,hogy nem kap büntetést.
Lehet nem befolyásolna mondjuk semmi.
Semmi baj, ott egy zold zaszlo. De legalabb mindig van, aki zacsiig nyeli amit egy 'ujsagiro' a szajaba tesz.

ScarY MAN
AZTAMINDENIT! Most azonnal követeljük, hogy Alfonzó kapja meg a vb címet és Vettelt tiltsák el az FIA meg monnyon' le! AZONNALI HATÁLLYAL!

...és ha nem....hát... akkor így jártunk 😞

...

Firerock
Vettel szabálytalanul elõzött a Brazil Nagydíjon, megúszta

Nem gondoltam hogy ilyet meg mer csinálni az FIA. Látott már valaki olyat hogy ilyenért nem büntettek? Vérlázító...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

FeikG
Nekem meg ez!

bakkerman
nem itt ment el Lewis vb címe,hanem amikor kínában elbaszta a boxutcába behajtást,sajnos...mai napig egyik legszörnyûbb f1-es élményem :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lteebee
Ja, megszegi a gentlemans agreementet, Alfonz visszavág és mindjárt Alfonz a féreg.
LOL

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dusenka vagy ki a frász jobban adja...😄 Nem féltem Alonsot, volt aki megvigasztalja😄

Carlos
Icipicit hasonlít a fiatal claudia schiffer-re.

Þór vígi þessi rúnar

pedobear

pedobear