FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat

Erre azt tudom mondani, mint korábban, másoknak nem kellenek ehhez évek. Grosjeanban csak az idõmérõs tempóa az ami a legjobbak közé predesztinálná, minden másban elmarad. Na meg, hogy túlkoros tavaly is, kis pisisek ellen csatázott vén rókaként. Kicsit olyan volt mint Talma, tisztelem, meg én is örültem nagyon a címének, de lássuk be, a 30-as évie felé léked felsõ tagozatos diákok ellen harcolt jószerével. És Grosjeannak van még egy gyengesége, a hibáit nem képes elismerni és maszatol. Bár késõbb elismerte a nagyobbakat 1-2 futammal, de hát nehéz is lett volna egy Webberes kiforgatást másra kenni. 1 fokkal jobb ebben, mint Massa õ képes volt Hamilton hibájának pofátlankodni a Fuji kiforgatást késõbb is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Felhívnám a figyelmeded én is hogy pont elõbb iírtam be a bajnoki címet amit pont azért tettem, hogy lássuk be eddigi pályafutása során egyenautókkal csatázott és brillirozott nagyobb mezõnyökben mint az F1.

A lényeg hogy az F1 más. Itt nem elég csak a vezetésre koncentrálni, hanem az ember elõtérben van, világsztár lesz, plána egy ilyen csapatnál egy ilyen csapattárs mellett. Itt nem elég hogy felklesz, megreggelizel és mész versenyezni... rengeteg a hivatalos protokoll a megfelelés mások felé. Nagy a nyomás a szponzorok a támogatók, az F1 vezetõi és persze a csapat felõl is. Kategóriákkal komolyabb a közöeg, a technika, a versenyek, a lebonyolítás maga az egész versenyzés mint amit elõzõleg ûzött a kis kategóriákban. Ehhez fejben is fel kell nõni és ott kell lenni, akármennyi versenyt ment már hiba nélkül elõtte és akármennyi címet nyert. Itt 1-1 hiba miatt a média és az durkkerek szinte kinyírják a pilótát, és aki ezt nem tudja kezelni az egyre mélyebb gödörbe eshet. Persze nem mondom, hogy vele is ez történt... én nem tudom, csak õ maga.

A lényeg hogy F1 szinten ez volt az elsõ éve, egy LOTUS csapatnál KIMI csapattársaként. Azt mindenki tudja róla hogy gyors mert szerzett dobogókat, volt sok erõs futama, de volt sok hibája is. Ha fejben képes megnyugodni és a tél folyamán tapasztaltabban, higgadtan, erõsebben elkezdeni a 2013as szezont, akkor az összes kételkedõ nagyokat nézhet majd... ha meg nem akkor nem, jön más a helyére, de sokkal több van benne mint amit elért idén.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
Tessék, a gyengébb autóban eltöltött két éve:
2007
2008
Hamilton meg majd jövõre kiderül 😊
Félreértés ne essék, nem kedvelem Vettelt (sõt), de nem is kérdõjelezem meg a tehetségét. Azért zsinórban három vb-cím engem meggyõzött.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Brazilba se volt rossz.

Elismerem, hogy gyors, de azért én megnézném mit nyújtana egy olyan autóval mint a Lotus vagy Merci vagy akármelyik amelyik nem TOP autó.

Hamiltonra is kíváncsi vagyok.
Peter1
+1

Ide mit lehet írni?

nearo
Akkor is Newey lenne a "hibás", hogy olyan autót tervezett, amivel bármelyik pilóta nyerne még három kerékkel is 😉

Amúgy meg Vettel sem ûrautóban kezdett emlékeim szerint, plusz az elsõ vb címe is elég necces volt, azt a vb-t a mai önmaga már simán behúzná szerintem.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kit--Kat
Igen, Brazíiliában is kijött neki a lépés, csak, hogy a legutolsó futamhoz térjünk vissza. Ó ja mégsem... Komolyan Vettel akár 3 kerékkel is nyerhetne a boxból indulva 3 kör hátrányból, akkor se lenne elismerve...

Ez már így kezd nagyon unalmas lenni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt

Ebben aztán minden van<#vigyor3>

Kit--Kat
Igen, van aki nem akkora õstehetség, hogy kapásból hibamentes és jó teljesítményre képes folyamatosan. De Grosjean kirívóan sok hibát vétett és olyan ordas nagyokat amik messze vannak majd bele jövöbe. És még egyszer felhívnám rá a figyelmed, hogy egy 26 éves versenyzõ a háta mögött több 1 üléses versennyel, mint amennyivel Stewart visszavonult 3x világbajnokként, már nem fog drámaian megváltozni, már egy komplett versenyzõnek kell lennie, csodák már nem történhetnek.
Ez a kategória Perez a zsenge korával, na õ még tuti sokat fejlõdik.

Ulvar

1:57hez lehet tekerni. Alex Premat nem kell bemutatni sztem senkinek. A hõség kinyírta majdhogynem...komolyan. Ausztráliában a hõség nyáron elviselhetetlen ilyen zárt kasztnis gépekkel tûzõnapon...hiába a cool suit, nem elég, de mi van ha még el is romlik...Szegény másnap se tudott rajthoz állni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Ez volt az elsõ teljes éve ( elõtte beugró volt 2szer pár futamra ). Egy Kimi mellett kellett bizonyítani egy jó csapatban.

Nem minden versenyzõ egyforma, neki lehet kell pár év, amíg Vettelnek meg nem kellett. A célja ugyan az mint másnak, és nincs kõbe vésve hogy most azonnal el kell érned, persze mindenkinek az a jó ha minél hamarabb megteszi, mert nem tanulni mennek az F1be, de 1-2 év simán bele kell hogy férjen,hogy valaki maximálisan kibontokoztathassa a tehetségét.

