FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Csak úgy mondom hogy Koba is 26 éves, ha már másik oldalon fel lett hozva hogy "öreg".

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
Igen Koba kiirta twitterre, h sajnos kevés ideje volt elég pénzt összeszedni, h versenyképes helyet szerezzen magának 2013-ra, de irta, h 2014-ben mindenképp megprobálja ujra.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Master91

Sajnálom Kobát... 😞

Sumit is el kellett búcsúztatnom, most meg Kobát is. Franc.
Kit--Kat
Mérges vagyok Kamui miatt. A pénz számít tényleg... A Ltous is lehúzhatja magát a WC-n. Drukkolok Kiminek, de remélem a Lotus csapatversenyben a béka segge alatt lesz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Norbi1990
Talán azért rántotta el a kormányt mert nem szeretett volna nekimenni mégegyszer Pereznek? 😄
nearo
"Hamilton's fault"-ról áttérünk "Grojean's fault"-ra?^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Peter1
F1Zone ‏@f1zone
Kamui Kobayashi has confirmed he will not be on the F1 grid in 2013. More soon

Ide mit lehet írni?

Akkor ezzel eldõlt a dolog, gyõzött a stabil lóvé. Ennek egyébként a többi csapat pilótái örülnek a legjobban, lesz egy lúzer akire lazán lehet "utazni".

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Kit--Kat
Jó mondjuk ha Massából indulunk ki Romainnek csináljon akármit, van még 3 esélye 😄

De miután összeértek, õ rántotta Webber elé az autóját ész nélkül. Nem ez volt a legnanygobb hibája és ez még bele is férne, mert necc helyzet volt, de akkor is majdnem a csapattársától vette el a gyõzelmet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Norbi1990
Ott Perez volt a ludas, de mindegy.
Õ rántotta vissza a pályán kívülrõl az autót. Pályára való visszatérés csak akkor lehetséges ha nem veszélyezteti a pályán haladókat.
Nezd, ha Massa is kapott egy utolso utani eselyt, ekkor Romain is megerdemli. Szerintem.

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Majdnem ezen a szerencsétlenen ment el Kimi gyõzelme is Abu Dhabiban. Igaz nem csak õ tehetett róla, de csak sikerült eszetlenül Webber elé rántania a kocsiját és jöhetett is a Safetycar.

Nem bántam volna, ha hátrasorolják tanulni egy Caterhambe vagy ilyesmi, kevesebb kárt okozna az élmezõnynek, és hátha segítene rajta.

Csak hát, ha a Total áll mögötted és a csapatfõnököd a menedzsered, úgy tûnik a józan ész nem számít.

Norbi1990
Gondolom élõbe már néztél ilyen versenyt, ha még nem érdemes mondjuk egy Indy500-at majd májusba.

Összefoglalók nem adják vissza azt az érzést, amikor vki elfüstöl, vagy úgy gázol át a mezõnyön, ahogy más senki, vagy esetleg elfogy az üzemanyag.

Utolsó körökbe mindenki oda teszi magát és megpróbál még több helyet javítani, ezekbõl lesznek a balesetek.
Totti5
Természetesen a rendezésben, közvetítésben, körítésben is kategóriákkal az F1 és az európai rendszerek elõtt járnak az amerikaiak.

Totti5
Unalmas az hogy 40-50 autó 300as átlagsebességgel, egymástól és a faltól centikre versenyeznek? annak biztos aki nem látott még versenyt és nem is meri vagy nem érdekli. Amúgy meg a Nascar és áblokk az Amcsi ovál versenyek 100szor hangulatosabbak mint az F1. Az egy családi esemény, egy olyan hétvége ahova pihenni és szórakozni mennek és még a fater ótóversenyt is lát.

ja kapjon egy újabb esélyt, idén villantott néhányszor a balesetei mellett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DasIsFuck
lehet nehezebb mint az f1, de baromi unalmas.

látványos balesetek szoktak lenni, de ennyi.

