182112
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#143041 Dehogy, most is komoly harc lesz a 13. helyért! -
#143040 Vajon ez a mai verseny is unalmas lesz? -
G_ArchAngel #143039 Elotte meg szetesett az abroncs, most akkor mi legyen?
En komolyan sajnalom a Pirellit, mert semmi mast nem csinalnak csak a ket oldal igenyeinek probalnak megfelelni, de a nezok mast sem latnak, csak a Pirellit. A FIA es a csapatok hulyesege miatt az o nevuk sarozodott be. Nem ok kertek, hogy hasznalodjon el a gumi gyorsan, hanem a FIA, nem ok csereltek fel a gumikat, hanem a csapatok... -
#143038 Mióta új keverékek vannak azóta szenved a Force India. -
G_ArchAngel #143037 Valahol igaza van, nem a Pirelli tehet arrol, hogy egyes csapatok honapok alatt nem tudjak rendesen kezelni a gumikat, mig masoknak sikerult.
Es senki ne jojjon azzal a faszsaggal, hogy a FIA a Red Bull-t tamogatja, mert az esetek 80%-aban a Lotusnak, Force India-nak sem volt vele gondja. Az auto szar inkabb vagy a pilota keptelen alkalmazkodni.
Alonso a Michelin-nel lett VB, akkor lehet azt mondani, hogy a francia csapatot a francia gyarto nyomta, konnyu volt neki. -
SNICKER #143036 szánalmas -
G_ArchAngel #143035 Paul Hembery viszont úgy véli, nem a gumikban keresendő a hiba. „Természetesen Alonso egyike a Forma–1 legjobb versenyzőinek, így aztán elszomorít, hogy ilyen véleményt hallok tőle. Ilyesmit nem várnék egy bajnoktól. Csupán annyit mondhatok neki, kérdezze meg a hamarosan négyszeres világbajnokot, miként hozza ki a legtöbbet a gumikból…” – idézi a szakember reakcióját a BBC.
Trolling level 99 -
kjhun #143034 Szerintetek lesz megint defekt a verseny alatt? Lásd: #142984 -et, emiatt előfordulhat. Az időmérő alatt is volt valakinek lassú defektje. -
G_ArchAngel #143033 -
#143032 Megkérném Firerock-ot hogy ezt a Reb Bull és Vettel rágalmazás hadjáratot fejezze be. Úgy is törlöm, mert senki nem kíváncsi rá. Vannak nagyon jó kis fórumok ahol ezt lehet és még vevőket is találsz rá, az SGn pedig a gumiszobát tudom ajánlani. Oda való ezt a szint. -
IXEMGabeo #143031 köszi akkor rosszul tudtam... -
#143030 Szerintem rosszul tudod. Mert Jaime Alguersuari és Lucas di Grassi a kettő tesztversenyzője a Pirellinek. -
#143029 volt valami köze Delarosanak is, majd valaki okosabb meg mondja -
IXEMGabeo #143028 Tudtommal Heidfeld a Pirelli fő tesztversenyzője...vagy ez változott azóta? -
McCartman #143027 Newey mostohatesója, hogy erre eddig nem gondoltam, pedig napnál világosabb. :D -
#143026 Erről De la Rosát kérdezd inkább -
IXEMGabeo #143025 Schumi hegemónia is megszakadt és az FIA is szándékosan úgy alakítgatta a szabályokat évről évre 2003-tól, hogy nekik legyen rossz mivel unalomba fullasztották a sportot. Biztos Ecclestone keze is benne volt, mivel akkoriban sok nézőt veszített a sport és csökkent a sport reklámértéke is...
