FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Ez szep volt nagyon. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szabii98

I met God. She's black

gercse
Ez is frankó volt

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Norbi1990
Arra az autóra ki nem emlékszik? 😄
Szerintem is az egyik legjobb festés, Spykeré sem volt rossz.
Ulvar
Az emberi butaság határtalan 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
milyen kreatív ez a Vettel gyerek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mcmoha
16000 euros festmeny. (Ennyiert arvereztek el) <#csodalk>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b-type
😊
már leírtam amit akartam. Mindenki persze hogy nem érthet vele egyet.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Botond
Úgy értem számomra.
Botond
Mondjuk az igazi forma-1 ott ért véget, amikortól nincs marlboro színû mclaren. Igaz akkor még west lett (az is cigi), de kb ott kezdõdött a lejtmenet.
bakkerman
mondjuk az elég korrekt volt,amikor a Jordannél a Benson&Hedges-bõl csináltak Buzzin Hornets-et,gyerekkoromból emlékszem arra az autóra,tetszett,olyan jól nézett ki 😄

látszik nem dohányzom, arról se tudtam h dohánymárka😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Ne keverjük a dolgokat. Mansell CART vagyis Indycarban versenyzett, amiben most Barichello is megy pl. Nascar megint más, amiben Monotya megy pl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
Kimi csak bohóckodni ment.

De ott van Mansell aki átment és be is húzta egybõl.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dietrich
De ugye a figyelmed követte azért, hogy az egészet Emmo magyarázta el? Talán neki ellehet hinni amit mond. vagy esetleg kifejtsem kit takar az Emmo név?

Kimi is próbálkozott Nascarral aztán.....lehet rájött még sem olyan könnyû az ovál mint elsõ blikkre gondolná az ember. Birka is rájött..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a.carkey
2000tõl tiszták teljesen, de 1998tól a Winfield már csak amolyan fusson ki a szerzõdésünk szint volt a Rothmans után, egyféle kiskapu, ha mégis maradhatnak a cigaretták.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Winfield?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

98-tól már nem volt névadó szponzoruk a Rothmans milyen érdekes, hogy innen indultak lefelé a lejtõn 2 évre. 2001-tõl úgy 2005-ig tudtak az élen harcolni azóta se sokszor

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
jaja

Rothmans is cigaretta márka volt nem?

Ja értem az is csak egy egyenesben mûködött ugye? ez jó nagy ökörség volt már ne haragudj.....

Kit--Kat
Megfogja a vasat,m tényleg szép volt, de ettól még semmit nem ér mint elõzés. Mi volt benne az extra? Felért egy szétkopott gumin kacsázó Senna mögé friss szett gumikkal. Semmi kihívás, semmi eget rengetõ csata. Nem fér bele a 15-be ahogy jó pár többi sem a videóból. CSomó szép elõzés kimaradt, pl. hol volt Alonso Webber elõzése Valenciában?

a.carkey
Szegény hülye Frank Williams volt az elsõ, aki komolyan "kifehérítette" az autót, és mellõzte a dohányreklámokat. Közben a McLaren és a Ferrari mindent vitt. 😊

A medve nem játék.

Szerintem most 22 -> 16 -> 10 vagy 22 -> 16 -> 8-as rendszer lesz...

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Nem hinném, hogy valaki a reklámok miatt cigizik.

A medve nem játék.

a.carkey
Marad a 17.

A medve nem játék.

a.carkey
Ha akarnák, hogy egy verseny egy motor, sõt kettõ, külön egy edzésre is, lenne itt komoly motorerõ különbség is ...

A medve nem játék.

pont emiatt nem volt 1 évig spaban verseny. Dohányreklámokat nem voltak hajlandók eltûntetni vagy valami ilyesmi.