amerikába nagyon szeretik megcsinálni a saját verziójukat.
aztán ez mint a vírus ragad rá divatként az emberekre.

egy amerikai sportot nem tudnék mondani ami megütné az ingerküszöböt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

vagy a tavalyi Hamiltonra😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
<#eljen>

mcmoha
Eleinte nem szerettem, de kesobb kezdtem megkedvelni. Orulok, hogy marad.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

repvez
valaki be tudja linkelni azt a karácsonyfát amin ferraris matchbox autok vannak ? fehér a fa egy szobában áll, Ami el volt mentve link már nem müködik nálam
Nekem sem Grosjean-nal, sem Kobayashi-val nincs bajom, mitobb, kedvelem mindkettot, de egyiket sem tartom potolhatatlannak.
A Lotusnak egy megbizhato igaslora van szuksege, aki Raikkonen mellett hozza a konstruktori bajnoksaghoz szukseges pontokat. Olyanra, mint DiResta, Hulkenberg, esetleg visszahozni az egyik exToro Rosso pilotat vagy Sutilt. Olyan kell, aki stabilan szallitja a 5-10. helyeket, nem megy bele kakaskodasba es megragadja, ha alkalom kinalkozik.
Romain gyors es lehet jo pilota lesz, de szerintem mar nagyobb kart okozott, mint amit a Total fizetett a Lotus-nak, mindamellett, hogy az idei teljesitmenyen ment a el a konstruktori harmadik hely, ami tovabbi milliokkent jelentkeznek a francia szamlajan. Minusz elojellel.

Ulvar
Ha õ madmax akkor mit mondtok a fiatal Schumira? Csak úgy megkérdezném.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
pont ezért kéne Kobayashit berakniük a francia madmax helyére

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kit--Kat
A Renault leszarja a Lotust, meg a francia pilótákat, csak a Red Bullra összpontosít.

😄😄😄

Burnout ne viccelj már

Nem érted? Kimi aki egy kisfiú de igazából férfi egy hõs😊

a.carkey
A Rönóóóó miatt lesz a Lotusnál francia pilóta. 😞 Végre van egy tehetségesebbnek tartott franci pilótájuk, és Renaultéknál nem hülyék kivenni alóla az ülést, ráadásul egy japó kedvéért. 😞

A medve nem játék.

Kit--Kat
Érdekes mód a férfiak akik Indibõl jöttek át mind elvéreztek eddig Európában, míg a kisfiúk akik átmentek könnyedén bajnoki címeket szereztek. Hogy is van ez? :o

Kit--Kat
Igen de az pletyka terjeng, hogy a gigantikus amerikai Honeywell autóipari beszállítóval állnak tárgyalásban egy óriási névadó szponzorációról.

Szerintem ezért is várnak ki Grogroval, ha összejön, akkor nem kell a Total miatt hosszabbítani vele és szabadon válogathatnak. Mondjuk az sincs kizárva, hogy a sok baleset miatt már a Total pénz sem áll.

mcmoha
Az igazán tökös legények NFS-t tolnak. <#hawaii><#idiota>

b-type
😊)
Ezek szerint a férfiak mégsem tudnak a kisfiúkkal játszani, és a kisfiú Raikkonen nem tudott hõs lenni.
Sztem ez elég nagy baromság nyersen mondva.
egyébként meg:
Hadd szeresse már mindenki azt amit akar...., személy szerint már hányok az -amit én szeretek az sokkal jobb- homokozótól.
Szeresse, a 'kömet sem érdekli.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nearo
szerintem meg mindegyik kiránykategória, és össze lehet hasonlítani õket bizonyos szempontok alapján, de hogy nehézségi sorrendet állítsunk fel közöttük...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ulvar
Ezzel egyet tudok érteni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
<#eljen>
Az F1 a kisfiuknak való, a férfiak ovál pályán tolják - a hõsök pedig rallzynak.

nearo
Elég érdekes a szöveg... olyan, mintha valaki benyomott volna egy angol szöveget google translate-be és csak a nagyon magyartalan/értelmetlen részeket javította volna.
Mindenesetre érdekes cikk.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jah ehhez képest a mexikói csajszi gusztustalanul közölte a sajtóban, hogy kobayashi bizonyítson a jövõ évi szerzõdésért...miközben már a háttérben mindenki tudta, hogy jön a másik mexikói gutierez. Perez idén bizonyított a pár ponttal lemaradó japán meg még nem mutatott semmit... Ilyen szintû sunyitást baromira rühellem!