Előbb utóbb a Red Bullal is ki kell valamilyen úton módon babrálni...Az igaz, hogy rengeteg módon sikerült kijátszaniuk kiskapukkal (ami szabályos és nem csalás) az adott szabályokat, de gondolj arra, hogy a befújt diffúzor betiltása után csökkent a teljesítményük, tehát az pl nem nekik kedvezett...Akkor lenne igaz, amit mondasz, HA mindig minden körülmények között őket pártolnák, de ez nem látszik egyértelműen. Ugyanezt el lehetne mondani a Ferrariról, akik érdekes módon 2-3 éve a legjobban kezelik a Pirelliket na vajon miért? -
#143024 Pont az ilyen emberek miatt mint te remélem hogy idén IS , sőt, jövőre IS (1 kaotikus eget rengető évvel ) VB lesz megint (!!!) -
#143023 Az kizárt. Mert az Izraeli tőkének elég komoly szerepe van az F1-ben. Szóval amíg ez a vezetés van addig nem fog itt semmi változni. -
IXEMGabeo #143021 ja, de amúgy meg már unalmas, hogy a Red Bullt szapulják, majd, ha visszaesnek jövőre akkor örülhet mindenki...egyszer minden pünkösdi királyság megszakad ki fognak találni valamilyen szabályt, ami nem kedvez nekik... -
IXEMGabeo #143020 az tény és való, hogy a Red Bull nagyon sírt, de a Merci is azt azóta be van fogva a szájuk mióta az élen autókáznak...Merci csak hellyel közzel, de ők is kussolnak az 1000 km-es teszt óta...örülhetnek, hogy idén futamokat nyertek:) -
#143019 Igen. Tikkle is titokba RedBullos, Newey mostoha tesója, és direkt olyan pályát építenek amik Red Bullnak kedveznek.
Vajólába Yersei csak azért késik mert még nem 100%os csalósredbullos pálya.
Nem tudtad ? -
#143018 Talán nem kellett volna fordítva feltenni? -
#143016 pedig nálam volt..HD csatornán nem jött az M1? ilyenkor válts SD-re azon van ilyenkor is. -
barmi #143015 Ez az ázémájsztertájler meg a szovjetsztojeignisztoje egy kicsit már az agyamra megy ... -
IXEMGabeo #143014 Force India látványosan visszaesett azóta mondjuk... -
G_ArchAngel #143013 ennyi idiotat...
amikor szetesik a Pirelli, akkor szar a gumi, tenni kell valamit, megcsinaljak, szar a Pirelli, mert a Red Bullnak segit - lofaszt, senkinek nem segitett vagy inkabb mindenkinek, mert most mar nem robbanak fel...
vajon mi jobb Massanak: beerni 6. helyen vagy defekt miatt kiallni vagy ponteszerzo helyen kivul vegezni?
-
#143012 Dejó hogy nem keltem fel erre a hányásra... Megérte a RedBullnak módosítani a gumikat... Mocskos FIA -
Lokker #143011 Ha hív a természet, akkor menni kell. :) -
IXEMGabeo #143010 na Webber miért jött be? 53 ezredre volt és így a 2. helye is elúszott pfff -
#143009 Az biztos, hogy aki a mercinél ezt kitalálta, majd végigvitte a vezetőségen, na az a maki kellene a Ferrari élére. :D -
IXEMGabeo #143008 az igen a 2 Sauber bent a Q3-ban:D már a múltkor is majdnem így volt valamit nagyon eltalált a Sauber akik átugorták a Mclaren, Force India, Toro Rosso hármast egyértelműen:OOO -
IXEMGabeo #143007 nem volt idén annyira izgalmas a szezon eleje...2012 jobb volt minden szempontból...
ez egy ritka unalmas szezon és nekem nem jött be ez a spórolgatás a Pirelli miatt...csak ez és a Merci féle 1000 km-es teszt okán fog emlékezetes maradni számomra az idei év -
#143006 szezon eleje kifejezetten jó volt,amikor az RB küszködött a gumikkal,a Ferrari meglepően gyors volt,a Lotus bitang stabil,és a Merciben is volt potenciál. Aztán mostanra kiderült,hogy van a Red Bull,meg van a forma 1 mezőnye. -
#143005 miért eddig mi izgalom volt ? :)) -
#143004 2013-as Forma 1 szezon élt március 17.-től október 6.-ig -
#143003 sztem mindenki mar a jovo evre koncenttal,izgalmak nem igazan lesznek mar ( ne legyen igazam ) -
#143002 Ja! én is lerágtam az összes körmömet -
Dodo55 #143001 "(Az adást az MTV biztosítja, www.mtv.hu)"
Igaz most megy, de egyébként le szokták tiltani amikor F1 van. -
#143000 Vettel biztos nagyon izgulhat...