182111
  • HTS s3rg1nh00
    Vettelnek is szóltak miután levették valamelyik szettet,hogy szinte 0 volt a gumi a végére,meg még egy pár embernek.
    kár volt nemrég új tv-t venni itthonra,mert még lassítás sem kell hogy lássam a lerepülő gumicafatokat minden egyes kanyarban...
  • a.carkey
    Kár. Jó ki vébé lenne még ez. :D

(Csak a motorelhasználtság miatt kérdeztem.)
  • nearo
    50%, vagy igen, vagy nem ;)
  • mcmoha
    Semmi. :)
  • a.carkey
    Szerintetek mennyi esély van arra, hogy Vettel zsinórban 4x kiesik?
  • Professor X
    Silverstone-ban sem ment tönkre mindenkinek, de az a 4 (?) eset épp elég volt. Szerintem az nem normális dolog, ha a gumi cafatokra robban. Én legalábbis nem emlékszem arra, hogy a Bridgestone esetén lett volna hasonló (de ha igen, akkor nem szóltam). Mondom ezt úgy, hogy sem a brit, sem a mostani versenyen szerencsétlenül járt versenyzőknek sem szurkolok.
  • Lokker
    Nyilván a versenyzők is viccből panaszkodnak a gumikra, mert kell valami kifogás, hogy nem megy. Egyszerűen látszik az óvatos vezetés, hogy a gumik kibírjanak egy futamot.

Én akkor is amondó vagyok, hogy pirellinek nincs itt keresnivalója. Egy beszállító igazgató mondja meg, hogy a gumikkal nincs semmi baj mikor nem használja, nem érzi.
  • mcmoha
    Érdekesség! Senna szerződése 1987-ből.
  • a.carkey
    No igen, a Williamsnek 1 pontja van.
  • pedobear
  • Totti5
    Vettelnek nem ment tönkre, Kiminek, Grozsannak, Hülkembergnek s Hamiltonnak sem.

Nono álljunk meg. Milyen "halálnak kell történnie"?!!! defektek mindig is voltak, vannak minden más sorozatban is. A gumikkal nincs gond most, amikor volt az sem a Pirelli hibájából történt, hanem több tényező összejöt és az okozta azon a bizonyos versenyen és pályán.

Webber minden estre érdeklődjön Vettelnél hogy hogy lehet kitaposni az autóból a lelket, hogy kell a gumikkal gyorsan menni.
  • mcmoha
  • zzeN
  • Lokker
    "Webber: Persze most a defektet arra fogják, hogy leblokkolt a jobb első kereke a fékezéskor, de a leblokkolás is abból fakad, hogy nem marad futófelület.”

Paul Hembery, a beszállító sportigazgatója tükrözte Webber várakozásait: „Nincs alapvető probléma a gumikkal, az elfékezett gumik defektje mindig is része volt az autóversenyeknek” – mondta a szakember.

Komolyan, tényleg minden rendben a gumikkal mikor már 10 kör után tönkremegy. Ezeket a "szakembereket" ki kéne írtani. Mondom, itt addig nem lesz semmi komoly szankció és változtatás míg az egyik versenyző meg nem hal, de ne nekem legyen igazam. Sajnos minden hol azt tapasztalni, hogy addig nincs érdembeli változás míg valaki meg nem hal. De mondom, ne nekem legen igazam.
  • Lokker
    "Kimi Räikkönen szerint semmi különös nem történt – igaz, ezt mondta arra is, hogy pénteken nekiment a falnak, és hogy szombaton úgy elrontotta az időmérőt, hogy csak a 9. helyről rajtolhatott."

