FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre azt tudom mondani, mint korábban, másoknak nem kellenek ehhez évek. Grosjeanban csak az idõmérõs tempóa az ami a legjobbak közé predesztinálná, minden másban elmarad. Na meg, hogy túlkoros tavaly is, kis pisisek ellen csatázott vén rókaként. Kicsit olyan volt mint Talma, tisztelem, meg én is örültem nagyon a címének, de lássuk be, a 30-as évie felé léked felsõ tagozatos diákok ellen harcolt jószerével. És Grosjeannak van még egy gyengesége, a hibáit nem képes elismerni és maszatol. Bár késõbb elismerte a nagyobbakat 1-2 futammal, de hát nehéz is lett volna egy Webberes kiforgatást másra kenni. 1 fokkal jobb ebben, mint Massa õ képes volt Hamilton hibájának pofátlankodni a Fuji kiforgatást késõbb is.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A lényeg hogy az F1 más. Itt nem elég csak a vezetésre koncentrálni, hanem az ember elõtérben van, világsztár lesz, plána egy ilyen csapatnál egy ilyen csapattárs mellett. Itt nem elég hogy felklesz, megreggelizel és mész versenyezni... rengeteg a hivatalos protokoll a megfelelés mások felé. Nagy a nyomás a szponzorok a támogatók, az F1 vezetõi és persze a csapat felõl is. Kategóriákkal komolyabb a közöeg, a technika, a versenyek, a lebonyolítás maga az egész versenyzés mint amit elõzõleg ûzött a kis kategóriákban. Ehhez fejben is fel kell nõni és ott kell lenni, akármennyi versenyt ment már hiba nélkül elõtte és akármennyi címet nyert. Itt 1-1 hiba miatt a média és az durkkerek szinte kinyírják a pilótát, és aki ezt nem tudja kezelni az egyre mélyebb gödörbe eshet. Persze nem mondom, hogy vele is ez történt... én nem tudom, csak õ maga.
A lényeg hogy F1 szinten ez volt az elsõ éve, egy LOTUS csapatnál KIMI csapattársaként. Azt mindenki tudja róla hogy gyors mert szerzett dobogókat, volt sok erõs futama, de volt sok hibája is. Ha fejben képes megnyugodni és a tél folyamán tapasztaltabban, higgadtan, erõsebben elkezdeni a 2013as szezont, akkor az összes kételkedõ nagyokat nézhet majd... ha meg nem akkor nem, jön más a helyére, de sokkal több van benne mint amit elért idén.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2007
2008
Hamilton meg majd jövõre kiderül 😊
Félreértés ne essék, nem kedvelem Vettelt (sõt), de nem is kérdõjelezem meg a tehetségét. Azért zsinórban három vb-cím engem meggyõzött.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Elismerem, hogy gyors, de azért én megnézném mit nyújtana egy olyan autóval mint a Lotus vagy Merci vagy akármelyik amelyik nem TOP autó.
Hamiltonra is kíváncsi vagyok.
Amúgy meg Vettel sem ûrautóban kezdett emlékeim szerint, plusz az elsõ vb címe is elég necces volt, azt a vb-t a mai önmaga már simán behúzná szerintem.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ez már így kezd nagyon unalmas lenni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez a kategória Perez a zsenge korával, na õ még tuti sokat fejlõdik.
1:57hez lehet tekerni. Alex Premat nem kell bemutatni sztem senkinek. A hõség kinyírta majdhogynem...komolyan. Ausztráliában a hõség nyáron elviselhetetlen ilyen zárt kasztnis gépekkel tûzõnapon...hiába a cool suit, nem elég, de mi van ha még el is romlik...Szegény másnap se tudott rajthoz állni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nem minden versenyzõ egyforma, neki lehet kell pár év, amíg Vettelnek meg nem kellett. A célja ugyan az mint másnak, és nincs kõbe vésve hogy most azonnal el kell érned, persze mindenkinek az a jó ha minél hamarabb megteszi, mert nem tanulni mennek az F1be, de 1-2 év simán bele kell hogy férjen,hogy valaki maximálisan kibontokoztathassa a tehetségét.
Mint Vettel, csak õ a legjobb autóban ült majd 3 évig így nem sokszor kellett a mezõny közepébõl indulnia 😄
Tudom Abu Dhabiba a pitbõl indult, de akkor kijött neki a lépés nagyon.
Más futamon nem igen láttam a top 5ön kívül.
Szóval ez csak egy kifogás, hogy zölfülû, aki fél életét formautózással tölti és másodjára járja meg az f1-et az minden, csak nem zöldfülû. Lásd Hamilton 2007... Grosjeannak az idõmérõtempója megvan, a többi az már finoman szólva nem olyan meggyõzõ.
Bajnoki címei...
GP2 Series
GP2 Asia Series
Auto GP
GP2 Asia Series
Formula Three Euroseries
French Formula Renault
Swiss Formula Renault 1.6
Gyors, jó pilóta a legjobbak közt lehet, de még zöldfülü, hibázott, elizgulta a dolgokat stb... jövõre remélhetõleg megkapja a hosszabbítást és bizonyíthat hogy azokat a hibákat nem követi el újra amit idén és tanult, fejlõdött.
Lehet rallyznia kéne, ott csak a sebesség számít, nem zavarják az ellenfelek.
Koba csaja finom. Én oda tenném az x-et.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elõbb egy KTMet küldtek át a bukótéren, aminek a futómûve, alja kapott rendesen, most meg Priól majdnem oldalba lõtte az ellenfelét + lebontotta a Lambó elejét meg a pályát.
Lealltam, dolgoznom kell...
http://gaborszantai.co.uk/

Alonso feje a második képen csak nekem tûnik hasonlónak ehhez? 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ain't got no history
Mondjuk egy 12 oras szett utan, a 40 fokos Melbourne-ben mit gondolnanak, melyik sport a kimeritobb. Es mondjuk mit szolnanak az F1 autok sebessegehez merheto 250km/h szervakhoz? 😊
Nadal-Federer-Sampras-Agassi négyes amikor játszottak😄 mi poén volt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha már valakit mindenképp ki kellett rúgni akkor inkább Rossnak kellett volna lennie szerintem.