182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#142999 http://www.nonstoptv.eu/kozszolgalati-adasok-/m1-hd-/ -
#142998 köszi,de 5megás nettel mire lejön a telepitő :( meg virtual boxot sem használtam még, az eredeti rendszert meg nem akarom bolygatni -
Dodo55 #142997 Ja, plusz a Microsofttól töltöttem 8.1 Preview-t, szóval még legális is :D -
Dodo55 #142996 Esetleg ha erős géped van indítsd el a telepítést, addig meg nézd a lenti streamek egyikén ha adják :)
Asszem én is így csináltam amikor felraktam. 15-20 perc alatt nekem meg is volt a telepítés, az integrációs szolgáltatásokkal (abban van virtuális GPU driver) szoptam csak kicsit, a menüpont nem indítja el, de ha mountolod a program könyvtárában lévő iso-t akkor kézzel felmegy simán. -
Dodo55 #142995 Én VirtualBox-ba tettem fel, hamar felmegy egyébként, és a drivercsomag telepítése után GPU gyorsítással jól is fut.
online.livesport.cc/premium.livesport.cc/extra.livesport.cc-n szokott lenni még egyébként jó szar minőségben tele reklámokkal... -
#142994 köszi most nekiállok majd win 8at telepiteni :)
valami gyorsabb megoldás? -
Dodo55 #142993 Lol, a pályabemutató végére bevágták az "I hit the wall"-t :D -
#142992 suliba megyek, majd irjatok ha szemerkèl az eső :D -
Dodo55 #142991 MindigTV alkalmazás. Azon jön HD-ba csak PC-re Win8 kell neki, mert Metro alkalmazás (azon kívül van még mobil OS-ekre). -
#142990 valaki tud steamet az időmérőhözmert nálam nincs adás az M1en (digiTV :( )
-
Dodo55 #142989 Ebben a pillanatban kortyoltam bele a kávémba pár óra alvás után (9cl "kotyogós" Omnia, annak nincs visszabeszélés :D), kidobott az ágy, gondoltam fejlesztgetek (kötetlen munkaidő csodái) és/vagy játszok amíg el nem fáradok újra, azt majd hajnalban megpróbálok eldőlni még...
Erre nézem ezt a képet, és mi van? Ja Ázsia... Hát akkor lesz abból a hajnali eldőlésből egy kicsit későbbi :) -
G_ArchAngel #142988 -
#142987 Több kép nincs? -
#142986 -
#142985 :D -
#142984 Igazi buhermegoldás a koreai F1-pályán
-
Dodo55 #142983 Én egyszer mikor ráestem a kezemre és utána napokig ha befeszítettem az alkarom akkor úgy maradt az izom (nem engedett ki rögtön hanem másodpercekkel később kurva nagy fájdalom kíséretében), az gokartozástól múlott el
Igaz falba nem kellett hozzá mennem, de azért azt tudni kell a velencei (egyéb szempontokból kurva jó) gokart pálya aszfaltjáról és gépeiről, hogy 10-15 kör megtétele után garantáltan olyan érzésed lesz miután kiszálltál, mintha átment volna rajtad egy úthenger :D -
McCartman #142982 Lotust a falban? Tavaly sűrűn lehetett látni. :D -
#142981 -
G_ArchAngel #142980 megy osszeszedni? :D -
IXEMGabeo #142979
meg ilyet sem:DDDD
bár ez PS gyanús -
#142978 Lehet hátfájásra,írta fel a doki -
#142977 Ilyet se sűrűn látni:
-
#142976 http://www.viponlinesports.eu/sports/formula-1.html
http://www.viponlinesports.eu/motorsports/159681/1/f1-grand-prix-korean-grand-prix,yeongam-practice-2-live-stream-online.html -
IXEMGabeo #142975 Talá kevesebbet kellene az én golyóimmal foglalkoznia:DDDD
mekkora forma ez a Rosberg -
IXEMGabeo #142974 Clay Regazzoni -
#142973 -
#142972 50 éves a McLaren istálló.