Ez annyira rá vall. :D
  • FeikG
    És szinte abban is biztos vagyok,hogy Sumi is ezért hagyta el a Ferrarit 2006-ban,mert a Marlboro,mindenáron álompárost akart..természetes,hogy nem volt rá kíváncsi,miért is kellene neki bizonygatni,vagy ismételten megvívni,a csapattárával..
    Ráadásul,egy jóval fiatalabb,karrierjén felfelé ívelő emberrel szemben,mikor Ő pontosan tudta,már túl a csúcson,ahonnan,már csak lefele vezet az út...
  • FeikG
    És van is benne ráció!
    Sztem nem lehet bajnokságot nyerni,ha a csapat mind2 versenyzőre egyformán koncentrál,de ezt már leírtam hetekkel ezelőtt is..
    3 lehetőség van.Ha Kiminek fekszik jobban és ő alkalmazkodik inkább az autójához,jönni fog a duma,hogy ugye megmondtuk,picsába sincs Fernando Kimihez..
    A másik, ugyan ez csak fordítva..
    A 3. ami viszont csak a nézőknek jó,hogy egymást gyilkolják,hol ez hol az szisztémával,ebben az esetben Vettel már a féltávnál 5x-ös vb :)
    De az igazság az,egyik "nagymenő" se látna szívesen,hasonló kvalitásu csapattársat,talán csak Kimi a kivétel,de Ő egy teljesen más tészta...
  • a.carkey
  • a.carkey
    A vétójog miatt Alonso a McLarenhez szerződhet?
  • a.carkey
    Grosjean könyörgött a csapatutasításért
  • pedobear
    http://formula.hu/hirek/153/383/83555/az-fia-nal-elismerik-ok-hibaztak-a-tuzolto-bevetesekor
  • V43 1105

Durva ..
  • V43 1105
    Real Madrid játékosaként

Apropó,

• IXEMGabeo
    ja később az alteregója megszületett Németországban török felmenőkkel:DDD
  • V43 1105
    Enzo Ferrari ?
  • IXEMGabeo
    nem árulom el ki van az 1. képen találjátok ki:)))

azért linkeltem, mert híres Formula 1-es csapattulajdonos volt
  • IXEMGabeo

ez óriási:DDD
  • Dietrich
    Kiss Pál Tomi versenye az eurosporton most jön akit érdekel.
  • IXEMGabeo
    szerencsétlen...nagyon peches a záró szezonja...nem ezt érdemli
  • V43 1105
    Defektet kaptam, amikor átmentem a törmelékeken; egy Pirelli-defekt egy Pirelli abroncstól. Lenyűgöző.” Elképzelem hozzá a pókerarcát Webbernek
  • bakkerman
    én is erre gondoltam rögtön,nem rossz Grozsan se,de szerintem odavágná ha egy csapatban tolnák,Hülk jobb pilóta
  • zzeN
    "Mark Webber after the race : "I think I got a pirelli puncture of a pirelli tyre. Impressive"
  • zzeN
  • repvez
    Talált már valaki jó minőségű képet a rosberg szikrázós autójáról ?
  • szabii98
    Sutil: 'B*sszátok meg, nem tudok gyorsabban menni! Ez az autó egy rakás sz*r!'

lehet belehajszolták Sutilt a hibába?
  • a.carkey
    Ő az a tipikus pilóta, aki domboríthat amit tud, betesznek helyette valaki délamcsi titánt manimanilandből, nem pedig őt, Németországból. Kicsit Heidfeldre emlékeztet a karrierje. :(
  • IXEMGabeo
    Van benne valami amit írsz...

Monza óta látványos fejlődésnek indultak

szerencsétlen Gutierrez csak megszerzi 1. pontját, 11. lett...

én mindenesetre örülök neki Hülk miatt, aki nagy kedvencem lett főleg tavaly, ami látható volt tőle a Force Indiával:))
  • a.carkey
    Én arra tippelek, hogy a Sauber valahogy úgy fejleszthetett, hogy egy nagy, nem pedig sok kicsi, és ők kiszámolták, hogy hová lehetnek jók, és azt nem az elején, amikor kb. mindenki egyformán fejleszt kell megcsinálni, majd látványosan visszaesni, hanem hogy az utolsó futamokon is 150+ pontból kell a legtöbbet kihpzni úgy, hogy esetleg a közeli konkurencia már nem ad bele apait-anyait. Ez így látványos, jót tesz a szponzoroknak akik beszophatják, hogy mennyit javult a csapat, bla, bla. De persze lehet, hogy ők pont 6 futammal a vége előtt táltosodtak meg, jöttek össze nekik a pályák, mint senki másnak ...
  • a.carkey
    Mindenki boldog, hogy öt futammal a vége előtt egymás után 4. alkalommal is világbajnok valaki úgy, hogy a győzelemért 25 pont jár. Nagyon boldog mindenki ...
  • FeikG
    Azért még egy fontos dolog is történt ma.
    Meg van a 75 pont+ előny,hogy már Suzukában vb lehessen,persze kizárólag csak is azért,hogy az utolsó 4 futam még izgi lehessen :P