FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
talán mert 4 éves korom óta nézem megállás nélkül és nem tudok róla leszokni. Próbálkoztam nem megy. Azért érdekel mert régen amikor még az F1 nem volt ennyire divat (bármilyen hihetetlen volt ilyen) sokkal élvezetesebb volt minden benne. A múltja az ami még hozzá köt.

Nem is szaporítom a szót, tessék bemenni könyvesboltba megvenni olyan könyvet ami az F1 múltjáról szól, a kis csapatokat beleértve.

Ja pl: ismered a Williams csapat történetét? Olvasd el, befogsz szarni.

De hogy ne menjek annyira vissza, ott a Super Aguri. Nézz utána hogyan kezdték milyen kasztnit vásároltak, és miket értek el rövid idõ alatt.

Ja és még annyit tennék hozzá, hogy a kiscsapatoknál volt esély leghamarabb bekerülni a Formula 1-be. Mark Webber, Fernando Alonso is Minardival kezdte ugyebár...

Nézd hogy örül a helyezésnek, amit kis csapattal elért elsõ futamán. Ez felér 2 gyõzelemmel.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
2,6km jó lesz gokartozni, meg egyedül körözni rajta, de versenyre nem hiszem, fõleg nem F1.
fifi
amellett, hogy a másik hatalmas magyar motoGP pálya biznisz éppen a napokban szopott be végérvényesen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DasIsFuck
és akkor miért nézel f1-et?
vagy miért érdekel?

tehát akkor mi a fasznak kellenek az ilyen hrt-k pl?
azé h több versenyzõ legyen?
akkor legyen 10 csapat 4 versenyzõvel és futamokra csak 2 juthat be az idõmérõkön..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szûkítsük az ázsiai piacot😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A1 ringet érdemes lenne kipróbálni ill. Magny-Courst vissza lehetne hozni természetesen csak is kavicsággyal😊 Török pálya is jöhet az tényleg jó széles és elõzésre alkalmas úgyhogy felõlem Korea, India és Barcelona is mehet a levesbe

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hogy ette szinte a gumikat ezáltal nem volt véletlen a tempó esés és a több kiállás egyes gumizabáló pályákon...

nem rossz írás, leírja a lényeget, mondjuk azt el tudom képzelni h a Mercinél tényleg óriási elvárások voltak Schumi felé és a Mercedes is elvárta h azonnal vb csapat legyen. Toyota, BMW is ebbe bukott bele. Nem megy egyik napról a másikra ez...Persze voltak benne olyan tartalmak amikkel nem értettem egyet, Schumi nem bûnbakot keresett csak elmondta a véleményét a Pirelli gumikról mennyire nem lehet kihajtani belõlük a 100%-ot. Nem csak õ szenvedett, hanem Rosberg is, tehát igazából olymind1. Egész Merci W0-ás konstrukciók úgy lettek tervezve, hogy megeg

Botond
Mindenki csont és bõr, egyedül Rosberg kerekképû. 😄
Totti5
Magny Cours-on megnéznék egy versenyt. Imola és az F1 két külön világ. Sose volt jó. Túl tempós, túl szûk ennek a szériának. Vonatozásra jó, másra nagyon nem.

Az új pályák mindegyike F1re épül, így van hely, van sok elõzési pont. Lehet õket fikázni, de a valóság az ellenkezõjét igazolja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
b-type
Imola katasztrófa lenne.
Inkább Spa-ban 2 futam egy évben....annak van értelme élvezhetõség szempontjából.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

desigo
+1
remélem Wéberrel együtt kommentálják majd a versenyeket
legalább sztorizgathat az unalmas körözések alatt
Ulvar
Magny Cours? Imola? Akkora csalódás lenne számunkra hogy inkább vissza se hozzák. Nem tudnak ezek a modern F1 autók azokon a pályákon elõzni, nem tudnak még DRSel se akkor közelségben autózni hogy beférjenek, úgyhogy felejtõs.

A török pálya valóban tûrhetõ Tilke pálya, csak ember nincs aki kimenjen.

szabii98
állítólag vissza jöhet a Török pálya(az egyik legjobb........), erre a sok okos ott szarozza f1 live-n 😄D vicc ami ott megy, semmi ízlésük nincs a 'rajongóknak'. tudom, f1 live színvonal, de azért mégis. oké, felhozták érvként hogy jöjjön inkább imola, magny-cours vagy más...oké, ezek jó pályák, dehogy pont a török nagydíj a 'szarfos tilke pálya'

I met God. She's black

Minstrel
és Mezei 'Replay' Dániel megy a futamokra <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Firerock
Szujó Zoli:
"Egy korszak lezárult, mivel egy 5 és egy 8 éves gyermek édesapja vagyok nem tudok ennyit utazni. A következõ pár hétben, hónapban kiderül, hogy milyen formában folytatom tovább az MTVA-val. Az biztos, hogy nem fogok ennyit utazni."

😞
Remélem õ lesz a másik kommentátor Wéber Gabi mellet.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Lteebee
Montezemolo meg nem beképzelt, hanem nyomást gyakorol, vagy próbál.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Ulvar
Eredeti forrást keresd meg ne a direk félre fordító magyar szart. BTW a magyar forrást is mutasd meg thx.

pedobear
Alonso: Én vagyok az egyik legnagyobb
A Ferrari kétszeres spanyol világbajnoka, Fernando Alonso szerint õ az idei teljesítményével is bizonyította, hogy már most a sport történetének legnagyobb pilótái között van a helye.

