FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, es Webber?
Nem ugyetlen, mart tobbszor bizonyitotta. Newey csodajarganyaval 3-4.-nek kellett volna lennie. Egyszeruen Vettel tobbet adott az autohoz, mint Alonso a Ferrari-hoz.

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
you win

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

fifi
dehát megvolt a megoldás, így VB

PONT

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

kifli
belegondolva, ha newey ügyes megoldása nincs, nem lenne világbajnok.
Belegondolva, ha a Brawn ugyes megoldasa nem letezett volna, akkor most 4x VB😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FeikG
Mester és Mester tanítványa..<#eplus2>

Botond
Hatalmas felvétel. Az még F1volt Prost korában.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FeikG

Lteebee
Ja, és hogy az elõzéseket milyen gyakorisággal fejezi be sérülésmentesen 😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Itt is ketté kell választani, hogy versenytempóban jó-e valaki, idõmérõ-menõ-e esetleg,
vagy van elõzési motiváltsága is valakinek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

nearo
Szerintem Karthikeyan, csak neki nincs megfelelõ autója 😞

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Szerintem Grosjean, csak nala nem tart sokaig az elmeny 😄

Count Adyn
Hát én Ferrari drukkerként is úgy látom hogy nyers sebességben jelenleg Hamilton az etalon😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ulvar
egyenlõ viszonyok F1ben? Te most viccelsz???

Nézz IndyCart. Én is azt nézem ha egyenlõ feltételeket akarok, bár már ott se az teljesen a különbözõ motorgyártók miatt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

DasIsFuck
nem látom értelmét a töltelékeknek, elõre biztos nem visznek semmit, de legalább van tuti utolsó...
inkább egyenlõ viszonyok kellenének.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

abban igaza van h pénz beszél, de anno Rosberget is azért igazolták h egy új fiatal erõ érkezzen persze nem úgy ígérte a Merci, hogy 3 évig itt fog sínylõdni vb cím, de még szinte 1 nagy nehezen összekapart gyõzelemmel...Itt ezen alapon pénz ide vagy oda simán küzdhetne a 2 versenyzõ egymással úgy, mint Lewis és Jenson 3 év alatt...pl.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
nyílván ez saját véleményem,aztán majd az élet vagy igazol,vagy rámcáfol. Jó egy kicsit tényleg elfogult vagyok Hamiltonnal de ez még határeset szvsz 😄

a.carkey

A medve nem játék.

Winckelhock sztori az nagy, ahogy vezette a versenyt😊 kár volt a SC mindenki kicsúszott volna az meg megnyeri a versenyt😄😄😄 bár késõbb sajnos mûszaki gondja volt azon a Nürburgringi versenyen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
És állandóan felborult...😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kajak? kár csak 1 évig voltak bent és volt egy Albersük, aki lerendezte a tankoló berendezést😄

Szabi
nekem a Spyker a kedvenc csapatom azóta is, a Spyker F1-es sapkám is itt van a közelben, nameg a nick-képemen is Spyker betütipus van 😄

csapat pólók meg ingek aranyarába vannak azóta is 😞

"Nulla tenaci invia est via"

desigo
a.carkey
Jordan-Midland-Spyker-FI ...

A medve nem játék.

FeikG
És íme egy elfogulatlan kijelentés!
Azért zsebkendõrõl gondoskodj,dögivel...<#eplus2>

bakkerman
Newey tervezés ez is?

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Master91

------------
14:05-kor M1-en Boxutca Magazin
Peppus
Drivers Championship 2013

Lewis Hamilton 17.00
Nico Rosberg 41.00

Látszik, hogy mennyivel "esélyesebbnek" látják Rosberget a fogadóirodák 😄

bakkerman
én például nem...éreztem,hogy az öreg visszatérése "nagyobb a füstje mint a lángja" elv alapján fog megvalósulni,ígyis lett

HTS s3rg1nh00
Schumacher mellett is esélytelennek mondták.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bakkerman
Spyker F1 a Force India jogelõdje

szabii98
A Spyker 2007-ben vásárolta fel a Midlandet, szezon közben

I met God. She's black

múltkor belinkelték többször azt a kis táblázatot, ahol a jogelõd csapatokat követték a mai csapatok elviekben ott nekem úgy rémlik a Midlandbõl lett Force India aztán lehet neked van igazad

Rosbergnek is lehetne marketing értéke, ha kezdettõl fogva élcsapatban versenyzik...

szabii98
A Jordan után Spyker lett és azt vette meg az indiai fószer

I met God. She's black

bakkerman
kizártnak tartom,január 1.-én csatlakozik hivatalosan is Lewis a Mercihez,onnantól pedig az autót már rá fogják szabni,az õ észrevételeit,tapasztalát fogják átültetni az autóba,bár nem fogják még kijelenteni a szezon elõtt,hogy õ lesz az elsõszámú pilóta,de 2-3 futam után nyílvánvaló lesz. Õ mégiscsak egy Lewis Hamilton,csúcsgázsival,hatalmas marketing értékkel,VB címmel. Nem fogja õt megverni Rosberg

Force India elvileg a Jordan utódja...MidlandF1-bõl lett Force India elvileg

ez így van, felesleges volt...

Rosberg jobb lesz remélhetõleg és megveri Lewist...

a.carkey
Drágább, mint volt, max. a jogdíjakból kapnak többet.

Egyébként egy jó színválasztás a csapatnak, és a merchandising is csodákat tehet a népszerûségnek, annak ellenére, hogy esetleg kevés vagy nincs pénze a csapatnak. (Lsd. pl. Spyker, és a 2007es évben Markus Winkelhock villantása! 😄. Ugye belõlük lett a Force India, vagy ott van a Brawn, akikbõl a Mercedes lett.)

A medve nem játék.

A reszukrol igen, a FIA reszerol nem, mert az osztrakok atmennek a Hungaroringre. Esetleg azt vehetne meg a Red Bull😊

Ulvar
szomorú hogy 15 év alatt ennyit változik a világ.

Viszont ne lepõdj meg hogy lassan a Caterham és a Marussia is kiszáll akkor. És marad egy kemény 18 fõs mezõny, mert ez is fennállhat, hisz a befektetõk nem fognak milliárdokat beleölni e sportba.

Költségcsökkentés egy mítosz volt, ugyanúgy marha drága minden.

Egy 18 fõs mezõny meg olyan karcsú, hiába a 9 "JÓ" csapat, amely versenyképes. Csúnya lenne nézni véleményem szerint.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Erosorrend jovore?

1., Vettel
2., Alonso vs Button
3., Raikkonen vs Hamilton
4., Webber vs Massa vs Perez vs Rosberg
5;, Grosjean vs Maldonado vs Hulkenberg vs DiResta vs Bottas

DasIsFuck
A red bull a szponzor a többi mellékes😄
A red bull meg osztrák, szerintem logikus lenne a részükrõl egy osztrák helyszín.

DasIsFuck
ez már nem a 90-es évek.
mostmár megfelelõ anyagi háttér nélkül esélytelen.

DasIsFuck
Mercedes egy gyári csapat...
lehet kritizálni, mert nem jön az eredmény de ellenbe ott ott a lehetõség míg egy ilyen hrt-nél soha nem lesz elhetõség arra h értelme legyen a jelenlétüknek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.