Emlékszem régen a Gauloises a Pall Mall, West, Marlboro, Camel mennyi csapatnak voltak szponzorai😄

b-type
Eltüntek a cigiszponzorok, az autó-motorsport egyik, ha nem a legnagyobb támogatói.
Egyébként is elég bizonytalan, de sztem a legnagyobb érvágás ez volt, mármint hogy kitiltottak minden dohányreklámot.
én cigizek, és egyetértek azzal hogy cigi nélkül jobb lenne a világ, de sok tehetség kallódik el támogatók nélkül, aki régen lehetõségek kapott volna, és a kiscsapatoknak, nagycsapatoknak, és a pályáknak is több pénzük lenne, talán többen is cigiznének nem tudom.
De sztem nem jól tették.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

most h nem lesz HRT kíváncsi leszek az idõmérõs eredmények tekintetében a Q1-es bejutást érõ legfelsõ hely melyik lesz. Elvileg most a 17. kiesõ volt, de 22 autó marad. Annak is örülnék, ha a Caterham és a Marussia megütné a Q2 szintjét és akkor izgalmas Q1-ünk is lehetne végre 3-4 év után

Hamilton, Button, Chilton

😄😄😄 TON végzõdések...

plusz persze Di Resta

"Mansell az egyik és a másik tükrödben is egyszerre benne lehetett"

Ezt Grosjean is egesz jol megoldotta 😄

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Még lehetett cikázni,..de ha szélárnyék meghúzott valakit, az gyakorlatilag régen is kikerülte a másikat. Ahogy fejlõdött az aero és az általános versenyautó úgy csökkent a szélárnyék.
Az idióta hátsó szárnyak behozatalakor is az volt az egyik duma, hogy a követõ autó leesik az ívrõl mert olyan szinten zavaros a menekülõ autóról lelépõ légörvény, hogy megbontja az autó egyensúlyát....és ebben biztos hogy van is valami, más kérdés hogy ronda.

jobban belegondolva a védekezés adott volt, és jobban tetszett az, amikor megvolt a teszt, nagyobb különbségek voltak a csapatok közt (ez függött akkoriban is a pénzügyi stabilitástól, mérnökök számától ugyanúgy), de legalább évrõl évre láthatóbb volt 1-1 csapat fejlõdése és az sem volt baj, ha a Ferrari-Mclaren másodperceket vertek pl a Jordanre Williamsre idõmérõn a futamon ez a különbség leredukálódhatott és a versenyzõn is több múlt...

a mai DRS okán a védekezés az, ami kissé nehézzé vált. Igazából a versenyzõnek esélye nincsen a hátulról jövõ 1 másodpercen belülre kerülõ kocsi ellen, régebben azért volt jó, mert ezek nélkül is voltak parádés akciók. KERS talán nem is baj, hogy van sokat fejlõdött az elmúlt 3-4 szezonban a technika. Sokszor kitárgyalták itt a dupla diffúzor miatt volt a gubanc a 2009-es szezonban elõzésileg, meghát a motorerõ háttérbeszorítása mellett és a teszthiányok okán, az aerodinamika dominál.

a.carkey
Nana! Akkoriban még Mansell az egyik és a másik tükrödben is egyszerre benne lehetett ... 😄

A medve nem játék.

b-type
A DRS mindig is létezett az F1-ben, csak régen szélárnyéknak hívták.
Az megszünt, illetve olyan mértékig lecsökkent, hogy egy Spa kell hozzá, már a Monza-i egyenes sem elég.
Szal ezek a 'kikerülõs' elõzések régen is megvoltak a szélárnyék miatt..

Master91
szemétség...

bakkerman
tény hogy sok olyan elõzés került be,ahol megvolt a tempó különbség hála a drsnek meg kersnek,és "csak" bekellett tennie a kanyarban az ívre a gépet az elõzõ pilótának,de azért szép jelenetek voltak ígyis

bakkerman
Massa elõzése szingapúrban atyaég hogy megfogta a vasat,abszolút megérdemli az elsõ helyet. Kimi meg visszatérõ évében jópár elõzéssel bekerült a top15-be,ez se véletlen

Mindegy akkor 50% de ha 40% akkor is vicc egy legjobb elõzések válogatásban😊

nearo
sok az a 70%, szerintem nézd meg újra

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Mai F1😊) ennek a 70%-a DRS-es kikerülés volt😊 ennyire kevés elõzés volt idén? 13-as Maldonado az mi volt? kb mint egy lekörözés😄

A brazil Sumi vs. Raikonen ütközet tényleg nincs benne ? ...
Amúgy én az elsõt tenném a másodikra a másodikat pedig az elsõ helyre .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

a.carkey
Massa az elsõ? Más évet néztünk ...

A medve nem játék.

szabii98

I met God. She's black