Norbi1990
"Grosjeannak az idõmérõtempója megvan, a többi az már finoman szólva nem olyan meggyõzõ."
Mint Vettel, csak õ a legjobb autóban ült majd 3 évig így nem sokszor kellett a mezõny közepébõl indulnia 😄

Tudom Abu Dhabiba a pitbõl indult, de akkor kijött neki a lépés nagyon.
Más futamon nem igen láttam a top 5ön kívül.
Kit--Kat
Grosjean 26 éve még zöldfülû? Vettel már 3x VB míg ennyi idõsen. Ez elgondolkodtató ezek alapján. Láttam én mennyire komolyan ezek a bajnokságok, amikor Gorsjean túlkorosan a kis taknyosokat oktatta külsõíven 3-at elõzött... Maradjunk annyiban, hogy mindemellett ott is tört zúzott párszor.

Szóval ez csak egy kifogás, hogy zölfülû, aki fél életét formautózással tölti és másodjára járja meg az f1-et az minden, csak nem zöldfülû. Lásd Hamilton 2007... Grosjeannak az idõmérõtempója megvan, a többi az már finoman szólva nem olyan meggyõzõ.

Totti5
Ilyenkor elfelejtük hogy honnan jött?

Bajnoki címei...

GP2 Series
GP2 Asia Series
Auto GP
GP2 Asia Series
Formula Three Euroseries
French Formula Renault
Swiss Formula Renault 1.6

Gyors, jó pilóta a legjobbak közt lehet, de még zöldfülü, hibázott, elizgulta a dolgokat stb... jövõre remélhetõleg megkapja a hosszabbítást és bizonyíthat hogy azokat a hibákat nem követi el újra amit idén és tanult, fejlõdött.

Kit--Kat
Azért jót tettek neki, hogy nem mozgó autók, hanem fix falak voltak mellette. 😄

Lehet rallyznia kéne, ott csak a sebesség számít, nem zavarják az ellenfelek.

Kell grojeannak a pozitív kritika, szegény úgy elbafta az évet... Még otthon franciáknál is kikezdték, ugye a total a támogatója aki ezerrel reklámozza a balesetmentes közlekedés. :-)
Koba csaja finom. Én oda tenném az x-et.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

mcmoha
Nyert! Fasza. <#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Grosjean 2:0 Christensen <#taps><#taps><#taps><#eljen><#worship>

Totti5
Grosjean 1:0 Christensen

Zomil
Nagyon tolja neki 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mcmoha
A vegen meg Grosjean nyeri a versenyt. <#zavart1>

Zomil
köszi! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mcmoha
http://www.thefirstrow.eu/watch/159270/2/watch-race-of-champions-:-cup-of-nations-.html

Peppus
Hajrá Grozsan 😊

Zomil
Egy stream-et tudnál adni? 😊

desigo
Norbi1990
Közbeszólt az ABS. Azt mondta Whincup ez volt az 5. ilyen, hogy az elektronika miatt nem fékezett normálisan az autó.
szabii98
komoly volt 😄

I met God. She's black

Totti5
Vadulnak a srácok.

Elõbb egy KTMet küldtek át a bukótéren, aminek a futómûve, alja kapott rendesen, most meg Priól majdnem oldalba lõtte az ellenfelét + lebontotta a Lambó elejét meg a pályát.

Van egy csaj, Vivian Sibold, aki nem szep, de kiadja Rosberg-gel es Hulkenberg-gel is 😄

Lealltam, dolgoznom kell...

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Aztán ha mindet összeszedted mehet a top3-as szavazás 😊
Laura Jordan - DiResta

Gabriella Tarkany - Pastor baratnoje

mcmoha
Jobban nez ki mint Kobayasi. <#idiota>

Yu Abiru - Kobayashi csaja <#finom>

Narain es neje?😊

contraste
Ez nem csúnya??😄 Ez egy hájas fakóbõrû pattanásos zsírdisznó.

ain't got no history

contraste
Sztem az. nem kicsit.

ain't got no history

bakkerman
aranyos csaj <#eljen>
Alonso feje a második képen csak nekem tûnik hasonlónak ehhez? 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

allock
Egyáltalán nem csúnya.

#hhwnd

contraste
Alonso csaja olyan mint Vettel autója, Vettel csaja olyan mint Alonso autója, csúnya, de valszeg a legmegbízhatóbb😄

ain't got no history

Szabi
huh <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

desigo

bakkerman
vagy amikor egy NBA kosaras 4 nap alatt 3 meccset játszik,kb ~135 percet a parkettán töltve,és a 4 nap alatt 3000 kilómétert utazva. Azért ez is kimeritõ

Forditva is megneznem.
Mondjuk egy 12 oras szett utan, a 40 fokos Melbourne-ben mit gondolnanak, melyik sport a kimeritobb. Es mondjuk mit szolnanak az F1 autok sebessegehez merheto 250km/h szervakhoz? 😊

bakkerman
vagy esetleg egy "Major Sport Team Allstars" Durant-Ovechkin-Brady-Alex Rodriguez 😄D

bakkerman
jaja,simán hívnék teniszezõket is a RoC-ra,mekkora buli lenne

vagy a tennis all stars😄

Nadal-Federer-Sampras-Agassi négyes amikor játszottak😄 mi poén volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Ebbõl is látszik, hogy egy nagyon korrekt figura. Nekem mindig is szimpatikus volt. Szöges ellentétben áll a Domeincali féle kifogásokat keresõ takargatózós sunyi alakokkal akikkel tele van az F1. Üresebb lesz nélküle az F1 paddock.

Ha már valakit mindenképp ki kellett rúgni akkor inkább Rossnak kellett volna lennie szerintem.

DasIsFuck
száguldó cirkusz.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"