182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#142757 Néző pont kérdése. -
#142756 És ez a Formula 1 szégyene... -
#142755 Azért ne fakadj sírva,mert ő a mezőny legjobbja!
És Hamiltont se sorolnám már,Alonso vagy Kimi mellé.
Bár volt idő mikor még igen,de évek óta nem látok fejlődést nála.
Ami pedig neked még rosszabb hír,hogy Vettel igen és egyre csak jobb lesz... -
#142754 Majdnem. -
#142753 Nekik 3man pont annyi vb-jük van mint Vettelnek egyedül :D -
#142752 Soha nem lesz olyan jó pilóta... A jelenlegi mezőnyben sem tartozik a top3-ba, és az Alonso,Kimi,Hamilton hármasnál sem lesz jobb soha.. -
#142751 Azért ne túlozd el!
A valaha...az egyelőre még Sumi,de gyaníítom ez is változni fog -
#142750 Nyilatkoztam már. Nagyon sajnálom hogy oda ment,mert erősen vissza fogják fogni azért hogy ismét azt kommunikálják a külvilág fele hogy a csaj a valaha volt legjobb pilóta. De azért picit reménykedek hogy párszor elfelejtik elrontani a versenyét és akkor bizonyíthat. -
IXEMGabeo #142749 nem is nyilatkoztál, hogy mit szólsz ahhoz, hogy a kedvenced Ricciardo az általad utált Vettel csapattársa lesz?:DDD
vagy már nem kedvenced az ausztrál?:O -
IXEMGabeo #142748 jajj fáradt vagyok:DDD -
#142747 #142736 -
#142746 És akkor még arról nem is beszéltünk,hogy a SC után szóltak neki,most már kiengedheted a kéziféket.... -
#142745 Életemben először mosolyogtam azon amit írsz és egyet is értek vele :D -
IXEMGabeo #142744
ez a nem mind1!!!! -
#142743 a futam előtt fékezőernyőket is szereltek a kocsijára, hogy ne verjen mindenkire 3 kört... -
#142742 "Sőt gyanítom a kocsija még hátráltatja is. :("
xDDD
Jövőre ő kap egyedül turbó nélküli kocsit :D -
#142741 Akkor nem is érdemes tovább folytatni, ha a csoda Vettel az egész komplett mezőnynél (világbajnokokkal együtt akik tiezdekre vannak egymástól a futamokon) másodpercekkel gyorsabb. Sőt gyanítom a kocsija még hátráltatja is. :( -
IXEMGabeo #142740 És élő példa erre Trulli, aki időmérőn a legjobbak egyike volt, de futamon legtöbbször eltűnt vagy éppen peches volt (2003 Silverstone, 2001 Malajzia, 2009 Bahrein) és nem tudott nyerni valamilyen külső hatás miatt... -
#142739 Jó érv -
Laceee #142738 Álmaidban... -
#142737 Akkor,hogy te is megértsd,az autója adott kb felet,Ő meg kettőt.. -
#142736 Elbír az 4 embert is :)
-
Laceee #142735 Lényeg, hogy ti is megértsétek: nem Vettel volt 2-3s gyorsabb körönként, persze ő is adott bele max 0,5s. -
#142734 Pedig igaz,még ha nem is fogalmazta meg jól!
A lényeg,hogy sokan tudnak gyorsak lenni egy-egy körön és így valóban nincs akkora különbség.De a lényeg a folyamatos gyorsaságban van,ami emberes feladat,erre kevesen képesek.. -
#142733 pl. ez köztudott hogy van olyan pilóta aki 1-2 mért körön gyorsabban tud menni mint egy másik pilóta, DE verseny távon ( 50-70 körön át ) lasabb mint az, akit meg vert 1-2 körön.
Időmérőn van aki jobban tud teljesíteni, de futamon nem annyira.
Nem tudok most jobban fogalmazni :D -
Laceee #142732 Ezt a választ, hogy sikerült összehoznod ?
KB olyan, mint: a piros az nem kék... -
#142731 Ezt elnézve, meg Hamilton belső kamerás felvételét azt csodálom, hogy nem lett ideje korán Webber F1 karriere félbe szakítva.... -
#142730 1 kör más mint 1 verseny táv ! :D -
Laceee #142729 Sztem meg az élversenyzők között nincs 0.5s különbség 1 körön, ha van több az az autó miatt van... -
#142728 Akár csak 2005 Imola,de még sorolhatnánk jó néhányat,Suzuka meg ilyenek.... -
#142727 azt a 2006 Brazil nagydíjt én még most se tudom felfogni
meg tankolt autóval leggyorsabb kör... -
#142726 milyen igaz :D -
IXEMGabeo #142725 értettem a párhuzamot...csak a körülmények mások
Én inkább a 2006-os brazíl nagydíjat tettem volna ide a helyedbe az hasonlóan domináns vezetés volt Schutól úgy, hogy Alonso is kapott 2 secet körönként...
Itt Szingapúrban Vettelék valamit pokolira eltaláltak elég ritka a mai mezőnyben, ha valaki ennyire dominál...utoljára a 2010-es suzukai és valenciai nagydíjon láttam ilyet tőle...de tavaly is, ha jól rémlik 30 másodperccel vezetett amikor bejött a SC, elveszett az előny és a generátor megadta magát... -
McCartman #142724 Ez a versenysport. Vannak győztesek és örök vesztesek. :) -
#142723 Akkor nem értetted a párhuzamot!
Itt sem a RB volt gyorsabb 2-3 mp-l,hanem Vettel.
Az ilyen pályán,vagy az olyan helyzetekben jön ki igazán,ahol mérnöki pontossággal kell megtenni minden körben ugyan azt,hiba nélkül és közben még a leggyorsabbnak is lenni.
Ezért volt ez hatalmas győzelem Vetteltől,amihez Sumi első Ferraris győzelme hasonlítható... -
#142722 2 mercis mondta is hogy majdnem beléjük ment ( hamilton el is kellett hogy hagyja a pályát )
+ alonso ~107 körülire fel is gyorsult miközbe Webber fél lábbal a ferkába volt
De az egész világ fröcsög hogy "mé bünti mé bünti" -
IXEMGabeo #142721 ezek teljesen más körülmények voltak
esőben pont akkoriban a technikai fölény mit sem számított...ráadásul ahogy carkey írta már korábban a motor teljesítmény az aero, benzinmennyiség totál más jelleget öltött így az autók közt is szélesebb körűek voltak a különbségek... -
#142720 Ez az alonsos-webberes taxizás azért veszélyesnek tűnik a felvétel alapján -
G_ArchAngel #142719 sinautonak nem neveznem, elozes es akcio volt szep szammal -
#142718 Schumi féle dominanciánál is követtem még az F1-et,az is durva volt,de valami mindig odaszegezett a tv elé,de amit ez a szőke kisgyerek művel,meg egy ENERGIA ITAL GYÁRTÓ CÉG,az kajakra felbassza az embert. Már csak Hami,Alonso meg a Jégember miatt éri meg leülni F1-et nézni,ezek mindig belevisznek némi színt,meg életet ebbe a sínautóba,de mi lesz ha ők visszavonulnak? A német kisgyerek meg majd lesz 13x világbajnok,éljen :)