-
#142971 Lehetett volna jobb minőségű ez a kép.
Alonsónak amúgy több követője van twitteren. -
#142970 Bottas és Maldonado sincs rajta szerintem.
Bottas sem tagja a szervezetnek, Maldonado meg lekéste a repülőjét -
McCartman #142969 Az Chilton ott a bal szélen?
Nagyon kis zsúrfiús kinézete van. -
#142968 csodálatos megfogalmazás, lol :D -
#142967 Kimi nincs rajta a képen, és még Hamilton hiányzik.
Gondolom Hamilton lőtte, ő a Twitter bajnok :D
Ki fotózhat? -
#142966 http://formula.hu/hirek/153/383/83393/tovabbra-is-nagy-az-esely-a-tajfunra-koreaban -
#142965 ok már én is láttam :) ,és Master 91 hsz-e meg is magyarázza, hogy miért láthattam hasonló képet róluk már -
#142964 -
#142963 Mostani, nem rég rakták ki. -
#142962 Ez sem mostani kép szerintem, valami hasonló volt már pár éve is . -
#142961 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A Korea International Circuit a Koreai-félsziget délnyugati csücskén, Mokpo kikötővárosának közelében, a Jeongam nevű tartományban található, éppen ezért Jeongamként is szokás hivatkozni rá. Noha a Forma-1 új ázsiai és közel-keleti pályáira jellemző, hogy az adott állam gazdasági fellegvárainak egyike mellett húzták fel, Kínával, Szingapúrral, Indiával, Bahreinnel és Abu-Dzabival ellentétben Koreában vidéken, elmaradott területen terítettek aszfaltszőnyeget a talajra. A Forma-1 hivatalos honlapján lévő útikalauz figyelmezteti is a versenyre kilátogatókat, hogy errefelé ne számítsanak olyan fényekre és pezsgésre, mint a majdnem 400 kilométerre lévő Szöulban. A táj viszont nagyon szép, akinek megárt a motorbömbölés, a környéken kirándulva hamar nyugalomra lelhet.
Mindez tehát éles váltás a Szingapúri Nagydíj kozmopolita hangulatához képest, és valószínűleg nem is sokan lesznek jelen Koreában azok közül, akik a paddockból vagy valamelyik pálya melletti épületből, pezsgőt kortyolva nézték az előző futamot. A csapatok tagjainak szintén lejjebb kell adniuk az igényeikből. "Ez egyedi nagydíj abból a szempontból, hogy a versenyzők mind ugyanabban a hotelben szállnak meg" - meséli az utolsó F1-es idényét teljesítő Mark Webber. "Az étkezések kissé szokatlanok, mert nemzetiség szerint foglalunk helyet az étteremben, és ilyenkor láthatjuk, hogy mások mit esznek reggelire."
Hallani lehetett pikánsabb sztorikat is a Koreai Nagydíjról és a szálláshelyekről. A 2010-es debütáló hétvégén a Red Bull néhány alkalmazottjának hoteljében olyan automata volt, amelyből szexuális segédeszközöket lehetett venni, mások pedig használt óvszereket találtak az ágyuk alatt. Több csapat tagjai azt gyanították, hogy a távollétükben kiadták a szobájukat pásztorórákra. Szó ami szó, ezek érdekes történetek, ám kérdés, hogy a továbbiakban mennyi hasonló születhet. A jövő évi versenynaptárban egyelőre feltételesen szerepel a Koreai Nagydíj, s bár egyes források szerint csak formalitás lesz véglegesíteni, nem érdemes mérget venni rá, hogy még évtizedekig biztosítva lesz a kevésbé népszerű helyszín a bajnokságban.
http://www.gphirek.hu/f1/20131002-f1-egyenes-gorbe-sik-koreai-nagydij-elozetes.html -