Kire gondolsz, elvileg a coca - cola féle burn ami be lett jelentve...

Ilyet nem mondtam. Ellenben egy profi csapatnak (amelyiknek a célja a vb cím) nem engedheti meg a fejben gyenge pilótát. Grojean idei teljesítménye alapján az, míg mondjuk kobayashi nem az ezt már többször bizonyította. Perez kapott tuti szerzõdést mert jó a hátteret, kobayashi idén pár ponttal maradt csak el a mexikóitól (egyébként az idei sauber Perezre lett hangolva, nem véletlenül, a telmex valszeg busásan tejelt) és ha a zárójeles részt figyelembe veszed akkor a lemaradás még inkább elenyészõ. Kobayashinak támogatója nincs, elsõsorban azért mert Japánban fizetõs csati adja a futamokat, így kurva nehéz lesz találni támogatót. A lotus is két tûz között van, vagy marad bizonytalan grojean és mögötte a biztos total lové vagy hoznak egy jobb pilótát (jelen esetben a japcsi) és hátha összejön egy tuti autó és ezáltal a szponzorok is kopognak az ajtón. Nehéz kurvára a döntés mert persze Gro is elkaphatja a fonalat. Én nem adnék neki még egy évet és nemcsak azért mert fejben szerintem baromi gyenge hanem azért is, mert a többi pilóta már idén is "utazott" rá az utolsó futamokon.

Kit--Kat
Még kinéz egy nagy névadó szponzor gigantikus éves pénzel. Tárgyalásban vannak, lehet már alá is írták a szerzõdést.

Zomil
6ponttal hozott többet Perez, ami kb. semmi...Egyedül a támogatoi miatt került a Mclarenhez...Koba mögött meg egyszerüen nincs egy nagy szponzor...ennyi a különbség közöttük.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Kobayashi kicsit túl van lihegve. Ha bárki látná benne a kiugró tehetséget lenne helye / fogjuk õt még látni, de nem hiszem hogy így lenne... igazából azért közönségkedvenc mert semmi afférja nem volt, rossz szót nem mondott és volt pár emlékezetes megmozdulása, abban a csapatban ami szintén közönségkedvenc volt idén. Nem véletlen Perez kapott gyári szerzõdést.

Szóval azt mondod, hogy Grosjean teljesen esélytelen arra hogy az idei hibát kiküszöbölje?

Ezek kifogások. Persze nagyobb a felhajtás, de erre nem szabad kenni a bukdácsolást. Meggyõzõdésem, hogy a lotus elkaphatta volna valamelyik nagycsapatot ha egy stabilabb pilótája lett volna. Így kaptak egy burn támogatót azt annyi egyenlõre. Ki tudja mi lett volna egy konstruktöri 3 hely esetén? Mindenesetre ennél biztos több. Itt meg ugye a pénz a legfontosabb, newey sem a red bull "fincsi" izéért van ott ahol...ha ezt az idei lotust tovább tuningolják simán lehet jövõre vb! Megbízható, hosszú távon gyors, egykörön kell javulni. Ki tudja lehet jövõre azért nem lesz bajnok, mert hiányzik a pénz. Ugye mostanában cikkeztek, hogy kicsit akadnak az utalások...ebben grojean idei kinlódása benne van.

Csak tudod vannak ott olyan pilóták is akiknek nem kell bizonyítani, mégsem kapnak ülést. Khm kobayashi...
Volt rá 20 futama... Oké gyorsnak gyors viszont a terhet nem bírja ez idén kiderült.

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/