Montezemolo: A szabályok rosszak az F1-ben
A Ferrari csapat elnöke, Luca di Montezemolo szerint a Formula-1 néhány szabálya nem csak rossz, de egyszerûen nevetséges, így elõbb vagy utóbb bizony elfogyhat a Ferrari türelme.

Nem kicsit beképzeltek...

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Carlos
Miert nem irod oda, hogy mi ez a fosch?
Azt hittem valamelyik Ecclestone lany vetkozik...

http://gaborszantai.co.uk/

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Master91
a.carkey

A medve nem játék.

Azt hiszem ebbol a Joo Gaborbol egyszer meg ujsagiro is lehet. Schumachernel meg megemlitettem volna a csapattarsat is, aki 3 even keresztul - hol sokkal, hol kevesbe - eredemenyesebbnek bizonyult es ez biztos, hogy kisebb nyomast jelentett.

vannak hibák sajnos az angolomban... félreértettem mind1...

4. India
6. Grosjean kamikaze mozdulatai tán

nearo
6. ???
least favourite - legkevésbé kedvelt

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

1. Kimi Raikkonen
2. Narain Karthikeyan
3. Sao Paolo
4. Valencia
5. Schumi dobogóra kerülése
6. Perez szenzációs villanásai a gumikkal 1-2 versenyen
7. Charles Pic
8. Sebastian Vettel Abu Dhabiban körbeautózva Buttont, Grosjean külsõ íves elõzése Valenciában Hamilton ellenében (itt sokat lehetne említeni)
9. Magyar 1😄
10. Wéber/Szujó
11. SG topik fantázia dús hungaroringi átalakítások😄😄😄
12. Kimi eltéved Brazíliában😄 Sírtam rajta...
13. Massa dobogóra kerülése Brazil futamon, Alonso valenciai zászló lobogtatása nagy volt
14. hangyányit Pastor Maldonado
15. ----

bakkerman
1. Raikkönen,visszatért,futamot nyert,dobogón is volt,kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott,VB 3.
2. Nyílván a 3 sereghajtóból nem lenne fair választani,szóval én Grosjeant mondanám.
3.Monaco,Austin
4.hirtelen nem jut eszembe
5.Austinban,Hamilton utolsó futamgyõzelme a McLaren színeiben
6.Amikor Vettel áthaladt a célvonalon Brazíliában,és VB lett.
7.Vergne
8.Hamilton körhátrányban kifékezi,és megelõzi Vettelt,ezzel felbaszva a német agyát. Raikkönen elõzései élményszámba mentek.
9.----
10.Szujó Zoli!!
11.Alonsoról készült utolsó futam utáni kép
12.Abu Dhabiban a dobogón Raikkönen,és Vettel nyilatkozatai,a finnen behugyoztam 😄D
13. Egyértelmûen Alonso,ott állt a dobogón az utolsó futam után,alatta lent meg ünnepelte egy másik a VB címét.
14.Sergio Perez
15.--------

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ScarY MAN
1.rai
2.gro
3.brazil
4.japán
5.kimi beszólásai...egytõl egyig. 😄DD
6.alfonzó nézése a paddockban mikor véget ért a brazil verseny. akkor sajnáltam. szar érzés lehet.
7.vergne
8.rai eau roug elõzése (bár azt már webber is megcsinálta ugyebár 😄)
9. õõõõ....
10. hmm...magyarként... hát... legyen weber gabi.
11. abu dhabi rosberg karthikeyan találkozása. (durván nézett ki nah. vagy spa rajt után gro ügyeskedése.)
12. rai körútja a pálya szélén braízilában 😄DDD
13. megintcsak alfonzó. bármennyire is rühellem, az az arc elárult mindent

...

Master91

egyre kevesebb a baleset mostmár egyre jobban ügyelnek a versenyzõk kivéve Grosjeant😄 Senna is rendesen zúzott, Schumi és Alonso inkább szabadedzéseken, tulajdonképp mutatták mindet...

egyértelmû: Kimi Spa ban 😄

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bakkerman
hatalmas egyéniség az biztos!

na? overtake of the year?😊
http://sportgeza.hu/forma1/2012/12/04/raikkonene_az_ev_elozese_de_melyik/

A mai napig nincs leszerzõdtetve 2013-ra. Nagy eséllyel megtartják, de érezhetõ a bizonytalanság.

bakkerman
a két Williamses szépen zúzta a vasat egész évben 😄DD Spa-ban a rajt utáni baleset meg epic,a kis francia állat szépen lezúzta aki a környékén volt

Egy 2012-es szezon összefoglaló várható december közepére magyar kiadásban.

Addig is egy kis kedvcsinál:
Egy 2012-es szezon összefoglaló várható december közepére magyar kiadásban.

Addig is egy kis kedvcsináló:

c56A40zQTds

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Ulvar
valamirõl beszélni kell 😄😄😄😄😄 (BESZÉLNI)

Ulvar
Én egyet tudok vele érteni. Lehet elvan nyomva Webber, de gondoljunk bele, hogy a fiatal tehetségre épít a csapat, nem egy kiöregedõben lévõ pilótára.

Nem vagyok RB fan sõõõt...de ugyanaz a helyzet ....majdnem mint Massával. Hullámzó teljesítményre nem lehet építeni manapság.

Master91
Egész téli szezon alatt ezt fogjátok nyomni? :S
Botond
Azért ez így nettó marhaság.